Andrea Trinkjeri
Andrea Trinkjeri

Trinkjeri u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.10.18. | 15:33

Pregovori u toku

Ambiciozan plan Partizana uskoro će dobiti odgovor na pitanje koliko je realan. Andrea Trinkjeri sleteo je u Beograd na pregovore oko potencijalne saradnje sa crno-belima, saznaje MOZZART Sport.

Italijanski strateg je aerodrom “Nikola Tesla” napustio u pratnji Partizanovog sportskog direktora Nikole Lončara. Seli su u automobil i otišli u nepoznatom pravcu. Nije smer uostalom ni bitan, bitan je ishod pregovora, a jasno je da Lončar i Trinkjeri neće pričati o smeni Đulena Lopetegija. Pričaće o Partizanu i potencijalnoj saradnji. Da li će do nje i doći, rano je reći, ali čim je Trinkjeri tu šanse postoje.

Izabrane vesti

Podsetimo, Trinkjeri ima i ponudu da karijeru nastavi u evroligašu Himkiju, ali i u Valensiji, Partizanovom rivalu u Evrokupu. Stidljivo mu puls opipava i Baskonija, a svakako bi bio opcija i za Panatinaikos, ako bi atinski Zeleni zaista raskinuli saradnju sa Ćavijem Paskvalom. O čemu se poslednjih dana tiho šuška...

Sa druge strane, ako dogovora sa Italijanom ne bi bude crno-beli bi mogli da se okrenu Aleksandru Kesaru, koji ima i ponudu iz Kine, ali bi radije da ostane u Evropi. Partizan jeste primamljiv izazov. Na radaru je i nekadašnji trener Vlade Jovanović, mada bi tu problem mogao da napravi njegov čvrst ugovor sa Lokomotivom iz Kubanja.

Niko i nije rekao da će biti lako pronaći novog šefa struke. Posebno ako se želi dokazani kvalitet. Trinkjerijev nije sporan. Pitanje je samo da li će se i ostale kockice posložiti.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara