Komentari na vest

Vajt u poslednjoj stotinki ugasio plamen Hita: Boston posle drame na korak od najvećeg preokreta u NBA (VIDEO)

E

Eskobar

pre 11 meseci

Majami kako je pobedio tri utakmice tako je i izgubio koji bre majami i batler
T

Tupa

pre 11 meseci

Ja iskreno mislim da u Majamiju više niko ne veruje da mogu da prodju.. Još poraz sinoć u zadnjih pola sekunde, ispušteno 3:0,plus Boston igra kući i namirisali "krv".. Voleo bih da grešim ali..
d

deki maky

pre 11 meseci

Istorija je ispisana.!!! Sudbina je tako htela,stotinku pre kraja.!!! Boston je u velikoj prednosti ,nisu briljirali ali imaju sve u svojim rukama,plus evidentno jacu i bolju klupu.
z

znam ja, znam ja!!!

pre 11 meseci

Svi su sad nesto u fazonu znao sam brate da okrecuz ja sam to pricao svima....ma da bre, eto pare niste stavili...ja da znam danas ko dobija npr juve-milan stavio bi 200e, ne bi pisao po internetu ..
s

salle

pre 11 meseci

napisali ste sledeca se igra u noci izmedju ponedeljka i cetvrtka.. za noc ok a koji je to dan?
D

Djape45

pre 11 meseci

U egal meču, Majami šuta 19/63 za 2, bednih 30%, treba to znati
a

acabre

pre 11 meseci

Odgovor za Oklahoma= Zvezda. I Zvezda je bila u top 8 ali sa uglavnom Srpskim igracima a vi sa legijom stranaca pa ne mozete da igrate superligu svoje zemlje, nemate dovoljno igraca ps. ponovo ce da kupujete ucesce u Evroligu!!!
D

Džimi Baket

pre 11 meseci

Pojedini uopšte ne gledaju košarku nego se lože da će oni prisustvovati nekakvoj istoriji... ispred ekrana... oni su nešto znali... e kuku.
S

Saturn

pre 11 meseci

ko god da prodje Denver dobija 4:0 4:1 Iznacili su Duranta i Bookera koji nisu masili a kamoli Tatuma i Brown a koji ne mogu da pogode zid , obojica se muce s procentima ...
a

algor

pre 11 meseci

Samo je glupo ako boston pobedi sto ce imati domaci teren u finalu,jer nije osvojio konferenciju,bez obzira na bolji skor. Treba da bude kao u americkom fudbalu i hokeju,ne znam zasto ovde imaju odstupanje
t

tviter.glavonja

pre 11 meseci

Hvala Titi, hvala Cika Mirku Marjanovicu hvala Borisu Tadicu hvala Aci V i Ivici D. Veljiki si Partizane!
2

2 sendvica i tri vode

pre 11 meseci

Brate ja cvrsto verujem da si s mnom pokisao na miting prekjuce, bez nas nema ni jakog Vucica, a bez Vucica nema nama ni jake zvezde, pristajemo na svaku ucenu zarad jake zvezde! ACA JE MOJ PREDESDNIK!!!!
D

DraganKojic

pre 11 meseci

Nadam se da ce Majami dalje da Denver moze serijom 4:0 da uzme prsten
i

idemo Kelti!

pre 11 meseci

Lepo im je rekao Markus Smart pred četvrtu utakmicu: "Bolje bi vam bilo da nas večeras dokrajčite".
P

Pjer

pre 11 meseci

Na 3:0 za majami gospoda iz redakcije pise kako je nemoguce da narednu utakmicu boston pobedi, ovakva igra je ocajna, Boston se raspada, gospoda se vratila na 3:3 😂
I

ISTORIJA

pre 11 meseci

BOSTON JE BOSTON ! IMIDZ
B

BicuSlobodan

pre 11 meseci

Partizan Evropski Majami Hit :)
ц

црно на бело

pre 11 meseci

Зато знамо ко је Оклахома Сити Тандер и ко није видео плеј оф откад наступа у ЕЛ...
p

pancevac992

pre 11 meseci

crno na belo,vidimo da nista ne znas,to je jasno
D

Djape45

pre 11 meseci

@crno na belo sta ste vi, Sakramento Kingsi ? Poslednji put uzeli titulu 51, pa dobro tu ste negde
g

gostasepsol

pre 11 meseci

Slična situacija kao serija Real-Partizan,ovakvi mečevi prave šampione.Boston pun samopouzdanja do maksimuma a posle ovakvog preokreta ide u finale, vrlo verovatno i po prsten,ali navijamo za naseg Nikolu bez obzira na sve.
s

salle

pre 11 meseci

mnogi misle bice polagano (za denver), ipak i finale ce biti krajnje neizvesno.
m

miljanmiljan herceg novi

pre 11 meseci

rekao sam da ce da preokrenu a na zalost nasu i Nikolinu uzece i prsten 😪😪😪😪😪
n

ne verujem

pre 11 meseci

bili su loši,a dobili su ipak...a Batler je bio katastrofa do pred sam kraj.Ne verujem da Majami može opet ovoliko loše da odigra...
d

donjoe

pre 11 meseci

i kod tri za majsmi, znao sam da su šanse za preokret tj poravnjsnje bostona 70%, jer je prve dve povrstne lagsno dobio bez klackalice, pa i treću, konstsntno je vodio. bili su u ambisu tri sekunde, ali eto desio se vajt, malo je jedan batler da vuče, ali je dovoljsn za jednu tekmu ako je u elementu i bar još jedan igrač uz njega, iznuđene trojke u zsdnje tri su koštale majsmi, .. da je ušlo 10-15% više serijs bi nila ranije zsvršena, prognozirati ssd je teško, sli mislim da je psihološks prednost na strani msjamijs, jer nemsju šts da izgube, dok boston se vratio i veći je pritisak baš iz tog raloga ns njims,
n

nikolanikolas

pre 11 meseci

Samo malo više pismenosti
s

stefan232t

pre 11 meseci

Sta je pisac hteo reći.
s

sjdkkyđsmdm

pre 11 meseci

Dobro ssm se oznojio dok ssm pokušsvso ds pročitsm šts si hteo ds nspišeš
N

NN3

pre 11 meseci

I još jedan topli pozdrav za @gost iz dražnja, jel još smešan komentar kad sam rekao na 0:3 i 1:3 da miriše preokret Bostona?? Dobija Majami 4:1, 4:2.🥱 Čujemo se opet za 48 sati
V

Vlasotince

pre 11 meseci

Nadam se da će majami dobiti na kraju, mislim svejedno mi je, ali čisto da ne slušam više kako se hvališ
K

Kazablanka

pre 11 meseci

Brate u redu je, nikog ne boli ona stvar sta je neko napisao pre nedelju-dve. Preozbiljno shvatas ove komentare.
G

Gost7378

pre 11 meseci

Ne mogu da verujem da je Robinson uzeo 2 šuta za pobedu, i to oba ispucao u trećoj sekundi kontre sa 10 metara. Koliko god da ne ide šut lideru tima, u ovom slučaju Butlera, te šuteve moraš da ostaviš njemu. Game 7, samopouzdanje Bostona je ogromno posle ovog vraćanja sa 3-0 na 3-3, ali videćemo, polako. Butler ne može da veže 3 loše utakmice i imam utisak da će se iskupiti za zadnje 2 loše utakmice, ali pitanje je da li će to biti dovoljno. Istorija je na strani Miamia, nijedan tim u istoriji nije okrenuo 3-0. Za Denver je ovo odlično jer će tim sa istoka u veliko finale ući maksimalno izmoren, a u idealnom slučaju bi bilo da Heat dobije sedmu i Denver dobije lakšeg rivala u finalu, pritom izmorenog.
N

NN3

pre 11 meseci

Istorija je na strani Majamija, ali takođe nijedan tim nakon 0:3 u istoriji nije imao sedmi meč na domaćem terenu. Po meni sve sem rutinske pobede Bostona nakon svega je iznenađenje.
B

Boban1

pre 11 meseci

@Gost7378,druze vracanje je sa 0:3 a ne 3:0!!!!!!
O

Opaaa

pre 11 meseci

Pa kad je "pametni" Strus, čuvao vazduh prilikom izvođenja auta na 3 sekunde i Vajt, je imao otvoren put da pokuša da hvata promašaj, u čemu je i uspeo. Svaki sportista treba da radi IQ test koji će određivati visinu primanja, pa makar ne umeo da promaši šut, ako je promaja u glavi ne možeš zarađivati milione!
F

Farisej

pre 11 meseci

Nema IQ veze sa tim. Imas ljudi koji su u top inteligentne, ali ih pritisak pojede. U kosarci od svih sportova to je najvise izrazeno. Kako objasnjavas da neko sutira slobodna na treningu 95%, a na tekmi 70%. Imas primera koliko hoces. Ti klubovi imaju, psihologe, psihijatre. Sve. Jako je tesko. Licno zbog Denvera bih volio da vidim Majami u finalu. Vidim da mnogi pisu da je Boston favorit u 7 mecu. Da bi bio favorit protiv Denvera. Smatram da njima trebaju psiholozi. Oni su prosle izgubili finale od GSW. Imaju sjajan tim, sjajn momenat, ali za uspjeh je potrebna mirna glava. Mislim da je oni nemaju. Zivi bili pa vidjeli.
G

Gost143

pre 11 meseci

Kako je ovo majami ispustio, to samo oni znaju, boston dobija sedmu lagano
C

Celtics fan

pre 11 meseci

Gost143 ja bih prije rekao kako je boston ovo (umalo)propustio jer cijelu utakmicu se vidjelo koliko su bolji tim od hita
C

Celtics fan

pre 11 meseci

Tko nije ustao da gleda ne zna šta je propustio!!!idemo u game 7!!!GO CELTICS!!!
V

Vlasotince

pre 11 meseci

Pozdrav keltskog bratu iz prnjavora, idemo bostone dome moj, do pobede
Z

Zeder

pre 11 meseci

Obecaj da ces navijati za Denver u finalu.
R

Ragina Glava

pre 11 meseci

Sta obrne Majami, i sta dobije Boston na kraju !!???!!! Nerealna utakmica... Ipak cemo biti svedoci najveceg preokreta u istoriji lige, sada mislim da nema dileme. Utakmica nocas je pokazala jos jednom zbog cega je kosarka bez dileme najuzbudljiviji i najdinamicniji sport!
f

frey

pre 11 meseci

Jebote, kakva završnica. Svaka čast.