Jan Veseli (Foto: Starsport)
Jan Veseli (Foto: Starsport)

Veliki Jan Veseli: Moje molitve su usmerene ka Beogradu i posvećene žrtvama koje su stradale u pucnjavi

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.05.23. | 22:47

Češki košarkaš posle plasmana na Fajnal for Evrolige odao počast nastradalima u pucanjavi u osnovnoj školi na Vračaru

Tragedija koja se danas dogodila u beogradskoj osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru, zavila je Srbiju u crnu. Poruke podrške stradalima i njihovim porodicama dolaze sa svih krajeva sveta, a svoje molitve iz dalekog Kaunasa, posle velike pobede Barselone i plasmana na Fajnal for Evrolige, poslao je i bivši košarkaš Partizana, Jan Veseli.

Izabrane vesti

"Želeo bih da kažem još jednu stvar. Sve moje molitve su usmerene ka Beogradu, posvećene svim žrtvama koje su stradale u pucnjavi. Sve moje molitve idu njima", rekao je Veseli posle meča.

Češki košarkaš je uz zemljaka Tomaša Satoranskog bio najbolji akter utakmice u Žalgirio Areni, koju je Barsa rešila 77:66 u svoju korist i tako obezbedila plasman na završni turnir.

"U drugom poluvremenu smo bolje kontrolisali loptu, borili se čvršće nego u prvom. Čestitam Žalgirisu na fantastičnoj sezoni, dokazali su da zaslužuju mesto među osam najboljih. Borili su se kao ludi na svakoj utakmici tokom čitave sezone i to pokazali i u ovoj seriji", dodao je košarkaš Barselone.



tagovi

Jan VeseliKK Barselona

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara