Komentari na vest

Velika Španija se ozbiljno rvala sa Amerima i njihovim nerealnim procentima, Branson 10/10 iz igre

J

JasamJa

pre 9 meseci

Ne igra se odbrana u NBA, pa spakuju godpodi ovoliko poena u 8 minuta kraćoj utakmici i to sa C timom. Njihova košarka je 20 godina ispred Evropske, samo je sreća što se oni ne lože na te trofeje, njihovi igrači uzmu jednom zlato i onda otaljavaju svako sledeće prvenstvo jer nemaju motiv, pa to vam je kao Tyson da se draufa protiv Josipovića.

🇷🇸+🇺🇸 =❤

pre 9 meseci

Lagana setnja Amera do titule
N

Nikola gost

pre 9 meseci

Španija čvrsta ,brza, taktički jaka. Sve tri stvari u kojim su iznad nas. I dok mi kukamo za PG , tamo im startuje 19god. Nunes koji je odigrao besprekorno .I ako deluje fiziči slabiji od Topića ,on već igra i to kako. Nekada se zapitaš , kako uspevaju da i ona manje zvučna imena igraju onako dobro. Uz Garubu, Ljulja , realno mislim da ne bi mogli da ih pobedimo .
@

@@@

pre 9 meseci

Smešna ekipa. Ameri se sprdaju. Šta bi bilo da su doveli najboljih 12?
R

Repca iz Plandišta

pre 9 meseci

zbunjuje šta znači ono USA na dresovima,a zovu se Amerika....🤔
A

Apsolutno romanticno

pre 9 meseci

Nerealni procenti Amera??? Sta je tu nerealno?
N

Nije bas tako

pre 9 meseci

Igrali kod kuće plus domaće sudjenje
C

Chelsea1234

pre 9 meseci

Ne kontam sto Srbija ne zakaze prijateljske protiv Spanije,Amerike,Kanade i itd.A ne pred svako takmicenje neki Akropolis kup protiv Grcke koja je bez Giannisa prosek i koju smo lagano dobijali na Sp-u sa Saletom.Da vidimo sta mozemo ,a ne da se nadamo pred svako takmicenje bezvz.
D

Da igraju

pre 9 meseci

Svi najbolji koje imamo, pa i da prihvate da igraju sa nama. Zašto bi Amerika htela da igra sa ovakvom Srbijom?
z

ziki889

pre 9 meseci

Kad na SP-u? Pre 9 godina? Daj saberi se...
M

Mr007

pre 9 meseci

@Chelsea,problem je sto smo mi bez Djordjevica postali nivo te Grcke bez Janisa.
n

nadrealnooo

pre 9 meseci

Nista ne kapirate,prijateljski mecevi su stvar marketinga! Amerikanci nece sigurno igrati mec sa reprezentacijom kojoj je sponzor dresova neka Kineska kompanija. I to je stvar svega. Igraju samo sa reprezentacijama koje imaju NAJKE kao sponzora. I to je to. Kraj svake diskusije.
m

mikac678

pre 9 meseci

Nismo atraktivana reprezentacija, da je tu Jokić pa o nečemu pričamo a ovako spadamo u donji dom reprezentacija. Mi ako nekim slučajem iznenadimo i obezbedimo vizu za olimpijske igre to je u nivou osvajanja zlatne medalje. Ne odazivaju nam se igrači, nećemo stranog pleja a hoćemo da igramo turnire sa najboljim reprezentacijama, e pa ne može!
S

Sećanje veverice

pre 9 meseci

Inače pod Djordjevićem smo igrali svako leto protiv Španije i USA. Videli da pod Ćelotijevim vodstvom je to lagano 30 razlike za njih.
O

Orthodox brothers

pre 9 meseci

E pa vidiš ja ću da ti objasnim. Dok je ova zemlja bila pod sankcijama, a dok se ti nisi ni rodio, tj dok ti se roditelji nisu tuc-tuc, Grčka je jedina zemlja koja nam je omogućila da igramo neke mečeve na njihovoj teritoriji, da se pripremamo i održimo gro ekipe na okupu. Možda si nekada čuo za generaciju koja je 95 uzela neko EP. E zato igramo tradicionalno taj Acropolis Cup. I dok smo ga igrali, bili smo i evropski i svetski prvaci. A onda su došli Dula i Žoc i procenili da to nije neophodno, bolje da se ide po CG i da se organizuje Diamond Ball sa onima koji su nas bombardovali, pa smo tako i prošli ispadavši u grupi na OI i na samom početku EP na kojem smo bili domaćini.
p

podesen

pre 9 meseci

Da ti kazem odmah da se ne nadas necemu od 6-10 mesta je nasa realnost.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Ne sećam se kad je neka ekipa imala ovakav % za 2 poena, bez obzira na to što su pripreme.
B

Br1

pre 9 meseci

Taj procenat govori nešto i o odbrani Španaca
V

Voždovac

pre 9 meseci

40 šuteva za 2p nije neka brojka za ceo tim, al ubaciti 30 je već nešto. Pa bar 40 šuteva po meču uzme Dončić.