Komentari na vest

U Nišu dominira još jedno špansko čudo koje gleda ka Americi: Zapamtite ime - Adaj Mara (VIDEO)

P

Pobeda je resenje

pre 9 meseci

Borac iz Cacka kad bi doveo 2-3 spanska U18 igraca kao pojacanja top bi bilo.
G

Gost13

pre 9 meseci

Klasičan Dejan Musli slučaj, ili možda Garuba. Dominacija zbog fizikalija u mlađim kategorijama a onda u seniorima prosek.
i

igor978

pre 9 meseci

Ima 220cm pa mu je lako u toj konkurenciji. Evo neka dođe da igra pored onog Koprivice koji je 216cm visok ali jači (a koji nije za sada mnogo pokazao od talenta) pa da vidite razliku
G

Gost12321

pre 9 meseci

Što je najbolja njegova karakteristika, i ne koristi visinu toliko. Mislim, koristi je, ali mu to nije glavna stvar u igri.
G

GostMeraklija

pre 9 meseci

Jako interesantan igrač. Jako duge noge zbog koji izgleda smešno, ali jako pokretan, igra vrlo pametno, i za nekog od 2,20 ima jako meku ruku. Ima u ovoj U18 španskoj reprezentaciji još nekoliko veoma dobrih igrača, uglavnom iz spoljne linije. Italijani isto imaju bar 5-6 jako dobrih igrača, kao i Francuzi, koji su fizički najdominantnija reprezentacija na turniru.
v

v1ad

pre 9 meseci

Cekaj, lik hoce da ide da igra NCAA umesto Evrope? Kakva glupost. Koledz kosarka je bukvalno skupimo se da vidimo ko moze u nekih sat vremena vise trojki da isprangija ili lepse da zakuca. Ljudi tamo uopste ne igraju kosarku. U Evropi igra sa starijima u utakmicama gde je bitan maltene svaki rezultat. Daleko bolji nacin da se napravi dobar kosarkas.
А

АКИ

pre 9 meseci

Не цвета цвеће ни у Шпанско предузеће .Алманса је већ раније отишао,Нуњез такође,Баба Милер из U19 је на колеџу ,Мара чини све да оде,Конрад Мартинез један од важнијих из овог тима у Нишу је на колеџу има их још неколико и то оних најперспективнијих. Таленти бјеже из Шпаније.Џикић недавно рече Шпанија једина негута своју дјецу изгледа да није добро информисан.Одлазак на колеџ се углавном заврши утапањем у просјек или потпуним пропадањем.
V

Vuk 981

pre 9 meseci

Pa baš zbog toga i hoće da ide na koledž... Laganica košarka,odmah na draft... a ne da se bije u Evropi sa kojekakvim konjima