Kevin Panter i Najdžel Vilijams Gos (Foto: Starsport)
Kevin Panter i Najdžel Vilijams Gos (Foto: Starsport)

Vilijams Gos: Nisam video ništa slično ovom preokretu, išli smo posed po posed, ostali staloženi i pronašli put

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.05.23. | 23:52

Amerikanac izneo utiske posle neverovatne pobede madridskog Reala nad Partizan Mozzart Betom

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Madrida)

San o plasmanu na Fajnal for je ugašen. Partizan Mozzart Bet je imao i 18 poena viška, igrao vrlo dobro, držao stvari pod kontrolom do sredine treće četvrtine - nije bilo dovoljno. Serhio Rodrigez i drugovi su zaigrali kao u transu u poslednjih 15 minuta pete utakmice u Madridu i ispisali istoriju kao prvi tim koji je osvojio plej-of seriju posle poraza u uvodne dve utakmice - 98:94 u Vizink centru.

Izabrane vesti

Večeras je Ćaćo bio režiser velikog preokreta, ali velike zasluge za potpuni preokret u četvrtfinalnoj seriji idu i na račun Najdžela Vilijams Gosa. Odigrao je sjajnu treću utakmicu, bio važan faktor i u poslednje dve (10 poena u odlučujućoj), te će ga navijači sigurno pamtiti kao jednog od heroja neverovatnog preokreta. Posle susreta je izneo utiske.

"Ostali smo pribrani, verovali i kada smo gubili, igrali našu igru i nismo previše padali, ni leteli visoko. Igrali smo 40 minuta i izvukli tri pobede", rekao je Vilijams Gos.

Podatak da je Real prvi tim koji je nadoknadio dva poraza u doigravanju i otišao dalje dovoljno govori o veličini ovog preokreta.

"Nisam video ništa slično. Bila je ovo utakmica neverovatnih serija, izuzetno važna.. Blagosloven sam što sam deo ovog tima i organizacije, kao i večerašnje utakmice".

Kako su se Madriđani digli i preuzeli kontrolu posle lošeg prvog poluvremena i početka drugog.

"Dogovor je bio da idemo posed po posed, da ne pokušavamo odjednom sve da nadoknadimo - tako stvari brzo krenu nizbrdo. Ostali smo staloženi išli posed po posed i pronašli put".

Vratio je film i na prve dve utakmice u Madridu, poraze od Partizan Mozzart Beta i otkrio kako je ekipa razmišljala priterana uza zid.

"Znali smo da u trećoj utakmici moramo da se izborimo za četvrtu, svesni smo bili da će se i Dek vratiti, što je bila velika stvar za nas. Sa te dve pobede smo znali da ćemo se vratiti za majstoricu kući. Išli smo meč po meč, razmišljali i na kraju izveli to što smo planirali", zaključio je Najdžel Vilijams Gos.



tagovi

Najdžel Vilijams GosDžanan MusaKK Real MadridKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara