Komentari na vest

Teodosićev dodir magije napravio razliku u derbiju za anale, Zvezdi deseta Žućkova levica

T

Tajm-aut

pre 2 meseca

Tako je to u sportu pokojnik ili pukovnik. Bravo majstore,hvala ti što si pogađao.
N

Nisam bot

pre 2 meseca

16-ti tim u EL nas 3 puta u kratkom vremenu odučava od košarke. I šta bi mi uopšte tražili u PO EL? Zaista iskreno pitam. Sve bi ionako stalo u - igrali smo jedno kolo. Još jedna sezona koju su pojeli skakavci.
F

FM

pre 2 meseca

Avramovic krivi facu ko kad Ajs Nigrutin pije pivo, covek lud.
L

Lalegale

pre 2 meseca

Magija
G

Gorostas

pre 2 meseca

Moram do Albanije da se smirim
H

Hds

pre 2 meseca

Magija ali sudija
P

Pa da …

pre 2 meseca

Tamo gde nemate podrsku sudija ste fenjerasi
Z

Zulu warriors

pre 2 meseca

Dobro znaj da uvek tu sam ja...C.Zvezda najbolja,najtrofejnija,delije najbolje,grobari se živi nisu čuli,šta više reći nego da je ponosno biti zvezdaš
T

Topic na teren

pre 2 meseca

KAD CE TOPIC NA TEREN,DOKLE CE VISE UPRAVA DA NAS LAZE DA JE POVREDJEN!
N

NišNiš

pre 2 meseca

Najdraži trofej je ovaj Kup ! Bahati su u pobedi i patetični u porazu crno bijele komšije
M

MNM

pre 2 meseca

Jel još uvek Partizan napada i Čović u zatvor brzo ide videće..?:)))
M

MNM

pre 2 meseca

Pričam sve vreme da je Teo jedina magija🔥💪😎💦
k

kuku

pre 2 meseca

Franjo se u grobu prevrce
G

GUNNERon

pre 2 meseca

Kupi Željko sebi pištaljku.. pištaljku.. pistaljku uuu!!!
G

Gost789

pre 2 meseca

ТРОФЕЈ БЕОГРАДУ!
0

015

pre 2 meseca

Na prodaju crne majice "Partizan pobednik kupa 2024" nove, nikada nosene. Sav novac od prodaje ce biti prosledjen da Majkl Dzordan dodje u Partizan.
T

TEOmagija

pre 2 meseca

Meni je samo krivo a pisao sam i pre 3,4 godine,kad smo imali i bolje strance,dovedite teodosica i eto nas na f4 tri godine zaredom. Period kad iz Klipersa otisao u bolonju. Nece se takav mag vise pojaviti u srbiji,a njegove asistencije 24h da se vrte non stop tokom karijere ne bi imale kraja.
H

Haha

pre 2 meseca

Da se spomene samo jedna bitna stvar da mali Laza koji je navijac Zvezde i koji je inace bolestan i u kolicima,njemu nije obezbedjeno da gleda finale i bodri svoj klub i ako su se ljudi borili da gleda,Danilovic i njegovo obezbedjenje nisu dozvolili i nalazili razloge da ga ne puste,toliko treba da znate o predsedniku KSS-a.

Bibras Natcho

pre 2 meseca

Pa da, i onda se odjednom teleportovao na dodeli pehara.....spin mafija kreće...
N

NKczv

pre 2 meseca

Samo vi grobari slušajte demagogiju velikog trenera,i stavljajte ga iznad kluba …nemate pleja i centra,nemate krstenog 6-og igrača ,a i dalje slušate demagogiju o krivici sudija,odlukama pantera na terenu,gledanju snimaka celu noć,jutarnjim kaznenim treninzima itd…ostani zeljko
V

Vidi fenjerasa

pre 2 meseca

A sta vi imate poslednji ste na tabeli Evrolige Top 16 a videli smo vas i svih prethodnih sezona
J

Jackie Treehorn

pre 2 meseca

Kevin Panter je vrhunski odigrao oba poluvremena-prvo za Partizan,a drugo za Zvezdu.
0

015

pre 2 meseca

Branko Lazić osvojio više pehara nego što su svi igrači Partizana zbirno.
c

cccc

pre 2 meseca

46:13 domaći igrači malo li je grobari.
#

#p

pre 2 meseca

Ti si, dušo, doista nepopravljiv egoista...
N

Nanas

pre 2 meseca

I cas navijanja NISLIJA,nadam se da su ovi koji vode kop u areni videli i naucili kako se vodi navijanje i kako se navija na kosarci,bez baladica i pesama tuzbalica koje vrte po 15 min,odusevili ste me nislije,cas navijanja na basketu ste odrzali
V

Varešanović

pre 2 meseca

KK Crvena zvezda - gigant kog su decenijama urušavali, postavljali klin pod točkove, pokazuje šta znači istorija. Zidine Kalemegdane znaju istinu o tome ko je najznačajniji srpski klub, a to Partizan nije.

Protiv propagande

pre 2 meseca

Koliko decenija je unistavana jedno 5,6 decenija uz male prekide bas 90 ih i kad je dosao ovaj rezim koji i sada jos uvek jase u ovoj zemlji, ali i sa njim van granica ovih prostora Zvezda je niko i nista a i ovde ne bi bila neki faktor da nije pola nekadasnjih giganata pogaseno a pola spusteno na nivo amaterskih klubova.
P

Partizzan

pre 2 meseca

Vatikan
R

Repac Plandiste

pre 2 meseca

Dobro sad, ko je kriv,? Ostojah nije obezbedio najveći budzet na ovim prostorima u istoriji. Zelimir? Zelimir nikad nije kriv. Sudije? Pohebase ve sudije. Igraci? Zelimir nikad ne krivi igrace. Aha, znam ko je kriv. Predrag Sasa. Umesto da zatvara sudije on pivka i pita si sebastijana. A i ovaj Zelimir. Pa kupi bre više tog Majkl Dzordana. Sa ovim su se složili...

VecaBg1971

pre 2 meseca

Medalje Tepìć a pehar Danilović...pa jel može lepše 😜
O

Ok

pre 2 meseca

Sve su spremili da pokazu naciji kako su glavni. Ne da Cova. Grobari pljujte Covica on je kriv. Ne da pa to ti je. Koliko tuznih mladosti a nije se bavio tudjim nevoljama.
K

KIMI 85

pre 2 meseca

Mi smo vas dobili sa jednim plejom, jednim klasicnim bekom i davidovcem na cetvorci.. Jaga ne racunam jer ga nije ni bilo veceras. Teo je odigrao kao dvojica. Klasa je klasa. Vama sinovi treba grobar da bude kapiten a ne neki panter sa kikicama.
1

13579

pre 2 meseca

Neka ga brate! Panter je Srbin i on treba da bude kapiten, nas je a i lep covek! I Zoc nek ostane, Ostoja sutra da se oglasis i das podrsku Zeljku i igracima! Zasluzili su! Dok oni tako funkcionisu, mi dobri! I Lesor da da podrsku!
V

View

pre 2 meseca

da verovatno su nam sudije krive sto se Panter ispucavao...
Š

Špijuni 333

pre 2 meseca

Teodosić izašao i rekao Dobro veće...
2

2806

pre 2 meseca

sta kazu ostoja,tegi,pantic🤣🤣🤣🤣🤣🤣
D

DS89

pre 2 meseca

Ovaj Obradović je puko, ko je gledao press, njvjerovatan, sudije mu krive. Mora da je očekivao Boltauzera, Pukla i Javora.
T

Tugaaa

pre 2 meseca

Najtrofejniji trener je toliko licemeran bio,da je pokazao svoje pravo lice.Dal je reano da mu je proslogodisnja Aba titula najdraza u karijeri.Kmeee,kmee
G

Gregori

pre 2 meseca

Derbi je specifična utakmica, nema nikakvih pravila, uvek je sve moguće, ali je stvarno sramota da mi izgubimo od ovakve Zvezde, bilo kad, bilo gde, u bilo kom takmičenju. Sa najboljim trenerom evrope, sa duplo boljim timom mi bi trebali lagano, rutinski da dobijemo svaki derbi, sa pola gasa, bez sekiracije. Svaka naša pozicija je duplo bolja nego njihova. Izuzetak je Teo koji je ekstra klasa, ali čovek je veteran. Zar ne postoji način, sistem da se on neutrališe. Zar najbolji evropski trener ne može da neutrališe jednog veterana. Baš sam razočaran. Ne da ne smeš izgubiti od ovakve Zvezde nego ne smeju ti prići na 10 razlike ni u jednom trenutku. I još jedna stvar koju ne mogu da ne prokomentarišem. AVRAMOVIĆ.... Odavno već ovo govorim. Ljudi, tek ćete shvatiti kolika je to neznalica. Nijednog kvaliteta on nema osim te neke famozne energije. Niti je plejmejker(mozga ni grama), niti je dvojka, nekonstantan, divlji, nepromišljeni, ishitreni potezi. Hoće na silu da bude taj neki junak. Ovi mediji i navijači ga naložili, malo ono za reprezentaciju zabudalio. Ponaša se kao vođa navijača a ne kao igrač. Isto kao svojevremeno Gobeljić u Zvezdi. Kad jedan seljački igrač u nedostatku kvaliteta pokušava to da nadomesti nekim neigračkim ponašanjem. Udaranje u prsa, megafon itd...
n

neshha

pre 2 meseca

Kakav bre najbolji trener Evrope,trener kojem treba najbolji budzet,a onda bismo i ti i ja mogli da vodimo tim.
P

Pa sad dal je tako

pre 2 meseca

Da li ste bolji na svim pozicijama. Pa najbitniji igrac na terenu je plej,a Vi nemate nijednog.Jako sporo igrate,spora lopta.Sve ide na neku akciju i individualni kvalitet.Dok ste jurili Mirotica,ispustili ste sve plejmekere.Panter,Dozier to nemogu biti.Zna se na kojim oni pozicijama igraju.Nemate igruuu Exum,Madar...to Vam fali
1

13579

pre 2 meseca

Stvarno neznam u kojim parametrima ste to bolji i na kojim pozicijama imate toliko bolje igrace da bi dobijali svaku utakmicu sa minimum 10 razlike! Imste losiji tim nego prosle sezone a i imate najtrofejnijeg trenera a ne najboljeg! On je trener za visokobudzetne timove, a ove sezone ovo vam je treci poraz od Zvezde!
G

Gallina

pre 2 meseca

Zamolio bih redakciju da pise malo i o ovim sjajnim momcima koji igraju u Zvezdi. Kakvo sportsko ponasanje tokom citavog meca a pogotovo na kraju, bez ikakvog vredjanja provociranja, zaista nesto sto se retko moze videti na suprotnoj strani.
N

Nebojša Popović 2.0

pre 2 meseca

Hrabri momci poginuli su za sveti dres osnivača srpske košarke i pobedili protiv moćnog rivala sa svim resursina na njegovoj strani
B

B.C

pre 2 meseca

Teo majstorski i do zadnjeg atoma snage! Treba pomenuti i Gedraitisa i Bolomboya , a i ostale momke ! Sve čestitke! A moram pomenuti i publiku, tj. da se ipak može igrati sa navijačima oba kluba! Potrebno je samo shvatiti da je to Sport a ne igra na život i smrt!
n

neshha

pre 2 meseca

Bukvalno svima cestitke.Niko se nije posebno istakao,ovo je skolski primer timske pobede,uz fenomenalno trenersko vodjenje ekipe.
d

dsajkdkas

pre 2 meseca

Covic je i dalje najveci problem za klub iz Humske a to je veceras i dokazano
M

Maresi

pre 2 meseca

Silovo te Čović Ostoja
M

Maestrelei

pre 2 meseca

Urniši urniši, državni projekat urniši
B

Bez ljutnje

pre 2 meseca

Samo da pitam one koji podržavaju Željka... Kako to da dozvoliš da ti se jedan igrač (Kevin Panter) u zdnjoj četvrtini ispucava?? Uz napomenu da je u zadnjih deset šuteva imao JEDAN pogodak...I prelomio meč!
1

13579

pre 2 meseca

Dok je njima Zeljko na klupi, nama super! Samo neka ga podrzavaju i nedaju da ode iz kluba!
Z

Zvezda leeee

pre 2 meseca

O ona me je dobro shvatila...
S

Sale Kg

pre 2 meseca

A poruka za Ostoju i grobare...
G

Gael Voskanijan

pre 2 meseca

2022. - Radonjić 2023. - Ivanović (Karles Marko) 2024. - Sferopulos Pa da pokojni Miša Tumbas vodi Zvezdu dobio bi Željka kad se igra na neutralnom terenu
n

neshha

pre 2 meseca

HAHAHAHAHA!!!Bravo za komentar!
F

Forever Young

pre 2 meseca

Njima se više isplati da opet pobegnu iz domaće lige. Da li sme da se beži i iz Aba plej ofa, zna li se šta?
I

Istine radi...

pre 2 meseca

Zeljko je cestitao Zvezdi na pobedi sportski ali,sudije,kosarkaska organizacija,drzava,Vatikan,cia itditd.Ali cestita na pobedi kakva god ona bila itditditd
N

Neko realann

pre 2 meseca

Bas je licemeran.Kad izgubis budi jak i u porazu,a o kao nekim problemima kad napravis uspeh.Kme,kmee
P

Pitanje

pre 2 meseca

Kako dobiti meč kada se Panter ispucava, Dozer glupira, a Kaminski ne zna gde je??? Pa nikako!
I

Idemoruka

pre 2 meseca

Krtola se gleda na instagramu i naravno Tegi 😎😂
0

0999

pre 2 meseca

REKOH VAM DA DOBIJA ZVEZDA. LJUBISE MI MOJEGA groBARI
L

Lazarević11

pre 2 meseca

Što bi rekao Dule Korać "ovo je pobeda sporta nad formacijom"
F

Fenjerasi

pre 2 meseca

Fenjeraska je tuga pregolema … pokusavaju Top 16 da zamaskiraju nekim nebitnim trofejcicem … tamo gde je zaista bitno su skoro poslednji na tabeli i to godinama tj decenijama … smesno
H

HahHh

pre 2 meseca

Obrisi suzice mala moja
S

Sale Kg

pre 2 meseca

Za vas su već 15 godina nebitni i Aba liga, i prvenstvo, i KRK, i Cipiripi Kup... Evroligu vas ložili pa ste je osvojili prošle godine ali u snovima, kao što ćete i ove godine. A sledeće godine opet Cipiripi Kup da vas Bursa odučava za poziciju Top 17 pred punom Arenom! Mada to je uspeh, kada se uzme u obzir da ste par godina pre toga imali skor 1-9 u prvom krugu.
O

Ok

pre 2 meseca

Au kakvo plakanje vrhunskog trenera. Kako su ih sudije pokrale. Nije coveka sramota. NISU DRZAVNI PROJEKAT. Besramno.
V

Vaser vaga

pre 2 meseca

Pa Željko šta ti je sad. Što lažeš ove dobre ljude u crnom hahahahhahaha
V

Valjevo forever

pre 2 meseca

Evo banke Željko moj, Željko moj laži nas ti

Искрено речено

pre 2 meseca

ено га Желимир нашао кривца што му камерунци слабо играју -СУДИЈЕ
R

Rakitovo

pre 2 meseca

A sta drugo i ocekivati od njega 🤣
b

bvb

pre 2 meseca

Zeljko je upravo okrivio sudije, kazu nisu dorasli ovakvoj utakmici i kako nije drzavni projekat nego od ulaznica zaradila. Ne zna sto ga niko ne pita sto je onda prijavljen na KK Ofy i on i svi domaci igraci.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Da li je neko video Kalčopolistu, Mileta leda, Milojka Arsenića, Šakura, Simu Aruha, B. Grobara, Maura Tasotija, MVP ČAČAK, Merlina pfc, Dada NK, Davjaka, itd itd itdddddd, i naravno glavnog medju njima milisava kekeza, da li su dobro??? Zna li se šta??? NAJVEĆA JE NAJVEĆA MOJA ZVEZDA CRVENA VOLIM JE DO LUDILA ZATO ŠTO SAM DELIJA.
E

Eno ih

pre 2 meseca

Prodaju majice za grbom partizana i natpisom kup je naš 😅
V

Valera

pre 2 meseca

Teodosić košarkaški mađioničar
A

Alzamendi

pre 2 meseca

Zato što sve verovali slepo...
F

Ff

pre 2 meseca

Da ste najbolji lagao vas Zeljko
.

.....

pre 2 meseca

Obradović se žali na sudije na konferenciji za štampu. Uvek je neko drugi kriv.

angry_chainsaw

pre 2 meseca

E tu konferenciji i dodelju medalja, to moram "natenane", valjalo je proslaviti IV uzastopni trofej našeg najvećeg Kupa u košarci!!! Bićemo mi i V put uzastopno osvajači Kupa RK, samo da Čović počne da sluša Janisa i da mu se dovedu na leto igrači koje on želi, pustiti čoveka da radi svoj posao i videćete gde ćemo biti za 2-3 godine uz blagoslov našeg tutora!!!
z

zanimljivosti

pre 2 meseca

Zasto igraci Zvezde sada na megafonu sa navijacima pri proslavi pobede i osvajanju Kupa, ne pevaju uvredljive pesme prema Partizanu? -Pa zato sto su gospoda.

Revolt

pre 2 meseca

Oni su gospoda u svakom smislu samo niko to ne vidi kada krene bombardovanje upaljacima u finalima Aba obavezno ,vredjenje svega u Partizanu sto je tokom utakmice veceras bilo to se ne racuna .Ali dok postuju svoga maga Covica i velikog vodju protiv koga se nikada nista ruzno ne cuje sve ostale lose stvari sa njihove strane i u klubu ce se zataskati u medijima i javnosti.
P

Prti

pre 2 meseca

@Revolt upravo si opisao svog trenera upravu i svoj klub. 🤣
Q

QB

pre 2 meseca

Auu sta Rumeni naprica sad….Kuku
I

Ih

pre 2 meseca

Kuku njemu, kad ga čuje GLAVNI FINANSIJER za koga on reče da je izrekao najveću laž u istoriji😂😂😂
G

Gostttt

pre 2 meseca

Evo ga rumenko se opet zali na sudije...
L

Limit

pre 2 meseca

Želimir kad god izgubi, krive su sudije. Neće da sude kako on hoće. Samo što ujeo nije onogs koji je bio do njega. Koji paćenik.
P

Pst

pre 2 meseca

Taman su ljudi dogovorili cenu sa Slovencima i sve organizovali kad im ovi uvalili Srpske. Ljudi sudili bez greske. Ne ide bez Boltauzera, Javora, Nedovica. Sramota bre tolika organizacija i sve dogovoreno da Ofi osvoji nesto da ima opravdanje za kombinacije. Da podsetim kosarku igraju igraci i dok je imao pet najplacenijih u El osvajao je. On bre ne sme da ih pogleda. Pitajte Zagorca, Dangubica, Andjusica, Jaramaza o kakvoj velicini se radi. Sad da pocistimo Ofi iz ABA lige pa da vidim kako ce on da obezbedi El bez onog kog je u afektu popljuvao. Nikog taj ne postuje. Alibi trener. Ja pa ja.
G

Gost Pera Trta

pre 2 meseca

Grobari lepo sam vam pisao posle ABA derbija da lepo zamolite Dacica da udeli svim vasim strancima drzavljanstvo kako bi imali kakvu takvu sansu da nas pobedite u kupu.
Л

Лаик

pre 2 meseca

УЗМИ ЖЕЉКО МАЈКЛ ЏОРДАНА!!!
d

dkcz

pre 2 meseca

hahahaha, ovu Obradovu konferenciju puštati pred spavanje da se sa slašću zaspi

VecaBg1971

pre 2 meseca

Eva ga Obradovic krivi sudije a sudije skoro bolje nisu bile....PA SRAM TE BRE BILO....SRAM !!!
N

Ne pomazu

pre 2 meseca

Tablete uz sav alkohol
G

Gost Pera Trta

pre 2 meseca

Nema Sakura i kacopoliste.Molim sve koji imaju neke informacije o njima da jave.Jako sam zabrinut za njih.
T

Teo magija

pre 2 meseca

a dobro i mi cigani preterujemo, da ih nije ispalio Mirotic bilo bi teze
N

Neda šampion

pre 2 meseca

Pozdrav za vonjavog Ledeja
G

Grobar do koske

pre 2 meseca

Jedan duzi komentar… Sa velikim bolom moram cestati ciganima…Veci voljni momenat, zrelija igra (citaj plejmjker i to klasa u ovom godinama)..Iskustvo u osvajanju trofeja pa na kraju i trener…Cestitke Giedraitisu, Lazicu, Bolomboju i na kraju najbitnijem Teodosicu…Sto se tice mojih…Trener…Treca godina tvrdoglava insistiranju da se igra bez pleja…Ferel bio slobodan :(… Ali opet najveca stvar koju mu zameram je dernjanje na Balsu, Aleksu i ostale srpske igrace…Crnjama se cuti…Mislim da bi kod Trinkija Balsa do sad vec otisao u Barsu, Panatu, Tristan davao po 20p, Danilo imao slobodne suteve, Jaramaz imao 10 p uz dobru odbranu itd. Sto se tice crnja, hvala Zeku i Naneliju, svaki € zasluzuju. Panter prodao tekmu, po ko zna koji put.. Ovo je bila tekma gde si navijaci 50/50.. I ? Ja sam mislio da cu ovde videti da smo bolji ali cvrc…Mi smo cigane dobijali pred nasim navijacima jedva, a oni nas pred svojim razvaljivali, i evo sad uzeli kup na neutralnom terenu.. I za kraj…Mi kad imamo 10 razlike to je kao 2 razlike a cige, kad vode 7 to je onda ili 10 ili ostaje 7… Cestitke cigani, zasluzeno! Iskren grobar
D

Djule13

pre 2 meseca

Nasi domaci dobili vase strance...
J

Jahakav

pre 2 meseca

Moram pohvaliti tvoj komentar vezan za srpske igrace. Ja u Koprivici i Smailagicu vidim veliki potencijal i hrabrost, a Obradovic ih ubija u pojam dranjem. Oni su hrabri, kad krenu na kucanje idu do kraja, kad lupe bananu to puca. Gledam u EL Partizan, Smailagic napravi 2 odlicna poteza, pa izgubi loptu ili napravi glup faul, ovaj ga odmah vadi iz igre i psuje ga ko da je ker, a Smajlj super momak i dobar igrac. Posle se pitamo gde su nam mladi igraci, pa nemamo mi trenere vise za njih, da se svi zahvalimo Misku i Megi i za ovo malo mladih sto imamo
S

Sombor

pre 2 meseca

Bravo za tebe.Iskreno.
G

Gangster

pre 2 meseca

stranac vise nikada da nam ne bude kapiten!!! Samo to cu reci
d

dkcz

pre 2 meseca

kako stranac, pa zar nije registrovan kao Srbin?
D

Ddff

pre 2 meseca

On vam je najveci Srbin u ekipi😂
B

Bolombojetina

pre 2 meseca

Državni projekat kraj, nema više ahahahahhahaab

VecaBg1971

pre 2 meseca

Ko je sponzor kk partizan?
P

Partizanovac®

pre 2 meseca

Žoc bolje da ode u Čačak sa Ostojom da peče rakiju nego da nam uništava instituciju. Sramota.
g

gosic

pre 2 meseca

Nemoze Ostoja u Cacak.Ceka ga Velja Ilic.Nesto mu se ovaj zamerio.
H

Hvala Ostoja

pre 2 meseca

A najvise mi zao onog mucenika iz kafeterije.. Jadan se osusio koliko je para dao i kune dan kada je usao u Upravu..
4

400400

pre 2 meseca

Punter prodo! 🔴⚪️
T

Trenercina

pre 2 meseca

Ljudi Zvezda ima Teodosica.Ko god nije verovao kakav je on igrac sada neka gleda.Civek ima 36 godina i jos uvek je doktor ove igre.
G

G line

pre 2 meseca

Andjusic bar nasao novu sljaku, otisao u ekonome, jbg socijalno ide plus zdravstveno placeno

Искрено речено

pre 2 meseca

као.делија кажем свака част штоке оне своје камерунце звао назад из свлачионице да споортски присуствују проглашењем побједника
t

truba

pre 2 meseca

Fil žoca kao i uvek. Evo ga sada priča o budžetu i o lošim sudijama.
h

halo

pre 2 meseca

Ma kome je sad do košarke bre :)))
K

Koš i lična

pre 2 meseca

Jel Panter palio raju preko megafona znali se šta?
n

neshha

pre 2 meseca

On nije,ali se Ledej bacao preko stola.Ali uzalud!!!
R

Raki063

pre 2 meseca

Aleksa je jos u Manili. Bolji tim je izgubio po ko zna koji put. Nesto je trulo, ali se prikriva. Da odu u Berlin ne moze da se opete sezona. Jaramaz beskoristan, Andjusic za ekonoma. Idemo dalje! Tako je kad navijas za Partizan. Tesko!

VecaBg1971

pre 2 meseca

Samo vi budite bolji a mi cemo da uzimamo trofeje.
X

Xyz

pre 2 meseca

Dabome. Izgubio tim koji ima vec sad mozemo reci komplekse
M

MiskoR

pre 2 meseca

Kako neko moze da bude bolji tim ako gubi po ko zna koji put za redom ????

Srpski samuraj

pre 2 meseca

Realno je da ste kao državni projekat bolji po imenima i budžetu, ali je i realno da dobijate po ušima!
.

.....

pre 2 meseca

Kako je bolji tim posle tri uzastopna poraza!?
I

Igokea2

pre 2 meseca

Plakacu sada
a

ahahahah

pre 2 meseca

Propala nam Igokea,sta ce sad rumenko da kaze?
B

Best wishes

pre 2 meseca

Kapiten koji plete kikice NIKADA vise u klubu. Pokazati mu gde su vrata jos veceras.
D

Dadada123

pre 2 meseca

Ali zaista derbi ima posebnu čar kad su navijaci oba kluba tu
n

neshha

pre 2 meseca

Da,definitivno,to je jedino ono pravo!
D

Dzi

pre 2 meseca

Hit je ovaj Litvanac...kad je dosao bio u grcu, politika i propaganda, onda proslo vreme i brat se odomacio...bolje igra, bolje se ponasa, slobodniji, uklopio se... A ovaj komentator sa arene stigao po dranju onog ludaka sa Sportkluba...
V

Vukasin blok 70

pre 2 meseca

Nadam se ostavkama veceras ili sutra. Zeliko koji si ti trener kada ti Panter radi sta hoce, Aleksa igra na kraju liduje izvodi neke gluposti uzdas se u neku ludu srecu kao na prvom derbiju ove se one sto si je imao ...
Б

Блок

pre 2 meseca

Браво Звездо! 1.много отворених шутева им дајемо ,за три. То ми није јасно,зашто побогу више толико помажемо.Дерби у Аба ...Партизан промашује ...крећу да сипају,одбрана иста.Које удвајање против шутерске екипе. 2.Тео нам много значи.Фали Топић много.Јер падамо кад Тео изађе. 3.Ханга и Јаго баш лоши ,као и Дејан Баба Давидовац. 4.Много је ружно кад гробари певају препевану верзију Марша на Дрину . 5.Кад је Алекса кренуо да клима главом у првој четвртини ,очекивао сам победу. 6.Копривица...Сунце ту...прво фризура ,ај можда је то у јужној Америци модерна фризура ...али код нас ...чим га видиш ... Нанели игра леђима против Јага...Копривица долази блок да му постави ...скачу резерве партизана машу му ...склони се . 7. Друго полувреме тон из хале као да је 200 људи .. ужас.
d

dkcz

pre 2 meseca

Daniloviću, pa pusti suzu, nije sramota
S

Samoizabrani

pre 2 meseca

predsednik KSS,nelegalni predsednik pa da plače.
T

Tiza

pre 2 meseca

Kampaco,Kampaco...dajjjj
A

Aksel Lund Svindal

pre 2 meseca

Sad će Željko da pita kome je sad do košarke
o

oleee

pre 2 meseca

Deri drzavni projekat
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

kad pogledam mi smo sve bitno zasrali ...prosle godine u kupu imamo ih sa 18 razlike mi izgubimo. Real imamo za prolaz dalje mi se pobijemo, ove sezone u EL brdo utakmica izgubili na glupost ,danas Panter promasi planetu znaci ne kos nego planetu ...pa dal je moguce !!
k

kakqlalsđskačasđ

pre 2 meseca

De su akcije de su asistencije,šta vežbate na treningu jebo vas otac.U 80% napada 15 sekundi se lopta tupka vrte se nešto u krug ko babe i onda ili prodor ili šut za 3.Odbrana još i nije toliko loša ali napad brate mili nula pa šta radi taj Željko najtrofejniji trener u evroligi,jel ume da nacrta neku akciju,ili se sve svodi na silovanje i individualni kvalitet pojedinih igrača.
L

Lepa sav

pre 2 meseca

Vam rekao grobari posle derbija u ABA ligi da zamolite Dacica i podeli svim vasim strancima drzavljanstva da bi imali kakve takve sanse da nas pobedite.
k

kukuruz

pre 2 meseca

Teze je bilo protov filijale
R

Raki Delija

pre 2 meseca

Zasluzena pobeda kup je nas
R

Realno istina

pre 2 meseca

Vise nego realno.
B

Banisimo

pre 2 meseca

Godine mnogo ste kupovali otimali titule više se ne može zašto sada kukate
T

Tiza

pre 2 meseca

Ništa o Kampacu...može nešto
M

Maxm

pre 2 meseca

Obradovicu prevaro,vrati se atrikkijwei❤️❤️❤️
M

Mene

pre 2 meseca

Ovaj Bolomboj oduševljava, i prava je stvar što ostaje i sledeće sezone.
I

Istina je negde tamo

pre 2 meseca

Sanjaće Gidraitisa, lik ne može očima da ih gleda, školovao ih kad je bilo teško💪
V

VOLIM PARTIZAN

pre 2 meseca

Vazno da su celavi Ilic, zalizani i nauljeni stranac trener i onaj mali sa velikim naocarima i zlom u sebi, srecni... a EVRO liga im nije bitna, isto tako ni ABA nece biti, samo polako... a ovo na kraju najvise vas boli, bez obzira na sve i svakim novim danom sve vise i vise VOLIM PARTIZAN
P

Priznaj

pre 2 meseca

Da cvilis sad
R

Realno istina

pre 2 meseca

Dva igraca veceras nisu mogla da nas dobiju. Nemate pleja kukate na sudjenje a na parketu ste veceras zasluzeno porazeni.
G

Godzila

pre 2 meseca

Tebi je ovaj poraz baš teško pao 😆
z

zaks

pre 2 meseca

Isplači se, biće ti lakše.
k

ko bi reko cuda da se dese

pre 2 meseca

BOLI TE MNOGO OVAJ PORAZ!!!!!! ZVEZDA 'LE!!!! 🔴⚪🇷🇸
k

ko bi reko cuda da se dese

pre 2 meseca

BOLI TE MNOGO OVAJ PORAZ!!!!!! ZVEZDA 'LE!!!! 🔴⚪🇷🇸
m

muka a?

pre 2 meseca

Ovom je bas zastao parizer u grlu ? Ili ove silne izlucevine sa svih strana ,Tea,Gidre,Bolomboja i drustva...
G

Gost2

pre 2 meseca

Bez obzira da li neko navija za ovaj ili onaj klub, svirati faul na šut ono za Avromovića je stvarno katastrofa.
P

Pali projekat

pre 2 meseca

Prodajem dres Partizana-Kup je naš 2024 -nenošen...
C

CICIBANsever

pre 2 meseca

Ima li video poziv iz Atine?Je li uzeo Smajli megafon?Zna li ko?
K

Kikili

pre 2 meseca

Panter kriminalan...
j

jjjjjjj

pre 2 meseca

muška tvrda utakmica i ovo mi se više svidja gde sudije ne gledaju više ekran nego što sude ,bilo je grešaka na obe strane evo što kaže evroliga nema taj ugao kamere da se vidi da su gedraitis i mitrović zgazili linije koje su im dosudjene , sa druge strane imalo je nekih možda nedosudjenih faulova i volim što ne sviraju za svašta nameran faul ono što se do skoro nikada nije sudilo a u poslednjih par godina svašta je nesportska lična što ubija lepotu košarke gde sudije rešavaju tako meč

Искрено речено

pre 2 meseca

али ово је све нормално...уобичајено.Како ли је партизанима?Гдје год да их видим шамарање.Џаба милиони
R

Realnost

pre 2 meseca

Gde ih vide tu ih gaze.
G

Grobos 2

pre 2 meseca

Svaka cast Zvezdi,definitivno veca mu.a.Zoc,hvala , dostaje.Tesko je ovo podneti.
d

dkcz

pre 2 meseca

jel' realno da umesto ceremonije gledamo fosile iz studija, oooooo
H

Hahahahaha

pre 2 meseca

Teo dobio nagradu putovanje,neki vikend,malo spa,bazencic ovo ono,neka se spremi Jelisaveta ona je sledeca posle partizana hahahaha
D

Djule13

pre 2 meseca

On i Leday zajedno na Staru planinu...
.

.....

pre 2 meseca

Partizanovci od danas prate samo fudbal.

Fear The Beard

pre 2 meseca

Pobedismo uprkos Hangi:)))))))

VecaBg1971

pre 2 meseca

Bas se potrudio

Искрено речено

pre 2 meseca

партизани боље да су побјегли и да нису долазили као ових година...
g

grobar Cacak 032

pre 2 meseca

Ne znam dal imamo goreg trenera,il par igraca,Koprovic,dva put ga tkz trener ubacuje i sa 8,10 razlike vracamo Zvezdu u igru..Vukcevic mu sedi na klupi ..Pantera ne zna da izvadi zi igre kad vidi da mu ne ide,covek promasi sve zivo...onaj grk izbacio Nedovica kad je video sta radi u prvom poluvremenu..Potop u kupu,u evroligi,domaci teren zigubljen sa puno poraza od smesnih ekipa..SEZONA NULA

Gosthjk

pre 2 meseca

Rekao sam vam da cete Pantera pljuvati i da ce vas u crno zaviti. Niste mi verovali. Bukvalno je on jedan jedini igrac za kog sam bio srecan sto je otisao iz Zvezde.
E

Evo

pre 2 meseca

Ja kao cigan kažem, koliko je ovaj Panter unakazio Partizan, i prošle i ove godine. Džabe njegovih 20,25,koševa, kad to ne daje rezultat. Ne znam da li je neki igrač kod Obradović imao toliku slobodu.
F

FKCZ1991

pre 2 meseca

I posle kazu kako “gostujuci navijaci” ne mogu zbog bezbednosti da budu na utakmici! I sta cemo sad? Sta, kao u Nišu to moze a u BGu ne moze? Ko je napravio takvu atmosferu da je kao “bezbednosno rizicno” ako su obe grupe u sali? Svaka cast za otmosferu, posle duzeg vremena sam video onaj pravi kosarkaski derbi sa sve “HULIGANIMA” i bravo svim Delijama i Grobarima koji su bili u Čairu!
2

225883

pre 2 meseca

Ali skandiranje : "Kosovo, Srbija!!!" To me je odusevilo.
R

Realno istina

pre 2 meseca

Neko radi zesce na tome da je to tako.
n

neshha

pre 2 meseca

Zna se ko je to napravio-Vujosevic!!!

Realno123

pre 2 meseca

Kome je sada do kosarke
B

Bravo

pre 2 meseca

Oni nemaju zvezdin duh i volju i to je tako, Panter je kao neka beba kad gubi pa se ljuti. Bravo ZVEZDO.
D

Dexaman

pre 2 meseca

Obradović ponovo dozvoljava Panteru da divlja...Ne znam o čemu se radi ovde?! Ponavljaju se stvari iz utakmice u utakmicu. Odavno već znamo da to nije slučajno. Najveći krivac Obradović, ne razumem kako on vodi utakmicu, ovo ne liči ninašta po ko zna koji put...Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, a nama ostaje da se dobro zamislimo šta radimo...
A

Atina24

pre 2 meseca

Rumenko kome je sad do kosarke kad treba ostavka se podnese ?
S

SSSR

pre 2 meseca

Idem da mirno pajkim.PA PA.

Gradinaboys

pre 2 meseca

Prodajem majice sa grbom Partizana i natpisom: KUP JE NAŠ 2024! Napomena nenošene.
B

BRAVO BRAVO

pre 2 meseca

NAJJACI KOMENTAR.
G

Gost997

pre 2 meseca

Covkins se ne pali na top 8 a Zelimir na trofeje, on voli peskire na kojima top 8 sija zlatnim sjajem
j

jjjjjj

pre 2 meseca

KUP JE NAŠ
D

Dragan Ristic sank

pre 2 meseca

Uzimamo lagano i Aba ligu. Buducnost najveci rival.
R

RUMENIIIIII

pre 2 meseca

Javi SEEEEE 😂🤣
M

Mитт

pre 2 meseca

Куп је наш! Браво Звездо!
C

CICIBANsever

pre 2 meseca

I šta ono rekoste?Teodosic penzioner. Hahahahaha
D

DrvoTata

pre 2 meseca

Nebitan trofej Aba je nasa Ne moze se 5 na 8
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

UZMI ŽELJKO EVRO TITULU, EVRO TITULU, EVRO TITULU 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
X

XYA

pre 2 meseca

Rumeni državni projekat= promašena investicija.
p

posteno

pre 2 meseca

cestitam zvezdi na osvajanju kupa a mi da se zapitamo sta nam se toliko desilo u ovoj sezoni jer ovo prelazi svaku granicu frustracije
R

Realno istina

pre 2 meseca

Hvala. Od srca.

Gradinaboys

pre 2 meseca

Ne mogu da vjerujem da Željka i ovu legiju stranaca dobije Teo sa 37 godina i ovaj tim sa Lazarevićem, Ilićem, Jagom itd. Ali kako su svi momci odigrali večeras zaista je za udžbenike. Partizan ima lovu ima kvalitet i na terenu i na klupi, ali borbenost i srce su odlučili večeras. I za ubuduće napomena za Avramovića i Ledeja da nije dovoljno dići ruke poslije trojke i napraviti grimasu da bi ste dobili utakmicu.

Aca

pre 2 meseca

Real Madrid isto ima dom penzionera pa se nikada ne vade na to nego rasturaju po Evroligi vi ne znate sta cete sa igracima saljete NBA igraca na pozajmicu prvog pleja menjate u toku sezone , mi smo morali da izostavimo drugog centra zbog ogranicenja Koprivica morao da ga menja i opet bi pobedili da Kevin Panter nije divljao.
h

hanga

pre 2 meseca

Nije ni jasno da je Hanga bio toliko u igri pored svih gresaka
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Nejasno i nestvarno da trener iskustva Sferopulosa drzi sve vreme u igri Hangu koji je unistio ekipu u 4/4 u skoro svakom napadu.. Da ne mracim previse, titula je osvojena ipak. Treca recka zaredom u derbijima, kompleksi se radjaju.
F

Figueroa

pre 2 meseca

Nego jel se zna dal je Zeko Ledejic promijenio gace,il se "medenjak" jos istice?
G

GS

pre 2 meseca

Legenda kaže da i dalje pokazuje mišiće po dvorani...
C

CICIBANsever

pre 2 meseca

Vredi li Vam Panter 2,5 meleona po sezoni? Potpisite ga i za sledecu. Taj je samo u Partizanu spojio 2 sezone.
D

Dadada123

pre 2 meseca

Teodosic je GENIJE i tu je kraj svake price.Kad je zvekno onu ludu trojku znao sam da dobijamo.Jedina zamerka je danas jeezivo losi Hanga.I ono najbitnije dobra utakmica bez tenzija i ako je bilo navijaca oba kluba.
g

gost iz Draznja

pre 2 meseca

Željko 1/10 trofeja od kad je došao.

Zoc

pre 2 meseca

Zeljko od kada je dosao jedan top 8 Evrolige svi Zvezdini treneri zajedno poslednjih 8 godina imaju 0 plasmana u top 8.
a

auuu

pre 2 meseca

Vreme je za bezanje iz Kupa
s

suzice

pre 2 meseca

poslednja 3 derbija rutinska pobeda pa nek pricaju nesto nek se vade jos malo u El dok ih ne oprase i tamo
N

Nicker

pre 2 meseca

Ovaj pacenik i kada sutne rezonski lopta izlazi iz kosa.Zgadio mi se vise za 5 sezona...
P

Pppp

pre 2 meseca

Aleksu navijaci Zvezde postuju ali on to postovanje gubi treba da se fokusira na teren vise a ne na neke druge stvari.

Ax

pre 2 meseca

Malo sutra ga postujete dobar je kad igra za reprezentaciju kada je vodi do jedine medalje u poslednjih x godina.
P

Pppp

pre 2 meseca

Mora da si neki tegijve bot ocigledno.
0

0211

pre 2 meseca

Tako je, ja ga iskreno i gotivim ali ta njegova "energija" deluje ponekad ljigavo. Malopre za 2 minuta pao 4x pa ona tri slobodna sto izvuko, umesto da bude mudonja on glumi dzukelu. Partizanova partija bez jasne slike sto se igre tice.
K

Kheshig

pre 2 meseca

Kome je sada do kosarke???
M

MJK

pre 2 meseca

koliko smo mi jadni, jednostavno Panteru je dozvoljeno da radi sta god pozeli
D

De la hoya

pre 2 meseca

Želimire,penzija.
A

Alex20

pre 2 meseca

Gospodin Sferopulos!!! Hanga da se ne ljubimo...raznih je bilo,ali skratio nas covek veceras za tri zivota,da je Partizan dobio dali bi i njemu medalju i dres.
D

Driver 8

pre 2 meseca

Nemoj da gledaš košarku, nije za tebe. Hanga odličan. Jedan od ključnih.
D

Djimi barka

pre 2 meseca

Teze bilo protiv FMPa
N

N81

pre 2 meseca

Čestitke.
C

CICIBANsever

pre 2 meseca

Za sve je kriv Mirotic hahahaha.
T

Tankard

pre 2 meseca

Hahahahhaha nije brate moj Peranovic iz crne rekee😂😂😂😂
W

Weew

pre 2 meseca

Oni su komedija oni i dalje krive Mirotica za losu sezonu to non stop pominju.
I

I to je tako

pre 2 meseca

Teodosićev autoritet koji uživa kod (domaćih) sudija je ono što je napravilo razliku. Videlo se koliko može i zna u četvrtoj četvrtini kada ga je Avramović stavio u džep. U Evropi gde ne uživa toliki autoritet - rezultat je jasan 14. mesto. Na drugoj strani privatnik Panter kriminal koji hoda. Čitavo finale je razjasnilo na čega su bačene državne pare - na jedan opšti cirkus i ekipe u kojima se ne zna ni ko pije ni ko plaća. U tom cirkusu, u domaćim okvirima, Zvezda je bolja. U Evropi, i jedni i drugi, zasluženo van plej-of zone. Pa se vi igrajte u svojim granicama cirkusanja i lažite da ste nešto.
Z

Zzzzz

pre 2 meseca

Isplaci se bice ti lakse. Napisati ovako nesto za Tea pa ovo je smesno.
D

Dečko lupas gluposti

pre 2 meseca

Pa sto ga Avramovic nije stavio u dzep tri cetvrtine vec sam u cetvrto??? Da ti pomognem da odgovorom jer je Teo povredjen igrao i nije imao snage za celu utakmicu. I ovako povredjen i u godinama opet vas ucio kako se igra kosarka.
M

Misko123

pre 2 meseca

Boli...a!
D

Dexl

pre 2 meseca

Teodo doktor profesor!!pored njega Panter izgleda smijesan
T

Tarantula

pre 2 meseca

Ma koga zanima tvoja demagogija prijatelju na temu koja te šatro ne zanima?!!Ne gubi vreme gledajući i komentarišući nešto što te kao ne zanima,ima nas dosta koji ćemo gledati i kad budu igrali roboti u crveno i crno belim dresovima!
b

bgcz

pre 2 meseca

aha, znaci 20 godina vrhunske karijere u klubu i reprezentaciji nisu merilo, ali 6 minuta poslednje četvrtine jeste? Bravo majstore. Ali iz srca ti kažem, stvarno bravo.
S

Samo ovo

pre 2 meseca

Ahahahahaha
K

Kunde

pre 2 meseca

Ahahahahah Zoc trebao da ima bar 10 tehnickih u ovih 5 derbija
I

I to je tako

pre 2 meseca

Ko je to mi? Znači ako sam iskritikovao Teodosića (valjda to u zemlji Srbiji ne sme da se radi, nije popularno, šta znam, ali zato je skroz ok vredjati ljude koji su ostavili znatno veći trag za Srbiju) odmah sam Partizanovac? A šta ćemo kad iskritikujem Pantera, šta sam onda Zvezdaš? Jel' dozvoljeno u državi Srbiji ne navijati ni za jedan od veštačkih klubova, ili ni to ne sme? A eto, koliko koga boli komentar, kada umesto da slavite/ili tugujete, zavisi kako ko, pobede vaših klubova vi pravite čitav niz komentara na tudji komentar gde šatro objašnjavate kako nekoga nešto "boli". Pa iskreno da, "boli" me ona stvar za Titove klubove. Dole Zvezda i Partizan, živela Srbija! ❤️💙🤍
Z

Zvezda Rs

pre 2 meseca

I Avramović postaje glumac traži nesportsku Teodosića pa odmah posle toga baca se niko ga pipnuo nije .Igraj a ne glumi polako dolazi na svoje kakav je igrač.
V

Vukasin blok 70

pre 2 meseca

izgubimo derbi koji smo morali da dobijemo, ispada da smo dobili dva derbija kada su oni menjali trenera u to je to, svaki sledeci put nas rutiniraju... Zeljko ciji je ovo poraz, hoces opet reci da preuzimas odgovornost i to je to?
3

3C

pre 2 meseca

Aleksa busas li se u grudi jos uvek??
D

Drake

pre 2 meseca

Navijaci Partizana ce sad tek da se predstavljaju kao Zvezdini i da pisu da Teo mora da ide, jer je mator. Kup je nas!
H

Hej

pre 2 meseca

Svuda grmi okolo....

Sladjan

pre 2 meseca

Od dva loša pobedio bolji večeras... Zvezdaš sam ali večeras smo imali Pantera i Avramovića u ekipi a Partizanu smo večeras dali Hangu...
M

Maarka

pre 2 meseca

Gospodine Obradovicu vreme je da se krene povedi i Pantera i da se ne ljubimo!!!
T

Tajm-aut

pre 2 meseca

Čestitam svim navijačima Crvene Zvezde osvajanje kupa i treću uzastopnu pobedu nad večitim rivalom. Bravo Teo,bravo momci,Zvezdo volim te!!!

Milos Bozic

pre 2 meseca

za anale? šta je ovde bilo posebno nešto,?

boban milosevic

pre 2 meseca

panterov dodir neznanja nas je sjebao. tri napada za izjednjacenje i covek tri sjebe
z

zecm

pre 2 meseca

znaci nece opet igrati prvenstvo srbije🤣🤣
h

hahahahaha

pre 2 meseca

a provale i kupa seoskog, a vamo blamiranje po evropi, kakav jad...ajd teo sad proradi u evroligi malo
A

Ab

pre 2 meseca

Srećan kup svima koji slavi;) spektakularno 1 pol. U drugom Teo donjeo prevagu... Navijanje odlično!!!
G

Goran glava

pre 2 meseca

Gasi svetla,motaj kablove...!!
L

LOS ROSTER

pre 2 meseca

BEZ PRAVOG PLEJA NEMA POBEDA
I

Ijaooo

pre 2 meseca

penzioner Teo unistio Igokeu2
M

Mladen Stokanovic BN

pre 2 meseca

Zeljko odlazi,vise nije sala Izgubio si 4 od 5 finala. Pare si uzeo, bas je tebe briga sa ovakvom igorm gubi se i Aba liga. Idi,nije ovo za tebe priznaj posteno, izljubimo se,izgrlimo sve ti je oprosteno.
G

Gusak 111

pre 2 meseca

Svaka cast,pravo u metu.
d

d. g.

pre 2 meseca

Hvala majstoru Teu i kapitenu Panteru na kupu.
Z

Zvezdaš 73

pre 2 meseca

Sto bi Muta rekao: Ljudi ne razumem šta se radujete,ovo je sve NORMALNOoooo
G

Grobar NBG

pre 2 meseca

Znam da će naši kukati na sudije, itd...Ali najveći problem ovog Partizana je Kevin Panter!!! Lik je u zadnjih 3 minuta uputio 6 (ŠEST) šuteva i pogodio 0 (NULA) ! A koja borbenost kod njih, NEVEROVATNA! Kod nas svaka čast Ledeju i Avramoviću! Ostali manje-više podbacili!
ј

јеротије

pre 2 meseca

Још један доказ да ова сезона треба да означи крај "евролигашког" Партизана на челу са Обрадовићем. Збогом Жељко, збогом Пантеру лажни капитену, одлази Остоја!
S

Statler

pre 2 meseca

Kome je sada do košarke...
M

Ma da bre to

pre 2 meseca

E sad se lozite na f4 ako vas nije sramota!!!
D

Drax

pre 2 meseca

Top 10 ??! Hahahaaa!
R

Rebel

pre 2 meseca

Cigani cestitke iskrene... ovo boli jako
2

24.232

pre 2 meseca

Malo je budzet 25 miliona. treba udariti jos 50%, a ne 25% veci budzet. A Zvezdu spustiti i ispod 10 miliona.
S

Sascha 2010S

pre 2 meseca

Zasluzena pobeda Mene je sramota od koga smo izgubili
Z

Zeljkoglu

pre 2 meseca

Lagao vas Zeljko....
I

Iskreni Cigan

pre 2 meseca

Izgleda da je Andjus bio upravu za prevaru Obradovica
K

Kup Koraća

pre 2 meseca

Da li Ledej još uvek pokazuje mišiće i da li Avramović klima glavom, zna li se šta?
B

Burek

pre 2 meseca

Sjajan meč, Zvezda zasluženo pobedila. Zanimljivosti : 1) Jago je i ovog puta (kao na prošlom derbiju) poslednji igrač u obe ekipe koji je postigao poene na utakmici. 2) Njemu su to bili jedini poeni :)
3

30p404

pre 2 meseca

Jos uvek krive glave i proslavljaju gledajuci se popreko
G

GostO

pre 2 meseca

Idemooooo! Gazi!
Z

Zoc odlazi

pre 2 meseca

Podignite spomenik Zelimiru na Kalemegdanu kao najvecoj neznalici !!!
X

XD

pre 2 meseca

Dobra utakmica. Bilo bi i ranije gotovo do Ledej nije bio baš odličan. Ne razumem samo cirkuzantsko ponašanje Avramovića. Bukvalno, svaki sekund na parketu se ponaša kao cirkuzant.
G

Gost+31

pre 2 meseca

Rekoh, ponoviću, Teodosić. Bravo momci, bravo i za rolu Rokasa! Idemo dalje!
S

SIoba

pre 2 meseca

Baca li se još uvek aleksa,zna li se šta? A reži li zubima? A maše li publici? A ponadali ste se da možete da pobedite?
M

MVPCACAK

pre 2 meseca

Cemu bre da se nadamo mi trenera nemamo jednostavno mozemo da se lozimo da je legenda ali bio je nekada najbolji vise nije
J

JEDAN JE

pre 2 meseca

TEO doktor košarke!!!
e

e

pre 2 meseca

Lepo sam vam rekao da vam je Covic "uvalio" ovo drzavljanstvo za Pantera.
G

Grk23

pre 2 meseca

Kad podnosi ostavku rumenko ?
N

Normalni

pre 2 meseca

Je l' Aleksa još skače, zna li se šta? Svaki put kad odigraju onaj majmunski ples, izgube. Aleksa nigga
M

Mitic D

pre 2 meseca

Zato sto ste svi, verovali slepo, da ste najbolji, lagao vas neko!
Z

Zeljko1212

pre 2 meseca

Grobari se ne pale na Kup Radivoja Koracaaaa, ahaaaaaa
Г

Гробар

pre 2 meseca

Пантера доживотно одстранити из тима. Ето толико
Z

Za tri

pre 2 meseca

Teo vratio projekat na fabrička podešavanja .
s

sale brat

pre 2 meseca

Teo magija 37 god ali klasa je vecna, dobra tekma i gedre odbrana dobra u drugom poluvremenu
Z

Zivkovic

pre 2 meseca

Opet najtrofejniji trener ostade bez trofeja,bas ga nece!
đ

đapekorleone

pre 2 meseca

KUPI ŽELJKO MAJKL DŽORDANA!!
G

Gledalac

pre 2 meseca

Pitanje je koliko jos miliona od drzave treba da se da ovima preko puta da nesto urade?!
K

KOMSIJE

pre 2 meseca

Da gledate i dodelu pehara najboljoj ekipi.
G

Gost014

pre 2 meseca

Надам се да ће судијска организација опет издати саопштење због 5 личних ПЈД. Куп је наш!!!
V

View

pre 2 meseca

Obradovicu mars vise iz Partizana dokle ces vise Panteru da dozvoljavas ovakvo divljastvo?!
G

Gost 1

pre 2 meseca

Željko odlazi!!!!
c

chandlerlee

pre 2 meseca

Kao da sam ga ja osvojio, Teo, neka je srećan prvi trofej!
K

Karamopolistu

pre 2 meseca

Kalcopolista jesi li ziv ahahahaha
D

DOGOVARA SE SA

pre 2 meseca

Sakurom sta da napisu, ko je kriv sudije VELIKA BUKA DELIJA ili zoca.
d

dkcz

pre 2 meseca

šta kažu uplašeni stručnjaci pred meč, večiti gubitnik u finalima? hahahah, Teo MVP, zaslužio si ovo majstore!
K

KUP je naš

pre 2 meseca

Nego, hoće li rumeni imati snage šta da kaže, pošto je više od pola meča torokao sa sudijama???

VecaBg1971

pre 2 meseca

Teško... eno ga na kiseoniku

angry_chainsaw

pre 2 meseca

Šta sam napisao još u 20h,da Zvezda dobija KUP IV put zaredom i da će MVP biti Jago ili Teo!!! I bi Teo!!! Čestitam komšije!!! Bolji smo breeee!!! Nek se ori Niš, nek se ori Beograd, nek se ori Novi Sad!!!
P

Pristrasni posmatrač

pre 2 meseca

Какво неспортско и примитивно понашање Ледеја и Аврамовића - манијакалне фацијалне експресије, стискање бицепса, климање главом... Шта је тим људима, да ли схватају колико не изгледају као спортисти...?

VecaBg1971

pre 2 meseca

Vaspitanje iz kuće ide
T

Tankard

pre 2 meseca

Ja mislim da ovaj Avramovic nije normalan..kakve tikove ima i kakve face pravi strasno
P

Pimbe

pre 2 meseca

Avramovic je inace veliki Zvezdas. Kao sto je i Petrusev Partizanovac. Samo sto se namestilo da igraju za suprotne tabore.
5

5.000.000,00 €

pre 2 meseca

Биће боље... Честитам ФМП2 😁
Ч

Чокот

pre 2 meseca

А да сте неким чудом победили? Рекао би да сте победили Звезду! Црно- бели циркус...
A

Ambrozini

pre 2 meseca

Crvena Zvezda iznad svega! Ponos Srbije!
D

De jaan

pre 2 meseca

Sve je to normalno.
C

CICIBANsever

pre 2 meseca

Hahaha ko hoće da čestita neka čestita.Ne pomaže Vam ni najbolji trener univerzuma
M

Marinko Ilic Trnjaci

pre 2 meseca

Da ste najbolji,lagao vas Zeljko.
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

Kakva poklon kvota mozzarta. Hvala Vam 😀
C

CZŠA

pre 2 meseca

Dobar derbi i zaslužena pobeda!
k

kaldrma

pre 2 meseca

Kevin Panter MVP, igrac utakmice, brat nas cigan!
D

DELIJA 1989 ZVEZDA

pre 2 meseca

HAHAHHAHA CEMU SE NADATE? 6 razlike pa toliko ce biti i u FUDBALU na kraju sezone za ZVEZDU ŠAMPIONA, TEO MAGIJA!! BRAVO MOMCI!!!
N

NNASJKYMY

pre 2 meseca

Moj tim je prvak bio i opet ce biti on...
R

Retro

pre 2 meseca

Ma sudije ...jel tako grobari haha budite institucija i u porazu pa cestitajte boljem
k

kdkt

pre 2 meseca

Sudije nisu odlucile utakmicu, nismo mi vi... Nego sto smo mi katastrofa, da cestitam mogu Teodosicu jer je majstor i koraktan, a tebi nikako jer da bi nekom cestitao taj neko mora pre svega da bude covek.
@

@kdkt

pre 2 meseca

Pa covece, VAS trener prica o sudijama kao da su odlucile utakmicu. A ovamo glumata nesto pre utakmice o fer ponasanju. Malo da se zapitate prvo sta ne valja, ne umete sportski da podnesete poraz.
;

;-;--

pre 2 meseca

Rutiniramo nase redovne musterije.
L

Lineker

pre 2 meseca

Rutinski
Л

Лазар

pre 2 meseca

Кад ви на онолике грешке Давидовца, Јага, Митровића итд не можете узети утакмицу, онда да се запитате!
C

Cccccccx

pre 2 meseca

Aleksa da potraži stručnu pomoć dok još nije kasno...
A

Asad

pre 2 meseca

KMEEEEEE KMMMEEEEEEE
s

stvarno

pre 2 meseca

TeRoRdosic!
O

Ojo

pre 2 meseca

Bravo momci,hvala za divno veče💪
a

ae

pre 2 meseca

Koji je ovo kikiriki igrac Avramovic.
O

Ojsa

pre 2 meseca

Ovo je za Tea,bravo Zvezdo,bravo institucijo!
N

NAJVECI SVIH VREMENA

pre 2 meseca

1 TROFEJ ZA 3 GOD SA BUDZETOM OD 20M+ 😂😂😂
A

Adad

pre 2 meseca

Luzeruuuuuuuuuuu
D

DelijaNP

pre 2 meseca

A, zna li se šta, kako je RUMENKO???
A

Asad

pre 2 meseca

ŽELJKO LUZERUUUUUUU
b

brt

pre 2 meseca

bravooo