"Ekipa Borca"
"Ekipa Borca"

Više nego uspešna polusezona iza Borac MOZZART Sporta

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.12.13. | 11:53

"Polako ispunjavamo ciljeve", zadovoljan je direktor čačanskog kluba Marko Ivanović

Ekipa BorcaPrvi krug takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije ekipa Borac MOZZART Sporta završila je na trećoj poziciji sa istim skorom pobeda i poraza (9:4) kao i drugoplasirani FMP. Čačani su u međuvremenu osvojili Kup Srbije i plasirali se na završni turnir Kupa Radivoja Koraća, pa direktor kluba Marko Ivanović ima razloga da bude zadovoljan.
"Zabeležili smo vredne rezultate koji su došli kao plod dobrog rada, kako igrača i stručnog štaba, tako i uprave Borac Mozzart Sporta", kaže Ivanović.
"Polako ispunjavamo ciljeve, svesni smo šta nam fali, ali pratićemo kretanja na tržištu. Imali smo i par pehova sa povredama Dumića i Cvetkovića, kao i jedan kiks kod kuće. Mislim da ćemo u nastavku sezone obezbediti plasman u Superligu".

Borac je pobedom nad FMP-om obezbedio učešće na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća.
"Utakmicu sa Železnikom smo odigrali pred prepunom dvoranom i obezbedili smo lepu promociju kluba, kompanije MOZZART, svih sponzora i grada. Idemo na završni turnir koji se održava u Nišu, u februaru, sledeće godine. Realno, ekipe iz Jadranske lige su favoriti, dok će se Borac MOZZART Sport potruditi da se što bolje promoviše. Nećemo se predavati unapred".

Izabrane vesti

Narednog vikenda igrate komšijski derbi u Kraljevu.
"Sloga i Borac uvek igraju derbi utakmice bez obzira na plasman timova. Pobedom u Kraljevu za korak smo bliži našem cilju, zato idemo na trijumf".

Posle Sloge uslediće prvenstvena pauza do 11. januara 2014. godine.
"Borac MOZZART Sport je odigrao nekoliko utakmica više od rivala, pa ćemo pre svega osvežiti tim. Malo ćemo se odmoriti, ali i raditi tokom pauze. Naredne sedmice održaćemo i UO kluba da sumiramo rezultate i razgovaramo o ciljevima. U ime kluba svim ljubiteljima  košarke, navijačima, sponzorima i lokalnoj samopravi čestitam praznike koji dolaze", zaključio je Ivanović.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Borac MOZZART SportKK Borac Čačakkls

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara