Komentari na vest

Vilijams Gos: Nisam video ništa slično ovom preokretu, išli smo posed po posed, ostali staloženi i pronašli put

G

GrobarKosmet

pre 12 meseci

Kako se niko od njih ne seti da napise kako su okrenuli… da nije bilo suspenzije metla bi vam radila 100%… ovako nema sta da zamerimo nasim igracima… Panter suspenzija, Lesor suspenzija, exum rovit, avram povreda a najteze bilo ona tragedija koja se desavala po Srbiji.. namestilo kako se namestilo, steta, mozda bi se ovo osvojilo…
J

Junker

pre 12 meseci

Zeljko je sigurno jedan od najboljih trenera u Evropi ikad, ALI bio. Vec nekoliko godina to nije, njegova kosarka je zastarela. Izbacio ga je jedan Alimpije kog i dalje mnogi nipodastavaju, Radonja ga odvalio, Ivanovic bolji u medjusobnim duelima, Cus Mateo koji je verovatno najgori trener ikad u Realu. Nek ide u penziju i zivi od stare slave.
j

jovan 988

pre 12 meseci

ja moram da napisem, da skoro, ali skoro nista gluplje nisam cuo...zamisli da.partizan ima roster od 16 igraca kao real, partizan je ispao samo zbog kazni evrolige, inace ovo je trebala da.bude metla...jos nesto real je danas poceo da igra onog trenutka kad su centri nasi imali po 4 licne, oslabila odbrana, nije bilo smoguce igrati odbranu kao u prvom poluvremenu...pokloni se doktoru kosarke zelimiru obradovicu i pocni da citas nesto o kosarci...
@

@Junker

pre 12 meseci

Mleko zagrej i u krevet. Nije ovo za tebe.
J

Junker

pre 12 meseci

Hocu, od danas cu svaki dan da citam kako jedan trener u istoj sezoni izgubi prvi derbi u EL trojkom u zadnjoj sekundi pred 20k svojih navijaca, kako u finalu kupa ispusti +18, kako prvi u istoriji EL izgubi nakon 2:0, kako u utakmici sezone ispusti +18 (prati vas taj broj), kako 2 godine zaredom bezi iz nacionalnog prvenstva sto je presedan u istoriji tog kluba i kako sa najvecim budzetom ikad u regionu zavrsava 2 sezone sa 0 od mogucih 8 trofeja.
a

ahahaa

pre 12 meseci

junker imas i da citas kako zvezda ni narednih 10 sezona nece doci u top 8
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Treba vratiti Vilijamsa Gosa u Partizan legao bi nam kao budali samar.
H

Haha

pre 12 meseci

Vratite nekog domaćeg igraca. Pa vi ste institucija valjda imate nekog kvalitetetnog srpskog igrača. Sada ne moraju igrati za kikiriki, ima sad love.