Komentari na vest

Uroš Trifunović na poštedi protiv Splita

d

dublji problemi

pre 3 meseca

Z apreskočiti utakmica. Užasni su i niko javno da izađe i kaže šta je problem nemotivisanosti
B

Bruka

pre 3 meseca

Neverovatno, ovom Obradoviću je frka pred svaku utakmicu, čak i sa slabijim timovima iz ABA lige. Pa nije ni čudo SC Derbi, Mega, Igokea, Zadar, Olimpija, Zvezda, sve timovi koje bi trebalo lako da dobije. O čemu se radi? Ili slab rad trenera ili je izabrao igrace koji nisu dorasli ni ABA ligi. Problem je samo sto se treću sezonu sve ponavlja. Jedan jedini, neponovljiv Dusko Vujosevic.
T

Tako je

pre 3 meseca

Brate! Lik nema pojma! Toliko nema pojma da je najtrofejniji u istoriji Evropske košarke! Svi ostali imaju pojma al niko ne napravi karijeru kao Željko. Kari,Dule,Radonja svi su genijalni ali jbg
P

Pobogu...

pre 3 meseca

@Tako je, niko ne spori njegove uspehe i njegove prethodne titule, ali u poslednjih par godina nema se baš čime pohvaliti, osim rasipanjem para i ogromnom sujetom.
P

P. S.

pre 3 meseca

On je i do sada bio na "postedi" posto ionako nije imao neku minutazu! Jeste da je decko imao problema s povredama, kao Zvezdas, zelim mu brz oporavak i da se sto pre vrati na teren a mislim da je zasluzio da ima vecu minutazu, jel je dobar igrac i sto je najvaznije Srpski je igrac! Ali ima ko o tome odlucuje!
B

Bnm

pre 3 meseca

ZELJKO 33 GODINE TRENERSKE KARIJERE - 46 TROFEJA - KK PARTIZAN 49 TROFEJA - 4 EVROPSKA (1EL) - 5xFINAL4 LEGENDE KLUBA: DIVAC, PASPALJ, DJORDJEVIC, DANILOVIC, DALIPAGIC, KICANOVIC, OBRADOVIC, BOGDAN, PEKOVIC, VESELI..... KK ZVEZDA 75 GODINA POSTOJANJA SA RAZNIM PIB BROJEVIMA - 43 TROFEJA 14, PA 21, PA 17 SEZONA VEZALI SEZONE BEZ TITULE 29 SEZONA VEZALI DA NISU MOGLI KUP DRZAVE DA OSVOJE 13 SEZONA IM BILO POTREBNO DA OSVOJE ABA LIGU 12 SEZONA REKREATIVNI UCESNICI EL, PRE TOGA JE NISU IGRALI 17 GODINA, JEDINSTVENI VEZ NA OVIM PROSTORIMA LEGENDE KLUBA: NESA ILIC 😀 I ONI NASLI NEKOM DA PRICAJU O REZULTATU I APSTINENCIJI...
Z

Za bnm

pre 3 meseca

PIB znaci poreski identifikacioni broj. Znaci , pise se PIB-ovima a ne PIB brojevima. Nego, cuo si za nesto sto se zove PIB a nemas pojma sta je to. Hoces da ispadnes pametan i da podjebavas a ispao si glup.
P

P.S.

pre 3 meseca

Netacna ti sine statistika! Ali nmvz, u pravu je brat u prethodnom komentaru! Ali stv nzm kakve veze ima statistika sa jednim igracem Partizana, koji po meni zasluzuje vecu minutazu, nerazumem te, ali to je bolest! A sto se tice Karija i Zeljka, to sto Kari ima, Zeljko nece da ima nikad, dva Evropska zlata sa dve razlicite drzave, onda prvak Sveta usred Amerike i viceprvak sveta, a ima i 2-3 EL kao trener i jednu kao igrac, a pogledaj tu staristiku, koliko je Kari godina bio trener klubova a koliko Zeljko! I taj tvoj Zeljko ima uspeh s repkom, sesto mesto u Novom Sadu! Zato, ne lupetaj nesto kada neznas, prica se o momku koji je talenat i koji zasluzuje veci status, ti izlazis s nekom statistikom! Koliko imate igraca u kuci slavnih, Zvezda je jedini klub koji ima cetiri igraca i prva je koja je nanizala 10.titula zaredom u staroj Jugi, posteno receno igralo se na betonu, ali sve su ekipe tako igrale! I pogledaj malo do raspada SFRJ koliko ste titula imali u odnosu na ostale klubove! I ne skreci s teme, inace zelim brz oporavak mladom Trifi i Zeljku zelim sve najbolje, to ti od srca kazem, nego me nerviraju tako neki pacijenti, koji bi samo da napisu nesto, to je bitno!
M

Masno si slagao

pre 3 meseca

Željko Obradović bio selektor PRVAK SVETA I EVROPE. KARI??? 2-3 evrolige?! Ti nisi normalan ima 1 evroligu.