Komentari na vest

Tristan Vukčević u Vašingtonu! Partizan Mozzart Betu 600.000 dolara

O

Od mene

pre oko 2 meseca

Tristane pokidaj. Srecno.
O

Ostojin klub igokea2

pre oko 2 meseca

Nije se dzabe nas zeljko rukovao sa predsednikom , Neograniceni budzet imamo , nema frke
J

Japp

pre oko 2 meseca

E moj Zeljko
S

Sone3281

pre oko 2 meseca

Ko bre veruje u ove price, cuj 1.2m za ovoga, sta bre izmišljate?
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

213,odlican sut,nema neki voljni momenat za odbranu,ali popravicemu fiziku,oni vole visoke igrace koji mogu da pogode trojku,jokara,bruk lopez ,holmgren vucevic,ostalo je manje bitno...sigurno nije losiji igrac od avdije...koji bez suta sasvim solidan. Tristan je u stvari ono sto je trenutno nba trend.
K

Kapetan Zaječar

pre oko 2 meseca

Ovaj dečko će biti ubica i tek će se videti koliko mu je rad sa Željkom pomogao i razvio smisao za igru. KK Partizan institucija, gromada, gigant!
s

sssa

pre oko 2 meseca

što Mocart betu ?
G

Gorštak

pre oko 2 meseca

E moj Obradovicu. Dule Vujosevic je stvarao igrace od neafirmisanih domaćih i stranih igraca I imao vrhunske rezultate, da ne govorim o mnogo manjem budžetu. Bitno je da si ostavio Andjusica, Jaramaza, Koprivicu i Smita koji bi teško imali mesta i u jednoj prvoj petorci tima iz ABA lige. Ja ne mogu da shvatim da neko moze da kupi onakve dunstere poput Smita i pogotovo Jaramaza. Farel ili Smit, i ispade Smit, pa to je diletantska greška poput Jaramaza .
G

GORO'S

pre oko 2 meseca

Napravio Željo
g

glavatane

pre oko 2 meseca

Kaže se napravio TE Želimir. Tvoj tajo, tajica.
@

@goros

pre oko 2 meseca

Okupaj se i izadji malo iz sobe molim te, preklinjem te!!!!
ć

ćinarv

pre oko 2 meseca

Sad moraju da angažuju nekog drugog mahača peškira, da popune roster. Sigurno ce biti neki stranac pošto zoc njih najviše voli.
Љ

Љубиша

pre oko 2 meseca

Штета. Центарска висина а шут као крило. Све предиспозиције да буде нови Дирк Новицки. Одбрана много слаба. Требало је много с њим да се ради. И много да се прича,јер све је у глави. У Партизану,очигледно,нису више имали стрпљења. Штета.
R

Rekao bih po komentarima

pre oko 2 meseca

Da cokijevi krcunovci i dalje ne kapiraju da ne funkcionise svaki klub kao njihov sa izmisljenim exel tabelama, da je Nba ozbiljna organizacija u kojoj se placaju porezi i da kad oni kazu da su platili odredjeno obestecenje to tako zaista i bude. A 1.2 miliona je za njih sica iz zadnjeg dzepa. A kako bi oni i znali, kad su oni prodali igraca u Nba. ;) Srecno Trustanu, za njegovu igru je Nba mnogo bolja od Evrope, tamo se ionako ne igraju obdrane do play offa, a svakako ce imati vremena da poradi na tome, nabaci malo mase itd. Sve najbolje momak i samo jos jace treniraj tamo.
k

kojotski

pre oko 2 meseca

Puno puta već rečeno i napisano, klubovi koji igraju EL jako teško mogu da razvijaju mlade igrače, to im jednostavno ne dozvoljava konkurenčni sistem takmičenja. Zato se klubovima više isplati da daju novac isluženim ragama i američkim poluproizvodima nego da razvijaju svoje talente. Pogledajte NBA, od deset trenutno najboljih evropljana koji tamo igraju, jedino je Luka (talent jedan u milion) došao kao igrađen EL igrač (s tim da je debitovao u EL sa 16 godina). Jokara došao iz Mege, Janis iz grčke druge divizije, Wembi iz Metro '92 (pre toga u Asvelu nije ni dobijao šansu da igra), Sabonis igrao za mladu selekciju Unikahe, Markanen igrao za neku košarkašku akademiju iz Helsinkija, Vučević je srednju i faks bio u Americi, posle igrao jednu sezonu u Buducnosti tokom NBA lokauta 2011, Vagner igrao na dvojnu registraciju za Albu i Lokomotivu Bernau (mislim da u Evrokupu nije igrao ni minutu), Porzingis igrao za Sevilju, Rudi Gober igrao za mladi tim Šolea. A kad pogledaš trenutnu ovosezonsku EL MVP listu, vidiš Majk Džejmsa (33) koji je potpisivao NBA ugovore na 10 dana, Šengeliju (32) sa dve NBA sezone i prosekom od 0.9 koševa po utakmici. Tu je i Kampaco (32) koji je bio smehotresan u svojoj NBA epizodi. Mitoglu poznati kokaindžija (verovatno ato i igra u Panatinaikosu) i Moneke kojega su posle dve utakmice u Kingsima najurili iz NBA. Eto, to su ovosezonski najbolji igrači EL. Kao što sam i napočetku rekao: NBA uzima sveže talente iz Evrope i pre nego što se razviju, a nama šalju ili islužene rage ili poluproizvode koji nemaju mesta ni u 580 igrača koliko ih je ove sezone prodefilovalo kroz NBA.
Љ

Љубиша

pre oko 2 meseca

Браво за коментар.
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Kakva histerija kod navijača kkczbgdfmpdiva :) Ne znaju u bunilu da kude da hvale da li da se vesele ili da tuguju jer će na njegovo mesto doći neka zver. Šta vam uradi Željko, šta vam uradi KK Partizan institucija od života mati mila :):):)
P

Pobogu...

pre oko 2 meseca

Da li to znači da Partizan ovog puta neće igrati domaću ligu, jer nema dovoljan broj domaćih igrača... ili će ponovo smisliti neki razlog poput bezbednosti i administrativne greške?
G

Guh

pre oko 2 meseca

Nedeljna plata Pantera
G

GLAVAT

pre oko 2 meseca

Jel si u kaficu ateisto briselska prodana
R

Retro

pre oko 2 meseca

Nesto nema zoc efekta. To će biti ako bude dobar sad tamo onda je zoc ga napravio a ako ne bude onda .. mnogo je los
@

@RETRO

pre oko 2 meseca

ALI ZATO cOVIC EFEKAT CVETA VEC DESET GODINA VI NE ZNATE ZA KOG NAVIJATE A ON SE SMESKA JER MISLITE DA JE ZVEZDA
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Nema efekta. Ali zato ima Rudonja efekta, jutros u svim NBA emisijama analiziraju najveceg rudonju medju svim trenerima. I bas kazu kako je zveyda dala najvise igraca u NBA. Kazu pokoj joj dusi.
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Kako god, Zoc efekat je vama crvenima poremetio glavu. I dalje će.
@

@rec je rec

pre oko 2 meseca

...mozda nije najvise ali od partizana je sigurno dala vise.
R

Rade KKP

pre oko 2 meseca

Duško Ivanović je jednom rekao da odbrana nije stvar talenta vec volje i zelje da igras odbranu. Zato nemojte pljuvati po Žocu sto Tristan nije vise igrao
W

Wonder

pre oko 2 meseca

Ode da odmori glavu od dranja i uranja. Kao i Madar
m

mikuli

pre oko 2 meseca

vidim opustio se, trazi ga eurokuo tim, ovde je bio bog otac
M

Madar

pre oko 2 meseca

Eno se Madar ubio od igranja…
T

Tubeki

pre oko 2 meseca

Sva deca pobegoše iz institucije
3

300k obestecenje...

pre oko 2 meseca

OVO JE CISTA LAZ,ENO NBA SAJTOVI OBJAVILI DA SE RADI O 300K A NE 600K.
R

RealNo1

pre oko 2 meseca

Кад новинари полете да објаве информацију. Пола иде Реалу.
J

JJJJJJ

pre oko 2 meseca

ma da kako da ne je l to bilo pre nego sto je veverica zavila cokoladu
N

Naxel

pre oko 2 meseca

Izgleda da je KK Partizai imao srece da naplati ovo obestenje posto se Tristan ne finansira od privatnih donacija NN biznismena kao neki
S

Sakila

pre oko 2 meseca

Zato svi mladi igrači hrle u Partizan - da rade sa Zocom i odu u NBA. Vec se stvorila prica da Zoc ume da radi samo sa skupim tamnoputim strancima. Partizanu je stalo do razvoja srpske kosarke, cim je pustio jednog od ključnih igrača. Bravo!
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Šta je tačno zoc unapredio ovde? Šta je popravio? Osim što urla na njega i ispravlja ga na konferencija. Nisam pročitao nigde da je ledeja kritikovao...a lik vas ugasio u milanu. 3 godine je u kkp i nije uspeo da se izbori za 10-15 min po meču...
M

MICURA

pre oko 2 meseca

,,IMAO LOŠEG TRENERA ,, PA HIT.........VAZNO JE DA ŽITKO BASKET IMA VRHUNSKOG STRUCNJAKA
p

panterova

pre oko 2 meseca

Nedeljna plata. Top posao.
G

Gost56728

pre oko 2 meseca

Pudlini pratioci,jel smete da ne napisete nesto o Zeljku??? Jadni ste na kub.
G

Gostee

pre oko 2 meseca

dodao bih samo " sledbenici moralnog gmizavca", mada i mafijaska pudlica nije lose... hvala DV sto im je komplekse nabio kao niko do sad...
Z

Zigmund

pre oko 2 meseca

Ovo je najbolje resenje za obe strane. Tristan je pokazao odredjene kvalitete, vecinom u napadu, ali po mom misljenju nedovoljno. Mozemo mi da pricamo da je on top talenat, da ima meku ruku, ali sa druge strane stoji da on nije jos definisan kao igrac i da mu je telo jos nedefinisano. Takodje, nije da nije dobijao sansu, pre svega u ABA, bilo je utakmica i sa 20+ minuta, ali ni tu nije donosio neku prevagu, a tu je bas trebo protiv Splita, Mege... Da je on top prospekt ne bi ga se u Realu lako odrekli, ali da moze biti dobar igrac to svakako i sve zavisi od njegovog buduceg rada. U svakom slucaju Tristanu sve najbolje.
J

Jtd

pre oko 2 meseca

A gde ti mislis da je on trebao da definise telo, u sobi ili ozbiljan klub sa trenerima, valjda neki od njih sluze za tako nesto. Sa kim je on to trebao da unapredi svoje nedostake u igri, isto sam, ispred zgrade ili sa trenerom. Mi se nalazimo u jednoj paradoksalnoj situaciji gde se u evropi igra za trofej, gde su svi klubovi u minusu i gde im je mozda najjaca zarade od ovakve prodaje igraca a oni ih ne razvijaju nego vrte u krug iste igrace i kukaju kako su u minusu. Da su part i zvezd privatni ili da ne dobijaju drzavne(nase) pare ne bi bila ova prica nego bi selekcija igraca bila totalno drugacija a sad je ovako kako jeste, nakaradno kao i sve
K

Kaze

pre oko 2 meseca

Željko uništitelj mladih igrača, za tri godine svi mladi igrači su nazadovali. Ko ne bi osvojio bar jednu Evroligu sa Dijamantidisom, Spanulisom, Bodirogom, Šarunasom Jasikevičijusom, Maik Baptistom, Nikolom Pekovićem, Dru Nikolasi., Šiškauskasom itd. Nijedan trener od kad se igra Evroliga nije imao na raspolaganju bolje igrače i veće budžete.
b

bolestan si

pre oko 2 meseca

leci se
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Tacno je da Zeljko nije razvojni trener, i da Vukcevic nije dobijao veliku minutazu... Medjutim, tacno je i to da Partizan zbog kratkog rostera nije ni mogao da mu daje veliku minutazu, a i kada je dobijao to nije bila IGRA, vec se sve svodilo na sut... Partizan mora da ima neki svoj tim u ABA2 ili KSL, koji ce voditi iskusan trener, pedagog, gde bi se razvijali mladi talenti.. Trenutno u mladom timu KKP odskacu Zdravkovic, Koljovic, Sekularac i posebno Dimitrijevic. Ti momci su na pragu punoletstva i sada ih treba gurnuti u vatru.. Naslucujem da ce umesto Vukcevica mesto u rosteru dobiti Dimitrijevic... Iako je 3 godine mladji, pod kosem je klasa u odnosu na Tristana.
L

Ludilo mozga

pre oko 2 meseca

Zasto Radonjic nije dobio budzet od Janakopulosa ili ostao u Panati kad je odlucio da odresi kesu vec je doveo Atamana? Morate da shvatite vec jednom da se kvalitet ceni i da se ne daje svakome veliki budzet.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Pa sto ne osvoji Radonjic sa PAO-m ako je lako?!
T

Tako je

pre oko 2 meseca

U FMP i nema mladih igrača, isključivo ima preskupe strance,jeli al istina za onih 4,5 sto se prica.
N

Nekoizmase77

pre oko 2 meseca

Ljubomora te ubi
P

Paracincrew

pre oko 2 meseca

Koliko se samo plašiš Željka
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Da se bar malo razumeš u košarku znao bi da je Željko napravio od Dijamantidisa i Spanulisa velike igrače.Spanulis došao iz Marusija,a Dijamantidis iz Iraklisa.Doduše Dijamantidis je imao vrhunsku sezonu u Iraklisu pre nego što je došao u Pao ali je Željko od njega napravio vrhunskog igrača.

Dule

pre oko 2 meseca

Zamisli pominjes Bogdana sada da sa njim ko ne bi bio sampion a kada je silovao Zvezdu taj isti Bogdan prozivan za 40 slobodnih bacanja u finalnoj seriji iako je dao ukupno 123 poena od njega je Dule koji je isto omalovazavan napravio zver i masinu. Ali je i Zeljko to malo doradio i napravio igraca kakav se posle Jokica do sada vise nije pojavio i nema ga u nasoj kosarci i reprezentaciji.
N

Naxel

pre oko 2 meseca

Dosao se da se afirmise i izraste u klasu kod trenera koji je takodje dosao da afirmise mlade kosarkase ali je imao veliku konkurenciju u drugim srpskim igracima poput Ledeja, Kaminskog, Pantera, Nanelija...
B

Burek

pre oko 2 meseca

Vidi se koliko Žoc veruje mladima
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Mislim da je ovo greška Partizana al ajd. Sa momkom je trebalo da se individualno radi ovo leto, da malo nabaci mišiće i dobije snagu i samoppuzdanje, i sledeće sezone bi bukvalno bio čudovište. Ali dobro, valjda znaju ti ljudi u stručnom štabu 100 puta bolje od mene.
i

igor978

pre oko 2 meseca

win-win za sve strane.
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Slažem se da je ovo dobitna kombinacija za sve. Svi vi znate da NBA klubovi daju malo obeštećenje klubovima. Tako da ovih 600k za Partizan je super. Ne bi ga Real pustio za pola obeštećenja da je obećavao da će biti top igrač. Ima visinu, raspon ruku i vrlo bitno, meku ruku i dobar šut. Šta nedostaje, kada sa tim ne možeš postati top igrač? Rekao bih volja, više snage i djeluje mi nekako nezainteresovano. Možda uspije, a mislim ipak da je i on jedan Miličić u najavi. Što bi rekao Đole Balašević u pjesmi sve je imo, ništa imo nije. Šteta , a ono što nedostaje je manje od onoga sa čim raspolaže, a to manje je odlučujuće da li će postati ozbiljan igrač. Srećno mu dalje u karijeri i sve je do njega.
A

Acke.

pre oko 2 meseca

Tristan je mekan za Evropsku kosarku, u NBA nece imati toliko jaku odbranu,ima samo da sipa trojke.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Najjace mi je ovo potenciranje na prihodima koji se nisu ni desili, nego moraju da foliraju da imaju druge prihode da ne bi bili drzavni projekat. Ne pomaze spinovanje, procitani ste.
J

Jes vala

pre oko 2 meseca

I deda Dzaja je Partizanovo legenda.
V

Vi

pre oko 2 meseca

Ne folirate nego ćutite za onih 4,5 🤫
B

Bravo

pre oko 2 meseca

Mozes ti i bolje...samo se potrudi...valjda posedujes te bitne mozdane celije.
m

ma sve ti znaš

pre oko 2 meseca

Hahah pa s obzirom da vi i ne izbacujete igrače za NBA i nije čudo što nemaš pojma. Otići će eto uskoro Topić, pa ćete da tvrdite da sre uzeli kao za Jovana Mijatovića 10 miliona. A vama u poslednja tri meseca leglo 4,5 miliona evra preko KSS-a. Država kao uplati KSS-u, a ovi šalju državnoj mezimici :)

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Nije nikakvo foliranje uvek su NBA ekipe dužne da isplate obeštećenje evropskim ekipama nego šta imaš da kazes za 8-smo martovsku čestitku od 4,5 miliona evra od drzave za tvoj klub zvezda divu.
ј

још један

pre oko 2 meseca

одлазак из звезде у НБА....зар не???
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Zvezda ti ne izbija iz glave. Sigurno je vaša škola i strašno je napredovao kod vas pa se hvalite. Za njega treba da se ušima pokrijete.
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Kada je dolazio trebao je da zna da ovde talenat gotovo da nema znacaj. Sve ovo sto se ovde navodi kao mana, agresivnost, fizika, odbrana se stice radom a talenat imas ili nemas, on ima i zbog toga je trebalo da ima pravu priliku. Nije dobio i otisao je i tako i treba da bude jer je to najbolje za njega. U realu je igrao vise nego u part, valjalo bi razmisliti i shvatiti da to nije bas logicno
B

Bole01

pre oko 2 meseca

Zasto bi Zeljko vodio računa o interesima reprezentacije..
K

Khal Drogo

pre oko 2 meseca

Потез који није лако схватити и до прије коју годину овако нешто би било незамисливо, НБА тимови, ако би имали превише играча на листи повријеђених, би попуњавали састав привременим уговорима из џи лиге. Но ето мијењају се времена, мада опет није лако разумјети одлуку Вашингтона. Они су у процесу реизградње, најгори тим у НБА, заправо "танкују", имају прегршт младих играча од којих ће се неких одрећи наредних година. Могуће ту желе да провјере Тристана или кроз те необавезне мечеве или у џи лиги има ли ту за њих потенцијала. Такође нема шанси да ће Вашингтон дати на обештећење 1,2 мил.$ (Реалу и Партизану), не иде то тако у ен-би-еју, већ тек део од тога, можда пола а остало надокнађује играч из свог уговора. У ен-би-еју те су ствари дефинисане (тако је, узми или остави), нема ту шибицарења као у Европи. За Тристана ово није баш добра опција, у наставку сезоне, дал у НБА или џи лиги, играће само необавезну кошарку, но млад је, видјећемо како ће се развијати наредних гидина. Тристану пуно среће у наставку сезоне и каријере.
1

1234567899

pre oko 2 meseca

Ahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah! Pa u ovo ne veruju ni grobari! Ahahahahaahhahahahahahahahahahahaha
G

Guh

pre oko 2 meseca

Neko 600k od transfera a neko 4,5 od države. Državni projekat!
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Ne znam zasto se u komentarima pljuje Zeljko, pa Zeljko i nije trener koji je pravio od mladih igraca zveri, on je trener koji ume da napravi dobru hemiju unutar tima, da poveze kockice , da nadomesti ono sto treba da bi tim bio bolji, a oko sebe je uvek imao dokazane i proverene igrace. On i kad je dovodio mlade igrace(Bogdanovic, Guduric..) u svoje timove to su vec bili dokazani igraci. Tristan je lik sa kojim treba da se radi dosta 1na1, treba fizikalije da pojaca, masu da nabaci, a to ce u NBA da uradi jer ce da ima neko ko ce sa njim da radi 24h., a u Partizanu to nema. U Euroleague se ocekuje odmah instant rezultat. Sportski pozdrav!
A

A ko ga pljuje

pre oko 2 meseca

Mislis na ove navijace bez kluba..sto navijaju jedino od srca da Partizan izgubi pa bili u pitanju i vekovni neprijatelji...nasi velikosrbi.
B

Bole01

pre oko 2 meseca

Slažem se ali interes reprezentacije niko vise ne pominje..
3

33

pre oko 2 meseca

Nema od njega nigde nista...
H

Hayvan

pre oko 2 meseca

Dokle si ti dogurao?
N

News

pre oko 2 meseca

Decko bukvalno nije nista napredovao za dve godine. Dule bi od njega vec napravio startera u nba. 0d ovih 600k treba odbiti I menadzersku proviziju I porez tako da je cisto ostalo oko 300k evra
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Nadam se da ce sad neko i doci makar samo do kraja ove sezone.
B

B gt

pre oko 2 meseca

Jos jedan u nizu nasih buducih reprezentativaca. Lepo Zelimir razigrava nase mlade igrace. Vidi se veliki doprinos razvoju srpske kosarke. Ko pobegne taj proigra.
n

nidza1981

pre oko 2 meseca

kako je igrao.... tuga. Mada tim mu ima nula ambicija, odbrana se i tako ne igra pa ne moze ni da ima gore brojeve nego u kkp
r

reb8888

pre oko 2 meseca

..stvari se bas menjaju. nekada si morao da budes najbolji u evroligi da bi otisao. sada je - "nemam mesta u evroligi, idem u nba". pritom, nista protiv decka. dolazak u partizan je bio promasaj za njega, dosao je zbog minuta i nije se bas usrecio...
Г

Групни

pre oko 2 meseca

велики таленат, невероватна мекоћа руке, фали дрскост, одбрана, чврстина ...срећно надаље и сећај се одакле си стекао услове за НБА !
w

wwww

pre oko 2 meseca

ako za njega plate miloin i dvesta,koliko onda kosta Topic
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Ma Topić će biti plaćen 5 milijardi , naravno sve će se prikazati u eksel tabelama, znaš ti sve nego se praviš naivko

Mitch

pre oko 2 meseca

Mislim da NBA ne plaća preko tih 1.200.000 miliona već ako klub traži više obično igrači sami treba da plate kao što je bio slučaj sa Campazzom.
a

asi

pre oko 2 meseca

Videćemo.Mada mislim da ne može mnogo da dobije CZ za Topića. NBA ima limit za placanje igrača van SAD i mizeran je.
I

Ivan3333

pre oko 2 meseca

Metiljav i totalno nezainteresovan za kosarku, klasicno razmazeno dijete bogatih roditelja. Da ima Smajlijevu zelju i htijenje bio bi najbolji igrac Partizana. Steta sto nije ostvario pun potencijal al dako ga krene u NBA jer u Vasington ne mora da razmislja o odbrani a kamoli da je igra.
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Sa srećom! Da zaigraš za Srbiju takođe!
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Isplatila se saradnja sa Zelimirom. Ogromno poverenje koje je najbolji evropski trener imao u Tristana dalo je i vece rezultate od ocenjivanja. Sa druge strane i Tristan se je oduzeo Partizanu i doneo vazne pobede. Sa ovim su se složili...
h

hdjhc

pre oko 2 meseca

Baš si repina iz Plandišta 🤣 Bolje idi kopaj soju,nego što botuješ po ceo dan !
N

Ne davi, reponjo

pre oko 2 meseca

Koji si ti smor, jbt.
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Ima šanse u nba jer ne igra odbranu. Srećno!
G

Giggs

pre oko 2 meseca

Ubeđen u to da će napraviti sjajnu karijeru. Klinac je brutalan napadac i sjajno razume igru. Srećno momče.
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Strava, ima sta da se vidi tamo, nek uziva Tristan, ja sam bio kod strica u Cikagu pre 2 meseca, bilo bas top!
h

hahahahaha

pre oko 2 meseca

hahahahaahha najjaci komentar ubjedljivo na mocartu
R

Razvijanje mladih

pre oko 2 meseca

Žoc, mislio sam da ćeš se držati onoga što si obećao, ali počinje osipanje i ništa.
B

Bistro

pre oko 2 meseca

Možda Žoc, na žalost, neće biti u Partizanu naredne sezone. Mutna su vremena.
D

Deyan

pre oko 2 meseca

Pročitaj tekst prijatelju, ne škodi...
B

Bogisa1

pre oko 2 meseca

Nije "vazio", i dalje vazi. Zato ga je i uzela NBA ekipa. Kod Zoca nije mogao. Ne ispunjava nijedan uslov - nije crnac, skup i mator
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

I ti si neinteligentan,prizemnog nazovi humora i jedva funkcionalno pismen,pa ipak ostavljas post.Zar ne?
N

No.1

pre oko 2 meseca

Karakteristike kao što mašta tvoja draga...
B

Blaki

pre oko 2 meseca

Da je bar igrao u Zvezdi ispunio bi jedan uslov.
T

Tristan

pre oko 2 meseca

Ozbiljan potencijal, ali glava 0. Fizicke predispozicije ima da napravi strasnu karijeru ali prosto neverovatno da za svo ovo vreme nije nabio fizicku masu vec ga svako moze ugurati pod kos. Neumesno je pricati da nije dobijao sansu, dobijao je bas bas sansu i na trenutke pokazivao da moze da bude nesto od njega ali samo na trenutke. Odbranu ne igra uopste sto je vec sam po sebi plus jer u NBA takvi i prolaze. Odlicno obestecenje, tolike pare FMP nije video u istoriji, samo kad im drzava poklanja preko KKS.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Promašaj je odlazak iz Reala. Tamo je imao veću minutažu i više napredovao.
P

Prognozzer

pre oko 2 meseca

A u glavi samo FMP... Cak i kad vest nema ni trunke veze sa njima... Ozbiljna dijagnoza...
@

@Tristan

pre oko 2 meseca

Од када ти пратиш кошарку? Да те подсетим, беше један Гудурић, дао вам је култну трицу о таблу, а недуга затим отишао за милион у Фенербахче.
т

тристане

pre oko 2 meseca

напоменућу само гудурића којег је ваш тренер платио милион евра (у 3 рате) и бескрајно му хвала на томе...марјановић...у ствари коме ја набрајам,чињеница је да партизанов навијач и мозак не иду руку под руку
@

@tristane

pre oko 2 meseca

Hahahahah izdvojio Gudurica koji nije video parket u NBA pa mu trebalo vremena da se seti Marjanovica koji proveo sezonu u zvezdi kao vec oformljen igrac i onda kao ma kome da nabrajam dalje ajahahahahahahahaahahahahahahahahah PA NEMA IH DALJE SELJANE AHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHHAHAHAHAH OVAJ LIK JE POBEDNIK
P

Pa baš i nije...

pre oko 2 meseca

Meni njihov dil izgleda logično, trenirao je, usavršavao se, on je tip za NBA, čovek zadatka. Prvu u ovom Partizanu ne bi igrao skoro ako ikad i bi. Dobar šuter, frula u odbrani ali što je najvažnije manjka mu onog što manjka ovom timu generalno, nedostatak toga nas najviše boli, jer to je uvek bilo ono što je ovaj tim činilo velikim! (Ima veze sa kokoškama...)
K

KK Drzavni projekat

pre oko 2 meseca

Toliko o velikom treneru i razvoju mladih igraca.
v

vaše razmišljanje

pre oko 2 meseca

Poslao čovek igrača u NBA. Kad Mega pošalje igrača u NBA onda je vauuu, Partizan kad pošalje e onda je to protiv interesa srpske košarke.
S

SVE je ovo NORMALNO

pre oko 2 meseca

Institucija i dalje stvara NBA igrače.
O

Objektivno546

pre oko 2 meseca

Dragi prijatelju, i tebi i meni i svima koji ovo čitaju je jasno da je ovaj odlazak rezultat višegodišnjeg praćenja igrača još iz mlađih kategorija Reala. Epizoda u Partizanu je toliko loša bila da možemo reći da je uprkos dve godine provedene u Partizanu otšao u NBA, a ne zahvaljujući njima.
R

Realnost

pre oko 2 meseca

Gledano dobar potez za obe strane
p

partizanova masinerija

pre oko 2 meseca

kako nam breza odma javlja koliko ce da zarade a koliko su plate igraca nece nikad
g

gostgg

pre oko 2 meseca

sta vas briga za plate nasih igraca , ni mi ne pitamo za vase a ne igraju za klikere sigurno
N

Noleeeeeeeeee

pre oko 2 meseca

Samo nam ne javlja kako je kss uplatio 4.5m drzavnom projektu nebojse covica
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Srećno momak! Željko je počeo sa tvojim brušenjem nadam se da će u NBA da nastave i da ćeš biti oslonac reprezentacije. Srećno! P.S. Toliko o tome da Željko ne pravi mladde igrače za NBA, poz musavci ,)
B

Brale

pre oko 2 meseca

Zeljko bukvalno nije video ovog dečka, nit mu je dao minute, nit mu je unapredio igru...
G

Grajkula

pre oko 2 meseca

Da, Zeljko ga je bas brusio, igrao mu je nekoliko minuta ili uposte nije ni igrao..
@

@rec je rec

pre oko 2 meseca

...on je inace dosao iz dubocice, pa je zeljko zapoceo njegovo brusenje.
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Ništa lepše nego kad se musavci sami prepoznaju. Kupite maramice ne plačite preko tastature pokvariće vam se ;)
B

Broj 1

pre oko 2 meseca

Hahhahahah, nadam se da si sarkastičan!Hahhahahah, kakvo viđenje!
M

Mvrc

pre oko 2 meseca

Hvala Bogu
m

markoni23

pre oko 2 meseca

taman da se da mesecna plata panteru koji svaki mec divlja i upropasti!
P

Premudri

pre oko 2 meseca

Izvrsno...za sve
0

09999

pre oko 2 meseca

Zoc ga napravio na igraca😭😭😭😭😭
m

milan grobar

pre oko 2 meseca

pa da pocelo otimanje pred kraj sezone hoce da nam uznu sve pred kraj aba lige i da nas oslabu
U

Uzice

pre oko 2 meseca

Oslabu? Jel to neki novi igrac Partizana?
m

milan grobar

pre oko 2 meseca

ne brate nego hoce da nam osakate ekipu i da uznu aba ligu na kvarno zato nam se otimaju igraci, zna se od koga je naredjeno tako.
j

joca grobari

pre oko 2 meseca

Pa to je to, u prasu si brate, svi su protiv nas, ali nema veze. Samo treba jos vise voleti Partizan!!