Komentari na vest

Vreme je da Jago povede Zvezdu do pobede i u Evroligi

m

matoriekspert

pre 3 meseca

Gde da je povede?
@

@matoriekspert

pre 3 meseca

sta te briga ti iovako navijas za sektase
j

jado

pre 3 meseca

nece ona nidje
D

DakaCZ

pre 3 meseca

Mi smo na piparu sigurno za top8,jedina ekipa koja igra bez izvorne cetvorke od pocetka,da je imamo glat top6 da ne kazem i bolje.Poenta je da mi dve utakmice nismo sastavili u punom rosteru i otud mnogi porazi na loptu dve pocev od zalgirisa crnizana itd.Veceras ne ocekujem pobedu jer sto bi mi bez motora ekipe bili jaci od Albe na njihovom terenu?Ako pobedimo super ako ne teraj dalje ide kljucna utakmica i crnizan se mora pobediti.
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Vi ste po budžetu za F4 ali ne igraju samo pare
D

DakaCZ

pre 3 meseca

Matoriekspert@Ne druze to ste vi po budzetu i nba igracima dok mi imamo dobar roster a jeftiniji od vaseg bar 30% sto svako normalan kad uporedi igrace vidi.I Evroliga je izbacila podatke o budzetima a da ne pricamo o kriminalnim radnjama vaseg crnog kluba i crnog fonda odakle se placaju najskuplji igraci panter naneli ledej douzer.Samo vi nemate prava da pricate.
G

Gost1234

pre 3 meseca

A zasto bas on ? Ima neke supermoci ? Kakvi glupi naslovi...
@

@Gost1234

pre 3 meseca

Nema super moci kao Zeljko da ne dobije tehnicku, ali mali nije los igrac
M

Marko1983

pre 3 meseca

Zato što je jedini bek koji je zdrav u Zvezdi
s

srka

pre 3 meseca

Ovo su unapred ukalkulisane pobede, a to su najteže utakmice. Zvezda ne voli ovakve mečeve, više joj leže ovi gde je unapred otpisana. Takve, obično dobije.
G

Gallina

pre 3 meseca

Jago je nesporno dobar igrac, vise poenterski nastrojen nego organizaciono. Opet kada pogledamo pored Teodosica svi organizaciono ispadaju tanki pa zato mozda vise zameramo neke stvari Jagu kada je rec o samoj organizaciji napada. Ali energija i trojke koje on donosi ne smeju se izostaviti kada se prica o Jagu. Bez ikakve zelje da polemisem ili provociram, ali uporedio bih Jaga koji je ove sezone bio planiran kao treci plej, zbog povreda je sada jedina opcija, uporediti ga sa Smitom iz Partizana koji je doveden kao prvi plej, msm mozda je Aleksa planiran za prvog pleja ali svakako sumnjam. Bilo kako bilo, u poredjenju sa Smitom, statisticki i gledano energetski na terenu Jago mnogo vise donosi.
z

zv23

pre 3 meseca

Smit nije doveden kao prvi plej,vec kao treci..i tu se vidi razlika u budzetima..neko dovodi dugogodisnjeg euroligaskog igraca i prvoj pleja hrvatske kao treceg plejmekera,a neko eurokup igraca od 178 cm.Nemam nista protiv Jaga,ali covek je hodajuci "mis mec"...njegov ucinak u napadu ne moze da kompenzuje to.sto u odbrani prakticno nista ne moze da odbrani.Njegova defanziva je karikaturalna,i za to nije on kriv,vec onaj ko ga je doveo,i ko se rukovidio time da se sto manje novca ulozi u tim.
A

ABCDE

pre 3 meseca

A joj Jago...igrac od 170 cm,bez ulaza,upitnog suta,da vadi kestenje,ma daj. Zvezdina jos jedna neuspesna sezona je zaokruzena. Milan Kalinic je izjavio da su Zvezda i Partizan ove sezone od drzave dbili po 22 miliona eura...da 22 miliona eura. Uzmimo u obzir da je ovo tacno a sigurno jeste,pa nek mi neko kaze da su ovi igraci koji su u Zvezdu zasluzili ovakve ugovore?! Naravno da nisu,vec se samo izvlace pare iz Zvezde,Covic jedini krivac za ovosezonski fijasko. U Partizanu vrv.slicna situacija,ali me iskreno to neiteresuje.
g

gost iz Draznja

pre 3 meseca

Ako je to rekao Milan Kalinić onda mora da je tačno hahahaha
@

@ABCDE

pre 3 meseca

Tvoj trener je sam rekao da imate vise budzeta tako da eto ti odgovora... Sto se Jaga tice, kakav je takav opet od Smita bolji
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Како те не интересује,кад си се расплакао?Која вам је била успешна у Европи у вашој историји,па си се ове тако разочарао?Старе ЦЗВ и ове нове од 2011?
@

@црно на бело

pre 3 meseca

S obzirom da vi kosarku pratite godinu dana, ne mozemo da pricamo o ovim stvarima sa vama.
M

Marko1983

pre 3 meseca

Ko je Milan Kalinić?
@

@@црно на бело

pre 3 meseca

Очигледно си јакооо,јакоооо млад...питаш старије,а имаш и гугл,па се мало информишеш...није Небојша све у кошарци.
@

@@@црно на бело

pre 3 meseca

vidi momce, prema tvom navodjenju Covica vidim koliko je sati, to je tvoj argument odnosno kompleks jasno mi je da imas 19 godina pun adrenalina sada bi ti meni nekako odgovorio da mi doskocis da budes pametan, ali moras ti jos mnogo da ucis, nemoj da preskaces lekcije nemoj da budes kampanjac. Sto se tice kosarke osim ako se nisi zaposlio kao bot, navijaj bordi svoj tim mani se botovanja, cak i za to treba neki nivo vokabulara.
@

@@@@црно на бело

pre 3 meseca

инди шта ти трипујеш овде? Из коментара видим да имаш довољно година да би требало и гугл претрагу да познајеш да користиш, тако да не смарај овде људе чео дан висиш на вестима овде срам те било ти да причаш неком да је бот. Пријатан ти сендвич.
Z

Zvezda mi je sve

pre 3 meseca

Od Filipa Čovića nismo imali ovakvog igrača. Napred zvezdo, vreme je da zaigramo sambu 🇧🇷
@

@Zvezda mi je sve

pre 3 meseca

Ozbiljne traume vam je naneo Fica, svaka utakmica igrao za FMP ili za Zvezdu protiv vas 20+ poena, boli i pece ali sta je tu je
@

@звезда ми ...

pre 3 meseca

звезда,фмп?Пронађи разлику😉
@

@звезда ми

pre 3 meseca

jasno je da ti posle godinu dana pracenja kosarke jos uvek ne poznajes sve ekipe ali daj ovo je ABA liga u pitanju to si morao do sada da savladas...
@

@звезда ми је...

pre 3 meseca

Аууу,колико ботова имате...машинерија ради...твој клуб је млад,тако да ти пратиш можда мало краће од мене...али се сећам Барселоне '98 Париза 2010..само никако да чујем те европске успехе вашег клуба...хоће ли ми их неко набројати.Ето,један...олакшао сам ти.
@

@звезда ми је

pre 3 meseca

pa i tvoj je jos mladji, svakako, pozdravila te tvoja legenda tvoj spasitelj Dodik
@

@@@@звезда ми...

pre 3 meseca

Не вреди,покушао сам...само ЈЕДАН европски успех...
M

Maestro

pre 3 meseca

Surova realnost kaze da je Zvezdina ekipa jako lose selektirana i koncipirana sa dosta istrosenih igraca sklonih povredama i sa dosta promasaja i prosle i ove sezone i kao takva jednostavno nema timski kvalitet neophodan da bi pobedjivala u kontinuitetu na nivou Eurolige!
@

@Maestro

pre 3 meseca

a pazi ovu selekciju: Kaminski, Ponitka, Jaramaz, Smit, Trifun, Koprivica, Andjusic, Vukcevic zaista sve igracina do igracine.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Taj prvi što si ga naveo, Kaminski, je bolji od svih zvezdinih centara!
@

@@Maestro

pre 3 meseca

nemoj tako Trifun im je jako bitan haha zaboravio si Aleksu kog je konacno Pesic podigao pa ga je strucnjak spustio na zemlju...
e

e al zipa ovo

pre 3 meseca

panter, naneli, ledej, dozir, kaboklo 😘😘😘
L

Lallal

pre 3 meseca

Upravo to, ni Zvezda ni Partizan nemaju ekipe za nesto vise u EL. Bez obzira na ulaganja drzave(koja su apsurdna za jednu siromasnu zemlju), nemaju kvalitet za final four. To je cinjenica, sve oatalo je uzaludno lozenje navijaca.
@

@e al zipa ovo

pre 3 meseca

Pa zipa kada ti je to jedino sto si mogao da navedes od te prejake selekcije...
@

@Bibras Natcho

pre 3 meseca

Jasno ti je da Bolomboj defanzivno mnogo vise donosi, a u napadu kroz skokove, blokove i poentiranje ne zaostaje puno za Kaminskim pa t izdracunaj ko je bolji :)
V

VZ

pre 3 meseca

Eeee baš smo se usrećili.Ako će ovaj da nas vodi u pobede.
@

@VZ

pre 3 meseca

zamisli horora da ti Jare predvodi napad...
O

On ne može

pre 3 meseca

Biti u dobroj formi. Na stranu što se možda i najviše trudi, što ostavlja srce na terenu, on nema potrebnu konstituciju za ozbiljno bavljenje košarkom, a EL je posle NBA lige najozbiljnija liga i da računamo da u obe lige postoji po 500 košarkaša, odnosno 1000 ukupno, Jago sigurno nije ni u 2000 najboljih košarkaša. On da bi bio iole koristan na utakmici, morao bi da za 15 minuta da 15 poena sa 70% šuta, da ima 5 asistencija i 1 izgubljenu loptu i to je da na jedvite jade bude iole koristan.
@

@On ne može

pre 3 meseca

Posto je plejmekeru prvi zadatak da daje poene... A sto je jos gore Jagu to opet ni ne fali, njemu fali vise kreacije u napadu. Mada je i to nezahvalno reci jer imamo Tea pa sada ocekujemo da i on moze tako. O kosarci ne znas, ali ti botovanje ide.
2

24.232

pre 3 meseca

On je usao u formu od kada igra vise, a to je od odsusva Teodosica i Nedovica. Dakle posle 3 utakmice, od cega 2 u ABA ligi. "njegove dobre partije nisu nagrađene na evro-sceni" ... mislite nije nagradjeno u 1 jedinoj EL utakmici protiv Baskonije?! Svaka cast na strucnosti.
@

@24.232

pre 3 meseca

Mozzart i strucnost...
q

qqq

pre 3 meseca

Da protiv baskonije nije sutirao trojku sa pola terena u prvoj sekundi napada mozda bi i bio nagradjen?
Z

Zvezda le

pre 3 meseca

Zašto bi nas vodio kada se mi ne palimo na top 8
L

Limarija Prislonica

pre 3 meseca

Ja sam avangarda
Z

Zvezda osvaja Evroligu 2024 !

pre 3 meseca

Danas Berlin pa opet u maju Berlin F4 i Zvezda tamo
a

all grobar

pre 3 meseca

Povesce vas Jago da ne kazem gde, gori lik od naseg Jaramaza hahahahaha
@

@all grobar

pre 3 meseca

Prema ovome sto se napisao, znaci odvesce nas dalje nego vas vas Jaramaz. Kada zelis nekog da ukanalis bar malo promisli.
d

d. g.

pre 3 meseca

Zvezdi treba organizator igre a to Jago nije. Zvezda bez Tea nema igru. Jago je poenter koji ne zna da razigra ekipu. Mali Topić je na organizatoru igre bolji od Jaga. Protiv Baskonije je gomilu napada tapka loptu do zadnjih pet sekundi i onda uvaljivao koske saigračima ili ulazio pod koš bez ideje.
D

Djape45||

pre 3 meseca

Ajmo Jago, znas kako protiv Albe, napred Zvezdana!
e

ejjj

pre 3 meseca

jako tesko.... Cak sta vise alba kuci je favorit.
@

@ejjj

pre 3 meseca

"cak sta vise" idi momak citaj neke lektire...
d

dkcz

pre 3 meseca

🇧🇷>🇦🇷
J

Junker

pre 3 meseca

Mozda i pobedimo i onda opet lozenje na top8, pa poraz naredno kolo pa pljuvacina.
J

JovanCZV

pre 3 meseca

Zasto uvek moramo imati nekog cirkuzanta u ekipi, prosle sezone bio Vildoza sad ovaj, jos Vildoza uzeo onu lepu odbojkasicu nasu sto znaci rusi nam natalitet..
@

@JovanCZV

pre 3 meseca

jel dobar sendvic