Komentari na vest

Tristan pomera sopstvene granice: Furioznim startom podsetio na Vola pa postavio novi rekord

P

Pirke 90

pre 15 dana

Tim za sadašnjost : Micić,S.Jović,Avramović Bogdan,Gudurić,Dobrić N.Jović,Pokuševski Petrušev,Vukčević Jokić,Milutinov Tim za budućnost : Topić,Stefan Miljenović,Drezgić Đurišić,Mario Nakić Filip Jović,Pokuševski,N.Jović Petrušev,Vukčević
ш

шуми

pre 17 dana

најјачи су празиоци кошарке који се држе мантре да се у Нба не игра одбрана ,а ево вероватно најбољи играч који је икада играо у Србији од странаца Егзум у просечној екипи има просек 3 поена.Не постоји играч у Србији који би играо значајну улогу у америци тако да браво Тристане
r

reb8888

pre 17 dana

...sada ce ovo udruzenje "igra losu odbranu" da mi objasni kako je petrusev prosle sezone bio bolji defanzivac nego tavares. i kako mu ivanovic nije davao po preko 25 minuta svaku utakmicu i sansu da uci na svojim greskama. ali treba imati strpljenja da istrpis igraca i budes spreman na kritiku kada ekipa ispasta jer je on odigrao lose. zato je petrusev ozbiljno napredovao kao igrac prosle sezone i upao u rotaciju olimpijakosa, sto je jedna od tezis stvari u evroligi...
G

Gost39

pre 17 dana

Samo da ne izjavi kako je najteze igrati pred delijama…
K

Kbibibu

pre 16 dana

Jer nije?
G

Gostina

pre 17 dana

Nikako mi nece biti jasno,nedavno je pisano ovde kako je u partizanu skrajnut posle nekog vremena a za NBA je vise nego dobar a za rumenog nije? Eto,ne trazim objasnjenje jer ga nema ali tu je nesto opasno zaskripilo..
n

noleeeeeeee

pre 17 dana

za nba je dusu dao. Samo sutira i boli ga briga. Ovamo mora i odbrana da se igra
A

A1

pre 17 dana

Volis, voliš rumenka, voliš.
A

Analogija

pre 17 dana

Poredis polurekreativnu kosarku ekipe bez sanse za doigravanje na kraju sezone sa ekipom koja puca na sve trofeje. Dobar deo danasnjih klinaca to ne kapira, kao i sam Tristan po svemu sudeci.
t

tristan je majstor

pre 17 dana

nole, kako da je igra kada ne igra?
K

Kbkbjbjbu

pre 16 dana

Kako sumljaš u đeda Žotu? On ga pritezo, pritezo i na kraju dotego al da pukne...Kažu navijači najtrofejnijeg ikad, kome će uskoro poželeti da vide ledja al ledja videti nece, da,treba sacekati sledecu sezonu da se vidi, odbraba, garbidž tajm, rje koke.. Ako čovek čita preći će u Grke...
V

View

pre 17 dana

Eto dečko se rodio talentovan, naučio da igra košarku ispred zgrade, a onda "izgubio" dve godine u Partizanu, trener samo "vikao" na njega, imao "slabe" treninge i sad nadoknađuje izgubljeno. To je mišljenje "stručne" javnosti.
N

Njbjbvubu

pre 16 dana

Mišljenje Memeta bozadžije iz Karšijake je da je ovo sve ej vala!
J

Jedva čekam OI

pre 17 dana

Nadam se sastavu: Jokić, Milutinov, Smailagić, Jović, Vukčević, Pokuševski, Lučić/Davidovac, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović, Đurišić/Jaramaz.
S

Sve sve

pre 17 dana

Ali Davidovac ?!
@

@@@@

pre 17 dana

Vidi se da je prošao Željkov dril.
Ž

Žoce odlazi

pre 17 dana

I ostali će njegovim putem, jer Želimira više niko ne može da trpi. Isključivi krivac za katastrofalne rezultate u ove tri sezone.
A

Aaahhahahhah

pre 17 dana

Izgleda da i tebi Žoc kriv sto ti nabio kompleks,nabio vas i Efes sa 45 razlike, ali nema veze.
P

PD

pre 17 dana

Auu brate al je tebi dobro, da li je moguće da svako daje sebi za pravo da bude veći stručnjak od dokazanih stručnjaka. Sportski pozdrav
B

Boranija zelena

pre 17 dana

E kad ti boranija zelena prica o najboljem treneru ikada u Evropi, sve strucnjak do stručnjaka koji ih izdrzavaju mama i tata.
p

poručnik

pre 17 dana

Žlimir ti kriv što vas Efes nabio 45 razlike🤣🤣🤣
G

GostO

pre 17 dana

Koliko ste vi Grobari zaslepljeni. Zeljko jeste najuspesniji trener EL. Ali vi sa njim do sada imate 1/11 mogucih trofeja, a i taj jedan na debelu sudijsku i ABA liga gurku, a ulaganja koja ste imali su sumanuta za nase uslove. Da sam vam ja bio trener, garantujem da bih bar 2 trofeja osvojio sa ovakvom ekipom Partizana. Sad kad je dosao, jasno mi je kako je osvajao sve te silne trofeje. Ima do njegovog znanja, ali ima i do toga sto je imao jako skupe ekipe i vrhunske igrace. Jer njegova kosarka je kosarka statistike i "velikih brojeva". Ako imam dovoljno dobrih sutera, na svakoj utakmici ce barem trojicu da krene, a to je uglavnom dovoljno za pobedu. Ali to u Partizanu ne prolazi jer za te pare ne moze da ima sve kao u Feneru i Pao-u. Ima sutere, ali nema odbranu. A vi ste toliko zaslepljeni njime, kao da je Bog dosao medju vas, a ne trener koji uspehe samo sa najskupljim klubovima moze da ima. I kao smejete nam se za Efes, a mi tamo na ekskurziju otisli. I da parafraziram Murinja, bolje da izgubimo jednu 45 razlike nego 45 sa poenom razlike.

Mr 007

pre 17 dana

🤣Zar je dotle doslo da grobari pricaju da je teze igrati u Partizanu nego u NBA ligi?! Svaka cast Vukcevicu,izgleda da smo dobili jos jednog odlicnog igraca pod obrucima.
S

Slkskdnsns

pre 17 dana

Izgleda da je Grk.
D

Don Vito Corleone'

pre 17 dana

Jel to ovaj što je rekao da je imao RUŽNU PROŠLOST.
s

sasa70

pre 17 dana

da budemo iskreni, pre ove FENOMENALNE asistencije je 100% CIST faul na Tristana. Evidentno mu odgovara stil igre u NBA na 100%, doduse ko bi mogao da igra normalno kad zoc KONSTANTNO i pri najmanje greskice VRISTI na tebe? Sve NAJBOLJE Tristane samo tako nastavi!!!!
K

Ksksnsnxxnx

pre 17 dana

Meni je Tristać najbolji.
G

Grobaroos

pre 17 dana

Nema potrebe da se kuka za ovim momkom, decko prosto nije imao glavu za zahteve evropske kosarke, nonsalancijom i prepotentnoscu je samo stetio ekipi, glavom jos od leta u NBA, potpuno nezainteresovan za rezultat Partizana, kasnije izjavom i potvrdio svoju nesvesnost. Uzeli smo i solidno obestecenje a bez njega cini se da ce i atmosfera bito bolja, samo jedan nezadovoljan moze svojim odnosom da daje veoma los uticaj na tim. Srecno i putuj igumane sto se kaze.
Ž

Žoce odlazi

pre 17 dana

Nemaš ti veze sa životom.
L

Lsksnsndnd

pre 17 dana

Ma tako je...Atmosfera je već odlična..Evo došo i starac Fočo od 100 ljeta iz Izmira da vas gleda..Odjavjo vas..Što da se oko njega vrti igra ne do Bog kad je tu Kevin Tigar.
G

Grobar Karšjaku

pre 17 dana

Tristan, ti meni kupiti kartu, ja doći iz Karšjaku gledati tvoja utakmica, tebe Željko napraviti u dobar košarkaš!
L

Lsksmdmnfmfn

pre 17 dana

Alaj ga je opravio!!!
V

Visit Anatolyia

pre 17 dana

Kaže se Karšijaka, a ne Karšjaka. Ti kao turski konjanik iz Anadolije morao bi to da znaš.
S

Srbija 1999

pre 17 dana

Neverovatno...decko igra odlicno a kod Zoca ni minut. Dokaz da je Zoc za staro gvozdje ! Mada nikada nije ni bio trener.
A

Ahahahahaja

pre 17 dana

Sta igra, kada odbranu ne igra ko u NBA ligu igra odbranu zato i jedni i drugi tim postizu po 120 poena, a neki igraci po 40 - 50 poena. To sto imas kompleks od Zoća to je drugo, ali sto lupas gluposti to je prvo.
S

Skksmsnsns

pre 17 dana

Nemoj tako!Što ovaj dole kaze Zoća je prvi kandidat za ministra turizma!
@

@Ahahahahaja

pre 17 dana

Kako onda dade onaj iz Fenera pre nekoliko kola 50 poena? Nisu se igrale odbrane? 😃
A

Ahahaahaaahhaha

pre 17 dana

@Ahaah Ko nije ugrao odbranu Fener koj je dao 103 poena ili Alba koja je dala 68 poena?
H

Hayvan

pre 17 dana

Tako napreduje pametan momak ako mu se ne deres svaki put u lice i ako mu dajes povirenje. Svaka cast
B

Bree

pre 17 dana

Gde ste hejteri? Ajmo odmah pa tamo se ne igra odbrana, to je liga bez briga. To takmicenje njemu najvise odgovara. Tamo niko ne vice na njega pa se oslobodio. Zar ne moze niko da razume ili ne zelite da razumete da je jedan trener napravio gresku. Ljudi on je jos uvek balavac koji treba da uci. Zar vi stvarno mislite da ce on da igra bolje odbranu od nekoga ko ima 10 godina evroligaskog staza. Jednostavno Zoc nije imao strpljenje za njega, a znamo da najbolji trener ne moze sebi da dozvoli luksuz da izgubi utakmicu kako bi istrpeo mladog igraca.
0

0999

pre 17 dana

NE NEGO CE DA OSTANE DA MU SE RUMENI DERE I DA GA PUSTA PAR MINUTA PO UTAKMICI A PONEKAD NI TOLIKO. DA JE BIO PAMETAN DA ODE RANIJE
S

Slsksmsns

pre 17 dana

Da je bio pametan da i ne dolazi...I naravno da će mu biti sad bliža,Grčka..Oterao momka iz zemlje..
@

@@@@

pre 17 dana

Šta to tebe briga ne navijaš za Partizan?
K

Klasičan Vojin

pre 17 dana

Bravo, kralju. Samo napred. Mocarte, ako može, objavite mi komentar, živimo u demokratskij državi. Hvala.
ž

žocov svedok 654

pre 17 dana

Pisao bi ja hvalospeve o Tristanu ali gde smem kontrirati najtrofejnijem on je najbolji bezgrešan volim ga ko oca
N

Nibibih

pre 16 dana

Naaaajveći sportsmen ikad...
O

Orao

pre 17 dana

Mati mila, pa ovaj NBA je cirkus
b

budi realan

pre 17 dana

Tristane skiči li ko na tebe tamo ko žocogly vamo
b

bilo pa prošlo

pre 17 dana

sreća pa plati da ode iz institucije i oživi karijeru
B

Bibihh7

pre 16 dana

Al morade da plati...
y

yuu

pre 17 dana

E jes mi drago što igra dobro sve zbog ovih pametnjakovića kojima je nba cirkus itd
h

herojjj

pre 17 dana

Kakve tragične dve i po sezone za Tristana u Partizanu gde je psihički maltretiran i često van ekipe. Lično je otkupio sam sebe i dao 1 2 miliona da ode iz Partizana to sve govori o svemu
j

jedno

pre 17 dana

ma nba cirkus đe se ne igraju odbrane kad može rubio može i teo
v

vec

pre 17 dana

Umesto da si ostao u Partizanu da rumeni skiči na tebe i da slaviš top11 ti si otišao u nba i postao milioner plus daješ svaku utakmicu po 15 20 poena
J

Jbjbbibibi

pre 16 dana

Nije Tristać nikaki momak...Sad ako krene na Nanulicu ima tskav maj geri da fasuje...Jadan Aleksa...Odigraće olimpijadu ko u transu...
B

Boban1

pre 17 dana

Dečko se rodio od kad je otišao od rumenog turčina koji ga je unistavao,a unistice sve srpske igrače,smradina turska
@

@@@@

pre 17 dana

Po čemu je Turčin?
u

uplakano grobarče

pre 17 dana

Ne zna da igra odbranu i ne trudi se na treningu
g

grobarčeee

pre 17 dana

Lako je njemu igrati u nba cirkusu gde se ne igraju odbrane i gde se niko ne trudi na treningu kao on
y

yeroooo

pre 17 dana

Namerno igra dobro da nervira grobare
U

Ububububuz

pre 16 dana

Zvao Pomfritije vlasnika Wizardsa da mora da igra. Info Tegi iz prve ruke.
7

789

pre 17 dana

Tristan u Partizanu za dve sezone u El odigrao 25 utakmica 197 minuta i dao 65 poena u nba odigrao 10 utakmica 153 minuta i dao 85 poena Došlo vreme da Nba ekipe razvijaju srpske igrače koje sputavaju u Srbiji
H

Hayvan

pre 17 dana

Bas tako. Ovo je bas tuzno sto si napisao ali je istina