Komentari na vest

Topić i Tompkins ponovo na parketu, Teodosić definitivno ne igra u Nemačkoj

H

Host007

pre 2 meseca

Ovi grobari tolko postuju Zvezdu da citaju svaki Zvezdin tekst i komentarisu..hvalla na podrsci grobari👋👋👋😂😂😂..ps:Gde su plate igraca Partizana i Obradovica...cuti se àaa???e mukice😂😂😂
M

Molojko Arsenic

pre 2 meseca

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina,cak 3 lagane pobede sa pola gasa i osvojen kup ko na treningu lagano i to sve u samo 20 dana razmaka,dzaba igokei 50mil budzet i 3mil panter po godini,sl.sezone se opet vracaju u kup teletabisa na narednih 15 godina posta isto kao sto su to igrali vise od cele zadnje decenije!
B

Bitno

pre 2 meseca

Da vi ostajete u Evroligi, treba im kanta za kantanje.
N

Nikaon

pre 2 meseca

Džaba vama Euro liga kada je svake godine igrate kao Teletabisi
p

podesen

pre 2 meseca

Bas je ona druga bila lagana ,ovi imali sut za pobedu,poslednja cetvrtina -14 rezultat 85-83 bas onako rutinski.E moj durdubaku.
P

Prava istina

pre 2 meseca

Ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
M

Miloradov klub

pre 2 meseca

Tako je,niko igokei ne moze da zabrani da bude fuzionisana i osnovana u laktasima 2007 to je njihovo pravo i to mora da se postuje!
J

Jimm

pre 2 meseca

hahah boli 2011.godina i dalje...jer niko ali ponavljam niko nece zabraniti kako ce da se zove FMP...samo googlaj..
Ј

Јосиф

pre 2 meseca

ЕЛ као и сваке године, завршена у јануару, и непотребно попуњавање ростера странцима(Смарт и Гилеспи) који нису ништа допринели нити у ЕЛ, нити у КРК где нису ни били у саставу! О Томпкинсу да неговорим! Са ростером којим смо освојили КРК је требало да наставимо сезону, уз Топиќа, могли смо да доведемо два играча, наравно не странци, из региона или повратници!
i

i nemoj da govoris

pre 2 meseca

dok ne naucis za pocetak gramatiku, posle toga da sutnes na kos posto si izgleda bio oslobodjen fizickog, e tek onda po nesto da prokomentarises mozes
ц

црно на бело

pre 2 meseca

Пушта се ЕЛ низ воду и ове године...јануар месец је давно прошао🤣🤣🤣
J

Jöle 39

pre 2 meseca

@црно U zadnjih 15 godina samo Jedna ABA i samo Dve odigrane EL za svo to vreme,prava "institucija" nema sta...🤣
@

@Jole39

pre 2 meseca

I opet pored tih 10 godina, Partizan ima vise Aba titula od Zvezde🤣👋👋
A

Alekseji

pre 2 meseca

Tomokins je decko posteno odradio svoj ugovor i sada ga treba pustiti da ide gde on zeli,Tompke hvala na svemu.
A

ABCD

pre 2 meseca

Ubi se Covicu,za drugo nisi. Katastrofa sta si od tima napravio ove sezone.
P

Podrska za Upravu

pre 2 meseca

Hvala Nebojsi do neba i puna podrska svih pravih Zvezdasa,jer od kad je on na celu Zvezda vasa igokea EL i titulu videla nije cak punih 13 godina za redom u zadnjoj deceniji,da nam je Nebojsa ziv i zdrav i jos 100 godina da ostane u Zvezdi! Ps: Gde vam je kup?🤫
C

Cry More

pre 2 meseca

@abcd Jos places nakon demoliranja u kupu,ako ako zdravo je to,samo nastavi i ne prestaj....
i

igokeasi...

pre 2 meseca

....GDE VAM JE KUP? 👊🤫
C

CIRKUS

pre 2 meseca

osvojen kup, samim tim dat legitimitet državi da ponovo pokloni 10+ miliona evra koji u ovom formatu nije ni jednom bio blizu top8,ali koji dostojno predstavlja grad i državu osvajajacu prvenstvo porodice Čović. Finale ove kladioničarske lige za koje je dva tima jednog predsednika moralo da odigra DVE utakmice da dodju do finala, a onda u nedelju u Železniku u atraktivnom terminu 12:00 po podne gledalo 1350 članova porodice i opravdalo sva ulaganja, oproste dugova, menjanje imena, adresa i grba. Novac dobijajaju za promociju u Evropi obrazloženo samo u poslednjih 7dana na desetinu puta.
p

psiholjube...

pre 2 meseca

leci se
L

Laktasi

pre 2 meseca

@Cirkus Za punih 15 zadnjih godina osvojili ste samo JEDAN trofej i odigrali JEDAN top 8 i samo DVE evrolige za svo to vreme,a ovamo dobili preko 100mil iz nemanjine i sve procerdali u prazno,pa kud ces gore od toga?
H

Hahahahaha

pre 2 meseca

Zvezda je od predhodnih 10 sezona u EL 9 imala budzet medju zadnje 3 ekipe osim ove godine gde je imala veci budzet i to zbog vas,da je Zvezdi dat budzet 2,3 sezone kao vama i da je mogla da cuva roster svake godine,igrala bi Top 8 verovatno svake godine,a ne bi bilo iskjuceno da bi igrala i F4,Zvezda svake godine menja igrace i dovodi nove,dok evo vi trecu godinu zaredom cuvate kostur ekipe i pojacavate ekipu i koje ovde drzavni projekat?!
N

Na primer

pre 2 meseca

koliki je samo budzet partizana bio kada smo otisli na poslednji F4 Evrolige? da li pricate o pomaganjima drzave za taj rezultat, o teranju Duska Vujosevica, ili o sezonama sa Dziklicem i budzetima od 500.000 do milion evra? ili mozda pricate o svim evroligama koje ste za zelenim stolom igrali pre Igokee, Cibone, korone i slicno. pritom ovim komentarima potvrdjujete da vam klub postoji 12 godina...
@

@хахаха

pre 2 meseca

Ма,да...не знам само ко је почео са довођењем скупих странаца када сте се фузионисали са ФМП-ом...вероватно су долазили за стипендију...
@

@Na Primer

pre 2 meseca

Gepekovanje!Jel dosta ili da nastavim?
S

Sale84

pre 2 meseca

Cisto za tvoje podsecanje, KK Crvena Zvezda je u sezoni 2016/2017 igrala TOP 8... u sezoni 2015/2016 nam je ukraden bukvalno TOP 8 i zavrsili smo na 9 mestu. Sto govori u prilogu tome...da ovo sto ti pises je cirkus :)
V

Vinetu

pre 2 meseca

Ja i dalje ne verujem da je Partizan sa onakvim igračima, 3 puta zaredom izgubio od ovakve Zvezde gde ih je Teo pometlao sa jednom nogom u 37. godini. Šta reći.
К

Краљ

pre 2 meseca

Гази шампионе !!!
ч

чега

pre 2 meseca

шампиони???
k

kk.decenija

pre 2 meseca

Ono kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda oni takvi dodju ovde da pricaju Zvezdi nesto o kosarci i EL haha...zaista neprocenjivo!🤣
L

Leči se

pre 2 meseca

Dok nije kasno.
O

Ozbiljnije

pre 2 meseca

Ozbiljan klub koji misli i doveo igrace Teodosica nesumnjivo majstora olalala mozga broja 1 u EL,ali ipak coveka u nekim godinam, Nejpira sarlatana i Nedovica sklonog povredama takodje u nekim godinama,morao je da ima jos dva beka jos tipa Omara Kuka ili Nejta Voltersa ii nekada Hendersona ili Nelsona. Jos ne daj boze Jago da se povredi,onda Lazarevic igrace pleja sa Davidovcem i Hangom.
@

@ozbiljnije

pre 2 meseca

Minus sam ti dao samo zbog nepismenosti!
Z

Zvezda mi je sve

pre 2 meseca

Koja smo mi komedija od kluba...
G

Gde vam je kup?

pre 2 meseca

I takva "komedija" kao sto kazes vas opegla u sva 3 zadnja derbija i uzme vam kup,pa kud ces gore od toga?
T

Topic na Teren

pre 2 meseca

CIM SU NAVIJACI PROVALILI DA TOPIC NIJE POVREDJEN I DA GA NASA UPRAVA CUVA ZA NBA,ODMAH SAD ODJEDNOM ETO GA NA TERENU ZA PAR DANA...STVARNO "SLUCAJNOST"?
u

ukocio

pre 2 meseca

se opet a steta, imamo bolji raspored i otvoren put ka top 8..
M

Maradona222

pre 2 meseca

Dzabe i da igra ljudi su su završili svoje u El.Mislim da će se Teo odmarati za završnicu Aba lige jer je to imperativ kao i svake sezone da bi se posle neuspeh u el kao i uvek pokrio kupom kls i aba ligom
d

d.g.

pre 2 meseca

Ako osvoji aba kup i kls to je kao malo?!
D

Decenijasi

pre 2 meseca

@Maradona Zaboravio si da napomenes da tvoj klub iz laktasa titulu i EL video nije 13 punih godina u poslednjoj deceniji i da sa najvecim budzetom u evropi vise ni kup da osvojite ne mozete,to si propustio da napomenes!
7

78

pre 2 meseca

on ima 9 el vs on gradi puteve i bolnice teška borba ko bolje šeta svoje ovce
G

GostLazar

pre 2 meseca

Vi ste jos ludji sto mislite da je taj sa 9 el trofrja neka opozicija😂😂
Z

Zvezda le

pre 2 meseca

Najbitnije je da smo u top 16, sve ispod toga bi bilo stvarno sramota
R

Rekorderi

pre 2 meseca

Najbitnije je kad o EL prica navijac igokeje jedinog kluba u celoj Evropi koji titulu i Evroligu video nije 13 godina za redom u poslednjoj deceniji,to je najveci negativan rekord od kad se igra kosarka!
L

LK 1962

pre 2 meseca

IMA SE MOZE SE PLACAS IGRACA MESEC DANA A ON NIJE VIDEO SALU
J

Jedan Trofej

pre 2 meseca

@LK Opet je manje od vaseg Pantera koga placate 3.mil po sezoni a za pune 3 godine u klubu samo jedan jedini trofej osvojio a sve ostalo pogubio!
d

d.g.

pre 2 meseca

Pametna odluka. Čuvajte igrače za aba. Sa el smo završili.
g

gost4

pre 2 meseca

Tomkins doveden samo da u finalu parira Ledeju
G

GOSt 4

pre 2 meseca

Ne moze taj da veze 5 meceva za redom kao ni Teodosic. Mislim da ce se skoro sigurno igrati finale aba lige u 5 meceva. Teodosic takodje. Dobija Partizan kao jedan i jedan bas zbog toga. Mnogo su bolji igraci i tim od Zvezde. Trenutno nisu u formi to stoji,ali su bolji!
k

kln9

pre 2 meseca

imamo krater na 4, neces moci svih 5 tekmi abe u finalu da isprovociras ledeja za iskljucenje. tako da tompkins je doveden bas zbog toga