Komentari na vest

Zelene baš zaboleo poraz od crno-belih: Panatinaikos zvanično podneo žalbu Evroligi

T

Tek ce da boli

pre preko 1 godinu

I vas a i sve ostale fenjerase
S

Sve jasno

pre preko 1 godinu

“Tajm aut u najkritičnijoj tački utakmice (12 poena zaostatka, 6 minuta). Kaže rečenicu (Radonja) na nerazumljivom engleskom, nezgodna pauza od 40 sekundi, zabrinuto gleda okolo, a zatim “idemo, momci, ostanite fokusirani“. Nije ni nacrtao ništa. Gde smo našli ovog tipa”, – pita se jedan navijač atinskih zelenih
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Zbog nedostatka dokaza optuzba se pobija.
B

BlackCoffee

pre preko 1 godinu

Pa bice da je Vas zabolela zalba bas protiv kluba koji nosi vas logo na dresu. Pao je ovo radio vec nekoliko puta a i ko ce ga znati, mozda znaju nesto sto mi ne znamo ?
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Klub koji kupi ulaznicu EL jasno da nema moralnih skrupula. Atinjani se tek juce uverili s kim mi imamo posla.
B

Bbbb

pre preko 1 godinu

Kad pomenes kupovinu ulaznice, pomislis li a vase 3?
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Bjeka i Zeka?
K

Kckcjcj

pre preko 1 godinu

Ne morate vise kacite ove nebuloze, ceo svet je juce na usporenom snimku mogao da vidi faul egzuma a posle toga rampu lesora i 2 FT za Pao, divljanje i klizanje posle toga na parketu gde od 8 dolazimo na 4, a posle toga i snimak rastojanja od 20cm izmedju le deja i grigonisa na sutu i loptu za pao, pokusali su da izvedu kradju na parketu a sad i van njega, jedino sto ce pustati je faul egzuma posto ostalih 20 odluka ide u njihovu korist.
R

Radonja tripleta

pre preko 1 godinu

Pa kad su mogli da plate za učešće, zašto ne bi mogli da korumpiraju španskog sudiju? Zocova kuhinja nadaleko poznata u talu sa Bodirogom koji će da iskulira ovaj razgovor i da zataška stvar, jedino tako moze Radonju da dobije, da je i ovo izgubio Zoc ne znam kako bi to podneo.
R

Radonja na birou za nezaposlene

pre preko 1 godinu

...ulozite i zalbu za akciju pre ili posle toga kada je Lesor udario cistu rampu u odbrani,igrac Panatinaikosa ga u padu povukao i oborio na pod,sudija dosudi 4.licnu Lesoru i 2 bacanja za protivnika 😊 misli o tome RADONJA 🙂🙂🙂