Komentari na vest

Trinkijeri: Partizan slabiji nego prošle sezone, Lesor je nezamenjiv

l

lion zion

pre 7 meseci

tako je trinki ruka ti e pozlatila
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

Uzimamo EL a vi piskarajte sta hocete
a

all grobar

pre 7 meseci

2010 su iz Partizana otisli Novica, Tepic i Tripkovic sva trojica iz prve petorke. Naravno otisla su i 2 stranca i jos neki igraci. Doso je Aleks sa 5p i 2dk iz Spanije, Slavko Vranjes, Bo iz Turske i Roberts iz CZ, a vratio Kecman i otislo se na F4 EL. Bili smo jedini tim koji je te godine u epskom mecu dobio Barsu i na jednu loptu pao u 1/2 EL. Ove godine imamo siri roster sto je velika prednost, a pojacanja se tek uigravaju. Verujem u Zeljka i ovaj tim, bice ovo dobra sezona.
G

Gost1111

pre 7 meseci

Ja ne mogu shvatiti da poredite Partizan iz proslosezonskog finala ABA lige sa ekipom koja je tek mjesec dana na okupu i bukvalno nije zavrsila pripreme. Hajde da sacekamo kraj sezone pa cemo podvuci liniju. Iskreno, puno je veci potencijal ove ekipe s obzirom da imamo siri roster i mnoooogo vise mogucnosti.
k

kako

pre 7 meseci

Četiri igrača otišla, isto toliko došlo i imamo šiti roster?
a

all grobar

pre 7 meseci

Prvo, imas Balsu koji je i prosle god bio u rosteru, a u stvari 9/10 nije. Drugo, a jos bitnije je kad se pogleda i utakmica protiv Mornara. 2/3 utakmica u ABA ligi moci ces da odmaras jednog (kao Ledej prekjuce) ili 2 nosioca igre, jer su Balsa, Tristan, Avram, Smajli, Trifa napredovali i mogu da rese vecinu ABA utakmica, a svako od njih ce imati i znacajniju ulogu u EL. Taj konformitet nismo imali tokom prosle sezone. Znaci +4 i -4 ne moraju uvek biti 0.
d

darkok

pre 7 meseci

Običan spin bivšeg trenera koji je oteran,nema veze sa istinom,Lesor u poslednjih 3-4meseca je bio blagi užas toliko je bio loš da je bilo grozno gledati ga na terenu naravno naš brat Lesor nam je prirastao za srce i sve loše igre su mu oproštene,zahvaljujući Smajlagiću smo dobili cigane u finalu i Le deju koji su pokrivali odlično poziciju centra,što se tiče Exzuma odličan igrač ali verujte Pi Džej nije ništa slabiji čak šta više tehnički je bolji igrač možda je slabiji u odbrani eventualno u odnosu na Exzuma ali siguran sam da će kod Željka unaprediti i taj deo igre,mnogi zaboravljaju da smo prošle sezone u rosteru imali 10 igrača i da smo imali dosta dugo povredjene igrače Exzum dva puta po mesec dana,Koprivica gotovo celu sezonu,Avramović 3-4 meseca iz dva puta bio povredjen,Smajlagić mesec dana bio van terena,jel stvarno mislite da Koprivica nije igrač kojem ne treba dati šansu i pokaže koliko može isto važi i za Smajlija koji je realno uz Tristana Vukčevića budućnost Srpske košarke i nosioci naše reprezentacije u narednih 10g,jel neko misli da Avramović nije medju najboljim bekovima u EL po svim parametrima naravno uz Kapitena Pantera,i još nešto Kaminski je dobro pojačanje samo treba vremena i njemu i Pi Džeju koji su prvi put u Evropi da se naviknu
O

Ogi Srbija

pre 7 meseci

E moj bucko, sta je Lesor igrao u drugom delu sezone? Gubio se po terenu, kao da mu fali navigacija. Prvi deo je pokidao, ne zna ni on sam kako, tek ce se videti kakav je on igrac, odnosno kakav je neigrac!!! Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

boban milosevic

pre 7 meseci

bravo videce se u panati
А

Аљоша Пожега

pre 7 meseci

Па то сви виде и знају, само они који не желе да виде то не примете... Лесора, његову енергију и све остало и Егзума не може нико надоместити и јесмо слабији, добро слабији. То је истина и то су чињенице.
i

igor978

pre 7 meseci

Kaminski za sada ne pokazuje ništa specijalno, čak više loših stvari smo videli nego dobrih (koordiacija pokreta mu je čudna, užasno spore noge što će biti problem kada izađe visoko u odbranu u piku, loše se postavlja u napadu, itd). Čak mislim da on nije doveden da igra startnu peticu, već kao ograč koji će da dobija minute na 4 i 5. Ne verujem ni da je on plaćen nešto preterano obzirom da je bio bez ugovora i da mu je sledovao minimalac u NBA, plata koja je oko milion dolara BRUTO, što mu dođe oko 550.000$ Neto. Obzirom da su porezi na visoke zarade u Srbiji znatno niži od SAD, ne verujem da on ovde uzima više od 700.000€ neto.
D

Drvo

pre 7 meseci

Tako je, NBA centar doveden da bude rezerva, daj sad nekog iz prve petorke NBA, platiće penzioneri tih 5-6 miliona, šta ima veze.
r

reb8888

pre 7 meseci

...prvo, sa njegovim brojem sezona, tesko da bi imao ispod 2 miliona vet min ugovor a svi igraci dolaze jer nemaju ugovor u nba. uporedi njegovu i recimo sabazovu statistiku pa reci da je 700k realno, onda bi sabaz bio na nekih 500k. kaminski je igrac sa najboljom nba karijerom koji je dosao u srbiju...
J

Ja sam taj

pre 7 meseci

Kaminski je igrac sa najboljom nba karijerom koji je dosao u srbiju? A Bjelica? Jeste da sad nije u formi ali ako gledamo karijeru ipak je daleko ispred Kaminskog.
r

reb8888

pre 7 meseci

...bjelica nema nista bolju karijeru, ima i manje poena za vise minuta, 5 godina je stariji, propustio je sezonu i pitanje je hoce li biti u zvezdi jer je skinut sa evroliginog sajta...
P

Pljesak u podne

pre 7 meseci

Partizanu treba neka unapredjena verzija Vila Mozlija i Dragon boy.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

prekini da slusas podcaste. Paetizanu treba Pekmen iz prajma
G

Gostgost

pre 7 meseci

Kakav paradoks, ulozis 50% vise, a slabiji si...
A

A tek ovaj paradoks

pre 7 meseci

navijaš za jedan klub a konstantno pratiš drugi?!?
D

Drvo

pre 7 meseci

Partizanu fali trener koji može da napravi rezultat bez 50 miliona. Ovaj trenutni ne ume i ovih 24-5m očigledno nije dovoljno.
@

@drvo

pre 7 meseci

24-5 je bilo u onoj sezoni kad je dosao. Sad je oko 50
D

Drvo javorovo

pre 7 meseci

Vrbovi klincu, prati vaše legende, imate ih 🤣.
E

Eno ga sad

pre 7 meseci

A vi znate sta je to rezultat i kako se pravi 🤣🤣🤣
0

011

pre 7 meseci

Prosle sezone se pricalo posle loseg pocetka sezone da je ekipa slaba, da je igra nikakva, da je Željko ostario, prolupao i da mu je prosao voz... Razni "navijaci" i treneri su sumnjali u Zorana, Željka i momke... Pa su bili hit godine u Evropi. Ne treba žuriti sa prognozama i ocenama. Sigurno da ce trebati vremena da ekipa udje u formu. Trinki nije nesto spominjao Lesora pre nego sto je dosao u Partizan. Sada kada ga je Željko doradio onda se prica o njemu... Dok je Željko tu nema zime za crno bele....
B

Bau bau

pre 7 meseci

Slažem se, zaključak o sezoni se donosi krajem maja, do tada je sve moguće. Lesor pre Željka Obradovića i Lesor danas su dva različita igrača. On je jako napredovao u Partizanu, ali mislim da mu je to bio zenit. Ne verujem da može bolje i ne verujem da će ponoviti partije iz Partizana u Atini. Pogotovo imajući u vidu da je trener Ataman. Mislim da je mnogo veća šteta što nije zadržan Papapetru jer bi on ove sezone sigurno bio daleko bolji nego prošle, a tip je igrača poput nekada Mihovila Nakića iz zlatnih godina Cibone, tih, neprimetan na terenu, ali u suštini jako koristan.
P

Pasjapoljana

pre 7 meseci

Tako je Tegi!
d

dezurn1kr1vac

pre 7 meseci

I jeste tako . Eventualni dolazak nekog centra iz NBA koji ce biti fizicki dominantniji od Kaminskog bi donekle popravio sliku(skokovi u napadu i odbrani) . Exum je huhhh , on bas bas nedostaje u toj igri 1na1 , takvog igraca trenutno nemamo na toj poziciji . PJ je ok , i mislim da ce biti jedan od boljih u nastavku , Aleksa je dobio na samopouzdanju i mislim da ce pokidati ovu sezonu 🙏 .. Jedan jak i dominantan centar i jedan klasican plejmejker je sve sto u ovom trenutku fali Partizanu .
A

Apsolutno tačno

pre 7 meseci

A i oni teba da budu igrači zadatka, jedan da ima skok drugi asistemciju, msm ne moraju biti baš top, već top u tim segmentima koji škripe... Poentera ima i više nego dovoljno!
D

Do-1

pre 7 meseci

Jaci je od Zvezde svakako. Sreca pa su Covic i Dozet sve zajebali svojom pohlepom. Tesko da su mogli gori tim u Zvezdi da naprave sa ovoliko para. Partizan ima nosioce trecu sezonu. To je dobitak.Ocekuje se vise od Avramovicca,Andjusica,Jaramaza i ako dodamo jos jedno,ili dva pojacanja koja ce se desiti eto Partizan medju favorite. Jos uvek nije tim kompletiran.
P

Povratak u realnost

pre 7 meseci

Pricas o parama koje je potrosila Zvezda, a onda "Partizan ima nosioce trecu sezonu". Pa sine, u tome je fora. Imas kor tima, koji je skup, zamenis par igraca i teras. Lako je Partizanu sa drugim najvecim budzetom u Evropi. Zvezda svake sezone zameni 2/3 tima. Ne zato sto tako izabere, vec zato sto nema para da povecava plate iz godine u godinu za milionce.
D

Do-1

pre 7 meseci

Povratak u realnost@ druze,ja pricam o kvalitetu tima. Slazem se da Partizan ima veci budzet. Pa nije Obradovic dosao za kikiriki da se razumemo. Milslim da u to ne veruje nijedan realan grobar.

МС

pre 7 meseci

"'povratak u realnost"" i ostaliy; KKP je realno Institucija u odnosu na KKCZ!!!! i to zbog toga,što ima realne legende u klubu,i to desetine!!!A KKCZ je razjurila mali broj svojih polu legendi,i zadnjih 15 godina ima samo legendu u vidu gazde!!!!
z

zajebani cica

pre 7 meseci

Povratak u realnost pa sto lupetas tako. Pa zvezda zadnju deceniju ima u timu po 6- 7 starosedelaca. Koje bre dve trecine tima. Dobric, Lazic, Davidovac, Mitrovic da ne nabrajam dalje tu su jos vajkada. I to vam je bila naj veca prednos svih ovih godina. Domaci igraci koji vole klub. Ili kosarku pratis zadnje 2-3 godine.
F

Faradej

pre 7 meseci

Ha, ha, ha... Jači od Zvezde? Samo se nadaj grobarčiću. Rasturićemo vas na delove!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

videcemo na kraju sezone
p

petar de

pre 7 meseci

Sad kad imamo željka, trijkijeri nam više ne treba
V

VSVSVS

pre 7 meseci

Trinki, jedi pljeskavice sa kajmakom i vodi osrednje ekipe. Nisi ti za velika dela. Izlozio si nas pa izlagao za sve pare. Nemoj da komentarises odluke strucnog staba jednog ZOC-a.
A

Andrea Trinkijeri

pre 7 meseci

Vazi brate! Hvala na savetu.
l

los

pre 7 meseci

Pa to je svima jasno, da partizan ne moze biti jak kao prosle godine. Lesor, Egzum, Madar, pa i Papapetru, to je fakticki nemoguce nadoknaditi
J

Ja to ne vidim tako!

pre 7 meseci

Kaminski pismeniji od Lesora, Ponitka bolji od Papapetrua ( i to dosta...), Jaramaz korisniji od Madara ( korisniji ne talentovaniji) i PJ je po meni mnogo kreativniji i agilniji od Egzuma, o razlici u kvalitetu tek možemo na kraju sezone...
P

Pa sad

pre 7 meseci

Papapetru je i više nego nadoknađen Ponitkom. Lesor neće biti taj, ne može imati ulogu kao što je u Partizanu. Madar prošle sezone je doprineo tek pri kraju. Egzum ok, al imao je i on prazan hod.
B

Buda jug buraz

pre 7 meseci

Pa i ja pricam mojim grobarima da mi se cini da Lesora ne mozemo da nadoknadimo sem ako dovedemo slican tip igraca iz nba ali trenutno nemam sumnje-slabiji smo za veliku energiju Lesora za skokove odbranu gde moze da preuzima od 1 do 5 i bez poena na obrucu posle skoka.Bice tesko i Exuma nadoknaditi ali tu ce ponesto od par bekova da odradi posao.Prvo kolo i gostovanje Makabiju koji je jako skocna ekipa,nisam ziv za cetvrtak.
B

Baxter88

pre 7 meseci

Partizan realno vrlo tanak s ovim pojacanjima i tu nema sta! Ekipa za sigurno 40% slabija bez Lesora a pogotovo Egzuma...
I

Ivan FCRS

pre 7 meseci

Kaminski malo bolja verzija Kuzmica, a grobari se istripovali da su doveli Jokica.
G

Gostim se

pre 7 meseci

Pa on u odnosu na Kuzmića i jeste Jokić
s

samo polako

pre 7 meseci

pametnjakovici...u pokusaju.
g

gost1978

pre 7 meseci

a vi se i dalje lozite na kuzmica
g

gost93939

pre 7 meseci

I najgore od svega kad proigra tokom sezone, zvezdaši će pričati kako je to nba igrač, kako ga plaćaju ogromne pare itd. Takav smo narod.
R

Realna priča

pre 7 meseci

Pa 8 sezona u NBA sa brojkama za svaki respekt, šta je to nego NBA pojačanje? Za Kaminskog u NBA je svaki klinac čuo, samo je pitanje hoće li biti promašaj ili ne.