Komentari na vest

Valensija deklasirala Žalgiris u Kaunasu! Jović trojkom sa pola terena ulepšao pobedu

b

brine

pre 6 meseci

Neka ih svi dobiju do kraja ,zbog njih mi pade tiket od 30000 din
B

Bugarin 76

pre 6 meseci

Nije tacan napis, razbio ih je i Partizan ove godine u Kaunasu, Smajli ih odvalio od zivota
n

nonameeeee

pre 6 meseci

uhh strasan je bad Jovic... a umije li on kao teo iz okreta u punom trku, 16 sek do kraja napada da sutne pored kosa??
G

Gost997

pre 6 meseci

Valensija radi odlican posao, izbalansirana ekipa bez Zvezda, a opet popunjena fenomenalno na svim pozicijama, jedan od favorita iz senke za visok plasman, inace Jovic igra bolje nego u Zvezdi sto znaci da je jos kako radio na sebi dok je bio bez kluba
T

Travoljub - bugarski Bebeto

pre 6 meseci

Svaka čast za Jovića, sada se vidi da je pravi potez bio njegov povratak iz NBA u Evroligu. Za mladog igrača je bolje da dobije šansu i igra, nego da sedi na klupi.
A

Ahahaha

pre 6 meseci

Bravo 👏👏👏👏 Vidi se da pratiš pažljivo košarku. Zanima me tvoje mišljenje, kako bi ti ocenio do sada igre Stefana Jovića u NBA, on već ima i godine i iskustva, dobro se snalazi tamo.
@

@ssss

pre 6 meseci

Žalgiris ove godine ništa posebno.Zvezda je trebala da ih ubije.Ni sami ne znaju igrači Zvezde kako su izgubili u Kaunasu!
A

Astoria

pre 6 meseci

Upravo to htedoh da prokomentarisem! Takve utakmice na strani, kada ti se domacin "nudi" apsolutno MORAJU da se dobiju! Ako zele na zavrsnicu evrolige ove sezone (smatram da je nerealno, ali hajde da mastamo) i Zvezda i Partizan takve meceve jednostavno ne smeju da gube.
@

@odgovor

pre 6 meseci

Po misljenju vas ovde svi klubovi su kante sem Reala i Barse, a jedino su igraci nasih klubova nezainteresovani da se bore. Svakome se desi pad, tako i zalgrisu. Ono sto jeste neocekivano, to je da Valensija igra ovako dobro