Komentari na vest

VTB Superkup: Partizan protiv Zenita za finale i okršaj sa CSKA, Mega gleda ka Uniksu

c

comi 85

pre preko 1 godinu

jel realno da nama napred na dresovima pise PRTIZAN???
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

U protekloj sezoni Partizan je ostvario fenomenalne rezultate sa relativno skromnim budžetom. Zelimir je proglašen za najboljeg trenera ABA lige, Panter za clana druge petorke lige, osvojene su vicesampionske titule u ABA ligi i Kupu Srbije a Zelimir je dobio i zvanje prvog klabera Beograda. Sto se ove sezone tice osvaja se sve, pali se masina i obrce igrica. Sve i da ne bude tako tu je sledeca sezona. Na kraju krajeva ne daje lovu Ostoja iz svog džepa a sto se navijača Partizana tice oni ne navijaju za Partizan zbog trofeja nego zbog Zelimira, Ostoje i Ostojine pudle. Sa ovim su se složili...
B

Bursa

pre preko 1 godinu

A pazite ovo,kazu navijaci fuzionisane igokeje da nas treba da bude "sramota" sto ne mozemo u EL da pobedjujemo redovno klubove sa 60-70.mil budzetima i plasiramo se na Final-4 Evrolige ili je osvojimo! A oni sa druge strane od osnivanja 2008 u laktasima pa do danas cak 11 punih godina tu istu EL videli nisu niti jednom a takodje niti jedne jedine titule osvojili nisu za to vreme! Znaci "sramota je" igrati Redovno EL zadnjih 10-11 godina i Osvajati sve moguce Titule po Srbiji i u ABA ligi, a "nije sramota" punih 11 godina ne videti niti jednom EL i niti jednom titulu,i na sve to nakon tolikih godina Posta od EL i titula morala drzava i AV da im se smiluju i bukvalno im Kupe ucesce u EL ove godina za 5.mil evra koliko je kostala klauzula za upraznjena mesta izbacivanjem Ruskih klubova! Pojam 'sramote' je izgleda totalno Izvrnut kod navijaca kluba sa 30.mil budzetom i po 4.mil punterom i crvenim trenerom koji i pored svih tih silnih drzavnih Miliona pogubi sve 3 titule u prosloj sezoni do te mere da na kraju i Pobegnu sa megdana u KLS ligi! Ako to nije prava sramota onda ne znam sta jeste zaista!
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Od 2008 do danas nema 11god Vi niste postojali do 2013te tada vas kupio coki i obrisao 16Mil Imate svake godine budzet po 20-30mil nista niste uradili top 14 najveci uspeh od 15klubova hihi Kakva laz da neko ika budzet 60-70Mil Aba Ligu uzeli na prevaru kao ispraznili halu da da prekinuli utakmicu jer niste mogli da se sastavite Da je ostala publika izgubili bi U sustini vi se gasite ove godine ipak ste vi cokibal doo
G

Grgurrr

pre preko 1 godinu

Inace penezic bijase stari cetnik.
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Koliko je samo Partizan veliki klub plače mi se. :( A mi jadni, bedni nikakvi, ne vredi preko 100 mil za ovih 10 god spucanih u klub ama ništa nam ne vredi manji smo od Mege čoveče, koja tuga, plačem, ridam.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Željko... 🖤🤍
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Pa ajde nazdravlje svima, ideuce nedelje pocinje ABA i konacno videcemo kuda se plovi i za nas (Zvezdu) i za vas. Ako uporedimo proslu i ovu godinu, mada sezona jos nije pocela, za Zvezdu mogu da kazem da odlazak Kalinica i Davidovca je veliki gubitak, zbog tog fanatickog gena borbenosti, pa ni Stef Kari to nema, zapravo, to je bio kljuc proslogodisnje pobeda i KUP-u i u ABA! Misljenja sam da i ove godine nismo slabi, dosli nam Ilic, Petrusev, Nedovic, pa i stranci da ih ne nabrajam. Pa zato se nadam da ce ponovo domaci igrati praviti prevagu kad je najteze i najbitnije, zato Zvezdasi mobilizacija od prvog kola, da prestanemo vise sa bojkotom, pa da vidimo. Sto se tice Partizana, secam se zadnjeg minuta u ABA finale i oni u sastavu Panter, Madar, Lesor, Ledej i Avramovic, a Zvezda : Davidovac, Kalinic, Dobric, Ivanovic, Wolters/Holins, pa sami sudite!! Vidim da su doveli te igrace, i mozda su u blagoj prednosti, ali ne zbog kvaliteta, moje misljenje je da vise smo gubili odlaskom Radonje nego Kaline, mada I Vlada je ok, i bice zabavno. Da je osta Radonja, bio bih 90% siguran da nastavljamo da sretenemo negde u Junu na Kalemegdanu ko zadnje dekade (:-)). AL ovako bas da vidimo, licno mislim, Zvezda ponovo dobija sve, a ako se ovo desi, bice konacni udarac na Partizan, kao sto rekao njihov Pantic, gledajte Partizan poslednji put jer iduce godine nece postajati, zbog enormnih dugova koje su sad pokusali da nadomeste preko FK Partizan a izgleda nisu uspeli, sta reci Cirkus se nastavlja, e Boze bas ti hvala sto sam Zvezdas! Srecno Zvezdo, ove godine osim fudbala i kosarke, vidim u rukometu smo se pojacali pa nije na odmet da i tamo budemo prvi ili moze i drugi za pocetak! Pozdrav!
l

laufer

pre preko 1 godinu

Kako li tek izgleda tvoj komenter,kada nisi realan?!
M

Mozz

pre preko 1 godinu

Ej ali ovi realni cigani su nalik onim na buvljaku kad uvaljuju polovne stvari
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Како си сморио са "реалним" коментаром...
M

Milojko Arsenic

pre preko 1 godinu

Neko sa Zenitom za finale a neko egal sa Peristerijem. Nismo isti!
g

gostttt

pre preko 1 godinu

Neko sa zenitom u el ,neko sa cska u el…a neko gubi od tuti frutia…nismo isti hvala bogu ,veciti sampioni pripremnog perioda..
1

1992

pre preko 1 godinu

Nekome legende Danilović i Đorđević, a nekome čovkins. Neko prvak Evrope 1992, a nekome uspjeh f117.
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Idi se klikeraj klinjo
K

Kimi alcatraz

pre preko 1 godinu

Zna fmp da ih čeka pakao ove godine
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Fiks dana na Uniks protiv Mege
a

as66

pre preko 1 godinu

Koja bolest.Na vesti Partizana samo komentari od komsije..Ali dobro,nismo isti.
F

FUS

pre preko 1 godinu

Pa isto je na vestima Zvezde, samo grobari tamo
g

grgurr

pre preko 1 godinu

naravno da ne, nekom je top 8 misaona imenica
G

Guza

pre preko 1 godinu

Ubice Partizan u finalu CSK sa 20 razlike !
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

Pa realno imate veci budzet od CSKA ove godine
I

Igokea 2008

pre preko 1 godinu

Jel zna neko koliko smo osvojili trofeja prosle godine?
O

Ostojina njiva

pre preko 1 godinu

@Igokea 2008 Pa da nismo pobegli mozda bi osvojili KLS, sta hoces ?
G

Grobari jug!!

pre preko 1 godinu

Ljubimo noge ostoji nasem
M

Mali jsd

pre preko 1 godinu

Pa oni imaju budzet veci od svih ruskih klubova sada, a zato vi stedite struju jer zeljko nece da se blamira
V

Velika CZV

pre preko 1 godinu

Zato se Coki blamira svake godine
C

CInjenica

pre preko 1 godinu

Na sta se spucalo 20 mil eura! I ove sezone ce biti cuveno nula trofeja i Zeljkovo spinovanje da nikad nije radio u ovakvim uslovima.
C

Chakkii

pre preko 1 godinu

Neumesno je pričati o novcu koji je FKCZ potrošio kad svi znamo koliko je državnih para spiskala kkpsnsigokea .Ove sezone u ove dve ekipe najmanje 15 stranaca,ukupno 35 igrača.Ko to sve finansira i koliko to košta?
N

Nenad NBG

pre preko 1 godinu

Ko je KK FMP 2 finansirao Skorcijanitisa, Dzenkinsa, Cirbesa, Riversa, Perperoglua, Milera, Voltersa, Rocestija, Riversa? Moj pokojni deda? Digli se na nas sto smo u zadnjih dve godine dobili para od drzave, a pogledajte sta ste vi sve dovodili. Kojim parama, da vam nisam ja placao?
T

Trancer

pre preko 1 godinu

Zeljko nece nista osvojiti i pored najvecih para ikad ulozenih 25 miliona evra nasih para , bice ponovo znate vec u vasim rukama bice nasa
N

No

pre preko 1 godinu

Isplaci se,bice ti lakse
P

Poznati anonimus

pre preko 1 godinu

Ne,Jovanovic ce da osvoji...😂😂😂
1

1992

pre preko 1 godinu

Nije 25, oko 105, 5 gore, 5 dole.