Velika vest za Grobare: Naneli produžio ugovor sa Partizan Mozzart Betom

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.07.23. | 22:30

Krilni košarkaš i regionalni šampion produžili saradnju

Partizan Mozzart Bet završio je još jedan veliki posao u prelaznom roku. Ne, nije u pitanju potpis Nikole Mirotića, ali će naredni redovi sigurno obradovati navijače Partizana. Regionalni šampion uspeo je u nameri da produži saradnju sa jednim od najboljih igrača ekipe Željka Obradovića u prethodnoj sezoni.

Sjajni krilni košarkaš potpisao je novi ugovor sa Partizan Mozzart Betom. On bi, prema slovu novog ugovora, trebalo da ostane stanovnik Beograda još 12 meseci.

Izabrane vesti

Vest o ostanku Nanelija potvrdio je i Partizan Mozzart Bet na društvenim mrežama, uz sliku Ledeja i Džejmsa Nanelija i njihovoh karakterističnog plesa.

Veliki vetar u leđa dobio je trener Partizana Željko Obradović, pošto je Džejms Naneli četvrti košarkaš koji je produžio saradnju sa crno-belima ovog leta. Pre njega to su uradili kapiten Kevin Panter, potom Zek Ledej i Aleksa Avramović. Iz Humske su otišli Matijas Lesor u Panatinaikos i Dante Egzum u Dalas i Jan Madar u Fenerbahče, dok se Papapetru vratio u Atinu posle isteka ugovora.

Imao je Dđejms Naneli promenljiva izdanja tokom sezone. Međutim, u sistemu Željka Obradovića pružio je najviše kada je bilo najpotrebnije, u finalnoj seriji ABA lige protiv Crvene zvezde.

Pre Partizana Džejms Naneli je igrao za Makabi iz Tel Aviva, Fenerbahče gde je takođe sarađivao saq Željkom Obradovićem, Olimpiju Milano. Ima i bogato NBA iskustvo, pošto je nosio dresove Minesote, Hjustona i Nju Orleansa. Pored titule šampiona Evrope sa Fenerbahčeom, osvojio je i dva prvenstva Turske i dva Kupa iste zemlje.

Finansijski detalji novog ugovora Džejmsa Nanelija i Partizana nisu poznati.


tagovi

Džejms Naneli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara