Komentari na vest

Đurišić i Jović vodili Megu do treće uzastopne ABA titule, Topić i Vuković bez prave podrške u Zvezdi

j

jaaaaaaa

pre oko 1 godinu

pa kada ti sude 3 tehnicke ,kad primis 90 % ispod kosa i to ili lak kos ili kos plus dodatno ili sude faul nije bilo slucajeva da su oni isli na kosta a da je sve ne daj boze bilo cisto , Mega u svojoj ekipi ima 4 stranca, 6 igraca iz OKK koji imaju znacajnu 20+ minutazu plus Djurisic u Megi isto tako Zvezda ima samo Topica koji igra vise u istom OKK i ovaj Djokovic u Mladosti ostalo sve prakticno ne igraju pravu seniorsku kosarku,igraju trecu ligu ali to i ne racunam u ozbiljno Mega danas cetvrica 30+ minuta svim seniorski prvotimci i svi 20+ poena Zvezda ima Topica koga celu utakmicu udvajaju i menjaju se na njemu a on sta radi doda samom saigracu koji ne moze da pogodi otvoreni sut, dzaba sve ako nemas sut a u Zvezdi 80% kamenjara u ekipi
А

АКИ

pre oko 1 godinu

Овај тим Меге момци год.2004 и 2005 је прошле год освојио јуниорску ЕЛ.Појачани су ове год. са Филипом Јовићем .Побједили су тад Реал који сабира најбоље клинце Шпаније,Европе,Африке.Звезда је чак добро и одиграла.Мегини момци су уиграни,јачи и технички и физички.Уосталом Ђуришић игра за први тим .Петорица играју за ОКК Београд и са Топићем чине најбољи тим у КЛС( иако то табела непоказује ОКК игра најбољу кошарку у КЛС).Мега је далеко најбоља у региону у Звезди Топић нема добре саиграче понеки играч бљесне али то је за један меч.Радаковић,Ђоковић назадовали у Младости из Земуна,Матовић и Вуковић ништа у ФМП ,Вудраговић у Слоги ништа.Партизанови јуниори Радовановић,Петровић се изгубили.Док Мегини у ОКК напредују( истина има ту и странаца).Хвала Валенсији или већ коме што Топић није у ФМП већ у ОКК.Игокеа даје шансу Станковићу и Радошићу и то је добра ствар.
p

pst

pre oko 1 godinu

Utakmica je bila egal do trenutka kada dolazi do izrazaja Jorovicevo neiskustvo. Umesto da koristi Topica kao razigravaca on ga forsira na prodor igru gde premoren ne moze da dobije. Nije tacno izreceno o nekim igracima. Topic, Vukovic, Gacic i Gagic ce biti igracine. Matovic pokazuje kvalitet u FMP. Mene interesuje kog igraca je napravila instizucija. Stankovica u Igokei forsira Jovanovic. Svakom mladom igracu nedostaje nesto. Ko je pametan ispravlja i napreduje.
Ш

Шкоми

pre oko 1 godinu

Које сељачке форе да враћаш у млађе категорије некога ко их је прерастао и игра сениорску кошарку увелико.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Mega ima dobru generaciju klinaca, nadam se da će bar 3,4 njih napraviti solidne karijere u evropi.
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

Miško sakuplja sve najbolje mlade igrače iz regiona, ali i Evrope bogami, pravi sebi odličan posao, ali i njima. Postala Mega predvorje za NBA ligu klincima iz Evrope i regiona.
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

I posle finala juniorskog turnira EL napisao sam da je Mega bolja ekipa, da Zvezda osim malog Topića nema tako kvalitetne igrače kao Mega koja je još bila pojačana sa prvotimcem Đurišićem. I ovo je dobro što se tiče Zvezde i njene škole. Prošle godine ni jedna selekcija nije bila prva u svojoj generaciji. Ove idu istim putem. Problem? Da, Antonić kao glavni koordinator treba da ima pune ruke posla ali... Slabo se radi, stručni kadar loš, igraju mamina i tatina deca preko veze, niko se ne trudi da izgura talentovane klince. Dešava se situacija da dete iz kadetske ekipe koje se malte ne nije ni skidao i vrlo retko igrao prošlo leto pređe u tu Megu i tamo nije ispod 15 poena ove sezone.
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Najbolje će biti Topicu da predje u Megu
s

sale brat

pre oko 1 godinu

zasluzena pobeda mege bolji su i to su pokazali mali jovic bice igracina o djurisicu ne treba trositi rec, topic mali sma ne moze