Komentari na vest

Veče gostiju u Evroligi: Fener prodisao sa Šarasom, PAO nastavio seriju u Milanu

D

Djape45║

pre 4 meseca

Al isto tako svi ovi timovi imaju "ukradene" pobede koje su ti neki timovi ispustili samo Zvezda nema. Zvezda je u ovih 6 pobeda u proseku pobedjivala sa 15 razlike.
R

Raleyenti

pre 4 meseca

Nije za Zvezdu nista izgubljeno jer iskreno, ocekujem da Virtus, Valensija, Baski malo padnu, ali svakako su Oly i Efes tu koji ce ganjati sve samo da upadnu u 8 ili 10. Ako dodje ovaj bek iz PAO koji vidim da je solidan i ukoliko se Gillespie uklopi. Da radi ono sto zna, bice mnogo zanimljivo, posebno sto 7 od 10 timova iz gornjeg doma, od kojih smo gubili na par koseva, dolazi kuci. Partizan se kuci mora dobiti.
J

Junker

pre 4 meseca

7 timova sa 9-7, samo nasa besmislena Zvezda ispusta pobede. Derbi, Zalgiris i jedan mec u Spaniji su se morali pobediti, pogotovu derbi i Zalgiris zbog prednosti u 4/4, ali to su nasi rekreativci.
r

rea

pre 4 meseca

Pa sve ekipe u EL ove godine imaju po 2-3 ispuštene čiste pobede. Čak i Real ima ispušteno 14 poena prednosti 4 minuta pre kraja protiv Fenera. Partizan ispustio Baskoniju, Efes, Olimpijakos, pa čak i Bajern.
s

sve imaju

pre 4 meseca

ispustene, istina...znaci da su imali pobedu ali onaj drugi ih okrenuo..a koga je zvezda tako okrenula? samo nju su okretali..od partizana pa nadalje... 6 pobeda od 15 kola je rekreativno igranje, dve od toga su alba i asvel kuci..sto ce vecina drugih timova imati tako da mozes svima dati jos 2 pobede pa vidi koliko beze
m

marko sd

pre 4 meseca

Zvezda rekreativci a 70% poraza im na jedan-dva poseda razlike, dosta nesrećno pogubili 3-4 utakmice, Evroliga je ove godine prejaka i stvarno mora svaka utakmica da se perfektno odigra za pobedu. Mislim da Zvezdi treba dobar šuter, onaj Gedraitis je čist promašaj, Davidovac ima značajno bolje procente šuta za 2/3 a dobija manju minutažu.
Z

Zivkovic

pre 4 meseca

Nas Vildoza opet 2 poena!
T

Top Gun

pre 4 meseca

Mašalah!