Komentari na vest

Trejd Klipersa i Portlanda, Pauel i Kovington u Los Anđelesu

G

Gost2022

pre preko 2 godine

Ovo je samo znak da Portland krece u rebuilding.Vide da nema vise sanse za bilo kakav iskorak.Samo me zanima sta ce biti sa Lilardom.Bas bi voleo da ode u Filu pa da vidimo duo Lilard Embid.Kakav bi to tandem bio..
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Nikako u Filu kod onog odvratnog Embiida, mada bi im nesumnjivo legao kao budali samar
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Damjan je molji omiljen igrač. Sticajem okolnosti smo se upoznali dok je bio senior u Weber State-u. Mnogo vredan i skroman momak. Nisam imao sumnje da će uspeti, bez obzira što su mnogi pljuvali Blejzerse za ne bira Barnsa, Dramonda, i pacera Riversa, koga suv nepotizam čuva i dan danas. Sve ti ovo pišem zato što sumnjam da će ortak ikad ponovo biti ono što je do sad bio. Njegov uspon od jake druge opcije, do slabe prve koincidirao je sa promenama propisa oko isceniranih faulova. Nije samo povreda trbušnih mišića u pitanju. Usporio za korak. Dosta kilometraže na motoru. Jedan je od retkih koji je igrao sve četiri godine koledža, znači nije mlad koliko se mnogima čini. Bojim se da su i Siksersi i Blejzersi zeznuli gadno jer nisu odradili trampa njega i Simonsa proletos. Kad smo već kod Simonsa, koga nebih poželeo najgorem neprijatelju, mali Sajmonz koji je zamenio Damjan igra znatno bolje od njega. Toliko od mene.
R

Rh3

pre preko 2 godine

Kakav potez Portlanda -nivo amatera ! Sjajan dil za Kliperse! Mislim da Portland pocinje rebilldinng na totalno pogresan nacin !!
G

Gost11

pre preko 2 godine

Kakav posao Klipersa,kad se vrate Kavaj i Pol jako opasna ekipa!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Lenarda neće biti do iduće godine. Diskutabilno da li će biti onaj stari, s obzirom da već pet godina polako ide niz brdo.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Portland unistio sebe ovim trejdom....
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

S mozgom veze nemaš šta će im matori Kavington i Pauel koji im blokira potpisivanje Sajmonza koji je u zadnjih mesec dana pokazao da ima kvalitet da zameni Lilarda. Bledsou je više nego solidan kao sekundarni bek a dugovaće mu samo 4 miliona iduće sezone. Kijon Džonson ima nerealne fizičke predispozicije, već je dobar defanzivac, samo da razvije tricu i eto ti mladja, brža, jeftinija verzija Kavingtona. Povrh svega toga tek za mesec dana puni 20 godina starosti. Džastis nije ispunio očekivanja ali je opet okej sa klupe i još jedan pik iz druge runde se svodo na loto listić. Portland je ubedljivo pobedio u ovoj razmeni, ko razume kako NBA stvarno funkcioniše.
T

Tottenham&RocketsFan

pre preko 2 godine

Nema tu pobedio/nije pobedio. Clippersi pucaju na titulu, tako da im trebaju dobri igrači odmah, a Portland kreće u rebuilding. Otarasiće se ove dvojice, tako da će mlađi igrači imati više prostora za napredak. Sledeće sezone će trade-ovati i Lillarda i McColluma, verovatno za Simmonsa i još nekoga uz pikove naravno i eto.
G

Go

pre preko 2 godine

kakva kradja klipersa