Komentari na vest

Zelena revolucija u Atini: PAO potvrdio devet pojačanja, 10. na putu - Donatas Motiejunas

@

@ Gostttttttttttttt

pre 10 meseci

Panter 30 godina, Naneli 33, Mirotić 32, Ledej blizu 30 i ti govoriš o mladosti. Lesorov odlazak još nije nadoknadjen kao ni Madarov. Partizanu fale plej i centar da ne bi košarkaške mega zvezde morale same da se bore za poziciju za šut i da ih protivnici ne bi uništavali pod košem. Pukneš 3,5 miliona evradi za najskupljeg evropskog igrača a nema ko da mu napravi akciju da dadne koš. To je kao da kupiš Ferari i daš traktoristi da ga vozi.
g

gost sa jednim t

pre 10 meseci

Vrsni poznavalac košarke

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

LeDey 28 godine
R

Realno samo

pre 10 meseci

Pa npr jul mesec je, sezona pocinje u oktobru… doce i vozac tog ferraria kao i pomocni vozac i klasican centar 🤷‍♂️
r

rea

pre 10 meseci

Ledej još malo pa 30. Smailagić još malo pa 26. Evo ga i Jaramaz još malo 29, Avramović gotovo 31. Sve je to na po dve, tri godine, broje sitno do kraja karijere.
a

ahhahahahahahahahahah

pre 10 meseci

Smajlagic 26 HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHA, decko 2000 godiste... Aleksa Avramovic 1994 godiste, kaze batica 31 hahahahhahahahhahahahahahahahahhahaha Kako volim da vas unistavam argumentovano, pa to nema nigde. Pitam se samo odakle vam toliko obraza da lazete cinjenice koje se lako mogu proveriti? Pu, sram vas bilo....
@

@ahhahahahah

pre 10 meseci

Rea je bio ironičan druže, ako nisi shvatio...
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Uz fmp top 3 najvećih budžeta zato i ne čudi da oboje dovode ovoliko igrača
i

ime gosta

pre 10 meseci

Oboje dovode ovoliko igrača? Partizan 3, FMP 6
k

kolodin

pre 10 meseci

Nema od tog posla ništa, dovesti kompletno novu ekipu i da odma očekuješ vrhunski rezultat to nikad nije moglo. Real je uvek medju 4 ekipe i osvaja jer promeni 1 - 2 igrača. Olimpija svake godine dovede po 10 vrhunskih igrača i jednom 10 godina su došli do final 4
e

ejao

pre 10 meseci

A to ne važi u slučaju zvezde koja ce po svemu sudeci dovesti 10 11 novih igraca.
b

brz

pre 10 meseci

Sta je sa Bacon-om?
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

dobio je jos u aprilu sut kartu iz PAO zbog nediscipline. Misko pokusava da ga uvali barsi, ali oni se nesto kiselo mrste na njega. Inace bio je u podmakloj fali pregovora sa partizanom pre madar incidenta. Problem nisu finansije, jeftin je jer bejkona zbog njegovog ponasanja niko ne zeli u timu iako je mozda po talentu najbolje krilo evrope. Partizan se isto mrstio na njega, ali navodno je bio spreman da se posveti timu i obradovicu. Majk Djejms je za njega jos u pelenama sto se tice ponasanja.
g

gjjvcc

pre 10 meseci

Otiša još pre 2 meseca.
G

Gostttttttttttttt

pre 10 meseci

Mrtva trka sa nasom komsinicom, ko ce vise igraca da dovede, samo zeleni mislim da dovode bolje i malo mladje igrace.

Darkoki

pre 10 meseci

ti bi mogao malo da se lecis
j

jel

pre 10 meseci

Moze neka druga prica od vas? Prosle sezone svi cmizdrili o 7,5 miliona za Kampaca, sad cmizdre o broju dovedenih igraca. Prosle godine u top 5,6 po budzetu, ove godine u top 3. Tri igraca kostaju vise od 8 miliona. Tri najskuplja kosarkasa u istoriji kosarke na ovim prostorima su trenutno u Partizanu.
l

logitech

pre 10 meseci

jel: batice - saki maj koki veri hard