Komentari na vest

To je već hronična muka: Zvezdu urnišu crne rupe!

z

zoki 970

pre 6 meseci

zvezdu urnise trener a ne crne rupe
P

Pera genije

pre 6 meseci

Vreme je za Radonjića. Više naših igrača a manje očajnih stranaca koji su uz to i skupo plaćeni. Kuzmić neopravdano sedi na klupi i ne igra već 20 meseci.
z

zaks

pre 6 meseci

Svi smo mi sada najpametniji i svi smo treneri. Ljudi , sve je ovo sport, biće i pobjeda i poraza, nekada lopte ulaze kad ih žmireći šutaš , a nekada neće, ne treba toliko stvarati tenzije. U svakom sportu je odbrana ključ uspjeha.Htjeli mi priznati ili ne, iskreno , ja ga veoma cijenim , Lazić je veoma važan igrač za naš sistem igre. Nažalost, povrijedio se ali , daće Bog, brzo će se oporaviti, ipak je sa njim odbrana na drugom nivou.
D

Dejan Radonjic...

pre 6 meseci

...bi se sa ovim timom Zvezde prosetao do Triple krune i F4 evrolige i to lagano,a ovaj ivanovic jednu jedinu neizvesnu zavrsnicu da dobije ne moze,zaboravlja igrace po klupi i maltretira ih toliko na treningu da nam je i prosle godine i ove non stop pola ekipe stalno povredjeno! Dusko Odlazi iz kluba,potrosio si sve krrdite kod navijaca,Hocemo Radonjica!

Thanos

pre 6 meseci

Nek ide Sabaz vratimo malog Topica i to je to
p

pera2

pre 6 meseci

Ovo se vec ponavlja ko zna koji put dok je Ivanovic trener...jasno je ko je krivac....Mozda je vreme da se rastajemo...Mozda je Baskonija sredina gde je prosecnost na ceni, ovde nije
@

@pera

pre 6 meseci

Upravo tako,ivanovic mora da leti iz kluba,jer covek jednostavno NE ZNA da dobije neizvesnu zavrsnicu i tacka! Vreme je za Radonjica!👍
R

Radonja za trenera

pre 6 meseci

Podrzavao sam Ivanovica najvise od svih trenera posle Radonjica, ali sad je postalo vise nego jasno i meni i svim pravim navijacima da covek jednostavno NIJE ZA ZVEZDU i Tacka,prosle godine od 100% neizvesnih zavrsnica u EL i ABA pogubio je 90% i kostao nas ABA titule koju je licno on izgubio jer mu je taktika nacisto bila pogresna u finalu, evo sad je poceo isto to ponovo da radi i to sa 3 puta jacim i boljim timom nego sto smo imali prosle sezone,OPET GUBIMO SVE ZAVRSNICE kad je neizvesno potpuno isto ko cele prosle sezine,znaci da NIJE do igraca vec DO TRENERA cim se potpuno iste stvari ponavljaju sve vec dve godine za redom NON STOP,sto znaci da Ivanovic mora da leti iz kluba dok je jos vreme i dok nas nije upropastio nacisto pa da i ove sezone izgubimo titulu u ABA i sve sanse za Top8,krajnje je vise vreme da se kancer odstrani sa klupe i iz kluba i da se vrati jedan i jedini Dejan Radonjic najbolji trener Zvezde u zadnjih 30 godina bez premca! On je covek sa 5 puta slabijom ekipom nego sto je ova sad koju imamo pravio 10 puta bolje rezultate nego Ivanovic, a zamislite sad da ovaj dobar i kvalitetan tim Radonja uzme pod svoju komandu...pa nebo bi samo bilo granica,bukvalno bi se prosetao do titule i Top8 smem da potpisem!
o

ok

pre 6 meseci

Sto se palite na poturenu pricu grobara. Oni Zalimira ne smeju ni da pomenu kamo li da ga smenjuju preko portala. Radonjic je sam sebe eliminisao iz Zvezde upravo zbog ucinjene usluge Zalimira. Pa on ga je ugurao u Pao. On je birao izmedju Zvezde i Panate. Ivanovic ce podici tim do pravog nivoa. Uigrati nov tim je pitanje vremena. Opusteno duga je sezona. Monako je nivo Reala i Barse.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Pri kraju utakmice, kad se igralo kos za kos, svaki drugi napad Teo zavrsava sutem za tri. On moze to da pogodi, ali nikad nije bio neki izraziti trojkas. Kao trener , ne bih njemu poverio trojke. Da proigra igrace, udje pod kos to moze Teo.
n

nijelako

pre 6 meseci

birati reči a da komentar ne izađe iz konteksta, ali da li si ti čoveče kršten. Igrače koji uđu u meč i prave razliku parkiraš a ove što u mislima još gledaju reku sa Brankovog mosta guraš do besvesti. Daj više prestani da uvodiš ljude u kontra ritam. Ja toliko.
n

najbolji napad el

pre 6 meseci

Jedva dajemo preko 70 a ovako teska artiljerija
I

Iskren Grobar

pre 6 meseci

Pokusacu objasniti...Visoke ambicije oba nasa kluba dovode do dovodjenja skupih igraca, a to onda znaci manje minutaze za domace igrace kao i vece cene karata..A iz toga.pogadjatr dolazi i pozorisna atmosfera i olaksica.gostujucim ekipama da nas tresnu u Bg-u..Povrh svega, nismo konkurentni za F4, a cak i da odemo i osvojimo klib tu sezonu posluje i minisu..Racunica je jasna, vezi tako 4 sezone eto ti bankrota laganog..Mi treba da stvaramo igrace, da ulazemo u nase uz 2 do 3 igraca koja ce praviti razliku..Dakle Topic, Nedovic, Kuzmic, Lazarevic, Davidovac, Trifa, Smajli, Balsa, Aleksa, Andjusic, Jaramaz, Mitrovic...Treba vracati Lucica, Bobija, Gudurica, Milosavljevica, Radicevica, Ristica. Ali znate li sta je problem nas srba? Kako da dam Risticu platu kao Bolomboju, ili Lucicu kao Ledeju.. Na kraju cu skoknuti i do fudbala..ako Dijara promasi 5 mrtvih sansi odmah kazemo, ma ok je, uigrace se,, tek jendosao bla bla..Nas igrac kad promasi 2 sanse odmah je tatin sin, starleta i teramo ga..Urazumite se SRBI! Pozz od.Grobara
d

druyeeeeee

pre 6 meseci

Barsa i Monako su pobedili jer su kvalitetniji. Tacka.
r

realno85

pre 6 meseci

neko ko je sklapao ocaj tim nije vodio racuna o hemiji. imamo u ekipi vise igraca s teskim karakterom. vec se vide tenzije na relaciji trener pojedini igraci. npr teo bi da bude i igrac i trener i predsjednik. nejpir bi da se igra kosarke, ovi centri jadni ne znaju ko je vise kad u igri. na cetvorci je cirkus to se tek ne zna ko igra i sta treba da radi. jedino onaj litvanac postuje seme i akcije ostali ko raspustena banda
D

Djape45

pre 6 meseci

A najjaci su grobari koji su juce izgubili a sad likuju. Pa ce sutra posle debakla u Atini delije da likuju i tako u krug. Nema nam spasa braćo Srbi
G

Grobar 1919

pre 6 meseci

Mudro zboris, msm da sto se vas tice, pojacanka su top, ali trener nije za F4 domete i dizanje forme igracima.. Vise mi je lik koji moze na neki niris vezati par pobeda..Sto se tice nas, jako lose ulozen novac... Ono sto je jedino pozitivno iz skora Partizana i Zvezde je sto je vecina ekipa na 1-3, 1-2 i 2-1..Jaka EL ove sezone tako da sve je moguce a i 10 ekipa ima sansu kroz doigravanje, tako da srecno nam
A

A vi ste...

pre 6 meseci

tugovali, kada je Partizan izgubio, jelda?
D

Djape45

pre 6 meseci

Pa vidiš da sam pomenuo i Delije, jel umeš da čitaš ili si brže bolje potrčao da napišeš nešto
A

Anđus

pre 6 meseci

Crvena Zvezda...je pokazala da nema pojma. I to su sada videli i najzagriženiji navijači koji su dizali pesnice u vis i govorili fajnl for.
k

ksmsm

pre 6 meseci

Nisu to crne rupe, nego rupa od trenera. Umesto da prelomi utakmicu, on na pocetku drugog poluvremena pri 10 razlike i nicim izazvan uvodi Dalibora Ilica, gubi prednost i uvodi tim u nervozu. Neka mu neko objasni da mora da ima prvu i drugu petorku, i da nema obavezu da rotira svih 12 igraca. Radi to na nacin koji steti ekipi i ne moze to da shvati iz utakmice u utakmicu!
k

kakobreda

pre 6 meseci

prelomi kada je svaki igrac Monaka jaci fiyicki od naseg... Tu prolaza do kosa nema... Prosto su kvalitetniji...
R

Rebel

pre 6 meseci

Mene usi zabolese od ove skripe patika.
g

gunnersi

pre 6 meseci

Atmosfera u Areni i sinoc i danas nula. To se lepo odrazilo i kroz rezultat. Pre se gostujuce ekipe odseku pre pocetka meca, tokom meca grmi sve, sada kao pozoriste, tisina i neki aplauzi kada padne kos.
h

humaka... PFC

pre 6 meseci

Ne stavljaj Partizan u isti kos sa vama, ono vase navijanje je bruka, e cuju se skripe patika.. A sta da ocekujes kad podelis 10000 karata.. jos lazes da je bilo 19000,ubice vas kompleksi.. Partizanovo navijanje je bilo odlicno, al moze jos i bolje, jer su navijaci podigli standard, pa kad se desi da je malo losije to se oseti..
Џ

Џугашвили

pre 6 meseci

Обори ме звезда за 300 евра
1

1980

pre 6 meseci

Čović ako vrati radonjića je lud.
M

Ma i bez...

pre 6 meseci

toga je takav.
g

gorojko1978

pre 6 meseci

Ova trenerska neznalica nas je zavarala onom serijom pobeda kad je došao u Zvezdu..Nažalost,to je bilo sve od njega..Nakon toga nijednu bitnu utakmicu nije pobedio a najmanje 10 izgubio u zadnjij cetvrtini pri vodstvu od minimum 10 poena..Petorke koje on skocka i drži po 5 min u igri gde protivnik napravi preokret ni moj sin od 11 godina ne bi upario..15 godina redovno uzimam sezonske ali dok ova neznalica ne bude oterana iz kluba Arena me više videti neće..
B

B.C

pre 6 meseci

Jel vam stručnjaci jasno zašto Lazić igra kod svakog trenera! Bez njega nema agresivnosti u odbrani!
P

Potukli se...

pre 6 meseci

...ponitka i zeljko na treningu,eno prenose svi poljski mediji,skandal!
D

DV

pre 6 meseci

Hahhahaha, vazi. A ustvari, Bjelica patosirao mister filinga sa repicem. Pa da li mislis da cete bas sve da spinujete!? Hahhahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
g

gost u gostima

pre 6 meseci

koliko novca je potrebno titovim blizancima a sad slobodno mozemo reci predsednikovim blizancima da bi pobedili nekog u evroligi ? koji je cilj ulaganja tolikih para ako se ne ide na osvajanje evrolige? uloziti tolike pare da bi bili osmi ? meni je logicnije uloziti manje para pa biti 13ti ali sa nasim igracima i nasim buducim reprezentativcima a ostatak para koji je realno oko 50 miliona evra na oba kluba uloziti u razvoj domace kosarke pa iz te domace kosarke dovoditi igrace u predsednikove blizance , da se isti ti igraci kidaju sa igracima iz evrolige i uz pomoc njih postanu nosioci reprezentacije. nista mi nije jasno, kuda vodi ovaj brod i vidi li iko da je ovo propast i za jedne i za druge.
S

Smislov

pre 6 meseci

Zlatno doba, ne razumeš ti to. Okolo gladac unutra jadac. To je poenta.
S

Salamica

pre 6 meseci

Potop drzavnog projekat.
T

Tako je

pre 6 meseci

Bice sutra uvece
n

ne brini

pre 6 meseci

bice sutra
0

0222

pre 6 meseci

VRACAJTE RADONJU DA ZAVEDE RED I DUSCIPLINU DOK NE BUDE KASNO. NEMA NI HEMIJE NI POSTOVANJA MEDJUSOBNOG. NESTO NIJE U REDU. ZATO RADONJU SMETA POTPISUJTE
m

ma

pre 6 meseci

Pusti me Radinjica,igrace Lazic,Lazarevic,Ilic,Kuzmic i Davidovac,po 35minuta.
N

Nema hemije...

pre 6 meseci

ali zato, fizika ne nedostaje u svlacionici. Seva fizika na sve strane.
Z

Zeljeznik 2011

pre 6 meseci

Mali Shabaz se zalete na Duska i Tea hahahahahha ovo je sve bolje i bolje
D

Dace mali otkaz

pre 6 meseci

I sledi tuzba
L

Laktasi

pre 6 meseci

Kada će neka titula mukiceeeeeeee. Prodje Decenija u KK i 6 godina u FK. Auuu što mi je toplo oko srca.🤣
C

Cudo

pre 6 meseci

Onaj koga smo najvise pljuvali,nas najbolji igrac,Bolomboj.
P

Potukli se...

pre 6 meseci

...zeljko i ponitka na treningu,eno prenose poljski mediji,kazu da ponitka trazi raskid ugovora na stetu kluba.
B

Bok

pre 6 meseci

Svaki raskid sa njim nebi bio na štetu kluba.
P

Potukli se...

pre 6 meseci

...zeljko i ponitka na treningu,eno prenose poljski mediji,kazu da ponitka trazi raskid ugovora na stetu kluba.
P

Pa nije Zeljko

pre 6 meseci

Shabaz i Dujo da se bije ! Zeljko samara na terenu kao i Vujosevic ! Hahahhahaa
Z

Zasto mediji cute

pre 6 meseci

O incidentu Shabaza i Ivanovica?!!?!
1

1980

pre 6 meseci

Vi što prizivate Radonjića stvarno niste normalni. Zaboravili ste na koje načine smo gubili pod njim?!
R

Radonja na klupu

pre 6 meseci

Da, ali Radonja tad nije imao ove igrace! Ivanovic mora da leti iz kluba,dosta je bilo!
1

1980

pre 6 meseci

Lupajte minuse slobodno. Sad vam se digo na radonjića. Garantujem 90% vas ga je pljuvalo dok je bio kod nas
p

pz82

pre 6 meseci

Izgleda da večeras Čović Vesna ništa neće dobiti
@

@pz

pre 6 meseci

dobila je vasa igokea od studenata,makabija i barse...nastavice se i dalje!
c

cjojo

pre 6 meseci

nejpir ima problem i to se vidi, nejpir ide okolo ne pozdravlja se..sta se desava,jago takodje nije povredjen..teodosic ljut konstantno....skupo ce ovo kostati zvezdu...nema hemije,ovo je kraj repatog
P

Potukao se

pre 6 meseci

Na izlazu sa terena sa Duskom
r

rsczz

pre 6 meseci

Zvezda ima ekstra pojedince ali nema trenera, tek kada (ako) dodje novi trener vidice se pravi potencijal ekipe. Kakav Dusko Ivanovic lik je procitan maksimalno.
P

Problemi u raju

pre 6 meseci

Nejpir preti otkazom nakon incidenta u tunelu
i

info iz kluba

pre 6 meseci

Ponitka se potukao sa zeljkom,preti raskidom ugovora na stetu kluba!
I

Info iz kluba

pre 6 meseci

Pa nije Zejko Dujo pa da se to desava 😂🤡
N

Nista cudno

pre 6 meseci

Ne vidim nista cudno jer je Obradovic daleko bolji trener od Ivanovica … jeste da je tim jak ali prevagu na stranu Monaka je donela iskljucivo njihova klupa i bolje vodjenje
A

Ako istina

pre 6 meseci

Da su se pokacili u tunelu Ivanovic i Nejpir onda verujem i za Bjelicu da je isti problem bio.. Nejpir mora da se smiri jer nas kosta njegovo divljanje ,a placen je papreno.

Kalčopolista®

pre 6 meseci

Dzaba vam novci, lole ribolovci
P

Potukli se

pre 6 meseci

Shabaz i Dusko u tunelu ! Ovo je raspad sistema !!!
G

Glavu gore

pre 6 meseci

Ne lozimo se mi kao neki na top 8 ! Zao mi je samo sto vec 12 godina od naseg nastanka i promene imena Fmpa u novu Zvezdu smo potrosili stotine miliona ,a veciti smo g17 + !
D

Djinobili

pre 6 meseci

Alooo šta je Nejpir ono radio,igrao minus koševa na sebe ili se navarićao nema treće
m

matoriekspert

pre 6 meseci

U derbiju najviših budžeta pobedio je klub sa većom tradicijom i košarkaškom reputacijom
Х

Х Х

pre 6 meseci

То причаш о утакмици између Барселоне и Партизана?
H

Hocemo Radonju

pre 6 meseci

ivanovic je bivsi od veceras... Covicu vracaj Radonjica dok nismo sve pogubili,dosta je bilo vise poraza zbog licno ne znanja ivanovica!
M

Ma koji on

pre 6 meseci

Ne zna engleski
H

Hocemo Radonju

pre 6 meseci

ivanovic je bivsi od veceras... Covicu vracaj Radonjica dok nismo sve pogubili,dosta je bilo vise poraza zbog licno ne znanja ivanovica!
v

virtualni hus

pre 6 meseci

Sa ovakvim trenerom za manje od dva dana sa virtusom -20 i 1-3. Valjda će onda videti da trener nema pojma. I protiv Borca da je bilo još 5 minuta izgubili bi.
M

MNM

pre 6 meseci

Šabaz kao da je namerno promašivao i svaki put kad ga je menjao,preskakao je ogradu tamo u ćošku i ni sa kim se nije pozdravljao na klupi,govor tela katastrofa,kao za njih da je igrao al ozbiljno, totalno me je razočarao.Pa ne mogu da verujem da nas buši naš igrač to nisam doživeo do sad,trebao je da ga otera u svlačionicu zbog ovog vcrs.užas majke mi
Đ

Đukin fan

pre 6 meseci

Gledam Mng strucnjaka sad na pressu kako se ironično u lice smeje novinarima i javnosti Srbije,drugu sezonu prosipa šuplje priče i objašnjenja!!!Konkrrtno veceras veli baja da je problem bio u poslednja 3 minuta !!!A utakmicu on ispustio u prvih 5 minuta trece cetvrttine!!!I tako sto lane a evo sada Kaunas i Monako preko 10 mečeva!!Pri tim Šabaza pravda a majstor klepa 1,8 miliona € godišnje i “treba da on bude Džejms “u Zvezdi!!!Od ta posla nema ništa !!!Ako doda Tobija i malog Brazilca opet tanak roster,biće 12 ti u EL a ABA i pored slabog Partizana tanka predja
д

деда

pre 6 meseci

Штета што Бјелица није повео и Теодосија са собом. Када сам говорио да је инвалид и да нема снаге,други пишу да је мађионичар. Видело се у овој утакмици. У принципу драго ми је јер волим црно-беле а за остале ви навијајте.
Х

Х Х

pre 6 meseci

Теодосић до оне 3 личне у 3 минута, које су му напаковали, одличан.
Z

Zn

pre 6 meseci

Pogledas face igraca na klupi i sve ti jasno kako nam deluje ekipa.
N

Naxel

pre 6 meseci

Opasno brine Duskovo lose vodjenje utakmica ali jos vise brine ta Duskova filozofija treniranja od po nekoliko sati koja nas je vec kostala Bjelice, Teodosic je vec u " blazem " sukobu sa njim a najnovije informacije govore da im se pridruzio Yago ( kojeg vec nema neko vreme ili dobija sansu na kasicicu ) i Nejpir ( ako je neko primetio, prilikom izlaska sa terena ne prolazi pored klupe vec ide sa druge strane )
č

činjenično stanje

pre 6 meseci

Zvezdi urnišu rupe
K

KK Sledeca sezona R

pre 6 meseci

Ima i ta KLS da se igra..a i domaci Kup.
M

Makabi 30+

pre 6 meseci

Rece navijac kluba iz laktasa koji niti jedne titule i EL video nije vise od pune Decenije!
M

Makabi 30+

pre 6 meseci

Rece navijac kluba iz laktasa koji niti jedne titule i EL video nije vise od pune Decenije!
д

деда

pre 6 meseci

Ту су сигурни,финале са ФМП-1. Да ли ће мењати судије у кошарци као у фудбалу? Сутра излази саопштење.
O

Ognjen Drinski

pre 6 meseci

Reketivac Teodosić iš, vraćaj Topića i da idemo dalje.
h

hulio

pre 6 meseci

Ne stavi brazilca jaga u 12 vec lazarevica i ilica da sede na klupi ...jago je mogao da cuva njihove bekove
B

B. Grobar

pre 6 meseci

Otvaram Mozart i ajde, reko, da uzivam u narednih sat i po dva, citajuci komentare ovih sto su sinoc bili mnogo hrabri i "pametni".
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Kada će neka titula mukiceeeeeeee. Prodje Decenija u KK i 6 godina u FK. Auuu što mi je toplo oko srca.

brine

pre 6 meseci

Dobro je rekao onaj slovenac u eu država ne financira klubove ,to isto primenuti na ova dva naša usisivača para
J

Jedan je Radonja

pre 6 meseci

DUSKO IVANOVIC MORA DA IDE,VREME JE ZA POVRATAK RADONJE!
S

Svinjski vrat

pre 6 meseci

Doci ce vam glave bahatost..letos kupili 9 igraca za 2 dana. Svaka cast nekim od njih ali vidi se da tu nema uigranosti vec divlja kosarka.
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

Vraćaj Radonju.
a

all grobar

pre 6 meseci

Nije problem sto ste izgubili od Monaka, problem je sto ste 10 i vise minuta igrali sa igracem vise. Kemba bolje da nije ni igrao.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Upropastio si nas prošle sezone, upropastićeš nas i ove sezone. Postaješ mnogo iritantan. Da si napustio Zvezdu, ali ne odmah nego pre pola sata.
1

149

pre 6 meseci

https://youtu.be/MK6TXMsvgQg?si=8iUxQyX--WTbxCwd 😃😃😃
M

Muka mi je...

pre 6 meseci

...vise da gledam ovog ivanovica na klupi,zaista ljudi moji covek jednostavno NE ZNA da dobije niti jednu jedinu neizvesnu zavrsnicu i tacka,muci nam igrace na treningu i zato i imamo ovoliko povreda(najvise u zadnjih 10.god) od kako je on trener,ovo mora vise da prestane,Covic i uprava moraju kako znaju i umeju da vrate Radonjica inace sa ivanovicem na klupi sav trud koji smo ulozili u dovodjenje dobrih igraca i stvaranje dobrog tima ima da padne u vodu ako nam ivanovic ostane trener,Radonjic je izmislio kosarku za njega a i redovno ga je pobedjivao u EL dok je ivanovic bio trener baskonije!
M

Muka mi je...

pre 6 meseci

...vise da gledam ovog ivanovica na klupi,zaista ljudi moji covek jednostavno NE ZNA da dobije niti jednu jedinu neizvesnu zavrsnicu i tacka,muci nam igrace na treningu i zato i imamo ovoliko povreda(najvise u zadnjih 10.god) od kako je on trener,ovo mora vise da prestane,Covic i uprava moraju kako znaju i umeju da vrate Radonjica inace sa ivanovicem na klupi sav trud koji smo ulozili u dovodjenje dobrih igraca i stvaranje dobrog tima ima da padne u vodu ako nam ivanovic ostane trener,Radonjic je izmislio kosarku za njega a i redovno ga je pobedjivao u EL dok je ivanovic bio trener baskonije!
M

Muka mi je...

pre 6 meseci

...vise da gledam ovog ivanovica na klupi,zaista ljudi moji covek jednostavno NE ZNA da dobije niti jednu jedinu neizvesnu zavrsnicu i tacka,muci nam igrace na treningu i zato i imamo ovoliko povreda(najvise u zadnjih 10.god) od kako je on trener,ovo mora vise da prestane,Covic i uprava moraju kako znaju i umeju da vrate Radonjica inace sa ivanovicem na klupi sav trud koji smo ulozili u dovodjenje dobrih igraca i stvaranje dobrog tima ima da padne u vodu ako nam ivanovic ostane trener,Radonjic je izmislio kosarku za njega a i redovno ga je pobedjivao u EL dok je ivanovic bio trener baskonije!
Z

Zzzz

pre 6 meseci

Zašto se kriju budžeti ova dva kluba, hoćemo da znamo koliko para naših bacaju!!! Sramota!!!!
h

humaka... PFC

pre 6 meseci

Ko baca?
V

Veks98

pre 6 meseci

U par navrata su udvajali Dzejmsa,i svaki put su primili poene.Previše jeftino da bi se dobio ovaj Monako.
g

gost978

pre 6 meseci

Zar posle Asvela niste bili već viđeni na F4? Kad ono i potpuno neuigrani tim van forme, neki Partizan, razbi taj isti Asvel u gostima! A onda naiđe prosečni Žalgiris i divlji Monako, i dobiše. Otrežnjenje rođaci, gledajte više u svoje dvorište
G

Gost46

pre 6 meseci

Upravo ono sto si rekao,gledaj u svoje dvoriste,manje nervoze!
R

Rs89

pre 6 meseci

Ja gledam samo partizan kad igra s zvezdom,a ti brale izgleda sve nase utakmice... Kompleksi su cudo...
@

@gost

pre 6 meseci

Vas su deca Studenti iz filijale buducnosti osurili od kosarke za sva vremena,dzaba vam 35.mil snsbudzet i 6.mil panter!
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Sta se vi javljate kad ste ispod nas.
h

humaka.. PFC

pre 6 meseci

Ko se razume u kosarku vidi koliko je ova zvezda limitiran i los tim.. Vec treca utakmica imaju vise steva za 3 nego za dva.. ako ih kenja sut kao u prvom onda, onda nesto i mogu da se nadaju.. U PORAZU PARTIZANA PROTIV BARSELONE, ZAPRAVO VIDIS SNAGU PARTIZANA.. DAS SAMO 4 TROJKE IZ 12 POKUSAJA, BARSA 15,PROMASIS 7 BACANJA, BARSA 1, BARSA IMA 16 SKOKOVA U NAPADU I OPET SI TU NEGDE 6,DO 10 RAZ.. SAMO DA SI BACANJA POGADJAO UTAKMICA EGAL.. Zvezda 10 trojki, Monako 10, zvezda 1 bacanje promasila, Monako 3, u skokovima egal ili cak zvezda bolja, Monako divlja ekipa i izgubis
@

@humaka

pre 6 meseci

Nisam znao da se razumes u kosarku. Evo ja sam je igrao na visokom nivou u njoj sam ceo zivot ali ovako mudar komentar nisam citai. Sta li jedes kad si tako mudar.
l

lalll

pre 6 meseci

Ovaj nazovi trener uporno insistira na nekoj usiljenoj rotaciji i to nas kosta svaki put. Na poluvremenu 10 razlike i on se oseca komforno da uvede Ilica koji momak NEMA sta da trazi u EL i naravno stizu nas za tih 5 minuta. Igra da zadrzi prednost i da sansu svima, umesto da proba da prelomi utakmicu i ubije protivniku svaku nadu. Uzasna psihologija. Ukratko, ne ume da prelomi utakmicu!
S

Sssss

pre 6 meseci

Kakav je igrač Brendona Dejvis!!!! Umjesto njega da dovedemo mi dovodimo Tobija
L

Luja

pre 6 meseci

Da ga daš Ivanoviću bio bi gori od Tobija.
S

SR

pre 6 meseci

I jedni i drugi ako ne budu u Top 4, motkom u ranom iz klubova i da se vrate narodu pare državne. Toliko novca nije uloženo do sada, koliko su gospoda dobila ove sezone. SRBIJA
N

Nebitan poraz

pre 6 meseci

Bitna je Aba liga i osvajanje titule .. Evroliga ako bude ,bude rezultat! Nije uopste prioritet kluba!
O

Ognjen Drinski

pre 6 meseci

Čovke, ti li si?
A

Aleksejko

pre 6 meseci

Ahahahahahaahaha, ti si onaj isti sto je prošle sezone pričao da vas ne interesuje top 8,pa u fudbalu da je bolje sto niste ušli u LS...Pa onda ispada da se pojačavate i trošite tolike pare da bi samo mogli da igrate sa Partizanom u ABA ligi. Svašta
z

zems

pre 6 meseci

Urnise nas Ivanovic svojim neznanjem.
B

Branko Lazic ,

pre 6 meseci

Se potukao sa Duskom nakon Bjelice .. igraci su nezadovoljni ..Andrej izgleda hoce da preuzme klub ,a Nebojsa Savez! To se kuva odavno .. ova sezona se baca niz vodu i bitna je samo Aba liga!
k

kk..

pre 6 meseci

sledeca sezona
m

matoriekspert

pre 6 meseci

A Kup? KLS? Bitno ili nije?
b

banence

pre 6 meseci

abu taboravite sko mislite na svedski sastav nadtavite da pevate
d

d. g.

pre 6 meseci

Što se groblje raspisalo. Kao da imaju 3-0. Taj Monako je treći, a Barsa zvanično četvrta u Evropi. Menjajte vi vašeg Žoca i komentarišite vaša nba pojačanja.
R

RSB

pre 6 meseci

Haos bas...ivanovic ostavka...
S

Skokovi..??

pre 6 meseci

OFANZIVNI I DEFANZIVNI SKOKOVI U NASEM TIMU BUKVANO NE POSTOJE,MENI JE VISE MUKA GLEDATI KAKO NAS SVI ZIVI NADSKACU NON STOP U SVAKOM MECU!
S

Skokovi..??

pre 6 meseci

OFANZIVNI I DEFANZIVNI SKOKOVI U NASEM TIMU BUKVANO NE POSTOJE,MENI JE VISE MUKA GLEDATI KAKO NAS SVI ZIVI NADSKACU NON STOP U SVAKOM MECU!
h

humaka.. PFC

pre 6 meseci

Sad im verujem da im je ovo najbolji tim u istoriji.. Kakva im je istorija ovo i jeste im najbolji tim..
G

G17+ opet

pre 6 meseci

Boze dragi sta su skrivili ovi iz Zeleznika pa ih tako ponizavas?! Zar je malo sto trose 25+ miliona po sezoni drzavnih eura?! Mora jos pojacanja barem jos 12 na ovi 16 preskupih milionera!!!
G

Gostina

pre 6 meseci

Sad ce Dusko sa izjavom posle svakog poraza kako moramo da se pojacamo, ali ne po svaku cenu. Moze nam se kad se sve daje nama.
g

ghost5

pre 6 meseci

Jel ovo cigani Giedraitisa zovu Gidra? Jbt koji blam, ja te veceras video.. prvo kalina, neda, mitra, laza, petrusa.. koje gubljenje jbt ne verujem.. gidra ahahhaaahhhaa
O

Odlazi ivanovicu

pre 6 meseci

Dusko Ivanovicu da se ne ljubimo...Dosta je Bilo covece,licno tvojih poraza,jednostavno Nisi vise trener za Zvezdu i Tacka,imas najbolji moguci tim u zadnjih 10.god a ni jednu jedinu meizvesnu zavrsnicu ne mozes da dibijes...ODLAZI IZ KLUBA!
O

Odlazi ivanovicu

pre 6 meseci

Dusko Ivanovicu da se ne ljubimo...Dosta je Bilo covece,licno tvojih poraza,jednostavno Nisi vise trener za Zvezdu i Tacka,imas najbolji moguci tim u zadnjih 10.god a ni jednu jedinu meizvesnu zavrsnicu ne mozes da dibijes...ODLAZI IZ KLUBA!
b

bruko

pre 6 meseci

Bruko trenerska, uzimaš tajmaut na -7 i 45 sekundi do kraja. Gde je bio tajmaut ranije. A da, što da ga i uzimaš kada nema šta da nacrtaš igračima.
V

Veks98

pre 6 meseci

Kako je Kemba zalomio Davidovca. " Nesta " Deki sa parketa.
p

podesen

pre 6 meseci

Da se igralo u Pioniru dobila bi zvezda bez problema.
0

012

pre 6 meseci

Juce se smejali Partizanu,kad ono danas kme kme kme...
R

Realni Arth

pre 6 meseci

Cestitke za pobedu, idemo dalje, sta je tu je! Dosta bre kritike, aman ljudi, pa sta su rekli Sasi Obradovice francuzi posle dva uzastopna poraza, pa nista, trenirajte, jace polako, doci ce rezultati. I protiv Zalgirisa i protiv Monaka bili smo u igri do poslednjeg minuta. Promasis tri kontre, pa nekoliko bezpotrebnih brzih suteva, pa promasaji Hange na polaganje itd, itd! Mene malo nervira Ivanovic, pa brate na 9 razlike ubaci Ilica i Lazarevica i za dva minuta mi u minusu! Necu da se pravim pametan, ali covece pa zar mora oba da ih menjas/ubacujes odjednom? Ima tu i do trenera malo, pa kako moze dozvoliti da se sutiraju te trojke do bezkrajnosti, promasuju se jedna za drugom, uzmi brale time-out prekini to izzivljavanje! Za kraj, samo da podvucem, koga god bude Zvezda/Partizan dovela/veo ako nema 4 ili 5 nasih igraca, to nije to, cist profesionalizam bez trunke emocije! Zvezda mi se najvise dopala kad su igrali Jovic, Guduric, Kalina, Lazic, Kuzmic, Micic, Rebic, Kvinsi Miler, Dzenkins i Wiliams! Partizan najveci uspeh u istoriji kosarke postigao bez nijednog stranca, gde li sve ovo vodi? Nista idemo dalje, sinoc me iznervirao Partizan aveceras me dusa boli zbog moje Zvezde, nadam se da me osecanje vara, ali i Partizan i mi, izgledamo losije nego prosle godine, zato i ocekivanja treba da budu zaista nekako razumna, ili se ja mozda ne razumem u kosarci, pa oprostite mi!
J

JAZAVICAR

pre 6 meseci

NEMA DOBRU TAKTIKU ALI MU REP BEZ PREMCA ! ODLAZI BRE .
o

otkaz

pre 6 meseci

Ti treneru nemaš blage veze. Pita te novinar zašto gubite utakmice zadnjih 5 minuta. Umesto da kažeš ne znam da im nacrtam tablu ti se pravdao u zadnjim minutima se gube utakmice. Ne znaš i odlazi dok je vreme.
s

sabazflop

pre 6 meseci

urnise nas sabaz nerezonskim potezima....
F

Familija

pre 6 meseci

Setite se prvih pet utakmica u Evroligi prošle sezone kada je Ivanović seo na klupu Crvene Zvezde bukvalno smo svih pet utakmica dobili u zadnjoj četvrtini i zadnjim minutima sada je situacija drugačija ali ono što je bitno glava gore na treningu da se radi još jače i snažnije ovo je početak bitno je kako ćemo da izgledamo tokom cele sezone treba nam utakmica neka egal da je završimo na pravi način da podignemo malo timski rad i kvalitet mislim da moramo da se skupimo još više i da kao tim izgledamo još jače i stabilnije lično mislim da možemo mnogo da napravimo ove sezone imamo jak i dobar tim različite tipove igrača podrška igračima i treneru momci glavu gore i samo napred gazi familijo sledeća utakmica nam je najbitnija NAPRED ŠAMPIONI
S

Sampioni...

pre 6 meseci

cega bre, hahahahahahaaaaaaa.....
I

Ivanovicu

pre 6 meseci

ODLAZI IZ KLUBA,HOCEMO RADONJICA!
s

skakavacccccc

pre 6 meseci

Dzaba vam SABAN Nejpir od 10 miliona kada ste i dalje samo mali klub iz predgradja
Z

Zvezda 91

pre 6 meseci

Zvezda ne zna nista ! Gora nego prosle godine, sto pre odu stranci bice bolje.
V

Vujkovic

pre 6 meseci

Počinje borba za fajnal for, ali otpozadi. Realno negde oko 16 mesta ili još gore.. Sledeće godine opet će platiti učešče u Evroligi. Žali bože ogromnog novca koji je više od 10 godina upumpavan u ovaj propali državni projekat.
џ

џобер11

pre 6 meseci

Тео иди играј са Јелисаветом у мјузиклу неком јебо те ћорави што те довео..
b

banemce

pre 6 meseci

pitao sam se uvek u c.z su igrli i lorenco braun i panter i kampaco i vildoza i beron i nikad nista..jednostavno losa hemija godinama vlada u timu ..tim nema sampionski nagon..gubi se dobijeno a svaka utakmica na ziletu se gubi...neznam da objasnim..ruku na srce prosle godine je c.z. imala jacu ekipu..sabaz ne moze sa kampacom a hanga sa vildozom tu je bio i petrusev..jedino litvanac pravi malu razliku...nesto u svemu nedostaje ali godinama...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 6 meseci

Fali da ode Čović iz kluba. Govorim to godinama, ov sezona će pokazati da je to istina.
k

kuke i motike

pre 6 meseci

Dr filing i Šaban Napapirji uz alko Tea glavni krvci.
A

ARIVEDERCI REPONJO

pre 6 meseci

U LITVANIJI SMO IZGUBILI OD TRENERA. A I VECERAS JE BIO SLABA KARIKA. REPATI DJAVO NIJE KVALITET ZA EVRO LIGU .
m

milittao

pre 6 meseci

kad imaju preko 60% šuta za tri trener mogu biti i ja. nije isto kad se prangija na +15 kad deluje da je koš kao okean i kada je minus 2, kad izgleda da se obruč smanjio. igra u reketu nepostoji. Bolombej što je nešto spakovao, to je to, mrtva trka ko je šuplji u reketu czv ili Partizan s tim da Partizan još nije rekao poslednje kada su transferi u pitanju a zvezda ima i centre koji se ne skidaju
S

Stavio

pre 6 meseci

joj Majk.
D

Dosta je bilo

pre 6 meseci

IMAMO ODLICAN TIM ALI NEMAMO TRENERA,IVANOVICU OTKAZ KOLIKO SUTRA!
D

Dosta je bilo

pre 6 meseci

IMAMO ODLICAN TIM ALI NEMAMO TRENERA,IVANOVICU OTKAZ KOLIKO SUTRA!
Г

Грдне ране

pre 6 meseci

По мени бољу екипу смо имали прошле сезоне, овде не знаш кога би убацио у игру, центра опет без
M

Makks

pre 6 meseci

Najgora Zvezda u poslednjih deset godina.
L

Los repati ,,strucnjak"

pre 6 meseci

IVANOVIC DONEO ISCEDJENE LIMUNE. UZEO STO IH NIKO NECE.
r

realnoo

pre 6 meseci

Nije stvar u Nejpiru. Stvar je u Teodosicevim nerezonskim sutevima, u tome da Simonovic koji je uhvatio 2-3 kljucna ofanzivna skoka ne igra zadnjih 15 min, nesto slicno kao Hanga u Kaunasu. Takodje Geidraitis za koga nema postene akcije celo drugo poluvreme maltene, a covek pogadja sta god sutne. Ne bih da bude da je prvo trener kriv, ali se ovo previse cesto desava da bi bilo slucajno. Previse puta mi protivnike vracamo u igru nekim nerezonskim stvarima i periodima bez poena sa tragicnim greskama.
k

kagan

pre 6 meseci

Juce ste se sladili vasim kalinicijem a vec danas vas natrpao vas Sale hahahaha
D

Drvo

pre 6 meseci

Veliki sam Zvezdaš i navijao sam za Monako. Zato što želim Zvezdi dobro na duže staze. Bila bi katastrofa da sa ovim trenerom uđemu u završnicu sezone. 34 šuta za tri, 33 šuta za dva, kao opasan je a ispucava se ko stigne. Odbrana šuplja, ne zna se ko šta igra, izmene kao na traci, niko ne zna svoju poziciju, totalni haos. Sa Radonjom je igra imala strukturu i lepotu, znalo se u milimetar ko će šta da uradi, imao je duplo manji budžet a bolje rezultate. Čoviću znaš šta ti je činiti, bukvalno sve dobre rezultate u Zvezdi ti je obezbedio samo Radonja. Čim njega nema - raspad.
C

Covicu...

pre 6 meseci

VRACAJ RADONJU NA KLUPU,DOSTA JE BILO!
C

Covicu...

pre 6 meseci

VRACAJ RADONJU NA KLUPU,DOSTA JE BILO!
g

gost0

pre 6 meseci

Koji procenat domacih igraca je Zvezda koristila? Moze neko da mi da taj podatak, posto su oni prvaci u tom segmentu, pa cisto da znamo! Sramno
T

Top Gun

pre 6 meseci

Razmišljam da li da zezam cigane i nemam srca. Toliko im je bilo drago sinoć i sad ovo.. Neću ih zezati.
S

Sahbaz

pre 6 meseci

Covke odlazi i vodi Duleta sa sobom.
C

Czv bgd

pre 6 meseci

Pljuju covica dok nije preuzeo zvezdu bili smo katastrofa ni evrokup nismo igrali pred gasenjem, pljuju terzica isto bili smoo pred gasenjem i igrali kvalilifikacije za evropu ispadali u drugo kolo... Nama nistaa nije dobro
G

G

pre 6 meseci

Niate vi bili pred gasenjem, vec ste se ugasili. Totalno dva pojma skoro ugaseni i ugaseni, svi vi dobro znate sta se desavalo i da FMPu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove. Necete ubediti nikoga u te vaze lazi “skoro ugaseni”
M

Milojko Arsenić

pre 6 meseci

Najbitniji je filing koji oni sada imaju
r

rndl

pre 6 meseci

Borba vecitih za top 15 ove sezone
M

Molim...?

pre 6 meseci

Sto bi rekao, her Zika Pavlovic, nesto si pobrkao loncici.
D

Dejan Radonjic.

pre 6 meseci

Ne vredi ljudi,sad je JASNO KO DAN,ovaj ivanovic jednostavno NE ZNA da dobije niti jednu jedinu neizvesnu zavrsnicu i Tacka! Uprava mora da reaguje sto pre i vrati DEJANA RADONJICA,dosta je vise bilo ovog mucenja i poraza najvise zbog ivanovica i nikoga drugog!
g

grastion

pre 6 meseci

Malo je ovo para i pojacanja, samo 10 igraca je dovela drzavna mezimica do sada, dajte im jos koji milion mozda i pobede nekad neku jacu ekipu
j

ja poklanjam

pre 6 meseci

Jednu kartu sezonsku,nek je nosi ko god hoće kad je nemam Zvezdanu,neću više ni da vidim one njene crne rupe,donese mi tugu jer nema poena ni sa klupe
J

Je....vas vise Radonjic

pre 6 meseci

Dokle vise da vracamo njega?Sta je uradio van Zvezde?Nista...Shvatite da je problem Covic i tacka
A

Agsj123

pre 6 meseci

Da je sve normalno sada bi nas vodio gospodin Sasa Obradovic koji zapravo voli i oseti Zvezdu a Covic i ostala kompanija negde daleko od hale...
P

Panaa82

pre 6 meseci

Treba nam centar podhitno,niko ne moze da zagradi koš,ljudi nam tri napada dva puta hvataju loptu i onda naravno sledi trojka,ne razumem produzavanje ugovora sa Kuzmicem,čovek nije u rotaciji uopste. Tobi nula teska,pod kosem ne moze niti sa jednim ozhiljnijim centrom. Bolomboy je bio danas,ali on ne moze da veze dve dobre utakmice. Šabaz vec druga utakmica katasytofa,ne mkze da se sastavi. Lose selektirana ekipa totalno
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Upropastio si nas prošle sezone, a i ove ćeš. Da si napustio Zvezdu ali ne odmah, nego pre pola sata.
Z

ZV

pre 6 meseci

Crna rupa se zove Duško Ivanović.Dok god je on trener ovako će biti.
J

Jöle 39

pre 6 meseci

Sledeći put se manje radujte našim izgubljenim utakmicama. Sve se vraća, sve se plaća
s

stewie

pre 6 meseci

Lakse podnesem gol u cetres' sedmom... Dusko odlazi!!!
O

Ogi Srbija

pre 6 meseci

Puce fmp-a opet, a po budzetu prvi u Evropi! Kako je iskusan lepotan sa repicem, jesu li opet svi duhovi severa bili na tekmi hahahaha!!! Navijaci privatnog kluba nek prvo nauce pravila kosarke, pa onda nek idu na utakmice! Ziveo Partizan i majka Srbija!!!
2

24stana

pre 6 meseci

Treba ce vremena i za Zvezdu i Partizan da se posloze stvari Partizan verovatno ranije jer ima slicnu ekipu od prosle sezone. Zvezda mora da pazi na Nejpira i Nedovica dva veoma nabedjena igraca, umesto da ostave Tea da krejira... Simonovic ce biti dobar samo vremena treba...

Sakur

pre 6 meseci

Al komentator kaze prepuna arena ahahaha pa jeste vi realni,prazne stolice se videle na sredini terena,prolazi se videli,pogleajte jucerasnju utakmicu nigde se prolaz nije video to je prepuno a ne ovo
A

Aleksanderrr

pre 6 meseci

Ljudi aman Bog ne pljujte tim i igrace. Prosle god imali smo start 1 6 pa smo dosli u situaciju dase borimo za plej of. Ekipe Monako Real Barsa nije neuspeh izgubiti kuci od njih. Dosta pljuvanja i puna podrska timu i igracima.
G

Gost "

pre 6 meseci

Slično ce biti i ove godine , ako ne gore...
K

Kosarkaski Grof

pre 6 meseci

Slabo od pocetka do kraja bez obzira sto smo imali prednost, los sut protok lopte , jedni druge gledaju, ako se ovako nastavi do 10 kola cemo ispasti
m

marko 64

pre 6 meseci

Dobro, nema problema. Nije kao da je država upucala desetine miliona evra u klubove koji gube svaku utakmicu.
O

Odlazi dusko

pre 6 meseci

DEJAN RADONJIC UMESTO IVANOVICA ODMAH, DOSTA JE BILO!
O

Odlazi dusko

pre 6 meseci

DEJAN RADONJIC UMESTO IVANOVICA ODMAH, DOSTA JE BILO!
Г

Гости

pre 6 meseci

Једина вајда од Теодосића ако буде успео да смени Ивановића. Ми из утакмице у утакмицу оптужујемо играче, прошлу Теа, ову Нејпира, следећу ћемо наћи неког трећег. Верујте ми није до играча...
b

bukagija

pre 6 meseci

Željko odlazi!!
s

sretne vam rane

pre 6 meseci

junaci
Z

ZELJKO ANTI PORTAS

pre 6 meseci

ON VAM JE NOCNA MORA CIM GA SPOMINJES. TRI PUTA NA DAN KO LEK.
k

kralju

pre 6 meseci

🤣🤣🤣
a

ako su ruze, procvetace...

pre 6 meseci

hahahahahahahahaha vlazni snovi
M

Madingo

pre 6 meseci

Ivanovic je stverno tanak trener.Gedritis igra strasnu prvu cetvrtinu Ivanovic ga izvodi na duze,civek se ohladi.Svaku neuzvesnu utakmicu gubimo,Radonjicjedini spas dok jos nije kasno
М

Милутин

pre 6 meseci

Он танак тренер,ви танки навијачи!Ко ли је ту гори?!
P

Posao i

pre 6 meseci

Zaista loše navijanje neverovatno. To su na baterije, osim čast izuzecima. Sramno. Dušku odrešene ruke da odlazi i povede upravu. Teo je magija, a ostali cirkus sem Geidr,,,, on je top. Kako dalje?
O

Okno

pre 6 meseci

SAMO NOVI TRENER. OVAJ JE NIKAKAV
s

scarecrow

pre 6 meseci

фмп обезбедио топ 16 већ у октобру, свака част на историјском успеху
a

ahha

pre 6 meseci

Mi deseti,vi jedanaesti,pa se ti smej.
g

gosttt

pre 6 meseci

JSD nece ni pet pobeda imati...
S

SLAB STRUCNJAK ZA EVRO LIGU

pre 6 meseci

TRENER NIJE RUPA VEC KRATER ! NIKAD SE NIGDE NIJE DOKAZAO ,DA JE DOBAR VODIO BI NEKI SPANSKI KLUB. SVI GA IZBEGAVAJU.
a

al je

pre 6 meseci

lep,
n

neko iz ARENE

pre 6 meseci

Bravo imamo loseg stratega
P

Preža

pre 6 meseci

Hemija u ekipi ravna nuli.
A

Ali je...

pre 6 meseci

fizika na stotki.
Š

ŠABANITIS

pre 6 meseci

NIJE IGRAO LEBRANKO ZATO SMO IZGUBILI !!! HAHAHAHA
I

Ivanovicu...

pre 6 meseci

...ODLAZI IZ KLUBA,DOSTA JE BILO,NI JEDNU ZAVRSNICU NE ZNAS DA DOBIJES,ODLAZI!!
U

U SPANIJI GA NECE

pre 6 meseci

REPATI NEZNALICA ! DA NIJE BILA ZVEZDA NE BI IMAO KLUB.
G

Goss

pre 6 meseci

Otkud sad ovo pljuvanje cigana pre početka sezone je bilo najbolja ekipa u istoriji osvajamo euroligu šta bi sa miljenici bulja
d

d. g.

pre 6 meseci

Ne pljuju cigani već groblje.
N

Negledljivost

pre 6 meseci

Ivanović se pogubio. Gde je Jago i zašto mu ne daje šansu? Nejpir doviđenja. To pića da su zadržali, bilo bi bolje. Teo godine pritiskaju. Šta mu rade Ilić i Lazarević u ekipi? Doviđenja i treneru, nema više strpljenja...
Z

Zvezdas ogorceni

pre 6 meseci

IVANOVIC je slaba karika
b

bankkk

pre 6 meseci

eno ga u klubovima ispija flase belvederea
p

pitbul

pre 6 meseci

Hala pionir Is coming soon
D

Drvo

pre 6 meseci

Doktor Radonja odmah sutra!
e

eee da

pre 6 meseci

Pa da gubi utakmice isto kao i ovaj zadnjih 5 minuta
R

Radonjic na klupu

pre 6 meseci

DUSKO IVANOVIC VISE NIJE TRENER ZA ZVEZDU I TACKA,COVEK JEDNOSTAVNO NE ZNA DA DOBIJE NEIZVESNU ZAVRSNICU I TO JE CINJENICA,POSLE LITVANIJE EVO IZGUBIO JE PONOVO ZAVRSNICU CAK I U ARENI...VREME JE ZA D.RADONJICA!
M

MOZE TURCIN ILI GRK !

pre 6 meseci

HITNO DRUGOG TRENERA.
R

Radonjic na klupu

pre 6 meseci

DUSKO IVANOVIC VISE NIJE TRENER ZA ZVEZDU I TACKA,COVEK JEDNOSTAVNO NE ZNA DA DOBIJE NEIZVESNU ZAVRSNICU I TO JE CINJENICA,POSLE LITVANIJE EVO IZGUBIO JE PONOVO ZAVRSNICU CAK I U ARENI...VREME JE ZA D.RADONJICA!
V

Vamos

pre 6 meseci

Obradovic i Majk Dzejms vrlo gotivni likovi…
C

Cikago

pre 6 meseci

Veseli mnogo dobar covek takodje
S

SIoba

pre 6 meseci

Kada se različitim igračima na isti način gubi,izdvaja se jedna reč kao evidentan problem: TRENER!
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Cim sam video hrvatske sudije znao sam da gubimo. Slabo izdanje, kako u napadu tako i u odbrani (ocajna gradnja reketa, 22 poena su nam dali iz drugog pokusaja). Ona reporterka sto intervjuise igrace cveta od srece sto je Zvezda izgubila.
g

gost0

pre 6 meseci

Sudije davale koseve za Monako, a ometale Nedovic da 3 puta promasi u poslednjem minutu! Kakva su samo g*vna!
k

kikica crvena

pre 6 meseci

Bravo jos da cujem Ivanovica za opravdanje katastrofa
к

као

pre 6 meseci

што сам већ писао овде... док год је човић у клубу, звезда неће видети даље од 9-16 места. нису проблем ни Ивановић, ни Радоњић, ни Обрадовић, ни нико други од тренера. човић ради лоше ствари у клубу и ту неће бити помака...
1

1980

pre 6 meseci

Bravo. Jedan si od onih što je ukapirao gde je problem.
P

Preža

pre 6 meseci

Godinama igramo bez krštene petice. Čoviću, Ivanoviću ajde zbogom. Publike nema zbog Čovića koji je veoma loš čovek, običan licemer.
g

gost0

pre 6 meseci

Kako sad to a Bolomboj a Tobi? Pa cvetali ste od srece kad su dovedeni i vikali svi u glas, konacno centri, sad ne valjaju, ko bi narodu ugodio
М

Милутин

pre 6 meseci

Знам шта је Звездина грешка,али нека истражује тренер,или неко ко разуме кошарку!На време сте се појачали,могли сте већ данас бити спремни за све утакмице!Кад оно,а ви у кризи!
I

Imam osecaj

pre 6 meseci

Da je filing dobar🧢
k

kk redd starrr

pre 6 meseci

ako nam ne idu trojke izgubicemo i od albe...jako losa sezona za nas u evroligi, losa selekcija igraca!!!
Ž

ŽJ

pre 6 meseci

Je l' sad shvataš, sine?
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Repati gubi se iz Zvezde. Prošle sezone si nas upropastio, upropastićeš nas i ove sezone. Muka mi je od tvojih izgubljenih utakmica. Idi u njivu da plašiš vrane, tvoje vreme je prošlo ako ga je uopšte i bilo.
P

Parizer

pre 6 meseci

Staro prorocanstvo kaze :"Docice covek sa repom na glavi vezanog crvenom gumicom i odvesce nas klub iz predgradja velikog grada na 17 mesto Evrolige!"
М

Милутин

pre 6 meseci

Хахахаха!
N

Ne

pre 6 meseci

Rise
0

077

pre 6 meseci

Sale vas pustio hahahah,ljubio grb i onda vas napumpao,hvala Sale za pobedu,radujem se svakom njihovom porazu 🖤🤍🤗
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 6 meseci

Pre par dana sam raskinuo ugovor sa SBB-om i prešao na Yettel. Najveća mi je muka bila što neću moći da gledam EL, planirao sam da uplatim na EuroLeague.Tv celu sezonu, pa da gledam preko toga. Negde oko 3.700 za sve utakmice, nije puno da se gleda Zvezda. Sad. Niti žalim niti mi pada na pamet da dajem dinara. Ako nađem stream, super. Pod uslovom da imam vremena i želje da ih gledam. Ovako, PL vikendom popodne, laganica. Život u ovoj zemlji je previše stresan da bi se dodatno vreme i živci trošili na zajebante.

VecaBg1971

pre 6 meseci

Blago tebi brate, ja moram da zadrzim SBB zato sto sam navucen na F1 i Moto gp...inace bih odavno ugasio SBB.
i

instaliraj kodi

pre 6 meseci

na tel ili smart tv, imas na youtubu( kako instalirati kodi )
М

Милутин

pre 6 meseci

Полако,биће боље следеће сезоне,ако се добро појачате!
n

neshha

pre 6 meseci

rd-.live ili utkmice.net
h

hocemo radonju

pre 6 meseci

ivanovicu odlazi vise, sta se ceka sa smenom!!!!!!
b

bobsi

pre 6 meseci

Zvezda je kanta ekipa ove sezone. Igra se zasniva samo na šutu za tri poena, kao da je u pitanju KK Tamiš
s

stankelitza

pre 6 meseci

Što je najgore ekipa je odlična, ovi igrači mogu mnogo, samo kad bi imao ko da ih vodi.
f

fuštar

pre 6 meseci

Đe je centar!? Simonovic 210, Tobey 213, Kuzmić 213 i mi nemamo igrača koje će da zida dole kad ne ide!? Jebem te živote više! Bolje da ste doveli jednog al vrednog dabl-dabl centra nego sve ove!!!
G

Gost13

pre 6 meseci

Simonović nije loš ksd igra ali ga urnišu sudije svaki meč. Bukvalno lopovi u narandžastom.
S

Srbija Majka

pre 6 meseci

Ocajna utakmica Sabaza Neipira i tu lezi vecerasnji poraz...Teodosic ne moze toliko dugo da igra i da drzi visok ritam...naprosto nije bilo podrske i oraganizacije. Ostali su se u nastavku utopili u sivilo pa i Geidraitis koji je nestao u drugom poluvremenu. Dosta nesigurnosti i bez ideje u napadu, a Monako je osjetio tu slabost i poceo komotnije da igra i da pogadja. Dosta ne raspolozenih igraca da bi se dobio ovakav protivnik...ostaje da se ponovo prebroje i nadju nacin da podignu Neipira...inace necemo moci ovako u nastavku protiv iole ozbiljnijeg protivnika.
o

oteo

pre 6 meseci

Teodosić izgubio utakmicu kao i u litvaniji
В

Вили Вонка

pre 6 meseci

Каква грмљавина у Арени… после Виртуса и Партизана лаганих 1-4, па против Бајерна 7700 гледалаца у Арени, увертира пред повратак у Пионир кад крене промаја.
1

11070

pre 6 meseci

Bilo je uživanje biti deo večerašnjeg spektakla u beogradskoj areni koji su priredili navijači Crvene Zvezde. Nažalost nismo pobedili, ali smo proveli kvalitetno dva sata. Gledaoci nisu bili nezadovoljni već sa nestrpljenjem isčekuju utakmicu protiv Bayerna. Očekujem duplu pobedu protiv Partizana, pa da čestitamo našim košarkašima kako dolikuje. Napred Zvezda samo napred Zvezda!
Е

Ел Думо

pre 6 meseci

Звезду константно урнишу Тео,Шабаз и Душко Ивановић
P

Pjer Karden

pre 6 meseci

Vreme je za smenu Ivanovića iako to suštinski neće ništa rešiti,većinu ovih grbavaca je doveo doktor egzel koji bi takođe trebao da prestane da glumi vlasnika zvezde i da se tornja.Nemamo igru,dom staraca,Gedraitis jedina svetla tačka,samo bacamo trojke kao na basketu,na centarskoj poziciji smo jedna velika nula,uporno udvajanje i posledica je uvek jedan njihov igrač na čistom šutu,ne možemo da iskreiramo smislenu akciju za dva poena,ovako ako se nastavi,plafon 10 pobeda u Evroligi ove sezone.Atmosfera posebna priča,pola ulaznica podeljeno pevaljkama i parizerima.
j

jaaaaaaa

pre 6 meseci

da li je moguce da Zvezdu ne mogu da zaobidju ove indijanske sudije iz ABA lige, iz aviona se vidi od Hola odlazi lopta u aut on dosudjuje njima, kriterijum dosudjivana faulova da ne pricam a namernih pogotovu, u trecoj cetvrtini prvi faul posle vise od 8 minuta a sto se tice nase igre sta reci od 2 ovakva pleja ne zna se ko je bio gori, ni 30% za 3 iako je vecina bila otvorena, koliko promasenih koseva na obrucu , ne moze pod svojim kosem loptu da zagradimo Teo i Nedovic kao bez 2 igraca u odbrani ,nisu u napadu dzejmsa mogli da prodju, oni pogadjali ili iz prvog suta ili iz drugog a mi drugu sansu realizujemo svaku petu , pod kosem igrace na kilo a niko da da kos,e stonisu jovic i topic umesto jaga i tea i jednog normalnog umesto 3 polovna centra da smo doveli
F

Fjfjtjtj

pre 6 meseci

Sudije manje vise nisu ni lose ove sezone nisu realno ni uticale ali ovo za pleheve i centre apsolutna istina, doveli navodno igrace bez ikakvog plana, Teo, Nedovic najveceg rupe defanzivne plus ocajan skok, Kuzmic van protokola a njihovi centri svi preko 2,10 fizicki dominantni, Jago decko ni minut jos nije dobio makar bi energiju uneo ako nista drugo, fali nam ozbiljan plej tipa Jovic, ozbiljna 4 tipa Smits pokretljiva 4 dobrog suta za 3 plus centar kao sto kazes dabl dabl slabiji smo za 50 posto prosle godi e, prosle sezone e je falio jedan suter dobar, Kampaco, Dobric, Petrusev nenadoknadivi gubici, cak je i Martin majstor za ove centre 6 centra imamo od toga 2 glume 4 jedino Luka Mitar zna nesto
D

DELIJEEEE

pre 6 meseci

NAJGORA SMO EKIPA U EVROLIGI, DUŠKO ODLAZI...DOLAZI RADONJA!!!
R

Rile999

pre 6 meseci

Ne razumem vise sta se desava, umesto da imamo 3-0 mi se zakopamo svake godine. Ko zna koliko nas jos ceka ovakvih poraza
m

miile gledo komšinicu

pre 6 meseci

u svemu nas bre kopirate...pa i u ofanzivnom skoku
Ć

ĆokiFmp

pre 6 meseci

Nema veze, osvojićemo opet KLS privatni turnir, mi se i onako ne palimo na Euroligu, tu se uigravamo za ključni deo sezone, kup Železnika i trofej KLS
M

Madingo

pre 6 meseci

Jedan je Radonjic Dejan
a

ajde

pre 6 meseci

Videli smo ga u grčkoj i u zvezdi u el isto je utakmice gubio u poslednjih 5-6 minuta
G

Goss

pre 6 meseci

Prosle godine se pljuje Dobric na sva zvona. Sad od jednom dobar Dobric, prosle godine se pljuje Kampaco, dolazi Nejpir svi u glas da je bolji, sad od jednom ipak nije. Za dva dana ako Zvezda pobedi sve ce biti bajno i sjajno, a ako izgubi, Dusko odlazi Radonja vrati se, pa kad se vratis da i tebe pljujemo. Najzanimljivije od svega je sto su i navijaci Partizana isti. Primili se i jedni i drugi kao da su najjaci timovi u Evropi, a realnost i jednima i drugima je borba za plejof. Jedino sto nije lose je to sto se porazi od Barselone i Monaka kuci smatraju neuspehom, to je ajde da kazem odlika velikih timova sa velikim zeljama i ambicijama
h

haha

pre 6 meseci

Svaka ti je na mestu!! Razlog poraza su Teo i Napier - bazen nisu mogli da pogode: 2/14 za 3.

Crno Beli Partizan

pre 6 meseci

Ma mnogi naši navijači žele instant uspehe, a to ne ide tako. Mi smo imali slab uvod u sezonu, ali se sve sredilo, neki igrači su dosta napredovali. Tako može biti i sa ovima, a možda i ne bude. Dosta zavisi i od njih samih, kako će da se prilagode Evropskoj košarci, našem podneblju, publici i da nenabrajam. Kod vas će to ići još teže, jer ste bukvalno doveli čitav jedan tim, da ne pričam da su mnogi i istrošeni, nema želje za dokazivanjem. Tako da imaćemo mi klimav oktobar, a bogami i novembar, ali postoji dobra šansa da ćemo se uzdići krajem godine. Bitno je da za to vreme ne gubimo kući od onih ekipa koje će da konkurišu za taj top8. Porazi od Barse/Makabija i Žalgirisa/Monaka nisu strašni, jer su to jake ekipe sa teškim domaćinskim terenom. Kontam da će taj derbi jednoj od ekipa biti vetar u ledja, ko tu dobije, imaće bolje šanse da se dovede u red.
H

Helsingborg

pre 6 meseci

Ne možeš da porediš Partizan i CZ u košarci,shvati prijatelju.Vaš fudbal. Možda se vi budete borili za desetu poziciju ali mi idemo u top 8 bez sumlje. Dnk nam je drugačiji i to je tako.
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Ма средиче то Душко, штоби рекли сендвичари! Ипак има и та серија 6-0 од прошле сезоне! Тоби, Ханга, Нејпир! Довели смо највечи"треш" који нису имали где! Дали нејпиру 2 милиона, дали Тобију 900 000,а нисмо могли да појачамо плату Добриќу и вратити Калину? Е мој магистре, није ти ово фабричка кошарка! Овог репатог још вечерас отерати, лузер највечи!
I

IskoAlarkon

pre 6 meseci

Katastrofa usao je u trku sa partizanom ko ce imati vise stranaca , umesto da je sacuvao okosnicu domacih igraca i one godine kad smo igrali top 8 tu su dominirali nasi igraci sa par stranaca koji osecaju klub . Gidra oseca klub videlo se veceras kako se nervirao takav je i Lesor bio u partizanu , ovi Napieri Panteri i ostala wannabe NBA superstarovi koji u realnosti su miljama daleko od NBA svaka im cast sta rade u Evropi ali momci nabedjeni kao da su 3x Superstarovi , eno ga Kemba smeker veceras im je pokazao kako to izgleda kad si superstar i imas 200+m u dzepu ne gasiras se , ako ti naidje da te neko naljuti sasuces mu 30 sa osmehom i tjt
R

Radomir Falkao

pre 6 meseci

Kakav paradoks da su Zvezda, a Boga mi i mi losiji nego prosle sezone a budzeti ko zna koliko veci hahahhahah. Isto se moze reci i za navijanje...
a

arenaaa

pre 6 meseci

ovo navijanje, ovo publika...ovo su fenseri koji zele da vide arenu i da poziraju...zbog ovakvih mi pravi navijaci zvezde nismo mogli do karata...Covicu sta uradi!!!
I

Istine radi

pre 6 meseci

Kod Partizana su fenseri, ovde su botovi kojo su dzabe dobili karte.
b

bojanic banjaluka

pre 6 meseci

ivanovicu odlazi NISI TRENER ZA ZVEZDU .a nejpir za ono setanje po terenu .......
M

MileJe

pre 6 meseci

Šmrc...
p

poraz

pre 6 meseci

Razlog poraza su Teo i Napier - bazen nisu mogli da pogode: 2/14 za 3.
D

Daks

pre 6 meseci

Prepuna arena, 26000 glava i da nismo imali srece..Pih..Bice bolje
D

Dukljanine

pre 6 meseci

Ledjendo!! Volimo te !!!
@

@@@@

pre 6 meseci

Pustite komentare. Puštali ste sinoć cigane da se iživljavaju.
n

nista novo

pre 6 meseci

promenite datum i objavite clanak od prosle godine . i za dva meseca, ne lozimo se na top 8
U

Urnišu

pre 6 meseci

Oni nas vec 10 godina sa silnim bacanjem para za 14 ili 15 mesto.
D

Drvo

pre 6 meseci

Reponjo marš nazad u Sutjesku!

VecaBg1971

pre 6 meseci

Otkad igramo EL iz godine u godinu se nadam da imamo bolji tim mego prosle godine i onda pocnu utakmice i ugase mi svaku nadu. Svake godine smo samo ucesnici EL a ogromne pare su utrosene.
S

Srba83

pre 6 meseci

Zato sto vas je covke pretvorio u malu privatnu prciju, izgubili ste indetitet. Nikada i nista necete napraviti u ovom sportu. Kraj!!! Panteri!!!
I

IskoAlarkon

pre 6 meseci

Sabaz Nejpir bezobrazan , mislio sam da ono sto Panter radi je vrhunac , ali Sabaz se ponasao kao Kanga u FK misli da je ovde cela drzava njega cekala i da je dovoljno sto je dosao da moze da radi sta oce . Teodosic ocekivano lose i previse igra ,ali to je opet povuceno i time da ovaj kreten nije plejmejker ,ali i pored toga sto nije partije uzasno lose . Tobi katastrofa Simonovic izmislio kosarku za njega , da ga nisu sramotno trpali faulovima ozbiljnu bi partiju pruzio . Gidra Simonovic Mitrovic Hanga jedino sto vredi u ovom timu ali da se ne lazemo to je osrednja evroligaska klasa tako da je ovo jos jedna zaboravna sezona , steta sto Jaog ne dobija neku sansu bar da unese energiju umesto ove dvojice kretena na pleju . Takodje trener koji Gidru stalno vadi u naletu , Tobi igra prvo poluvreme pa mu igra Bolomboj pa onda ipak odluci Mitrovic da igra ne zna se ko hladniji od njih ulazi u igru . 0 0 0 0 za sve ovo do sad
H

Holse

pre 6 meseci

Realno vidi se da je zelja za sportom sve manja u srbiji,imaju ljudi puno drugih problema a ne da se nerviraju za fudbal i kosarku,zvezda u ls i evroligi ,euforija nula..setite se na ptimer pre 5 godina kako je bilo...

Goran Milojevic

pre 6 meseci

ja se samo cudim da jos ima budala da placaju da gledaju milonere kako trckaraju za loptom....
P

Pjer Karden

pre 6 meseci

Zato što je realnost da se mnogo teško živi a ulaznice preskupe.
K

KK Sledeca sezona R

pre 6 meseci

Nagrdio ih Monako ko penzioneri parizer.
0

011q

pre 6 meseci

RADONJA OD SUTRA NOVI TRENER C. ZVEZDE. USKORO OPSIRNIJE
h

hanter

pre 6 meseci

Ne moze ovo da vodi Ivanovic i gotovo
a

aleksandar 20

pre 6 meseci

Truba, ova sezona ce izgleda biti gora nego prosla! Proslu ne znam kako nisu uspeli da udju medju osam a ova bas tesko! Cak mi i Partizan deluje za sada Tanko! Partizan proslu umesto finale... Mucak ova sezona ako ne poprave skok i jedi i drugi i ne zategnu odbranu mrka kapa!
a

aleksandsr 10

pre 6 meseci

Kod kampaca je lopta bila kao u svajcsrskoj banci i decko zna da organizuje odlicno napad, pregled igre savrsen....
Z

Zeleznik

pre 6 meseci

I onda kažu Kampaco nije valjao prošle godine..... Pa taj Kampaco ne gubi 4 lopte u ključnim momentima utakmice. Taj Kampaco kada je igrao Zvezda je dobila isti ovaj Monako 20 razlike. Taj Kampaco vredi kao Nejpir, Nedović, Teodosić i Jago zajedno.
5

5,7 milki 6 meseci

pre 6 meseci

ali i kosta kao oni zajedno
D

Drvo

pre 6 meseci

Otkaz! Večeras!
R

Realno samo

pre 6 meseci

Obrni okreni i Partizan i zvezda pobedise samo Asvel… lose stojimo
S

Seoul

pre 6 meseci

Tanki smo i mi i vi veceras. A ne zna se ko se više palio pred pocetak Evrologe 🤣
n

ne valja

pre 6 meseci

Ivanovic kao i prosle godine, Gubi tesne zavrsnice. Prosto nije trener za trofeje. Teo je danas igrac za zabavu publike, on vise ne resava nista. Nedovic - hotot na polaganjima i u odbrani. Nejpir mora da pocne da vraca ulozenu lovu. OZbiljan roster ali nisma siguran da trener to koristi,
n

nadrealnooo

pre 6 meseci

Ovo je realno,ne moze se 10 novih igraca preko noći uklopiti!!!Mene samo zanima kako u ovom rosteru nema mesta za Topica,najveceg evropskog talenta? To je pravo pitanje. Nego treba da gledamo kako u Megi daje svaki mec 20+ poena i 7,8 asistencija!!!Ko je u Zvezdi zaduzen za pravljenje tima? Kako je moguce da za Topica nema mesta? Ovo sto Teo igra ja odgovorno tvrdim x3 ce Topic sa 18 godina da odigra,mozda i bolje!!!Zaista ne kapiram. Imamo decka kome se predvidja da ce da bude u top 20 na NBA draftu i nama igraju Teo i slicni koje je vreme pregazilo!!!I naravno da nije do trenera ,da ode Ivanovic sutra,sta se menja? Po meni nista. Nego ajde da se nadamo najboljem...

VecaBg1971

pre 6 meseci

A umesto koga da ti igra Topic leba ti? Slazem se da su nam plejevi ocajni ali Topic da igra a Sabaz i Teo(koga ne podnosim) da sede na klupi? A sta cemo sa Jagom?
g

ghost5

pre 6 meseci

Eto ko je pratio komentare uzivo, napisao sam jedno malo zapazanje. Naravno, veci deo komentara je zezanje ali ono sto sam mislio stvarno i rekao je da onakvo sudjenje kao u prvom poluvremenu nisam skoro video i da ako izjednace kriterijum Monako ce dobiti lagano. Inace, posle tri kola i Partizan i Zvezda prilicno razocarali, to je neki moj utisak
0

015

pre 6 meseci

Ivanovicu da se ne ljubimo.
T

Teo Teooo

pre 6 meseci

ne znam ko nam je gore pojačanje Teo ili Tobi...a svi čekaju njoj dvojicu da bljesnu...a oni ne znaš koji je gori.
l

lsle

pre 6 meseci

Ocekuje onaj ko ne prati kosarku, Teodosic jeste bio jedan od najboljih plejeva Evrope u zadnjih 15ak godina, sad je stariji samim tim losiji, sporiji... Tobi da ekplodira nikad nece, jer nije kalibar decko je bio epizodista i popunjavao minute u ozbiljnim ekipa, igrao dok se odmaraju glavni igraci, ali nasim lajicima jezik ispadne cim cuju da je neko dosao iz Barselone, Reala, a da sustinski nisu upoznati ni kakvu je ulogu imao igrac tamo.
М

Миланче

pre 6 meseci

Позориште у Арени. Навијачи и њихов коп на "северу".
c

cccc

pre 6 meseci

opet svaka utakmica isto… ovo je neverovatno sta mi sebi dozvoljavamo.. pitam se sta kenja nekad na ovom tajmautu…
К

Ко би реко чуда да се десе

pre 6 meseci

Ивановићу, време ти истиче.... Ако нешто не промени, довиђења!!! П. С. Радоња врати се.
Z

ZzzRrr

pre 6 meseci

Nejpir je doveden za ovakve mečeve, a ne da puni Borac, Krku i slične ekipe. Klasičan stranac koga briga za rezultat ekipe
D

Drvo

pre 6 meseci

Duško Ivanović je najgori trener u EL posle Parkera iz Asvela i Obradovića iz Plastikana.
m

miile

pre 6 meseci

drvo,goriš
Л

Лудило мозга

pre 6 meseci

Сине обриши слине,пусти Жељка још си балав.
D

Drvo

pre 6 meseci

Za šta drugo drvo pa služi?
d

dokle vise

pre 6 meseci

Ivanovicu odlazi!!!!!!!
M

Milioneri Zeleznik

pre 6 meseci

Fali jos milionera malo je 16 !!!!
D

DrvoMama

pre 6 meseci

Hahahaha Maaaaaaaajk Dzejmsssss Bruko gde su navijaci Mts gde su te besplatne sezonske za nivo 40 Mil
m

matoriekspert

pre 6 meseci

Ništa ja tu ne bih dirao! Bez Lazića ne ide pa ne ide. A tek kada se on vrati biće prava katastrofa. Mislio sam da je onaj Nejpir ozbiljniji igrač, a sada je jasnije što ga je Armani pustio tako lako
H

Heavy metal

pre 6 meseci

Terajte se!
r

rece sef

pre 6 meseci

ne samo f4 nego i titula ove godine
V

Vamos

pre 6 meseci

Ivanovicu, Ivanovicu…
f

fgh

pre 6 meseci

Nije to nikakva crna rupa...to je licno Dusko Ivanovic
o

ogisa ogisa

pre 6 meseci

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahahaa A vi se sinoc smejete limenke..... dobro dosli na svoje prirodno staniste... Hahahaja
S

Sahbaz

pre 6 meseci

Ovo ko bacanje kamena s ramena.
D

Drvo

pre 6 meseci

Navijanje isto kao i kod grobara, plastično i pozersko. Pare uništile strast. Molim državu da se ne menja u sport, pa makar igrali Evrokup, ali da ga igramo srcem.
J

Jovanaki6

pre 6 meseci

Vidi se da ni ove sezone necemo nista uraditi… na zalost bacene pare…
g

giedraitis

pre 6 meseci

alo ljudi sta je ovo, ako se ovako nastavi najgora ćemo biti ekipa u evroligi...kakav indijanac nam je trener!
B

Bruka i sramota

pre 6 meseci

Vise mi je muka ovakvih utakmica i zavrsnica!
D

Delije87

pre 6 meseci

Ovo je odlično da se ne lazemo. Da i jedni i drugi vidimo da smo osrednje ekipe i tjt. Da prestane lozenje kako se napada titula u EL i da se vidi kolike pare je drzava bacila u nista ...
P

Pristrasni posmatrač

pre 6 meseci

Ovoliko ispucavanja i nerezonske igre odavno nisam video, baš onako jedna divlja igra, bez sistema i bez da se vidi neka vizija... A to je uglavnom čija odgovornost...? Pa trenerova, samo ne znam da li je zato što ne zna (što 99,9% nije razlog) ili jednostavno ima neki problem sa autoritetom u ovakvoj svlačionici
K

Kurir

pre 6 meseci

Jedino kladionice veruju večitima, na grobare sinoć 1,60 a na nas 1,50, e ove sezone neca ih biti ni među deset. Evo prosečna valensija će imati start 3-0 što je za svaku pohvalu.
O

Ognjeeeen

pre 6 meseci

Sinoc videh veliki broj limenki i svakakvih komentara.Sve se to vrati, i to na veoma slican nacin.Kad prestanemo da se prozivamo medjusobno i batalimo gluposti mozda nam i nekad bude bolje, ali tesko…
P

PaGost

pre 6 meseci

Prepucavamo se ko ima skuplje igrače, ko je koga doveo i za koju platu, kome država pomaže, ko je bolji. A dolaze ekipe i u Beogradu nas uče pameti, i jedne i druge.
i

iron

pre 6 meseci

F12 je mera za ovu ekipu Zvezde...

мв1977

pre 6 meseci

Igra Zvezde ove sezone samo će zavisiti od šuta za tri poena jer evo već treću za redomviše je ispaljenih šuteva za tri nego za dva poena
N

Nishlija

pre 6 meseci

Ivanovicu vreme je da odes. Ne valja ovo nista. Na dusi nosis utakmicu u Kaunasu i ovu veceras.
P

Preža

pre 6 meseci

Samo Gedraitis zna košarku ovo ostalo cirkus, zajedno sa trenerom.
s

sramota

pre 6 meseci

Ovaj vas trener nije normalan. Jedna akcija u 4oj cetvrtini nije odigrana, sve nesto na silu, sut za 3 malo zakocio odmah ne znaju sta da rade. Ne znam u sta covic gleda al bolje bi mu bilo da makar odrzi sastanak sa njim jer ovo je opet sramotna zavrsnica utakmice.
I

Ivanovicu

pre 6 meseci

Nemač pojma si.
B

Bratbakrooll

pre 6 meseci

Teodosic i Nejpir nisu imali svoje vece, to je razlog ovog poraza! Nista pogodili nisu! Desava se i najboljima! Idemo dalje! Treba nam pobeda u gostima!
D

Duskoo

pre 6 meseci

Da se ne ljubimo! Čovek koji je JEDINI KRIVAC ZA DVA DOBIJENA MEČA IZGUBI! Lazarevicu, povedi Tea i Nemanju...
G

Gost "

pre 6 meseci

34 suta za tri i 33 šuta za dva , e to Zvezdu urniše , ako se to vježba na treninzima , onda bi mogao da zamenim Filinga , ali dobro imamo za vikend nikad jači Železnik , a i tako ABA nam je prioritet
D

Drvo

pre 6 meseci

Smemo i da uđemo ponekad u reket protivnika Reponjo !!!
d

donta hall

pre 6 meseci

Šabaz je ceoo…
h

hskshskyvak

pre 6 meseci

Duškov poraz. Ovo izbacivanje Bolomboja , a covek bio najbolji u poslednjih par minuta. Ubaci Mitrovica, prvo sto uradi napravi faul na skoku i posalje Monako na slobodna bacanja. Loša igra, sve se svodi na 3 poena, osim ako Teo ne napravi neku asistenciju. Trebali smo sa ovakvim rasporedom da imamo 2-1, a ovako imamo 1-2 i ide nam krvav raspored od Partizana. Ne deluje dobro
3

30 miliona

pre 6 meseci

Drzavnih eura baceno opet niz vodu! Do kada predsednice vise?!!?
i

iskrenoo

pre 6 meseci

Mozda treba jos koje milionsko pojacanje malo je ovih 11 pojacanja i 26 igraca u rosteru
C

Cikago

pre 6 meseci

Koliko jos utakmica treba Zvezda da izgubi da bi ivanovic otisao iz kluba ne kapiram
D

DELIJE SEVERr

pre 6 meseci

JBT NAS POBEDI MONAKO U ARENI, KOJI JE U KATASTOFA FORMI...TEO I NEJPIR HAOTIČNO IGRAJU, JEDINI DOBAR GIEDRAITIS...DUŠKO NE ZNA KADA KOGA UVODI!!! SRAMOTNO IGRAMO!!!
5

574747

pre 6 meseci

NAJGORI TRENER U ISTORIJI ZVEZDE U SVIM SPORTOVIMA ! SRAM TE BRE BILO ........ TI ... ....
М

Милутин

pre 6 meseci

Није најгори.Имали сте много горих!
r

rdnl

pre 6 meseci

Ove godine se borimo medjusobno za top 15!
R

Radomir Falkao

pre 6 meseci

Smejali ste se partizanu juce...
1

1303

pre 6 meseci

Smejacemo se i sutra.Napred Oly.
V

VladaTT

pre 6 meseci

Kada jedna ekipa šuutne više trojki od dvojki, jasno je da nema trenera.
D

Dell

pre 6 meseci

Procenti šuta Teodosića i Nejpira, teška sramota.
J

Ja i ti

pre 6 meseci

Kada stane šut za tri Zvezda nema sta da traži. Nijedne akcije nema, ama baš nijedne. Sramota. Ovaj tim vredi bar 15 miliona, a ponašaju se kao rekreativci... Žali boze navijača..
1

1112

pre 6 meseci

Duško ostani!!!
D

Drvo

pre 6 meseci

Vraćaj doktora Radonju dok je vreme, mali sujetni covečuljku !!!
k

klasaio

pre 6 meseci

Trpajj Majk doktoreee
F

FeelingNeVara

pre 6 meseci

Najgore po njih ili najbolje je po nas sto cemo ih pobedit i oni znaju da cemo ih mi pobediti 🤣
b

brt

pre 6 meseci

sipaj vule jos miliona u crno i crveno
S

Sunking

pre 6 meseci

Pretpostavimo da ovi igrači zaista vrede te skupe pare koje su plaćeni. I pretpostavimo da su svi dobri, a jesu. Bili su u prošlim ekipama dobri, pa čak i neizostavni Onda je vreme da treneru damo otkaz
b

brine

pre 6 meseci

Ako imamo ovakve igrače ,a gubimo već dobijene utakmice da li je onda do trenera
S

Sve je do

pre 6 meseci

trenera...
E

E Dusko Dusko

pre 6 meseci

Ova dvojica divljaju sa 2/14 za 3 ti ne radis nista, jedan smislen napad nismo imali u drugom poluvremenu...
m

mojboze

pre 6 meseci

Ovo sto je Nejpir danas odigrao ovo je verovatno najgora partija nekog igraca ikad u Zvezdi.Da ne pominjemo sto on vazi za jednog od boljih "skorera" u EL.Dusko nije za trenera to je jasno svima.Pohvale za Bolomboja koji je bio sjajan.Atmosfera onako i kod groblja juce i kod nas.
n

nemanja677

pre 6 meseci

Nejpir 😂😂😂😂😂
D

Drvo

pre 6 meseci

Bez Branka Lazića duplo smo slabiji.
G

Gledalac

pre 6 meseci

Ogromna katastrofa!Skokovi u odbrani,procenti suta,akcije kojih nema,selekcija centara IVANOVICU NAPOLJE IZ ZVEZDE!
m

medjed

pre 6 meseci

Teodosicu idi gradi hotele po Dicibarama nemoj molim te da vise igras košarku,zreo si za penziju.Kakav amaterizam ovo je strasno.Ne zna se ko je gori Zvezda ili Partizan.Zali Boze bacenih para.
1

11 godina bez

pre 6 meseci

pobede u top8, zna se ko je gori
k

kliklak

pre 6 meseci

Svake godine ista prica. Definitivno nesto mora da se radi po ovom pitanju, ili trener promena ili tim. Ovo ne deluje dobro uopste i bas lici na onaj pocetak od prosle godine.
D

Drvo

pre 6 meseci

34 šuta za tri, 33 za dva, tu se jasno vidi neznanje trenera. Koliko smo samo lepšu i smisleniju košarku igrali sa Radonjom. Izgledalo je kao šah, košarka za pametne, svaki potez maksimalno proračunat i racionalan, a ne ovo ispucavanje kao na treningu.
O

Odlazi Covicu

pre 6 meseci

Bice ovo grcevita borba za 16. mesto, bravo ti ga Covicu !
6

622626

pre 6 meseci

Sram te bre bilo Ivanovicu vise, da li ces biti covek i vec veceras otici !? Zasto ti Hanga prevodi loptu , zasto ne koristis Gedraitisa nakon 4 od 4 trojke odma ga vadis, u odlucujucim trenutcima ti igraju Hanga Bolomboj Davidovac Teodosic. Teo se raspada pojma nema, Nedovic da ne pricam najgori igrac ikad. Ovo je uzasna ekipa nabacano igraca a pojma nemaju, bicemo 14i ove sezone jos jedna sezona bacena u vodu. O navijacima da ne pricam, dno dna ! Sram vas bre bilo VECERAS OTIDJI IVANOVICU MOLIM TE. Svasta bih rekao, majko mila koliko uzasna ekipa .
h

hocemo citat

pre 6 meseci

Reponjaaaaaa
G

Gile 88

pre 6 meseci

Mislim da je vreme da se razmisli o otkazu Ivanovicu. Ne zbog samog poraza Monako je po kvalitetu ekipa za F4 ali nacin donosenja odluka u napadu dsve izgubljene lopte Nejpira izgubljena lopta Davidovca u kontri pa onda sut nakon sto se predomislio i pokusao da doda loptu I ono sto smo uradili u jurcanju za bekovima Monaka pokupili su centri jer mi nemamo ozbiljnu 4. Ovaj Duskov macin igre je primenjiv ali sa ozbiljnom 4 il da se to dovede ili da se dovede trener sa drugacijom filozofijom jer mi ozbiljnu 4 nemamo. Kad se na to dodaju i dve nerezonske 3 prvo Nejpira a onda i Nedovica nezamisliva spot up 3 sa 10 metara ni poraz nije neocekivan. Ne znam nisu to ne znam koliki porazi ali je ovo daleko od ocekivanog ako uopste postoje ambicije u Evroligi Ili ozbiljna 4 ili da se menja trene

Sakur

pre 6 meseci

Dobar im ovaj sabaz od 5 miliona
D

Dzoni-1970-

pre 6 meseci

Gazi mali Covicev FMP... Ni za sta drugo i nisu...
8

87

pre 6 meseci

Reponja podnesi ostavku
h

ha

pre 6 meseci

Hahahaha
a

asad

pre 6 meseci

Imamo dobre igrace nemamo trenera da ih vodi kako treba
R

Rsb

pre 6 meseci

Sta igra Tobi???

VecaBg1971

pre 6 meseci

Domine i šah