Komentari na vest

Veseli posle poraza od Srbije: Svi kažu da je Jokić spor, ali...

A

Alkos

pre preko 1 godinu

Brat nas volio bih da još jednom obuće crno beli dres
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Odlicno priča srpski ali i mudro zbori. Kari , Micic a bogami i ostali igrači koriste Jokica 200 posto. Celafuto ga je koristio 2 posto. E sad ce da se jave tatlabani da me kritikuju ali to je istina i dok se igra kosarka pricace se o treneru koji je odlucio da Jokic bude Bircina rezerva. Sa ovim su se složili...
V

Vojica

pre preko 1 godinu

Ustani dok spominješ tog "celafuta" balavac, jer taj ima titula više nego ti godina, a među njima su i tri srebrne medalje sa našom reprezentacijom koju nismo mogli da osvojimo sa drugim velikim trenerima od 2002-ge,osim sa Dudom jednu i njim 3!
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Veseli pravi primer kako treba da posluju Partizan i Zvezda. Kad dovode strance, da to budu klinci iz Evrope, a ne igraci pred penziju. Da se ovde afirmisu, da klubovi zarade od njih, da nauce i zavole srpski, te posle ceo zivot budu vezani za Srbiju. Sutra taj Veseli, Lovernj, Bertans, da postanu nesto u NBA, FIBA, Euroligi, klubovima ili nekoj drugoj organizaciji, mi imamo otvorena vrata kod njih. Veseli nece da prognozira Srbiji na koju medalju puca, "da ne urekne". Taj nacin razmisljanja, i termin, je mogao da nauci samo ovde. Srbija je ostavila trag na njega, kao sto bi ostavila na bilo kog klinca koga dovedes sa 17 i ucis ovde 3-4 godine. To je put kojim trebaju ici nasi klubovi. Partizan ce to odraditi sa Madarom, Glasom, itd. a nece ispastati rezultati. Covic bi mogao da to isto pocne da radi. Legionari pred penziju mogu da ti zavrse posao, ali oni su tu da uzmu pare koliko mogu pred kraj karijere. Ne zanima ih da se vezuju, uce kosarku, zavole zemlju.... 30+ legionari, su skroz pogresna politika. I Partizan i Zvezda trebaju da revidiraju svoju filozofiju vodjenja kluba.
H

Heteristi68

pre preko 1 godinu

Treba napomenuti i da je Veseli ozenjen Srpkinjom, to je jedan od razloga sto i dalje dobro prica srpski, tj. sto ga jos tecnije prica nego kad je igrao u Partizanu.
2

202902

pre preko 1 godinu

Šta je tačno Partizan zaradio na Veselom osim da može da priča da im je bio Veseli (što objektivno za poslovanje kluba ništa ne znači, navijačko puvanje - možda)? Dečko došao, bio 3 godine, kad mu je istekao ugovor otišao na draft, pa dalje Fener itd.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Nek prica ko sta hoce, al mi od Jokica boljeg nismo imali. I nema to veze sa pozicijom, ovaj covek je nivo iznad ostalih. Ne znam kakvi su bili Kica, Praja, Zucko (to je bio drugi sport maltene), al svi u poslednjih 30 godina, ipak su fino ispod Nikolinog nivoa.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Sa Kicom, Danilovicem, Bodirogom, ne mozes Jokica porediti jer nisu ista pozicija. Mozes sa Divcom, koji je bio odlican igrac. Medju 5 najboljih centara globalno (i sad ima 90 rating u 2k22). Centra kao sto je Divac Evropa nije imala od tada, a Jokic je vec uspeo da ga prestigne. To samo govori o Jokicevoj velicini. A tek mu predstoje najbolje godine... Tesko je reci da li je Jokic najbolji svih vremena koji se pojavio. Ne znamo ko je sve prosao ispod radara. Svakako, Jokic ce biti najuspesniji, i niko nece moci reci da je bolji od njega. Ne pricam samo o nasim igracima, vec i o americkim.
A

Andrejka

pre preko 1 godinu

Centra nismo, besmisleno je porediti pozicije posebno u zemlji košarke, ali ono što ga izdvaja je atipičnost,nešto što je nama u genima, šmek, vic što bi rekao Đorđević.. Čovek taman počne da izvlači i deluje da nema veze sa centrima, a onda izdominira pod košem
A

Ateista

pre preko 1 godinu

Kuća Luča Ogi i ostalo tepanje, a zato prema ostalima najgnusnije prozivke i vredjanej. Je.o te Kica, Jokic je najbolji ikad srpski igrac kosarke. I danilovic te j..o isto
F

FOČAK

pre preko 1 godinu

Veseli priča srpski da ga ceo svet razume. Svaka čast za Letećeg Čeha. Respekt.
G

Gost4

pre preko 1 godinu

veliki gospodin, vrhunski kosarkas puno srece u nastavku prvenstva i u karijeri, stvarno je ostavio dubok trag u nasoj klupskoj kosarci
H

Hahaili

pre preko 1 godinu

Mnogo lepo videti stranca kako je savladao srpski "na brzinu". Kapa dole!!