Komentari na vest

Teodosić uzalud blistao; Real posle Beograda pokorio i Berlin

V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Dobrodosao u zvezdu dogodine majstore da budes zamena za Vildozu i Kampaca.

Ivica Gasic

pre preko 1 godinu

Velika ekipa je ovaj Real! Kada se svi muče sa konstantnošću rezultata i time da nekako povežu 3-4 pobede, oni podižu formu i jedini u EL pobeđuju u serijama. Na gostovanjima i kod kuće! A dobro je znano da ko izdominira u januaru i početkom februara, da ima jako velike šanse da ligu završi na vrhu i stekne lepu prednost za utakmice u plejofu! Protivnici se menjaju, dolaze i odlaze, ponekad i pobede, ali Kraljevi su klasa za sebe bili, jesu i biće!
C

Chelsea123

pre preko 1 godinu

Iako je liga nikad ujednacenija,ja mislim da je Real goavni favorit jer imaju najduzi roster.
C

Cirkus

pre preko 1 godinu

Cirkus od utakmice u završnici. Boltauzer pokrao Virtus. Svirao faul za Oli na minut do kraja, a dva igrača sama bila u skoku, nema veze sa faulom. Pa tehničku Teu. Pa se posle vadio nekim nepostojećim faulovima za Virtus. Pa ne vide kad lopta od Vezenkova ode u aut, pa isključe Tea... Stvarno očaj od suđenja.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nema sta Teodosic i u ovim godinama pokazuje odlicne igre i nosi Virtus ali u nekim mecevima nema adekvatnu podrsku.
M

Mesina iz Brajkovca

pre preko 1 godinu

Virtus se raspada! Mnogi su me ovde osudjivali kada sam pisao da oni nemaju sanse da se plasiraju u TOP 8, ali stvari dolaze na svoje mesto. Dzabe milionska ulaganja, kad ljudi jednostavno ne igraju odbranu. Partizan ih rutinirao stoka razlikom, i Zvezda ih razbila
G

Ghhhhhhz

pre preko 1 godinu

Gube kuci od zalgiris a dobiju real i barsu u gostima

rty

pre preko 1 godinu

Teodosic odlican u zadnje vreme. Igra se sa protivnicima sto nije za ocekivati za coveka u njegovim godinama ali prija mu EL ocigledno.