Komentari na vest

Ucenjenoj Barsi postavljen ultimatum! Slučaj Nikole Mirotića poprima novi oblik, upleten i Huančo Ernangomes

S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 meseci

Napravili su ekstremnu glupost i sami sebe uvalili u problem. Pričaju o štednji a dovode igrače. Jasno mi je da su oni jeftiniji i da će imati manju platu od Mirotića. Ali ako već čovek ima takav ugovor, onda uštedi negde drugde da bi zadržao tog igrača i spasao sebe bede. Zbog čega bi im on išta oprostio? Ovako ništa nisu uradili. Em će možda ostati bez Mirotića em će verovatno morati da mu na neki način isplate sve.

goranpravdic011@gmail.com

pre 10 meseci

Kam tu Dubai Tribe bro
G

Ggv

pre 10 meseci

Važi što neću kupiti Mirotin dres ako potpiše za Partizan. 😁 Ne bih ga ni nosio, uramio bih ga.
N

Najnovija vest!

pre 10 meseci

Mirotic pristao da potpise za Zvezdu na 1+1 godinu javili Grcki mediji,nakon odlaska Kampaca stvorio se prostor da se njegova plata plus bonus ponude Miroticu koji je to prihvatio u razgovoru sa upravom KKCZ,promocija za par dana,zivi bili pa videli,sve je zavrseno!
L

Ludilo mozga

pre 10 meseci

Dobrodošao legendo
@

@Ludilo

pre 10 meseci

Dzaba se nadate,stvar je zavrsena,potpisao je za Zvezdu,dolazi umesto Kampaca!
R

REŠENJE

pre 10 meseci

Znači, recimo da se dogovore da od Barse dobije 17 miliona (od 22) i onda potpiše s Partizanom na dve godine za 5 miliona i opet je na istom?
d

djnr

pre 10 meseci

Da li Partizan ili bilo koji drugi klub, ali izgleda na to idu, dignu pare iz Barse, i potpisu takav ugovor da Mirotic zbirno bide na 22. miliona.
G

Gost9

pre 10 meseci

Za neke sto pisu da mu nije bitna plata,svima je bitna plata,a ne "casovi ljubavi",sta Tu nije jasno?
V

Vazi

pre 10 meseci

Zasto te pogadja to sto je covek navijac Partizana?
G

Gost9

pre 10 meseci

Zabole me za njega,a I za vas,pricam realno.
n

nsmsm

pre 10 meseci

Plata jeste bitna, jer nece doci da igra za dzabe, dobice veliku platu ali ako ima zelju da igra za klub za koji navija sigurno ce pristati i na par stotina hiljada manje.
G

Gostndndjf

pre 10 meseci

Nisu mi jasni likovi koji misle da ce Barselona da mu isplati sve pare i da ga pusti da ode. Sto bi to radili? Nije on njima nepotreban pa zbog toga hoce da ga se otarase, njima smeta visina plate. Mirotic je bar 20% bolji od Huanca. Ne isplati im se da mu daju vise od 50-60% pa da ga puste, pre ce ga zadrzati i dati mu platu kako se i daje svaki mesec po deo i to je to. Bolje i da im ne igra nego da mu daju pare, puste ga, pa da igra za drugi klub protiv njih.
m

mKv

pre 10 meseci

da ti objasnim roki o cemu se radi u svim normalnim ligama budzet se prijavljuje sto zbog fer pleja sto zbog pravila lige(citaj zastite igraca). 1.08. pocinje nova sezona,ako mirotic bude tada tu i tih njegovih 11M ide u budzet i mora da se deponuje u savezu zbog zastite igraca pusti ti exel tabele
a

ali111

pre 10 meseci

Kakva je fora da isplate Mirotica i puste ga da ode, ako oni njemu budu morali da isplate 70% utovora da bi on otisao ljepse im je da mu plate sve i da igra jos dvije godine za njih, dje je logika
P

Pitaj Adamsa

pre 10 meseci

Pitaj onog vašeg Adamsa iz prošle sezone pa će ti biti jasnije.
s

srbobratele

pre 10 meseci

Najbolje da im oprosti 22 miliona, pa nije ovo video igrica. Poslednji dinar bi im uzeo.
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

💣💣💣💣
P

Preskup!

pre 10 meseci

Lepo ja rekoh da Mirotu niko odavde nece moci da dovede i da su sve to prazne price,pa PAO mu ponudio cak 4.mil i to po sezoni,ko od nasih klubova moze vise od toga da mu ponudi...NIKO!
M

Mirotic

pre 10 meseci

Zar ti stvarno mislis da je coveku koji je obezbedio i cukununuke, bitna samo plata? Sam je izjavio da ne zna gde ce igrati, i da plata nece biti presudna. Tako da, moguce je..
g

gost383939

pre 10 meseci

Istina je da ni Zvezda ni Partizan ne mogu toliko da ponude, ali ako Miroticu isplate iz Barselone sve pare, veoma je moguce da dodje kod nas i za malo manje, tipa 2.5 mil godisnje. U tom slučaju, mislim da je bliži Partizanu nego Zvezdi, iz Partizana su ipak otisli Lesor, Exum, Papapetru, Madar i oslobodili su mesta
h

hogar05

pre 10 meseci

pao je ponudio a da ovaj nije raskinuo saradnju sa trenutnim poslodavcem. potpuna budalaština. treba da ide logikom da mu u naredne dve godine nadomeste razliku između trenutne plate i one koju dogovori sa nekim drugim klubom. naravno da im na tu razliku doda još min 10%(ovo je najniže) pa do 200% u slučaju ponude od €4mio neto. i to bi bilo da se na kraju rukuje sa laportom 🤣
b

bgcz

pre 10 meseci

Španski klubovi prave dobre rezultate i godinama osvajaju evrolige a svašta rade sa ugovorima. 15 bivsih igraca se tuži za pare i za muljanje sa ugovorima.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

I takve ste nasli da za*ebete Haha Od cetiri njihova kluba u Evroligi, samo jos sa barselonom niste imali nikakav spor, doduse, i sa njima ste imali zbog onog auta:-D

nikosnikos942@gmail.com

pre 10 meseci

Mirota ostaje, dolazi Huancho kraj priče
O

Ognjeeeen

pre 10 meseci

Da imaju para imaju, ali toliko da dovedu obojicu Ernangomez i zadrze Mirotica..u to bas i ne verujem