TREĆA SMENA: Srbija sad navija za Dončića i Dalas, Alahuelense i Saprisa u borbi za titulu

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Košarka, NBA liga)

Denver je neočekivano poražen od Minesote u polufinalu plej-ofa Zapada, pogotovo posle vođstva u seriji sa 3:2. Sada će Srbija da navija za Luku Dončića i Dalas koji će pokušati da se domognu velikog finala sa pobednikom Istoka, Bostonom ili Indijanom. Maveriksi su sa pete pozicije u ligaškom delu eliminisali prvo Kliperse, a onda i Oklahomu iako nisu imali prednost domaćeg terena. Tander je eliminisan posle šest mečeva. Dončić igra odlično, a ako Kajri Irving bude na svom nivou, ne bi bilo iznenađenje da se tim iz Teksasa bori i za šampionski prsten. Vukovi najveće nade polažu u novog superstara NBA lige Entonija Edvardsa, kao i na francuskog centra, najboljeg defanzivca lige, Rudija Gobera. Od šest mečeva ovih timova u ligaškom delu NBA lge, Minesota ja dobila čak pet.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

SERO PORTENJO – GVARANI, 02.00

(Fudbal, Paragvaj 1)

Neizvesna trka za titulom u Pargavaju. Libertad je prošle godine dominirao, ali ove sezone u Aperturi je opasan takmac Sero Portenjio. Tri kola pre kraja, Libertad je lider sa tri boda više od gradskog rivala, ali ima i meč više, pa Sero Portenjo ima šansu da se izjednači na tabeli sa šampionom za koje igraju legende fudbala u ovoj zemlji, Roke Santa Kruza i Oskar Kardoza. Gvarani je tek šesti, sa samo bodom u poslednja dva kola.

ATLETIKO TUKUMAN – HIMNASIJA LA PLATA, 02.10

(Fudbal, Kup Argentina)

Noćas se igra jedan meč šesnaestine finala Liga kupa Argentine. Atletiko Tukuman je u lošoj formi, dva poraza u poslednja tri meča. Himnasija je sakupila četiri boda na startu šampionata Argentine. Na dva prethodna duela ovih timova bio je tip GG3+. Atletiko je u ove godine u Tukumanu dobio u Liga kupu Argentine narednog rivala sa 3:2.

AMAZONAS – FLAMENGO, 02.30

(Fudbal, Kup Brazila)

U prvom meču šenaestine finala Kupa Brazila, Flamengo je slavio protiv Amozonasa sa 1:0 na svom terenu. Domaćin je ove godine ušao u drugu ligu Brazila gde je samo jednom slavio u prvih šest kola. Velikan iz Rija je pobedio na dva prethodna duela sa 4:0 i 2:0.

ALAHUELENSE – SAPRISA, 04.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Dva najtrofejnija kluba u Kostariki boriće se za titulu u Klausuri. Alahuelense je eliminisao u polufinalu plej-ofa Eredijano, dok je Saprisa izbacila San Karlos. Posle poraza u prvom meču sa 1:0, u revanšu u San Hozeu je bilo čak 4:0. Ove godine su ovi rivali igrali dva puta, a oba puta je bilo nerešeno – 2:2 i 0:0.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara