Komentari na vest

Zavijaju Finci, ali od tuge: Španci se mučili, pa razbili zube Vukovima za polufinale

H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Ako Španci osvoje ovo prvenstvo, bit će kao i 2019 na SP. Samo zbog sujete i bahatosti Đorđevićai Pešića. Poklanjaju drugima titule zbog svoje nesposobnosti.
N

N1204

pre preko 1 godinu

Ako niste primetili sve utakmice eliminacione faze se igraju na kos vise,tako da ovi nasi treneri bi mogli malo da se prilagode "novim" trendovima i da ne zapocinju svaku KZS sa sve polazi od odbrane tralala....zgadili su mi kosarku.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Sve i polazi od odbrane.
G

Gorostas

pre preko 1 godinu

Gledaj NBA. Tamo nema odbrane. A kao neko ko je 15 godina igrao kosarku, mogu da ti kazem da nema bolje kosarke od evropske i boljeg osecaja nego kad iz dobre odbrane napravis nesto dobro za svoj tim. Ali kako to objasniti balavcu koji se lozi na zakucavanja i suteve sa pola terena...
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Онда петорка Лазић,Лазаревић,Марковић и још два задња везна
1

1992

pre preko 1 godinu

Da nema odbrane u NBA, Ameri bi primali 200 poena na SP i OI i ne bi nikad ništa osvojili, tako da man' te se te pomalo otrcane mantre. Igra se odbrana u NBA itekako, samo se pušta na drugi način malo više spektakla, a i ima mnogo utakmica pa je možda u uvodu sezone pomalo lagodnija igra, a posle se itekako igra.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Мора одбрана једноставно мора...али ако то онда не допуниш кошем у нападу,ништа од тога...не може да се иде на нула нула
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

Eto zasto se zovu igrace kao rudy, llul a u nasem slucaju teo, kad ne ide ukrade loptu pogodi trojku, a kad se lomi utakmica neke stvari se vuku po poda :)
j

jedina razlika

pre preko 1 godinu

Teo poslednju loptu ukrao 2010 godine...
#

#tb vs Italy

pre preko 1 godinu

Olympics Qualifiying Tournament, Belgrade 2021: Milos Teodosic 1/8 fg, 0/6 3pt, 3 turnovers
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

pa ne kazem ja da i teo treba da krade lopti, ali ce neshto napraviti kao pravi kapiten neki potez tehnicku podvikne na tajmautu... I svi znaju da teo ne igra odbranu ali se ne secam da je odigrao ikad u bitnoj utakmici toliko kriminalnu odbranu kao micic protiv italije, u prevodu da bude izgubljen u prostoru ko je ikad igrao kosarku malo ozbiljnije zna ce sta pricam... A od drugom komentaru, uhvatio si se za jednu losu utakmicu daj otvori statistiku od bitnih meceva tea u reprezentaciji.. Sportski pozdrav
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Rudi Fernandez od 100 leta. Kako se provlače ovi Španci na kraju će da osvoje prvenstvo.
C

Caffe macchiato

pre preko 1 godinu

Furiozna igra Spanije u drugom poluvremenu u oba pravca. Naterali su Fince na dosta izgubljenih lopti, a sa druge strane su pogadjali sve zivo. Rudi Fernandez sa 37 godina lider na parketu, a nama 3 godine mladji Teodosic prestar. E moj nadobudni Pesicu. Sarenac je s pravom postavio retoricko pitanje, da li ce iko odgovarati za najveci neuspeh nase reprezentacije od samostalnosti 2007. godine? Fincima svaka cast. Mogu biti ponosni na rezultat i igru koju su pruzili.
M

Mortus puvalus

pre preko 1 godinu

Teodosić, 3 godine mladji, ne može da dodje do vazduha u drugorazrednom evropskom takmičenju pa mora da pauzira 2-3 meseca u toku sezone da se oporavi
G

Golem

pre preko 1 godinu

I takav je za Jaramaza mađioničar.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Kakav mi je smrad od lika onaj Rudi ali ludak kad se lomi cepa. Uhh što me nervira
B

Blast

pre preko 1 godinu

Kakve reflekse ima Rudi u ovim godinama, mogao bi Kurtoi da bude rezerva hahaha
n

nebo

pre preko 1 godinu

Udjose spanci u polufinale niti ih je ko video niti cuo, sta znaci klasa
G

Gosthjjk

pre preko 1 godinu

Mozemo mi da pricamo do sutra osvajamo ovo,osvajamo ono oni izgube u grupi i idu na zlato sad.Institucija su ma koliko nas bolelo to.