Komentari na vest

Vildoza: Partizan odradio odličan posao predstavljajući Srbiju u Evroligi, nije zaslužio onakav kraj

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Ovo je ocekivano Vildoza je skroz korektan lik.
ц

црно на бело

pre 12 meseci

Дошао у БГ,гледао је плеј оф ЕЛ,на једној страни традиција Партизана, а на другој страни традиција ЦЗВ...нормално је да у једном моменту помисли како би било играти пред пуном Ареном,онаквом атмосфером,а под сводивима Арене банери са четири европска трофеја,прегршт домаћих трофеја и плејада историјских играча ове игре...
r

reb8888

pre 12 meseci

...jel' moguce da zaista mislis tako nesto??? pa sve ste to imali i prethodnih godina, zasto nisu trcali iz makabija, armanija ili barselone u takvu velicinu, nego ste igrali sa vrabcem i salicem???? stvarno mislis da stranca zanima kada potpisuje sta je klub osvojio pre 30, 40, 50 godina??? onda bi trebali da trce ko ludi u zvezdu da sledece sezone igraju ligu sampiona a mi poginusmo da nadjemo jednog napadaca...pare sine, pare, ne dolaze preko okeana u srbiju zbog tradicije kluba, a ni prethodna sezona vam nije neka preporuka, kao ni one pre nje...
0

015

pre 12 meseci

Imam neki utisak sa ce ih sokici apdejtovati, da ih necemo ni docekati.😔
L

Luka555

pre 12 meseci

Nisam očekivao ovo hvala bratu Vildosi⚫⚪🤝🔴⚪
e

estate agent

pre 12 meseci

Hakovali su mu profil...kao i lebranku
S

Sofronije III

pre 12 meseci

Zamislite da ovako nešto izjavi neki igrač Partizana za Zvezdu. Ne možete? A zašto? Zato što nismo isti.
a

a mozda

pre 12 meseci

Zato sto niste prosli u top8 pa nemamo sta da cestitamo. Nismo isti
S

Sofronije III

pre 12 meseci

Pazi ovako, te 2015-16 kada smo mi igrali Top 8, vi se niste kvalifikovali ni za jedno evropsko takmičenje... baš kao ni poslednje dve godine, samo što tada država nije htela da vam plati pozivnice.
Р

Реално

pre 12 meseci

Час за неке српске играче и председника клуба за који наступа ...Не би ме чудило сутра неко саопштење да падне 😀
S

Sofronije III

pre 12 meseci

Čas za celokupnu košarkašku sekciju KK Partizana, uključujući i doktora Momu.
x

xyzet

pre 12 meseci

Baš korektna izjava od strane Vildoze. Mora toga biti još. U redu, i trener Ivanović je korektan, sportista, baš kao i naš Željko. Sad je red da se oglase i dva kapitena i da se igra košarka. Čini se da bi naš Panter to lako učinio. ali brinem zbog Lazića, da li bi mogao da napravi taj korak? S moje strane ja bih pustio zvezdine navijače, njih 500 - 1000, na finale, pa neka viču šta hoće, to je folklor i neka čar svega, samo da ne bude nasilja, bacanja svačega na parket, tuča i tih gluposti. Ali, ko može garantovati da bi prošlo kako treba, ipak je ovo ABA a ne EL.
P

Pazi

pre 12 meseci

Po tvom komentaru Panter ispada više fer play igrač od Lazića. Svako ko je realan neće se složiti sa tobom.
S

Sofronije III

pre 12 meseci

Dragi moj, da li je Lazić ikad pokazivao srednji prst protivničkim navijačima? A Panter? Da li je Lazić nekoga udario pesnicom u međunožje? A neko njega? Ne ide tio tako.
D

Don Vlto Corleone

pre 12 meseci

Sve mi se čini da se udvara Partzanu. Ali ako se gleda realno svi težimo nečem boljem i većem u životu pa i on
o

ok

pre 12 meseci

Meni se cini da neki ljudi imaju limit u inteligenciji ali to je samo njihov problem.
V

Vamos

pre 12 meseci

Come to Partizan bro!
e

ejj

pre 12 meseci

Vredjanje Andjusica, napadi I ponašanje Lesora, Tuzakanje Evroligi od strane Zorana Savica... ne ne treba ovakve izjave da niko ne izjavljuje od strane igraca kkcz jer ne zasluzuju uopste
e

ejj

pre 12 meseci

Vredjanje Andjusica, napadi I ponašanje Lesora, Tuzakanje Evroligi od strane Zorana Savica... ne ne treba ovakve izjave da niko ne izjavljuje od strane igraca kkcz jer ne zasluzuju uopste
m

mile led

pre 12 meseci

I ovaj se nudi Partizanu, logično kada je video u koji klub je došao
A

As01

pre 12 meseci

Ma svi igraju košarku zbog vas i samo se vama nude! E cirkusa od kluba i navijača. Osvajači svega unapred :D
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Šta lupa ovaj, ko je podržavao partizan protiv Reala. Da ti nisi patio za devojkom, mi bi bili u top 8. Mani se noćnog života i počni da igraš kao što si igrao prva dva meseca kada si došao.
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Ипак су то спортисти сине, код 99% њих, iq је на много ниском нивоу. Они живе у паралелном свету, тако и овај што је подржавао партизан!
J

JUKIDUKI

pre 12 meseci

A zbog njega niste u TOP8? NIKADA NEĆETE NI BITI!
R

Radonja tripleta

pre 12 meseci

Čeka se jer su jaja, REAL dosad odigrao 2 meča u prvenstvu, ovi ne mogu se oporave nedelju dana. Nepošteno i prema Stud Derby i prema ostalima koji ih čekaju, Aba treba da sankcioniše ovo. Al džaba im opet tripleta zna se gde ide, posle večerašnjeg rutiniranja, Žocko sprema tablice, sutra zakazuje trening u 7.
g

gost0

pre 12 meseci

jeste, treba Partizan da se izbaci i da se dodeli titula Zvezdi! Zasto je uopste i pocinjao play off kad nisu svi ucesnici bili u stanju da ga igraju po rasporedu?! I koga vi cekate? Toliko ste sigurni da cete uci u finale? Ko kaze da ce i Partizan proci?!
@

@gost0

pre 12 meseci

zbog cega nisu bili u stanju, ostali ucesnici plejofa su igrali svoje domace meceve i to protiv mnogo jacih protivnika, nije svet stao zbog njih, ali to je ta aba, koja radi protiv partizana.
D

DžoniRS

pre 12 meseci

I evo prve i glavne razlike između Partizana i Zvezde. Nikad, ali ni u sledećih milion godina, neće igrač Partizana da izjavi nešto ovako.
M

Milos Veliki

pre 12 meseci

@dzonirs Pa kako da izjavimo kad kkcz ne postoji evo vec koliko, 13-14 godina? Te bajke u koje vi iznajmljeni vjerujete (da je fmp zvezda, da je zvezdin stadion nekakva Marakana) pa gori ste od djece od 4 godine koje vjeruju u bajke, babaroge i vjestice. Bice da vam je takav mentalni sklop...
D

Daj faul

pre 12 meseci

Dobro ti “Milose veliki”, FMP je sampion svega vec godinama unazad, jel ti sada lakse? Kako vas nije sramota da samozvana institucija nije mogla pored FMP-a ni da pridje peharima… c c c strasno, sram vas bilo Igokea Partizani… tj Partizan Vizura… ili ipak ne
D

DzoniRS

pre 12 meseci

Ajde, posto mi vec ne znamo, da vidim znas li ti. Je l ste Partizan Igokea ili Igokea Partizan? Ili ste mozda Partizan Ofy? I cisto da naucis nesto u ove sitne sate, Marakana nije ime, vec nadimak stadiona, tako da nemoj da se javno brukas sa time. U Brazilu je to stadion novinara Marija Filje (za sad, ceka se da mu promene ime u Peleovo), a kod nas je to stadion Rajka Mitica, ali i jedan i drugi nose nadimak Marakana. Skoro sam naisao na jos jedan stadion koji ima nadimak Marakana, ali sam zaboravio ciji, cini mi se da je neki spanski nizeligas. Tako da je bolje da znas o cemu pricas, narocito kad prozivas druge da ne znaju, cisto da se ne blamiras.
7

799

pre 12 meseci

pa Zeljko izjavljuje svaki put da se treba ponasati normalno, da treba biti normalan, pa ga ovde stalno pljujete i vredjate. Da je ovaj neki Srbin nikad ovako ne bi izjavio, a ovaj lik je skroz koretnak lik, zato je ovo i izjavio, ali ne brini i on ce dobiti opomenu kao i lebranko za hakovani profil. Tacno je, nikad necemo biti isti, nikad necemo mahati eksel tabelama, nikad necemo pisati svaki dan po par saopstenja, nikad nas trener nece govoriti kako on zna da neko zna nesto, nikad necemo zbog gluposti ici u policiju i prijavljivati zbog koskanja na terenu,NIKAD NECEMO MENJATI ADRESU I GRB..i jos mnogooo toga.TACNNO SI NAPISAO NIKAD NECEMO BITI ISTI! Marakana - NADIMAK 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
S

Sofronije III

pre 12 meseci

@799. Željko je izjavio i da bi svakog protivničkog igrača na domaćem terenu zaštitio od vređanja, pa hajde što nije zaštitio Musu, bosanskog, nego je ćutao na horske uvrede Kaliniću, domaćem preprezentativcu
g

gost0

pre 12 meseci

Sofronije, pricas o uvredama za Kalinica, pa vi ste ga lincovali 2 godine, Zeljko da brani vaseg igraca od vas samih, pa ne ide!
S

Sofronije III

pre 12 meseci

@gost0, ja pričam o onome što je on sam pričao 12.1.2017. na konferenciji za štampu. Potraži snimak na Jutjubu "Delije skandirale Željko..." i pogledaj od 42. sekunde. "Jer da je neko došao u moju salu i vređao protivničkog igrača i protivničkog trenera, ja bih ustao i probao da ih zaustavim. A ovo je bilo horsko pevanje, što znači da je pripremljeno." Da li je to uradio?
7

799

pre 12 meseci

@sofronije III sofronije sofronije..Da Zeljka nije bilo, Real bio doceka u Areni na krv i noz, igrali su u Areni trecu utakmicu kao da se nista nije desilo. Sam Musa je davao sve korektne izjave o navijacima, i ti dodjes ovde i kazes kako je neko nekoga vredjao. Vidi se da si isti kao i ovi sto pisu saopstenja umesto jutarnjeg umivanja, pa se mesate tamo gde niste ni blizu. Zeljko konstantno spusta tenzije sa covicevim klubom, a ovih ih sve vise dize i dize. Covek spusta tenzije, Covic narucuje vredjanje i jos kada spiker opominje navijace, Covic tog istog psuje. Covek dve godine spusta tenzije, a covic svaki dan sve vise ih dize, sta ste vi uradili po pitanju istih ?
h

hhk

pre 12 meseci

Respekt za tebe brt od druge strane
J

Još

pre 12 meseci

kada bih mogao da poverujem u izjavu.

Milos Bozic

pre 12 meseci

bitno da ćoravom verujes.
T

Toliko...

pre 12 meseci

Dobio je sta je trebalo da dobije, karma je cudo
V

Vas ona

pre 12 meseci

Tek ceka za sve ! Polako samo
G

GOŠA 77

pre 12 meseci

👍
e

ehoo

pre 12 meseci

zasluzio je...