Komentari na vest

Uspon legende! U Zagrebu za stan i hranu, u Milanu tempirana bomba – jedinstveni Majk Džejms

s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

NBA-izacija evropske kosarke, gde se individualni ucinak (rekord) stavlja iznad timskog uspeha. Sudjenje je sinoc inace bilo izuzetno tendenciozno. Zbog toga kosarka nikad nece doseci nivo fudbala, jer arbitri imaju ogroman uticaj na igru.
C

Cccc

pre oko 2 meseca

I sta osvoji ta igračina, ulazak medju prve četiri ekipe. Od kad se to broji kao trofej možda od kada i komšije ulazak medju prvih deset računaju kao osvojen trofej. 🤣🤣🤣
7

79

pre oko 2 meseca

Divljak običan ni jedan ozbiljan trener ga nebi hteo u svojoj ekipi
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Uspon legende... Jeste sve je ovo divno i istinito, igrao je za KK Zagreb koji nažalost više ne postoji. Najbolji je strelac u istoriji Evrolige, svaka čast. Iako je pitanje da li bi bio najbolji da je ovolika hiperprodukcija utakmica bila nekada. Koliko bi Galis ili Saša Đorđević ili Marčulijonis ubacio koševa da se ovoliko utakmica igralo u to vreme? Još jedno svaka čast i niko ne želi da ospori njegovo dostignuće i individualni kvalitet, samo ima jedan jako interesantan podatak. Majk Džejms- učesnik jednog fajnl fora, prošlogodišnjeg. Kajl Hajns- učesnik fajnl fora 10 godina u nizu.
G

Gost94

pre oko 2 meseca

Nije ti bas skroz na mestu komentar, jer Dzejms je dao ovoliko poena na 87 utakmica manje nego recimo Spanulis.
I

Immobile

pre oko 2 meseca

@Gost94 Ko je spomenuo Spanulisa???
G

Gost997

pre oko 2 meseca

A od trofeja osvojio kup rusije, kao sto su bulsi rekli 72 10 nista bez prstena, tako i ovo, dzaba 100 rekorda kad nista osvojio nisi, sport se igra zbog trofeja
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Immobile je dao komentar gde je spomenuo Marčuljonisa.Jedan od najvećih košarkaša koji je hodao ovom planetom.Igrao je u Evropi za Statibu iz Viljnusa.Da li to znači da ni on nije vrhunski košarkaš pošto nije uzeo ni jedan ozbiljniji trofej?
R

Realno...

pre oko 2 meseca

Niko nikada kao Kit Lengford...Kakva je to igračina bila! Au!
K

Kosarka1887

pre oko 2 meseca

Mogu ljudi da pricaju sta hoce o njemu, ali je stvarno vrhunski igrac

Kokot Nedeljko

pre oko 2 meseca

Šta nam učini Majče Džejmse