Tristan Vukčević (©Starsport)
Tristan Vukčević (©Starsport)

Tristan Vukčević u Vašingtonu! Partizan Mozzart Betu 600.000 dolara

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.03.24. | 09:54

Neočekivani odlazak iz crno-belog dresa

Važio je za ogromnog talenta i napadački je zaista umeo da oduševi. Ali za košarku kakva se igra u Evroligi jednostavno nije mogao da se snađe. I zato je rešio da se oproba preko bare. Kako je objavio Partizan Mozzart Bet, Tristan Vukčević će karijeru nastaviti u NBA ligi.

Mozzart Sport dodaje – u Vašingon Vizardsima. A, crno-beli se nadovezuju, biće i para od obeštećenja.

Izabrane vesti

Vašington će naime, prema informacijama našeg portala, za Vukčevićev ugovor morati da plati 1.200.000 dolara, ali kako je još priikom Tristanove selidbe iz madridskog Reala u Beograd dogovoreno da se eventualno obeštećenje deli Partizan Mozzart Betu će na račun leći okruglo 600.000 dolara.

Vukčević je u Partizan stigao januara 2022. godine, ali njegov napredak nije tekao baš onako kako je bilo zamišljeno. Ove sezone u Evroligi skroman učinak od 4,2 poena i 2,3 skoka po utakmici. U ABA ligi očekivano veća minutaža i značajno bolji utisak. Prosečno 10,9 poena uz 3,6 skokova.

Sada zato nazad u Vašington, na junskoj NBA Draft Combine izložbi mladih talenata imao je tu jednu zapaženu partiju i 21 poen za 17 minuta naparketu. Kako će to sve izgledati u SAD teško je reći, ali sa 213 centimetara i dobrim šutem sa distance svakako Tristan ima šta da pokaže. Mada ima šta i da sakrije, kao što su recimo ti defanzivni nedostaci.

Partizan ostaje sa jednim igračem manje na centarskoj poziciji, istina, najmanje važnim. I dalje su tu Frenk Kaminski, Bruno Kaboklo, Zek Ledej, Balša Koprivica i Alen Smailagić. I u dosadašnjoj hijerarhiji svi su bili iznad Vukčevića.



 


 


tagovi

Tristan VukčevićKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara