Komentari na vest

Veseli i Satoranski predvode Čehe na Evrobasketu

K

KozelPivo

pre gotovo 2 godine

Nijma ce oni da igraju do smrti. Ali uvek sam govorio bolje imati tri asa i ostale kakve takve igrace,nego kao 10 MVP i 14 NBA igraca u ekipi. Primer su i Slovenci. Uostalom nekada i nama u Jug bivsoj,a i Srbiji do pre par godine, 2-3 igraca odskakala, a ostali asistirali.
d

dubl

pre gotovo 2 godine

Nikako za potcenjivanje. Da je i Šilb tu - rekao bih da ćemo se kidati za prvo mesto u grupi…
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Možda za većinu nepoznanica, ali izuzetno komponovan sastav. Nema posle dugo godina Zvezdinog Šilba. Ali ako se mi plašimo Češke, bolje i da ne igramo onda
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Postoji toliko precih stvari kojih covek treba da se plasi u ovoj opste-drustvenoj krizi, od toga da li ce Santoranski ili neki nas milioner prebaciti vise puta loptu kroz obruc. Svi oni igraju prvenstveno za sebe i svoju licnu afirmaciju pa mi se iskreno ... za ovo prvenstvo.
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Malo jači od Knjaz Miloša
N

NN3

pre gotovo 2 godine

Krejči iz Oklahome na spisku za Češku, Maledon iz Oklahome na spisku za Francusku, a Pokuševskom "brani" Oklahoma da igra za Srbiju dva leta već?? Da, da... Ne zvati ga više nikad, kad pokušavaju da prave narod ovako ludim.
m

miou

pre gotovo 2 godine

druze,poenta je placanje odstete klubu,sto su Ceska i Francuska verovatno uradile za ovu dvojicu a nas savez nece za Pokusevskog,jer ne bi imao mesta(slab je,nema utakmica,niije u ritmu,nema poziciju...),ali se spiunuje kako nece da igra,tj kako ga klub ne pusta.
K

Klinac

pre gotovo 2 godine

Jedan je Blejk Šilb. Bez njega ništa. Razbićemo ih.
A

Alooo

pre gotovo 2 godine

Biće bas zanimljiv basket