Komentari na vest

Velika vest za Grobare: Naneli produžio ugovor sa Partizan Mozzart Betom

Z

Zvornik123

pre 10 meseci

Mi smo od prodaje ulaznica omogucili sebi najboljeg kosarkasa u Evropi! Dobrodošao Mirota! KKP
T

Tomy

pre 10 meseci

Jako bitan potpis vrlo važnog igrača u rosteru. Sve je jasno oko Nanelija, šta može a šta ne i šta radi na terenu. Sigurno je da će mu uloga biti možda malo smanjena u narednoj sezoni ali će i dalje biti X faktor u mnogim mečevima. Zna sistem igre i kretnje, odmah je spreman za poentiranje. Verovatno u rosteru fali još jedan spoljni poenter koji će biti uz Pantera glavna udarna sila. Naneli je opcija dva a Andjušić tek opcija tri za dalekometnu paljbu. Ako dodje Mirotić i on će biti opasnost s trojke ali svakako treba još neki bek sa dobrom pucaljkom.
D

DUMRETE

pre 10 meseci

Svi grobari.
r

retro

pre 10 meseci

Kolika je plata? Kad barsa ne moze uzme ni jednog igraca partizana a dovode nba
k

kolodin

pre 10 meseci

Naneli je do sada igrao za 620 000, znači maximalno 200 000 povišicu je dobio. A Barsa bi sigurno Pantera uzela i dala mu platu 3 miliona po sezoni, ali nisu mogli jer nisu znali na čemu su sa Mirotićem koji im je uzimao 35 % budžeta za plate igrača,a smanjili su budžet na 30 mil eura
k

kolodin

pre 10 meseci

Za ove dušebrižnike malo objašnjenje : Kk Partizan je brend i prošle sezone od ulaznica, sponzora, marketinga prihodovao je oko 14 miliona eura. Dovedeni su odlični igrači sa relativno malim platama u odnosu na njihov kvalitet. Naneli, Exum, Lesor, Madar su igrali za 620 000 po sezoni, Ledej 750 000, Panter 900 000. Kampaco i Vildoza su više koštali Zvezdu od svih navedenih skupa
g

gost23 #

pre 10 meseci

Da li se te cifre odnose na KKP ili KK Ofy basket ?
s

srbobratele

pre 10 meseci

Secam se kako je lomio kicmu onim teladima iz prvog reda.
n

naftalinaa

pre 10 meseci

Navijaci tzv zvrzde imaju opadlsnih problema u glavi.
Š

Šta ima

pre 10 meseci

Pravi se tim koji će da do inira. Tim koji ima tradiciju i ime koje svi poštuju. Sa majboljim trenerom i navinačima na svetu. Kevin, Džejms, Mateuš, Nikola, Zek, već majjača petorka na planeti sem nba, a stižu nam još 3 top igrača, Smajli je već tu i Aleksa, zmači timčina kona će gaziti sve redom. Ovo je ekipa kao Realovi fudbalski galaktikosi. Da se protivniici smrzznu!
T

To je to

pre 10 meseci

A ovi nagomilali prosjek igrace...neka vas, nadajte se....jos par igraca i i napad na top 8 i EL...a ovi ,po navici napadaju top 16.
S

Strasno....

pre 10 meseci

Dok posten narod i Srbi sa Kosova gladuju u rvatski klub se sipaju stotine miliona da za dve godine osvoje samo Jednu aba ligu i cak dva puta pobegnu iz nase lige!
d

djon

pre 10 meseci

Degutantno je da Cokojeva pristalica pominje narod sa Kosova.
I

Ima li struje?

pre 10 meseci

Eno Kalina i Sengelija potpisali za Zvezdu a dolaze jos 3 paklena igraca iz NBA do kraja prelaznog roka,dzaba vam sve fuzionisani igokeasi,i da ulozite i 100.mil opet nista uraditi necete jer ste i ovako sa 10 puta skupljim i boljim timom prosle sezone JEDVA dobili prosecnu Zvezdu i to tek u 5-om mecu uz pomoc sudija,sad kad stignu sva ova pojacanja opet vam sleduje apstinencija od svih titula i narednu celu deceniju ko i onu proslu koliko ne znate ni za jednu titulu i odigranu EL,bice repriza....
p

podesen

pre 10 meseci

Imacete u rosteru 23 igraca,morace da sede i na tribinama.
i

ivan3333

pre 10 meseci

Imacete onda 20 igraca svaka vam cast mozda cete neki rekord oboriti.
D

Don’t cry

pre 10 meseci

I sa tim postom od 10 godina opet imamo vise osvojenih ABA titula od vas. Dovidjenja prijatno
p

podesen

pre 10 meseci

A Sengelija ima ugovor sa Virtusom do 2024.g.Tamo igra za 2miliona.Mora obestecenje i veca plata,to ovi ne racunaju,bitno da lupaju Panter od 6miliona.Covek ima 2.1 m po sezoni ,Zek 2.0,Mirota 3.5m,Ponitka 800000e,Avram 450000,Jare isto kao u Bajernu 400 000.Sve skupa 9 milke,sta ovi lupaju .

Delija

pre 10 meseci

Iskreno ne pratim bas kosarku, onako povrsno. Kako jedan klub koji nije platio porez a skupljao novac preko navijaca danas dovodi ili daje milionske ugovore i to visegodisnje, PROCITAH DA MILOTIC IMA 3.500.000€ GODISNJE, pa ni fudbaleri nemaju toliko. Ostoja vas vodi ka bankrotu, isto ka VV u fudbalu.
F

Fudbaler xxx

pre 10 meseci

Ako pratis fudbal onda se raspitaj kako Zvezda sa 80 miliona poreskog duga, pravi tim, nikad jaci u skorijoj istoriji...
O

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Ja vise ne navijam za fuzionisanu igokeu ni za kakve pare i preskupa pojacanja,jer brate mili ne mogu vise da podnesem tu cinjenicu da od kako je Covic u Zvezdi moj klub iz laktasa bukvalno ne zna sta je to titula i evroliga vise od cele Decenije,ne mogu to vise da podnesem!
K

Kalcopolista.

pre 10 meseci

Zamisli da navijas za dodikov privatni klub koji i pored 40-50 mil budzeta titulu ne moze da osvoji cak preko pune Decenije,da im av nije kupio licencu za EL prosle godine bila bi im to 12-ta godina bez odigrane ijedne jedine Evrolige,to je za udzbenike da deca uce u skoli!
D

Džokk

pre 10 meseci

Veći budžet već Barsa, Filuje Vučko novce nemilice
x

xyzet

pre 10 meseci

Opa, skoro celo jezgro je zadržano. Imamo igrača od koga znamo šta da očekujemo, koji je osvojio 6 velikih trofeja + iskustvo u NBA. Kad se lomi - Naneli. Hajde sad, još Mirotić i plej i dosta. Svi zaboravljaju na Balšu koji bi mogao eksplodirati kroz sezonu, ako ga povrede zaobiđu, takođe i na Anđušića koji će se konačno aklimatizovati, siguran sam. On je opak šuter, u dobrim procentima kroz karijeru. Ako to vrati biće svega. Nije njega Željko bez veze zadržao. On najbolje zna. Smajli će takođe postati još bolji, može to, baš kao i Avramović, ako bude zdrav kroz celu sezonu. Ne gladam ja samo u strance, već vidim dodatnu snagu i u našim igračima koji mogu kroz rad sa Željkom otići na sledeći nivo. Oni me najviše i interesuju. Strani igrači su već na 100 % i prave tu razliku, domaći i njihov napredak su ključ za eventualni F4. Tu bih najviše želeo crveno - bele, da ih otresemo i uzmemo EL.
i

ivan3333

pre 10 meseci

Ne moze Balsa. Treba nam crnac od 2.10 da skace samo imace ko da trpa poene. Ove godine smo 5 utakmica izgubili zato sto Smajli i Lesor nisu mogli defanzivni skok da uhvate.
r

realan grobar

pre 10 meseci

E ovo je vec budzet koji prevazilazi i Barsu,i Real i usudicu se reci pojedine nba ekipe,neko nas je pogledao ove godine....Ovaj tim ako ne osvoji evroligu to ce biti kataklizma,sa ovim igracima minimum f 4.
P

Prva evro titula

pre 10 meseci

Umesto desete Željkove evro titule, dogodiće se prva Zvezdina evro titula dogodine u Berlinu.
s

srkic

pre 10 meseci

Prvo kalis u junu
G

Gostcznbjmnkrc

pre 10 meseci

Hahahahahahahaha
h

humaka..

pre 10 meseci

E sad ce te da vidi te kakav je Naneli igrac i suter.. Ono u prvoj sezoni je bilo na nekih 50%.. Gde god je igrao i ostajao u drugoj sezoni eksplodira..
7

799

pre 10 meseci

ovaj da,da ili je Andjus ili Covke licno, drugo objasnjenje nemam za ovoliko pacenicko pisanje
h

hpcčgxtzpć

pre 10 meseci

Crna strelaaaa Naneliiii

Delija

pre 10 meseci

Tvoja trta target.
O

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Staviti sezonske za 25 % skuplje i zaraditi 10 miliona samo od karata! Nisu mi jasna ova deca sto navijaju za Fmp! Kako vas bre nije sramota, pa vi ste bruka za svakog Srbina, a pozivate se na neko srpstvo. Ziveo Partizan i majka Srbija.
S

Sei rugih

pre 10 meseci

Kada dete ostale naziva decom. Ma kakvi 10 miliona, 100 miliona od ulaznica, opak ste vi “ avangarda i prvaci univerzuma” a najveće ste secikese i olosi koja je ova država ikada imala.
s

sasa 79

pre 10 meseci

Partizan i Srbija nikada nisu isli u istoj recenici. Ipak ste vi JSD
p

podesen

pre 10 meseci

oraju da poskupe ,50% da bi se namaklo 10 miliona,svih 15000 sezonskih i ostatak bar za evro ligu ea bude rasprodat.
k

kk.Decenijasi

pre 10 meseci

@Ogi... Rece navijac kluba koji sa 50 mil.drzavnim budzetom titule i EL video nije preko pune Decenije,to je najveci negativan rekord u celoj Evropi a i sire...
i

inspektor

pre 10 meseci

Pa dignite jos za 25% da vratite porez frajeri
M

Maltese falcon

pre 10 meseci

@merllin\pfc je najjaci lik koji je nesto opalio ovde.. “i da osvojimo 5 rl u nizu bicemo drugi kk u Srbiji 😂😂😂 kapiram da se lik i sam smeje onome sto je napisao
M

Maltese falcon

pre 10 meseci

Osladio mu se crveno beli kolac, pa oce jos malo da uziva. Decko hedonista 👏
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

uf ato ce biti dobra kosarka ove godine u beogradu. zvezda ce konacno biti gledljiva... Mada to zavisi od pleja koji ce doci.... Shabaz ako dodje to ce ovaj tim uciniti mnogo potentnijim u napadu, oslobadjace prostor ostalim...Uf ..bas dobar tim ako on dodje. Zvezdi fali i jedan klasican bek suter. Partizan pomera teziste sa spoljnih na unutrasnje pozicije, krajnje zanimljivo, gledajuci da su zeljku uvek bile najbitnije spoljne pozicije. Ono sto se vidi iz aviona jenda ce Partizan pratati u sutu za 3. Mirota i Smajli u istoj petorci je lud duo. Bice zanimljivon gledati mirotu na 5, a bice tu koriscen bas dosta.... Isto kao kod zvezde, sad ce puno zavisiti od pleja koji ce doci i njegovog suta za 3. Ocekujem da ce pre dovoditi centra sa fizikalijama nego sa nekim talentom. Skocan i brz, nesto slicno lesoru samo skocnije.
E

Ej živote lutalico

pre 10 meseci

Zvezda će biti GLEDLJIVA????😂🤣🙃😂🤣🙃😂🤣🙃😂🤣🙃😂
M

MMXXIII

pre 10 meseci

Radujem se novoj sezoni. Izgleda da će se opako pojačati i Zvezda i Partizan, samo se ne slažem kod onog o gledljivosti Zvezde. Naime, kroz celu karijeru Ivanovića njegove ekipe su bile tvrde, veoma organizovane i akcenat je bio na odbrani. Sumnjam da će se to promentiti. Zvezdaši očekujte ratničku košarku, ne prštanje od lepote, no videćemo. U svakom slučaju biće borba neprestana. Sve zavisi od jedne stvari, odnosno igrača, ako dođe Mirotić - kraj priće.
n

niko igokei....

pre 10 meseci

....ne moze da zabrani tu cinjenicu da i pored 50mil budzeta ostace za uvek upamceni da EL i titulu videli nisu preko pune Decenije!
m

muzinjo

pre 10 meseci

Slobodno se teši, ali ispadaš smešan jer vi niste videli Ek preko 13 godina koje je Dule vladao a to je doata duže. Pozz
@

@muzinjo

pre 10 meseci

Vi od nastanka u laktasima 2007 i fuzije sa igokeom pa sve do 2023 jedne jedine titule i EL videli niste,pa kud ces gore od toga!
P

Pitanje za sve...

pre 10 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK NE ZNA STA JE TO TITULA 6-7.GOD A LS PREKO 25.GOD,A U KK JOS I GORE,11.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL...STA MISLITE KOJI JE TI KLUB?
s

srxx

pre 10 meseci

Ajde na spavanje. Moraće mama i tata da ti oduzmu telefon. Kasno je za dete od 12 godina da je još uvek budno.
A

Aleksakg

pre 10 meseci

Mrzi me više da tebe i slučne podsećam...13 godina bate...mi 9 i uđemo i napravimo haos. Za vas je uspeh, da za početak, ubeležite jednu pobedu u eliminacionim mečevima najkvalitetnijeg klupskog košarkaškog takmičenja u Evropi.
r

rjjd

pre 10 meseci

Za one koji se pitaju, 5 milki za polusezonu. Laku noc
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Samo jednu stvar da zapamtite. Džabe vam sve, jednu stvar nikada nećete kupiti, jednu stvar nikada nećete imati, a to je da 65 posto svih Srba na kugli Zemaljskoj navija za ZVEZDU. Game Over.
n

nekoizmase77

pre 10 meseci

Pa i Kineza ima najviše na svetu, pa šta to znači! Mi smo odabrani soj!
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

I kada tome jos dodas Kalis u junu pun pogodak. Ali teska ova iscekivanja. Kad god izadjes na internet ocekujes da ce bomba da pukne. Necete ni vi imati nekoga kao sto je Zeljko. Da osvojite 5 Euroleague zaredom uvijek ce te biti 2 kk u Srbiji.
@

@merllin_pfc

pre 10 meseci

A kako je biti navijaci kluba koji niti jedne titule i EL video nije preko pune DECENIJE a i duze,jel tesko i mucno?
g

grobar92

pre 10 meseci

Bez xl nevazi
D

DDF

pre 10 meseci

Avangarda...tesko je vama objasniti znacenje naziva...😉😉😉
m

muzinjo

pre 10 meseci

A tih 35,% navija za klub koji je bio prvak evrope u košarci. Prc
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@muzinjo. 65 posto navija za klub koji je bio šampion Evrope i Sveta u fudbalu. Game Over.
j

jaka stvar

pre 10 meseci

I 65% slusa kebu i Karleušu! Sine,bitan je kvalitet a ne kvantitet! Laku noć!
p

podesen

pre 10 meseci

Vidi se odnos + i - nema vas 20% vise a trosire kao da je odnos 95-5%
B

Bratic Lesor

pre 10 meseci

Gazda mogu da ponistim ovaj ugovor,ortaci mi ostali u Bg u.
m

muzinjo

pre 10 meseci

@korleone, znam da ti je teško što ste Fmp, ali moraš da izdržiš.
S

Statistika

pre 10 meseci

Pa sta , i da je tacno, 65% posto populacije su salabajzeri i sabani
T

TVITER.GLAVATAN

pre 10 meseci

Jos samo Hezonja
L

Luja

pre 10 meseci

A Musa a Nurkić Jusuf?
V

Viktorija

pre 10 meseci

Divna vest. Vrhunski igrač i strelac naš Naneliiii. Idemo samo kako još 3 jica da se trese evropa. Drim tim neviđen se stvara, uz najbolju publiku ikada.
S

Sengelija i Kalina

pre 10 meseci

Sengelija i Kalinic zvanicno potpisali za Zvezdu,ala ce te da placete igikeasi,dzaba vam mirotic od 7-8mil i panter od 6-7 mil nista vam to nece vredeti,dzaba svi novci moji sinovci,ceka vas jos jedna decenija bez titule!
d

drđr

pre 10 meseci

Pa i da jesu, kao što nisu, šta misliš da se mi plašimo vas? Smešni ste.
3

302,,,

pre 10 meseci

I onda Kalis kao i ove godine i more suza 🤧
k

kk.Decenijasi

pre 10 meseci

@302,@drd... Rekose navijaci kluba koji niti jedne titule i EL video nije 10-11 god.ili ti preko pune Decenije sto je najveci negativan rekord u celoj Evropi bez konkurencije!
@

@Decenijasi

pre 10 meseci

Negativan rekord za tebe koji si rodjen tokom ove decenije, vi titulu niste videli od 90ih pa sve dk gašenja 2011.godine.
G

GLAVATAN

pre 10 meseci

1993 puko Zelja od Zvezde i pobegao.
m

muzinjo

pre 10 meseci

Na tvoju žalost, koga god da potpišete, vaš Fmp se ama baš ništa više ne pita. Ima samo jedan veliki srpski klub u košarci, a to je komšija kluba koji je nekad postojao i zvao se crvena zvezda. Danas su Fmp železnik, i znam da vas to mnogo boli, ali morate da izdržite.
4

45zut89

pre 10 meseci

a ova dva su dzabni igraci levatu!
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

Odjeknula💣 sa Nunalijem. Ocekuju se jos tri. Dvije su zavrsene 100 % a treca ce se izgleda cekati duze malo. Izgleda ostoja nasao neku naftu na onoj njivi. Ocekuje se pustanje 15.000 sezonskih a mozda cak i vise. Bice papreno skupe ali po principu da mozes kao vlasnik da ih prodajes pojedinacno akonemozes da dodjes na utakmicu. Odkupljena su i najbolja mjesta pored terena i sav novac ide u klub. Ocekuje se prihod od blizu 10 miliona. Idemo tamo gdje treba da brzi stignemo 🖤🖤🖤🖤
G

Gost9

pre 10 meseci

Ajde ne lozi se sine,te price o kartama I ostale nebuloze.
A

Aleksakg

pre 10 meseci

@gost ne ložimo se...ima nas koji naš klub volimo više od svega i koji ok zarađujemo u našoj zemlji radeći za firme iz inostranstva. Prošle godine sam platio godišnju 76k dinara, platiću i ove...gde je problem?! Volim Partizan i verujem u ovo što Željko i ekipa rade...
D

Drzavni klub!

pre 10 meseci

Mirotic - 3.5 mil,Panter - 2.5 mil,Leday 2 mil,Naneli 2 mil...i to Po Jednoj Sezoni! Znaci za samo 4 igraca za 2.god ugovora ukupno DVADESET MIL EVRA!
B

Blago tvom

pre 10 meseci

profesoru matematike.
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

A jos se nisu doveli prvi play i prvi centar. Ode to na 20 po sezoni. 😢
@

@

pre 10 meseci

Neka bude i 40 po sezoni💪💪💪
4

45zuz89

pre 10 meseci

da drzavni klub,a vi ste privatni klub u koji drzava sipa nemilice!
p

podesen

pre 10 meseci

Dao tata 2 jagnjeta profi,sin durdubak.
n

nidzazvezdaš

pre 10 meseci

Biće plakanja u najavi,niste stigli do reke a zadigli suknjice...Zar mislite da je to moguće.Ko se zadnji smeje,slatko će se nasmejati a ostali će plakati.
@

@

pre 10 meseci

Pa mi se jos nasmejali nismo, a ja koliko vidim vi vec 3 dana vristite u ekstazi zbog sabaza i tea. Polako , sad malo mi sklapamo sta se se primili
4

4484

pre 10 meseci

Onda se pojavi Naneli 🎯🔫🔫🔫(trojka u centar)i to je to.
O

Oko mene samo...

pre 10 meseci

Resio gomilu bitnih utakmica prosle sezone. Kad zagusti...Naneli! Zasluzio je brat da ostane. Samo jako James!
Z

Zvornik123

pre 10 meseci

Hahhaha pa da li se ovo pravi dream team :) Pengos, Panter, Ponitka, Mirotic(Ledej) i Tavares :) Ispravite me ako gresim :) komsije izvinite :)
J

Japi

pre 10 meseci

Tavarez sigurno,hahahaha.
Z

Zvornik123

pre 10 meseci

Hahhaha pa da li se ovo pravi dream team :) Pengos, Panter, Ponitka, Mirotic(Ledej) i Tavares :) Ispravite me ako gresim :) komsije izvinite :)
V

VALJAK VERITAS

pre 10 meseci

SAMO ZALIM ZA EGZUMA ! ALI SAD SMO ZA 50%JACI ! Idemo na F-4
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

uf Exum...da mi je da jos jendom zaigra kod nas...zelim to koliko i za bogija
K

Karinjo

pre 10 meseci

Brat Naneli ! 😎💪
J

Jimy Hendrix

pre 10 meseci

Brat lajsna je lud za medalju. Eh da su Dante I Lesor ostali.
G

Gost9

pre 10 meseci

Dobro da Mirotic I Naneli nisu penzosi,a Zvezdini igraci jesu.
@

@ssss

pre 10 meseci

Odlična vest.Sad još Mirotića da potpišemo i ako je istina da dolazi Pangos uz još jednog centra imaćamo jednu od najjačih ekipa u Evropi.Sa Željkom ćemo lagano u F4.
m

muzinjo

pre 10 meseci

Pangos nema mesta u Partizanu. Nije taj nivo.
K

Kraljević Marko

pre 10 meseci

Imaćete najskuplju petorku u istoriji EL i to u zemlji u kojoj je prosečna plata 300 evra. Odakle pare?
@

@ssss

pre 10 meseci

Hajde ti što oreš drumove saberi koliko ste novca potrošili vi za dovođenje vaših pojačanja u košarci pa ćeš doći do zaključka da je to negde na istom nivou.A onda tu dodaj FK Zvezda pa ćeš doći do zaključka da se u Zvezdu daje jedno desetak puta više novca.Tako da je malo deplasirano da navijači Zvezde spominju novac.
G

Gost999

pre 10 meseci

3 miliona za gospodina
T

TP-1

pre 10 meseci

Sa ovim timom i Miroticem vise nije bitno koga Zvezda dovodi i koga je dovela. Partizan je vec sada sampion. Sa ovim timom koji ima Partizan moze da se osvoji cak i EL. ABA liga se podrazumeva. Nema odbrane protiv ovakvih igraca.
а

аха

pre 10 meseci

Био Реал са Роналдо, рекоше најбољи тим свих времена, а титулу освојио Порто.

darkobabic930@gmail.com

pre 10 meseci

Da Zvezda nije kiksnula protiv Zadra i Cibone ne bi osvojili ni Aba ligu,a Zvezda bila prošle sezone duplo slabija od vas,zato nemoj mnogo da se palis
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Komsije bice ovako trojka Naneli time out Ivanovic.😉😉😉😄😄😄🤣🤣🤣
n

nik bb

pre 10 meseci

pa vise komsije komentarisu ovu vest,dotukla ih je jer dzejms je masina,a tek sledi slag na crno belu tortu
P

Pino Silvestre

pre 10 meseci

Kakva samo suterska masina..Panter, Naneli i Mirotic. Da se najezis. A tu je i bratina Zek da ih omadjija sa sorcem od ove sezone.. hahaha
p

podesen

pre 10 meseci

Izgleda da samo Koprivica ne sutira trojke,svi pucaju ko ludi.
V

Visente Del Boske

pre 10 meseci

Stizu i nama Nejpir i Sengelija za sada tako da ceracemo se jos,Dusko vas je toliko puta drao sa timom koji nije on selektirao i sa kojim nije prosao pripreme sa timom koji je imao polovinu igraca koji su penzioneri i koji nemaju kvalitet,ovo sada ce biti potpuno druga prica.
E

EVRO PRVAK

pre 10 meseci

Kad bi dosao i NETO ! BILI BI TOP !
8

8382

pre 10 meseci

Jos plej i centar i GASI SE MASINA ! ali bukvalno jer posle svih ovih milijardi ide gasenje
L

Logitech

pre 10 meseci

Ee super. Sad nam fale jos 3 nova igraca.
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Tako je breeee!!!
S

Steta

pre 10 meseci

A Dobric otisao…sad ce neko drugi morati na ringispil
д

да, да...

pre 10 meseci

...како је Егзум, зна ли се шта? 😂😂😂
Е

Егзум

pre 10 meseci

Добро сам, брт, Кампацо ми наместио пршљенове.
@

@да, да...

pre 10 meseci

Eto ga u Dalasu. Sto pitas? Imas video njegovog zakucavanja preko vaseg novog centra bimbala, bambala, kako vec bese. Podseti se malo, ako ti je toliko stalo do njega.
@

@da,da

pre 10 meseci

Exum ce igrati najbolju ligu i raditi ono sto voli. A ti?
j

jjhgf

pre 10 meseci

dante vas je oducio kosarke,faku jos nezna sta ga je snaslo.dante u dalasu za tri puta jaci ugovor,znaci napredovao do samog vrha,a vase vedete u kinu i tajvan idu,sve je jasno,a neki na tribinama godinama sjede jer ih nece niko bas
A

Aleksakg

pre 10 meseci

Exum je loše, nažalost, imao je porodičnu tragediju...a što se karijere tiče, imao je najatraktivniji potez u EL u sezoni 2022/23 i to pogodi protiv kojeg tj čijeg budućeg centra...
t

topak

pre 10 meseci

Više zvezdaša komentariše prokleti su bravo Naneli vićee prvak Evrooe
v

vule 33

pre 10 meseci

ma da sve se nema a ono presipa 😂😂😂😂😂 odakle 7 milki i za miroru...mora da je ostoja prodao babino imanje u barandi pa skupio kes 😂😂😂😂😎😎😎😎
P

Pokupio

pre 10 meseci

Magiju od Terzinja.
Д

Дадо Нк

pre 10 meseci

Битно је да се знају детаљи уговора Миротиног који није ни потписан али зато не знамо нити се пише о овој најезди странаца у Фмп,вјероватно играју за мизерне паре🤣🤣🤣
T

Tini ninu

pre 10 meseci

Naneliiii ...a sad dolaze glavne bombe tika taka 💣💣💣💥
д

да, да...

pre 10 meseci

...катанац се ближи, тик, так, тик, так 😂😂😂
G

Gost Rider

pre 10 meseci

Za Raula,ne nasi nisu dosli za kikiriki ali za platu Mirotica smo doveli cetri igraca koja ce da kidaju
j

jaaaaaaa

pre 10 meseci

prva petorka 15 miliona evra dok nas ceo tim placen 7-8 miliona ali sta cete sto rekao onaj glumac Zaric e sad je doslo moje vreme
A

Aleksakg

pre 10 meseci

Da bre brate...i to 8 miliona dinara, da ne bude zabune 🤣🤣🤣🤣...ne zaboravi, u budžet vam ulazi i poslednja godina ugovora za Kuzmića i Raduljicu 😎
p

partizan prvak evrope

pre 10 meseci

CigNi,cekajte prvu jutarnju vest,Mirotic 2 godine u partizanu.Joj ali ce biti plakanja
д

да, да...

pre 10 meseci

...нећемо моћи да спавамо 😂😂😂
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

Ne , zašto. Baš priželjkujem da u njega ulupate 8 miliona evra. Od sca vam želim i Kalatesa.
b

bez loženja

pre 10 meseci

Ko je taj?
@

@да, да...

pre 10 meseci

Pa zar opet brate? Auuu!!! Objasni mi znacenje tvog komentara, molim te.
E

Emilio Butragenjo

pre 10 meseci

Ako potpise Mirota, bice vise komentara nego kad je izasla vest da Partizan u fudbalu dovodi onog Severinu.
@

@da,da

pre 10 meseci

Pa kako da spavate, kad samo kukate😂😂😂😂
Ž

Železnik

pre 10 meseci

u Železniku neće niko da ostane,jer znaju da nemaju šta da traže pored Željka i Partizana,odrobijaće tu jednu sezonu za veliku lovu i ćao.
д

да, да...

pre 10 meseci

...2 године, 3 трофеја Радоња, 2 Душко, 1 Жоц 😂😂😂

Kalčopolista®

pre 10 meseci

@da da cuj ti ovoga kakav klub takve i legende??? Sa jedne strane Kicanovic, Dalipagic, Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Divac, Bogdanovic itd itd a sa druge zufer avdija sa dugackim belim potkolenicama….svasta se moze cuti od Pantera…jedni prvaci Evrope, drugi jednom dobacili do top 9 EL, za jedne novinari ESPNa rekli Partizan the Boston Celtics of Serbia za druge navijaci Makabija rekli to sto su rekli….kosarka to je PARTIZAN
д

да, да...

pre 10 meseci

...ниједан није поникао у Партизану 😂😂😂
P

Preža

pre 10 meseci

Razvalio si sa pozitivnim komentarima.🤣
ц

црно на бело

pre 10 meseci

Да настави где је стао...онда дође Нанели и бум!!!
c

cccc

pre 10 meseci

al kad mirotic potpise za zvezdu, ajoj. sto ce biti fora. malo ste se zaneli, ne pomaze ni Naneli
G

Gost555

pre 10 meseci

Gde da stavite Mirotica nesreco, pored Tobija, Bolombaja, Litvanca Gidre...?
j

jukiguge

pre 10 meseci

Šta radiv ovi naši iz zvezdu koga oni dovodiv neki treče ligaški igraći opet ništa ne če osvoji mo i može mo več sada da se uvatimo za uši i igramo pipirevku
š

škola gde je

pre 10 meseci

škola?
S

Srbija 1991

pre 10 meseci

Ovaj ne zna ništa...dzabe smo ga ostavili.
m

mislis na

pre 10 meseci

raduljicu , pogresio si vest
T

Topic only

pre 10 meseci

Bolje njega nego tebe, Ognjene Kuzmicu....
v

vfxxcbk

pre 10 meseci

Giedraitis bolji igrač a skoro duplo jeftiniji. Čović domaćinski posluje.
K

Kako

pre 10 meseci

Po exel sistemu😂😂😂😂😂😂
M

Mr.

pre 10 meseci

Pravo domacinski, svake godine ostvari sjajan rezultat u evroligi 😂😂😂
f

fbnkdxc

pre 10 meseci

Do sad smo imali 3 puta manji budžet. Ove sezone tek idemo ozbiljno na EL. Zvwzda je svih ovih godina imala bidžet za ceo tim koliko koštaju samo Panter i Lidej.
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

Čović posluje domaćinski...ahahaha.. oplakah. Jel i Raduljica domaćin? Samo što Litvanac nije Čovićev igrač nego Duškov. Ove godine Čović nam je nepotrebno produžio Luku Muku , preplatio Davidovca i vratio mlađanoga Teodosića. U KK je preko potrebna ozbiljna Baharizacija.
D

Decima

pre 10 meseci

Tooo brate moj, Naneliiii smo im bol i dusevnu patnjuuuu.🏆🏆🏆🏀🏀🏀
д

да, да...

pre 10 meseci

...штета што се не ложите на трофеје, додуше ни не освајате их 😂😂😂
D

Da,da

pre 10 meseci

Pa vise trofeja imamo nego vi😂😂😂
G

Gost 1991

pre 10 meseci

Za malo da igra 1/2 prošle godine..hahaha
д

да, да...

pre 10 meseci

...кренула му је суза док је потписивао, сам тражио да му смање плату, а пре тога одбио вишеструко већу понуду вечитог ривала 😂😂😂
T

Tako je

pre 10 meseci

Mnogo bola smo vam NANELI se nastavlja
S

Stameni

pre 10 meseci

Odlicno vec kad nismo zadrzali Egzuma barem smo njega zadrzali. Sasvim korektan igrac i veoma zahvalan igrac. Izvukao nas je par utakmica sa njegovim trojkama u najbitnijim utakmicama. Odlican potez sto smo ga zadrzali ocekujem da bude jos bolji ove sezone.
S

Stameni

pre 10 meseci

Odlicno vec kad nismo zadrzali Egzuma barem smo njega zadrzali. Sasvim korektan igrac i veoma zahvalan igrac. Izvukao nas je par utakmica sa njegovim trojkama u najbitnijim utakmicama. Odlican potez sto smo ga zadrzali ocekujem da bude jos bolji ove sezone.
P

Pouzdan Izvor

pre 10 meseci

1.5m za godinu. Prošle imao 2.4.
g

greška mala

pre 10 meseci

1.4
J

Jos

pre 10 meseci

Malo pa ko Kampaco za 6 meseci.
H

Hahahaaa

pre 10 meseci

Mozda si pouzdan u zelezniku,ovde lupetas!Ni Panter nije imao toliko prosle sezone a Naneli je imao oko 800.000...Citaj ti kurir i telegraf pa ces biti pouzan😂
k

kaliop

pre 10 meseci

jos kalates i rejnolds iz reala i pali se masina
C

Cartel

pre 10 meseci

Sa ovim potpisom plus Mirotic potrosili ste oko 25 miliona,Plus Pengos I Nibo bice budzet oko 30. Kao slabiji NBA Tim,Drzavni projekat...
t

tuga sa severa

pre 10 meseci

plači, kukaj...hahaha
r

raul

pre 10 meseci

a ovi vasi dosli za kikiriki
b

bsj

pre 10 meseci

200 milijardi roki
f

fmp4

pre 10 meseci

Vi recite hahahha
s

samo jedan covek

pre 10 meseci

Zaboravio si Dragica
L

Ludilo mozga

pre 10 meseci

I?!
V

Vi

pre 10 meseci

Čabe i trosite za ovih deset godina za 14 ili 15 mesto, i brukanje po EXEL tabelama nekim.
M

Mr.

pre 10 meseci

Okafora si zaboravio rodjace… odbrojavaj 😃
R

Realno samo

pre 10 meseci

Kakve su ti to price, gde si nakupio 25? Sa Miroticem, centrom i plejom, dobacicemo do tipa 15m
0

08900

pre 10 meseci

Svaki cent vredan Projekt 😉 Ne brini Bajo
D

Dajvak

pre 10 meseci

Iz tvojih u Božije.
m

madness

pre 10 meseci

I ovaj verovatno potpisao za minimalac i polutke preko sindikata...

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Mirota potpisao, Naneli ostao…jos jedan dobar plej i bekap centar i osvajamo EL sa pola gasa….niko te nikad voleti nece ko sto te volim ja Nanela Nanela ubico loli ribaraaaa
д

да, да...

pre 10 meseci

...какав клуб, такве и легенде 😂😂😂
@

@kalčojaje

pre 10 meseci

Ti si baš vickast!
p

podesen

pre 10 meseci

Plej Kalates,centar Dzekiri i jos jedan suter.
M

Mr.

pre 10 meseci

Mislim da Okafor dolazi…
@

@Da, da

pre 10 meseci

Normalno, nekom je legenda Obradovic, Danilović, Dordjević, Vujosevic ima ih po dosta, a vama je legenda drmr sto ne moze niko da mu zabrani kako ce klub da mu se zove😂😂😂
д

да, да...

pre 10 meseci

...па то и кажем, какве легенде 😂😂😂 једино Вујошевић потекао у Партизану, био играч у рангу Акојона.
s

sasa s

pre 10 meseci

Opet cenzura?
N

Nista novo..

pre 10 meseci

nece biti povecanja penzija.
n

napredni grobar

pre 10 meseci

Neograniceni budzet
д

да, да...

pre 10 meseci

...страшно шта вам ради апартхејд 😂😂😂 Издржите, браћо гробари, све ће се ово једном лане звати.
Z

Zove se lane

pre 10 meseci

Od kada je stigao nas Zeljko 😎
д

да, да...

pre 10 meseci

...позз од Радоње, Алимпија и Душковог помоћника 😂😂😂
A

A sad

pre 10 meseci

gde je onaj klinac sto ima polaganje u avgustu iz biologije,da nam kaze da je Naneli otisao odavno??? Gde si sinko??? I jos jedno,do kraja sl nedelje ces se bas isplakati,kad budes video ko ce sve potpisati za nas 🇪🇸 pa 🇺🇸
д

да, да...

pre 10 meseci

...иначе сте познати као трофејни клуб 😂😂😂 брзо сте дошли од тога да вас уништавају до тога да ће неко да плаче због вас.
M

Mr. @Da da

pre 10 meseci

ma bitno da ste vi napravili rezultate u pm i nauzimali trofeja… da Vam nije bilo privatne lige, u vitrini bi pored kojeg pehara imali spajdermena.
s

samo jedan covek

pre 10 meseci

Ajde Mirota potpisivaj, sta se vise ceka...
М

Мирота

pre 10 meseci

Ево, брт, само што нисам, него нисам чуо телефон, био на пуњачу, у другој соби 😂😂😂
R

Realizam

pre 10 meseci

Na svadbi je čovek, uživa, to ti je gotova stvar.
s

samo jedan covek

pre 10 meseci

Cujemo se u ponedeljak :)
t

tako kažu u Izraelu

pre 10 meseci

Potpisao za Makabi
g

ghost11

pre 10 meseci

Kako će se klub ugasiti za 2-3 godine nisu ni svesni Žoc efekta 🤣🤣
g

gost1978

pre 10 meseci

to je nazalost tacno, al ne znam kako vama uspeva da se ne ugasite opet posle svog ovog bacanja para i promasaja
k

kuknjava

pre 10 meseci

Nismo mi vi da se gasimo.ne postojite 12,13 godina
д

да, да...

pre 10 meseci

...добро је да Партизан постоји 😂😂😂 заправо Игокеа
@

@@@da,da kviz

pre 10 meseci

Pita se da-da za koga navijati: a) IL Ribar b) FMP c) Radnicki Basket d) CZ Diva-Idea-Millenium...Dva ne mozes odabrati.
g

gooxy

pre 10 meseci

Partizan se nikad nije ugasio niti fuzionisao za razliku od vas,dobro vi to znate i to vas vise boli nego Mirotic .plus sto vas vasa legenda na svakom gostovanju u emisijama podsjeti na to
h

hahahHa

pre 10 meseci

nije ga niko hteo
M

Milentus

pre 10 meseci

Jos bolje, nama znaci.
L

Lom

pre 10 meseci

Htjeli su ga ali covek rekao ima neka nedovršena posla⚫⚪⚫⚪

kln

pre 10 meseci

pa koliko para?
g

gost1978

pre 10 meseci

9 miliona za godinu dana
D

Dedadakaze

pre 10 meseci

HVALA MAJSTORE!!! VEOMA VAZNO!!!!
L

Luja

pre 10 meseci

Dva miliona evra po godini , neto. Samo sipaj...
7

79

pre 10 meseci

To se trazilo.Takvog ubice nema na trzistu.Svi glavni igraci na okupu,jos Mirotic sto je gotovo,i petica dobra.Partizan prvak Evrope 2023/2024
д

да, да...

pre 10 meseci

...уопште нисте полетели после прве титуле у 10 година 😂😂😂 биће да вас чекају непријатна изненађења.
@

@da, da

pre 10 meseci

Ne mogu se ove stvari objasniti nekome čiji se klub ne loži na top 8...
G

Grobi 89

pre 10 meseci

ali samo gasiram ih, NANELI!
H

Hermano7

pre 10 meseci

Toooo Majstoreeee!!! Ne znam zasto al mislim da ces bas ovu sezonu igrati na nivou Barcelone.
С

Сјајна

pre 10 meseci

Вест!Јел су познати детаљи уговора? Хвала свевишњем!
c

crno na belo

pre 10 meseci

vrhunska vest.dzejms je najvece pojacanje,kakav igrac koji jednostavno odvaljuje sve redo,m-radost nam je doneo veliku.igracina top-jos ako dode mirota bicemo paklena ekipa-naneli ce biti medu legendama crno belih sigurno.suter i covjek koji pozitivno zraci
S

Snoumen

pre 10 meseci

Dobro je.....jos samo da ono glavno ozvanice i bice jos i bolje
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Bravo Džejms! Formira se još ozbiljnija ekipa !

nikosnikos942@gmail.com

pre 10 meseci

Sjajno! Ako je sa Mirotićem sve završeno, krenuti po centra i pleja i sto da ne jos nekog košarkaša. Moram da pohvalim CZ sjajne igrače dovela. Jedva čekam start takmičenja. Srećno KKP KKCZ
T

TO ..TO

pre 10 meseci

NAJJAČI LIK DEFINITIVNO
A

Alcatraz

pre 10 meseci

CRNI STRELAC NANELI!!!!!!!!! TO SE ČEKALO IDEMO DALJE. ⚫⚪⚫⚪⚫⚪
a

ansjsjs

pre 10 meseci

NAJVECE POJACANJE! BRAVO BRE🖤
C

Crni STRELAC

pre 10 meseci

Tako jeeee bree🖤🤍
H

Host

pre 10 meseci

Lepota poroka !
а

ахаха

pre 10 meseci

Ајмо цифра?
ž

žbs

pre 10 meseci

600k