Komentari na vest

Topićeva rapsodija u Kraljevu: 33 poena, 13/15 iz igre i indeks 39

m

moa carta

pre oko 1 godinu

Lepo je što će Fmp dogodine dati šansu ovom klincu, jer ako je talenat, značiće puno za reprezentaciju. Iz Partizana eventualno Koprivica i Smajlagić, samo što oni i nisu mladi, i možda ova dvojica što su igrali u kupu, Drezgićni Miković, i Mihajlo Petrović koji trune u Borcu nez šanse, a ono drvo Trifunovića je glupo i komentarisati. Djurišić iz Mege obećava.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Боље Ивановић да тапка лопту 20 секунди,него Топић да учи од Кампаца,Вилдозе,Недовића и да добија прилику у Аби,ЕЛ... Боље Марковић да нешто игра,личи то на кошарку него Топић.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Taman da napadne Fiba Europe cup sledeće sezone sa fmp
A

Ammmmmamm

pre oko 1 godinu

Okej, ali da bi stavili stvari u pravi kontekst, treba podsetiti na rekordera ove lige, a to je Trej Dreksel sa indeksom 62. Ima Topic jos da gusla...
G

Gostggg

pre oko 1 godinu

Je l' imao Dreksel 17 godina tad? I gee je on sad?
G

Gost e

pre oko 1 godinu

Ovaj ima 17godina.
u

uf

pre oko 1 godinu

I kakve sad to veze ima. Decko ima 17 god, kad bude imao Drekselove godine igrace mnogo jace takmicenje od kls. Nije uvek bitno samo napisati nesto
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Ako bude pameti u Zvezdi da i njih dvojica a i još ima par juniora da ih istrpe i podrže dobiće u narednih 6-7 godina vrhunske igrače,stavise neuporedivo bolje od recimo Martina,Holanda ili Bentila ove godine!!Ocigledno da para ima za te skupe ugovore tako da finansije preusmere na domaće snage a strance dovedu prave.pun kvalitet i istinski bolje od domaćih igrača!!!I na vreme a ne na pola sezone ko ove sezone!!!
T

Tubeki

pre oko 1 godinu

Ako ne ode u Megi, zavrsice kao Vudragovic
v

vukkajlo

pre oko 1 godinu

Vudragović ima samo 18 godina.
O

Ok

pre oko 1 godinu

Pa momci su na pozajmici da bi igrali. Dimitrijevicu igraju penzioneri u nebitnoj ligi i zato od njega nece biti trener kao od onog Mijatovica u Borcu. Umesto da hrabri Vugragovica da uzima suteve on vice na njega a decko ima prirodnu ruku. Naredne sezone u FMP a Top. Pa vec naredne sezone prvi plej stalnog evroligasa.
v

vukkajlo

pre oko 1 godinu

Bravo za Topića i Vudragovića. Bez sumnje budućnost srpske košarke.