Komentari na vest

Žalgiris promenio trenera pet dana pred Zvezdu, Jure Zdovc posle 10 godina u Evroligi

г

говоре неки

pre preko 2 godine

Како они нама не леже. Наслушасмо се тога и у фудбалу да нам не леже тркачке совјетске екипе, па ено Звезда победила Краснодар, Каират, Партизан Сочи, а Србија Русију 5-0, да нам не одговарају технички надарене и писмене ко Португалци па Брага и Санта Клара падоше на теме, да нам не одговара у кошарци шутерске екипе, па су својевремено падали Ефес пред Звездом и Дарушафака пред Партизаном, а тај Жалгирис смо побеђивали 2017 (77-61, 61-59, 77-65), али смо и губили (дупли пораз прошле сезоне, када нас је Милакнис набио у Бг, и када су за кош добили у Каунасу, а те сезоне су за нас играли Енис и Лесор колико се сећам). Није ствар да ли нам неко лежи или не, него да ли смо квалитетни или не.. Ако нисмо квалитетни неће да нам леже ни снежни терени у Естонији, казахстанске тундре, конобари из Ирске, креативци из Лудогореца, тркачке екипе из Чешке, шутери из Литваније или Албе, а ту су и увек неугодни борбени ПАО и Бајерн. Једноставно имамо квалитет, газимо Жалгирис и идемо даље по нове победе!
N

Nikako

pre preko 2 godine

Ne treba se opustati i treba uci u mec skroz ozbiljno. A verujem da ce to i Radonja uraditi. Svi u Pionir da podrzimo momke!!!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Razbili ih Lojd i Beton. Moraju da shvate da kad igraš protiv momaka koji su se čeličili u crveno belom Pioniru ne možeš da pobediše tek tako.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Au kakvi likovi
d

d.g.

pre preko 2 godine

Iznenadilo bi me da pobedimo jer oni nam bas ne leze.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Mi ne lezimo nikom ove sezone. Pocisticemo ih sa parketa ko Nelson Milutinova.
G

Gost1121

pre preko 2 godine

Presmesan trener... Jasmin Repeša 2
D

Ddddd

pre preko 2 godine

S' konja na magarca