Komentari na vest

Željko Obradović: Partizan zaslužuje da bude stalni član Evrolige, to nam je najveći cilj (VIDEO)

x

xhee

pre 12 meseci

Niko ne pominje da su igrali Evrokup koji nisu izborili na terenu. Pa onda igrali Evroligu, koju nisu izborili na terenu. I onda zasluzuju da stalno igraju Evroligu? Po kom kriterijumi???
b

brine

pre 12 meseci

Bićete stalni učesnici dok god vam država bude plaćala licencu
g

gosta

pre 12 meseci

Partizan zasluzuje da bude redovni clan KLS
o

ojo

pre 12 meseci

Partizan nije platio porez
M

MOT

pre 12 meseci

Otpisat ce ga kroz UPPR
i

igokeasu.piglu

pre 12 meseci

Mote pa vec vam je jednom otpisan dug kada ste se fuzionisali sa Igokeom.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Partizan i Zvezda zasluzuju A licencu Evrolige.
M

MiskoR

pre 12 meseci

Prvo postanite stalni ucesnik nase domace super lige ,a ne da bezite iz godine u godinu. A ovo vam se sve desilo zato sto ste se mnogo uzdigli i primili da ste nepobedivi i da vam je ispod nivoa da igrate nasu ligu. Karma je cudo
h

hteli...

pre 12 meseci

...to ili ne, ostace upamcen kao jedini trener u istoriji EL koji je ispao posle 2-0. Niko nece pamtiti silne trofeje. Kao sto je Sasa Pavlovic ostao upamcen po Lazicevom zakucavanju, a lik igrao finale konferencije u nba kao starter.
S

Smislov

pre 12 meseci

Nećeš ti pamtiti silne trofeje, jer te izjedaju u tvojoj nesreći. Znamo svi što je došlo do preokreta, nemoj da se pravimo ludi. Treća utakmica koja je trebala biti metla sa +20 u onoj tragediji bez navijanja i dva najbolja igrača. Šteta što Obradović, Ivanović i Radonjić, sinoć nisu osvojili zajedničku jubilarnu desetu titulu. Znaš, vi igrate 10 godina EL, a kao da ne igrate. Margina Evrope. Albe, Zvezde, Asveli...., tabula raza.
d

da, da...

pre 12 meseci

...Radonja i Obradović zajedno 5 aba trofeja. Pozdrav i od Alimpija.
A

A hteli

pre 12 meseci

bi mi da pamtimo ovu sezonu! Naš trener je gledao kako se Real budi, raste i brzo smanjuje nedostižno, ima gde kaže da je i bez tajmauta reagovao, ali igra se nije menjala. Čak ni Tavares nije bio dominantan, sem njega ostali su drugi razred, ali naš trener ne reaguje. Neka se jave treneri sa iskrenom analizom i biće sve ogoljeno. Naše igrače je pobedio naš trener. A hteli smo i mogli!
S

Smislov

pre 12 meseci

5 ABA liga, ha ha ha. Dobar si, neka te. To čudo nije ni Pet Rajli osvojio.
L

LŠ 2003

pre 12 meseci

Iskreno,uspeh je ovo,ali da se ne lažemo niko svejedno posle ovakvog poraza!Moramo da se pogledamo u oči,i da vidimo šta nije valjalo!Nije ovo dobro i na psihološkom planu,ide Aba liga..cigani!Svako je video F 4!Plašim se pada posle ovoga!Možda je i Željko izgubio utakmicu!Nisam spavao celu noć!
a

a...

pre 12 meseci

...koja je fora da pricate da neko ko je igrao F8 zapravo nije igrao? Nikako da ukapiram. Evo, Partizan nikada nije igrao F8. Niti ce. I?
M

Marinjo1

pre 12 meseci

Daj otkaz bre, 0-2 ispustis i plus 18
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Циљ треба давам буде да платите порез! Срамота!
M

MOT

pre 12 meseci

Ne cilj treba da nam bude UPPR ili kako vec da nam se otpise porez to valjda svima treba da bude cilj I da nam niko ne zabranio kako cemo se zvati.
a

ahahah panter

pre 12 meseci

panter najveci krivac za ispadanje partizana druga utakmica ustvari ona tuca je resila sve
H

Host

pre 12 meseci

Sve čestitke Partizanu na onome što su pokazali ove sezone u Evroligi. Stvarno mogu da budu ponosni na rezultat koji su postigli.
B

Bane4

pre 12 meseci

Da li ima specijalna pozivnica ili wildcard za F4?? Pitam za druga grobara
V

Viola

pre 12 meseci

Nema, a nema ni za top 8. To moraš sam, ko može i zna.
D

Dex15

pre 12 meseci

Dobili 20 miliona budzet, 8 stranaca, niko domaci ne igra, kazu da su ponos, cega? UN-a? Ne placaju porez, laziraju papire bez problema, dzaba Arena, dzaba im sve.
B

Bok

pre 12 meseci

Šta vi imate sa još većim troškovima. Drvene medalje od ABA lige.
B

Bane15

pre 12 meseci

Vi zasluzujete ono sto ste veceras dobili Kup ste izgubili, sa prvenstva pobegli, Real vas izmarisao samo tako, 0 trofeja za 3 godine a i ove ce biti tako. Sta vi zasluzujete i zasto?
M

Mangulica

pre 12 meseci

Kao pokvarena ploca prica jedno te isto citave sezone. Te lepa slika poslata,te najgledaniji,te vidi nas Glikmane,svi smo pocesljani,bla bla bla. Sredice vam Bodiroga,dosadni ste kao proliv
P

ProfesorDrMr

pre 12 meseci

Apsolutno! Ko će da pravi tuče širom Evrope ako Partizan ne bude igrao :))

milan stijacic_google_3

pre 12 meseci

Žocov rekord od kako se vratio u Partizan : 2x gubi Kup , 2x odustaju od KLS , 1x gubi Aba ligu , ispadanje od Burse i Reala u Evropi. Ne vidim kako je to ponos i uspeh?
T

Trifazni števec

pre 12 meseci

Čitam tvoj komentar i shvatam da mi kao narod ne treba da se čudimo ovome što nam se dešava u društvu. Mi smo šampioni sveta u bacanju u blato svakog pojedinca koji je uspeo da se izdigne iz kaljuge i napravi ime u svetu. Po tebi ispada da će se Željko pamtiti po porazima, a ne titulama Evrolige i medaljama sa reprezentacijom. Nama ne valja Đoković jer je vegan, grli drveće i ne plaća porez u Srbiji. Ne valja nam ni Vuk Karadžić jer je, kako sam čuo, odnosio nekakve istorijske spise i prodavao Beču, a uz to je bio i oženjen Austrijankom. Takav smo narod i zato nam se društvo raspada. Ogrezli smo u nekoj ljubomori, zavisti, podeli, samo da komšiji crkne krava. Ne valja nam rabota.
z

zaks

pre 12 meseci

@Trifazni števec A šta je to čovjek pogrešno napisao? Lijepo piše od kada se vratio u Partizan i ostalo kako jeste , je li možda po tebi nešto osvojio da mi ne znamo sem što ima trofej top 8 ?
P

Pedja108

pre 12 meseci

Prvo svaka cast na borbi sa Realom. Sami ste krivi sto niste prosli, najveci krivac je Panter zbog svoje gluposti, drugo sto veceras niste odbranili 18 razlike. E sad, kako mislis da treba stalno da igrate Evroligu? Mislis da drzava treba da vam placa ucesce svake godine? Da vam daje neogranicena sredstva za kupovinu igraca? Secam se kad je Zvezda igrala sa 4 stranca, te kao legija stranaca, nema domacih itd. Pa, gde su vam vasi igraci? Sami stranci igraju i to skupo placeni. Nemam nista protiv da Partizan igra sa svih 12 stranaca, ali prvo ne budite licemeri da druge kritikujete zbog stranaca, a sami ste puni. Drugo, ako imate para, placajte ih, dovedite nekoga i iz NBA, ali ne o nsaem trosku, od drzave ne ocekujte ni dinar. Sami se finansirajte.
R

Real(no)

pre 12 meseci

Pukose u Madridu i to lagano i sa pola gasa iako imaju duplo veci budzet od Reala!
l

los

pre 12 meseci

Stvarno si Zoce najveci, ispasti od ovakvog Reala kome je Tavares pola tima koji nije igrao prve dvije utakmice fakticki i koji nema glavu ni rep kao ekipa, sa ovakvim sudjenjem, dvije mec lopte kuci, +18 u majstorici, sudjenje dje prvi put vidim da neko tako krade Real i to u Madridu, pa najveci si Zoceee!!! hahah
Z

Zn

pre 12 meseci

Po cemu zasluzuje? Rezultatski ne zasluzuje, ispao od Burse u Evrokupu, nicim izazvan se nasao u EL. Drzava daje pare da se napravi ekipa, gospoda ladno nece da igra drzavno domace prvenstvo. Tuga. Na sve to, ni porez ne plate, o cemu se ovde radi? Dobro bar su za dve godine izbacili par reprezentativaca kao sto su, kao sto je….
s

ssssssss

pre 12 meseci

Bolje sudjenje na gostujućem terenu od ovoga ne može, Barselona ovakvo sudjenje ne bi imala.
k

kk.Bezanija

pre 12 meseci

Zamisli trenera koji trenira klub koji cak preko 10-11 punih godina jedne jedine titule video nije ili ti preko jedne pune DECENIJE,a onda od drzave dobije cak 40 mil.budzeta i 5.mil pantera i sa svim tim silnim milionima on Pobegne iz lige prosle sezone kad je video da ce da pogubi sve 3 titule od dr.Nebojse i Zvezde a sad lagano ispadne od Reala sa duplo manjim budzetom nego sto ga ima igokea,pa kud ces vece bruke od toga,nije ni cudo sto vas svi zovu kk.Bezanija!
M

Morace AV...

pre 12 meseci

...OPET DA VAM KUPUJE LICENCU ZA 5.MIL, NEMA DRUGE!
s

senseimaster

pre 12 meseci

Po čemu zaslužuje????
o

odgovor

pre 12 meseci

Doso zavrsio 6. imao 20:14 rezultat koji Zvezda nece imati u narednih 5 godina! Sportski Pozdrav!
K

KojMoj

pre 12 meseci

Zato što beže iz KLS eto zato REALno zaslužuje.
s

senseimaster

pre 12 meseci

Sramota da plaćenici nisu prošli ovakav Real,sa ovakvim suđenjem(cele sezone),sa ovakvim šutem za 3,sa plus 18....
P

Pitanje

pre 12 meseci

Kada je dodela pehara za top 8, zna li se šta??? A i medalje dobijate za top 8, zna li ko???
l

ljujara ljulja

pre 12 meseci

Prvo da se plati porez ds namirite dugove i jos 6 miliona u kreditimavi ostalim dugovima. Kome vi takvi trebate?
i

imaš 2 iljade?

pre 12 meseci

Lako je Realu kad ima keša za Ljuljarda...
A

Adam Silver

pre 12 meseci

In NBA too #patizan #pave #mnogopave
M

Mikki

pre 12 meseci

Uložiće država, nije problem.

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Ostani i posle kraja karijere u Partizanu, molim te kao Boga! Ovaj covek je suvo zlato u ovom žvalavom vremenu.
C

Cipiripi LE2

pre 12 meseci

Cus cus
a

all grobar

pre 12 meseci

Tebi Zeljko svaka cast i hvala. Hvala ti pre svega sto si se vratio u najveci srpski klub, u trenutku kada smo imali 3 igraca. Hvala ti sto si ovima koji veceras likuju pokazao kako se za samo jednu godinu dolazi do playoffa. Sad polako korak po korak ka tituli u ABA ligi i bice odlicno. NAPRED PARTIZAN!
s

senseimaster

pre 12 meseci

Šta je pokazao nego isto ono što je uradio i Monako,uložiš velike pare i eto te u top 8,čak i na f4
l

ljulj unistitelj

pre 12 meseci

Ne lupaj bre dete. Pa tako isto i Dubai moze da kupi kvalitetne kamerunce i kao debitant bude konkurentan za final four .
2

2806

pre 12 meseci

niste vi srpski klub!
c

cccc

pre 12 meseci

najveci srpski klub, u cemu? ono kad sam sebi nadenes titulu
@

@ali

pre 12 meseci

Imali 3 igraca i najveci budzet u istoriji....mislis da se vratio jer je mislio da nece biti tog budzeta ili zato sto je znao da hoce?
B

Boban1

pre 12 meseci

@all grobar,”Najveći Srpski klub”????? Po čemu,sa 8 stranaca,šest baklji na grbu i još uvek deo “jugoslovenskog sportskog drustva”?????? Druže nadaju doktora dok ne bude kasno,skupice navijači i za to,ništa ne brini!!!!!!!
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

Hvala ti što si se vratio u naš i svoj Partizan kada je bilo najteže. Kada si pokazao svima šta znači ljubav prema klubu koja nadvladava sve materijalno. Hvala ti za 19 punih Arena ove godine! Hvala ti za san koji se zvao F4! Hvala ti za sve! Idemo dalje zajedno još jače!! Živeo Partizan!
u

ue

pre 12 meseci

Zvezda je miljama ispred,godinama.....Partizan je imao šansu,ali love sledeće godine neće biti!!!Daj Bože da oba igraju EL,ali je to tanka svirka. Predviđam totalni kolaps KKP,a uzdizanje Zvezde i njen totalni napad na F4 EL ove sezone ,jer ima kapaciteta i ima trenera. Partizan vrv rasprodaje pola tima i to je to....jedna sezona i potop.

Ms

pre 12 meseci

Ko garantuje da ce love biti i za Zvezdu iako za nju ima vec 12 godina nikako da presusi a Partizanu se tek pocelo sipati.
T

TzT

pre 12 meseci

Braco ala igra Caco.
T

TzT

pre 12 meseci

Nista od titule ni ove godine!
c

cirkus

pre 12 meseci

Jel se sada serija seli u Arenu? Hoće biti novi rekord evrolige? Zna li se šta?...i naravno ...ko plaća bus do Bg-a?
q

qq

pre 12 meseci

ee jadnuce jadni
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Pošto ste opet pobegli iz domaće lige, jer ste šatro zaboravili da se prijavite, kako da ne, onda vam ostaje samo Aba liga, ako i to opet ne osvojite, biće Željko dve sezone bez i jednog trofeja sa nikad većim budžetom. Ne znam da li će posle toga od sramote ostati u partizanu. Košarka se igra zbog titula, već sledeće sezone niko neće ni pamtiti da ste igrali top 8.
a

all grobar

pre 12 meseci

Mozda ce i biti 2 god bez trofeja, al je za 1god upisao 2pobede u playoffu EL sto vi jos u svojoj istoriji nemate. Ni tu jednu. Umesto da zahvalis gospodinu sto si imo priliku da konacno gledas playoff i navijas (makar i za tudji klub) ti veceras likujes. Videcemo na kraju sezone ko ce.
t

torbicis

pre 12 meseci

Sa nikad vecim budzetom za nas,a u odnosu na vas duplo smo jeftiniji tim..
D

Djon Vito

pre 12 meseci

Mi se borismo do kraja za top 4. A vi majstore? Imate jedan top 8 u istoriji i bez pobede u istom i ti se nasao da komentarises?
m

merllin_pfc

pre 12 meseci

Bitno je da ste na vijestima o Partizanu i da vi pamtite 😪😪😪
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

@Djon Vito. Još malo prodje Decenija bez titula. Ali to vam nije rekord, jer ste na prvu titulu čekali tačno 3 Decenije. A i o ovoj EL o kojoj pričaš, Zvezda ima više pobeda i manje poraza od partizana. Govorim o Ulebovoj EL, svih ovih godina.
G

Gost992

pre 12 meseci

Auu 90% komentara od navijača Zvezde........ U se i u svoje kljuse!
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

Zeljko majtore, velemajstoru , doktore, naucniku, magistru, bogu ...HVALA za ovu sezonu pokazao si jos jednom ko si i sta si...mogli smo, nismo nekazem da nije bitno al ste nas zadovoljili i pruzili mnogo radosti ove sezone
@

@metalika

pre 12 meseci

A kod tebe i puno nepismenosti...
Л

Ложач

pre 12 meseci

Опет иде копи корона сезона пејст трофеј топ 8! Заслужили смо, требало би, било би поптено, итд... Патетика, демагогија... Да наравно да је заслужип, као што је и Звезда заслужила после 9 учешћа, јер оба тима су миљама испред Алби, Асвела, Бајерна и још пар клубова! Партизан је добио А лиценцу пре 10+ година уз само један услов: папири о изворима финансирања, и сви знамо како се то завршило! Е сад имате заиста шансе са бројилогом до лета, јер после оваквог суђења у овој серији, не сумњам да ће га шпански лоби ишутирати назад у неки од његових стамбено-пословних-угоститељскух објеката широм Србије
@

@lozac

pre 12 meseci

tacno vidim da si nervozan jer radis trecu smenu za 45 soma
с

срб

pre 12 meseci

Никад гори Реал! Никад већи буџет! Никад веће навлачење од стране судија током целе серије! Бодирога југословен вуче! Цинкарење против Звезде и крађа од стране судија. И опет ништа ,ћорак, џабе све.
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

"i opet nista dzaba sve "...haha u Lazu bre pod hitno . Top 8 zemljak ,5 utakmica sa Realom , da nije bilo sta je bilo opet bi vas selili u Bolec ovog puta ...
B

Branko8

pre 12 meseci

Nije dzaba.Partizan igra EL opet ,zvezda nikad više.
g

gov si ti...

pre 12 meseci

nisi srb.
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

Veliki gospodin Željko Obradović!! Hvala ti legendo za sve što si uradio za naš klub! Neki kojima je najveća legenda pudl iz predgrađa ne mogu da razumeju tu specijalnu vezu koju mi imamo kao klub sa ljudima koji su urezali svoje ime u istoriju istoga. Volimo te Žoce i svi Grobari su uz tebe! Idemo sada jako da pitamo bukvicu u ABA ligi ovima koji se nisu palili na Top 8 pa dogodine još jače u Evroligi da SLAVIMO TU LA DECIMU!!!
u

ueZvezda uzima ABA ligu

pre 12 meseci

Po Zvezdi ćecse zvati ovo takmičenje,na kraju.....Ovo sa Partizanom teško pranje para,izgleda
U

Uzice

pre 12 meseci

Penzija......al' za malo,velika lova bajo!!!!Ledej,Lesor,Panter,Exum,Smajli....odlaze
G

Gost 23

pre 12 meseci

Svaka čast Željko na svemu, ovo je veliki uspeh, biće još bolje dogodine, ostani u Partizanu zauvek!
@

@Gost 23

pre 12 meseci

Čim završi građevinske radove na Zlatiboru, on pali
G

Gost9

pre 12 meseci

Opusteno,vi ste trogodisnji PROJEKAT..
G

Gost23

pre 12 meseci

Opušteno, vi ste 12 godišnji projekat, pa ništa...
P

Punter

pre 12 meseci

Au braćo ala roka Ćaćo.
I

Ironično ispadanje

pre 12 meseci

Sve se večeras vratilo. Na ironičan način.
p

patuljasti zlotvor

pre 12 meseci

da bog da se sve opet desilo i sledece godine i vama i nama ..evo potpisacu odmah.
a

abc

pre 12 meseci

Veoma smo fini, vrlo smo učtivi, svi smo počešljani...Čuheš li ga Maršalu Glikmane, daj mu još bolje suđenje i kartu na divljaka za F4.

Sliks17

pre 12 meseci

Zeljko kaze glavni razlog su faulovi glavnih vusokih igraca, Smailagica pre svega.... WTF!? Prso je! Krenulo je NE MOGU VISE DA ZADRZIM BOL
O

Odmah!!!!

pre 12 meseci

Hocu bre novi "trogodisnji aranzman" ..Nece mene neki tamo spanski penzosi da stave u istorijske udzbenike da sam JA jedini trener koji je ispustio vodjstvo od 2 brejka...Bez 50M evra ne ulazim u pregovore oko novog " aranzmana" ...
G

Gost1717

pre 12 meseci

Ja mislim da Partizan pod Žoc-om zasluzuje direktno mesto na F4..a ostali neka se bore
m

merllin_pfc

pre 12 meseci

Prvih 20 komentra navijaca Zvezde. Sada mozete i vi da ohladite od Eurolige ksda je Partizan ispao. Hehehe Mnogo vise ucinjeno u prvoj sezoni nego sto se ocekivalo. Mnogo vise i u organizovanju kluba i u rezultatima. Stalno ucesce visi u vazduhu. Zeljku i momcima mnogo srece u bastavku i jacanju tims za narednu sezonu.
G

GrobarNBGD

pre 12 meseci

Brat moj nažalost u ovoj državi tanka je linija između a licence i borbe za opstanak u aba ligi!
P

Pitanje

pre 12 meseci

Kad ce ovaj strucnjak osvojiti neki trofej?
G

GostLalat

pre 12 meseci

Pa osvojio je, trofej top 8, dosta za dve godine
@

@pitanje

pre 12 meseci

9 Evroliga samo, ostale da ne pominjem. A sta si ti osvojio u zivotu osim nagrade za najgluplji komentar dana?
T

Tooole

pre 12 meseci

A gde su partizanove bebe? Nema ih sada grobari pevaju u boj krenite junaci svi spika na engleskom. Zato se kao satro ne igrla kls sto je sramota.
n

neshha

pre 12 meseci

In battle go,go all heroes... :)))
D

Dachaa

pre 12 meseci

Kakav uspeh care moj dve godine bez trofeja..
O

Orao

pre 12 meseci

A jeste li jedva docekali. Mi cmo biti uz ove momkei kad budu na samom dnu. posle 10 godina, doci u situaciju da mozes da igras final 4, svaka cast momci! Borili ste se ko lavovi.
a

au al ti je dobro

pre 12 meseci

pa kako ste dosli u tu situaciju? trofejima ne, jer su vam je poklonili, kao sto su vam poklonili i tog obradovica, pantera i ledeja dok ste igrali cipiripi kup, i sve ove skupo placene igrace. Kad ste osvojili bilo sta i na terenu zasluzili nesto, odakle novac za sve to? f4 vam nazalost ne mogu pokloniti, mada nadajte se, vec ste ga uracunali
D

DžoniRS

pre 12 meseci

Hoćete, videli smo na primeru vašeg FK
p

pixi1010

pre 12 meseci

Komentar bi imao smisla da su se borili Trifunovic, Balsa i Tristan. Ovo drugo su stranci koji su placeni da bi se borili za f4
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

I KADA NE BUDEŠ PRVI TI I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JAAAAA!!! Momcima kapa dole za celu sezonu na kraju je sreća ipak presudila da ne odemo na F4 a moram reći i SRAMNO SUDJENJE jer očigledno je da smo Evroligi trn u oku da jedan klub iz male Srbije sa najmanjim budžetom Evrolige ode na F4 i osvoji istu, a ovi što se ne pale na Top 8 a nasladjuju se našim porazom vas čekamo u finalu ABA lige ako uopšte do tamo i stignete DA VAM JEDNOM ZA SVAGDA OBJASNIMO KO JE KO!!! Željko i momci glave gore da se uzme ABA pa dogodine da napadnemo KRUNU EVROPE!!!
G

GostLalat

pre 12 meseci

Koje si ti dve gluposti napisao, prvo sudjenje vam je bilo u svih 5 utakmica maksimalno naklonjeno, sudije vam licno birao Bodiroga, cetvrta utakmica u Beogradu na Tavaresu je svirano desetak faula a moglo je bar 50. Drugo imate 6 budzet Evrolige, i planirani ste otpocetka da igrate minimum top 8, Zvezda je na 12 mestu trebala biti po budzetu i ekipi. Tako da ovo jeste uspeh ali nije kao sa Vujosevicem kad su vasi klinci pravili cuda, vi sad u timu imate 7 preplacenih iskusnih igraca i najboljeg trenera Evrope.
L

Luka muka

pre 12 meseci

Steta sto nemate 5 domacih igraca da igrate KLS tu bi imali sansu za F4
g

gostlosthist

pre 12 meseci

srecom ste vi ispali jos u top 14
1

1234567899

pre 12 meseci

Nemoj tako, njima su danas 2 domaca igraca igrala ukupno 12 minuta
N

Nista drugo

pre 12 meseci

Sa jedne strane treba biti realan,pa mi smo bili nadomak f4 posle toliko godina ne igranja el.Sa druge strane ostaje velika mrlja i prosutih 2:0.Nmg da verujem..
n

nene

pre 12 meseci

Nema tu mrlje da se nije desio onaj incident, pa da smo bili kompletni imali bi za cim da zalimo. Ovako, svaka cast momcima dali su koliko su mogli u datim okolnostima, podrska i za Zeljka i za igrace, vi ste nasi heroji.
n

neshha

pre 12 meseci

Da je bilo ovo,da je bilo ono...I ja da imam sine,bio bih tramvaj.
B

Belli

pre 12 meseci

Svaka čast maestro! Veliki uspeh i korist za srpsku košarku! Čitava 4 poena! Standard tokom čitave sezone...
K

Ko-kosarka

pre 12 meseci

Vidim komentare iz predgradja na nasim vestima - komentari vam i jesu jedina dodirna tacka sa ovim nivoom takmicenja pa zato PISITE DO MILE VOLJE !!!
O

Ognjeeeen

pre 12 meseci

Zeljko hvala ti za sve.Ovi koji igraju evroligu poslednjih deset godina i imaju jedan top 8 a milione i milione su potrosili tebi sigurno ne mogu nista da kazu.Napred Partizan!!!

Gradinaboys

pre 12 meseci

Možda 2033 mi budemo pisali da je ovo vaš jedini TOP 8 u zadnjih 10 godina. To je obzirom na stanje vaših finansija vrlo realno. Teško ćete vi sledeće sezone moći platiti ovakvih 5 stranaca. Još ako ne uzmete ABA ligu daj Bože da skupite pare za licencu.
T

Tomba...

pre 12 meseci

Nećeš da igraš domaću ligu, jer su ti okosnica tima stranci. Panter + 4 stranca + Tristan i Smailaga... Znaš da nemaš šanse i odusraješ. Kao fol zakasnili sa prijavom. Možda zakasne i Evroligu prijaviti. Obični lažovi.
S

Suma

pre 12 meseci

Šta reći. Neviđeno šta smo ispustili. Štete velika, ali jbg. Život, sport. Da nam je neko prije pola godine ponudio boli bi presrećni, ali sada boli li boli. Sami sebi skočili u stomak, drugu utakmicu, ono ludilo na kraju. Prvu u Bg. Im poklonili, drugu nismo imali šanse. Vratili se tamo, i odlučili ih košarke, pa onda sami sebe uništili. Neka je prošlo, želudac mi ne radi od ovih utakmica, totalno zari o. Jeb. Volim i džaba. Mogo bi roman pisar, ali sad ga j.... Moci glavu gore, pa da zajedno ovo svari o, što se svariti ne može. Neću nikog da krivim, krivim sebe što me ovako želudac prevrće. Šuti i trpi. Mnogo ste nam doneli radosti ove godine sve u svem
P

ProfesorDrMr

pre 12 meseci

Mogao bi roman da napišeš, samo da si pismen…
L

LEGENDA ŽoC = Bog OTAC !!!!

pre 12 meseci

Braco,svaka čast! Ni pomenuo nije Hezonjinu "možda trojku" sa aut linije u najvažnijoj utakmici sezone. Komšije posle trojke Mirotića mesec dana.i jače samo pričali o tome.To je razlikq u VELIČINI KLUBA kao i TRENERA! Naš cilj ispunjen za ovu sezonu što se tiče Evrilige,čovek najavio TOP8 i odveo nas tamo 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 Drugi su očekivali titulu Evrolige,totalno nerealno! Drugi cilj,rekao titula ABA lige,idemo po tu drugu misiju!!! Ne znam šta je sporno i štq je neuspeh!? Komšije dovedu najskupljeg igrača u istoriji Srbije,najttaženijeg pleja i to iz NBA tima i ne uđu u TOP8..moni treba da se zapitaju gde odoše silne pare 😀😀 Mi svakako ne....mi smo 50% posla odradili 🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡 🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍

Sinisa Kalinic

pre 12 meseci

Željko, nisi spomenuo gledanje snimaka i detaljnu analizu utakmice!!!
L

Ljuljaj Ljlje

pre 12 meseci

Sve cestitke gospodinu Obradovicu na plasmanu na final for, bravo Saša....:)))))
n

neshha

pre 12 meseci

Naklon do poda za komentar!!!
1

123 fanky

pre 12 meseci

Ovo treba u udžbenike... Kako od +18 napraviti - 5... Ajde Duško što je činio slična čuda ove sezone sa #kkcz ali najtrofejniji trener Evrope.. #partizan sad ce da ode grobarima i ABA i opet sezona bez trofeja...
g

gostbre

pre 12 meseci

pitaj ivanovica
k

kemp

pre 12 meseci

Koliko nisi realan covjek. Izgubio si priznaj, tvoj je poraz, nije niciji drugi... Kakva sledeca sezona , da igrac EL i ovu si dobio na poziv. Nadam se da cete izgubiti i ABA ligu, a za KLS to je sramotno, da se etiketirate kao Srpski klub , ali necete da igrate Srpsku ligu... Sramota

КоТоГовориИстину

pre 12 meseci

Ја само знам да за паре које си списко ове године,да смо могли да направимо 100 км аутопута и два моста. А не да те натакну љуљ родригез и руди који је већ 5 година активни пензионер!
A

Aebre

pre 12 meseci

Za pare koje ste vi spiskali moglo je duplo vise pa sta sad?
7

799

pre 12 meseci

tek sta smo mogli od vas da napravimo za ovih 10godina, mogli smo pokriti celi balkan autoputem, a F8 videli jednom. Sram vas bilo da se javljate vi postenjacine
I

I dovesti jos 3 Kampca...

pre 12 meseci

1 Kampaco = 5 BOLNICA u Srbiji Treba dalje,ostale!? 🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡
P

Pjer Karden

pre 12 meseci

Ide izborna godina na zimu ili najkasnije u martu sledeće idu izbori na svim nivoima,nema šanse da bude Partizanu ovoliki budžet odlazi pola tima tako i Zvezdi isto.
g

grobarija barič

pre 12 meseci

Kad ode Žoc, bice propast! Zelim da sto duze ostane
O

OkosBokos

pre 12 meseci

Evo ga. Juce bio cilj F4, sad cilj licenca. Samo nam nisi rekao Zeljko, kad je takmicenje u osvajanju licence ili se to zavrsava u Uzickoj ulici kad jedan sto ga tvoji navijaci psuju pozove EL i obeca finu donaciju u ime drzave?
G

Gost :-)

pre 12 meseci

Ima ta iduća sezona i Kup Radivoja Koraća ako vas puste mozda osvojite...
0

00

pre 12 meseci

REALno je u pravu
A

Asad

pre 12 meseci

Najveći uspjeh od kada se vratio prolaz grupe ULEBa hehehe, idi begaj
A

Alimpije ubica Zoca

pre 12 meseci

I ja sam zadovoljan, ove sezone cete osvojiti TOP8 EL od trofeja....:))))))
M

MarePFC

pre 12 meseci

Veze nemas covece, vec drugu sezonu nas ukopa u Evropi i nijedan trofej nisi osvoio posle ulozenih desetina miliona.
L

Ltsk

pre 12 meseci

Bicete ako opet izbace neki klub i platite licencu 500.000

КоТоГовориИстину

pre 12 meseci

Досадан си,време те је прегазило а никад и ниси ни био неко,увек си се шепурио и крао ловорике иза леђа највећих Професора и Дуде, и буџета пао-а и фенера,зато и ниси могао у нба, знају сви ко си и шта си! Мистер промашај
a

ahahaq

pre 12 meseci

Legenda Duda 2 EL, Zeljko 9, kakvo sepurenje pominjes?!
D

DžoniRS

pre 12 meseci

Nemojte da plačete gospođo, završiće vam Bodiroga licencu. Ionako svi znamo da na parketu niste sposobni da se kvalifikujete za EL, ali ste šampioni zakulisnih radnji, tu vam premca nema.
A

Ako ces realno

pre 12 meseci

To cemo da vidimo na kraju ABA, jer nismo baba Vange... Vi je na terenu i onako ne zaluzujete ker ste nivo Albe i Asvela i to svi vide sem vas. Za jednu sezonu smo uradili vise nego vi za deset.
p

prti

pre 12 meseci

@Ako ces realno pa kad ste imali budzet ko mi za tih 10 zajedno. I uradili ste sta ? Uspeli da ispadnete od ovakvog reala sa onakvim sudjenjem. To je za udzbenike.
D

DžoniRS

pre 12 meseci

Ako ću realno, što ti čovek već reče, imali ste budžet kao mi za svih tih 10 godina zajedno. Da te podsetim da smo mi sa Radonjom pre nekoliko godina igrali isto top 8. Sa 3-4 puta manjim bužetom od vas. To je uspeh, ovo vaše nije ništa posebno, samo dobro ulaganje ogromne količine ničim zasluženog novca. A pričaš o tome ko je zaslužio a ko nije. Koliko se sećam, Zvezda je šampion, Zvezda je zaslužila. Vama su platili učešće. Isto tako su vam platili i EC kad ste bili sedmi. Da nemate bogatog sponzora, bila bi mrtva trka sa Borcem ove sezone
H

Hoće

pre 12 meseci

Hoće kada vam Vučko plati licencu i sledeće godine.
A

Asad

pre 12 meseci

Glavu gore Murinjo, nije lako biti Srbin u Srbiji
v

vi ste seljaci

pre 12 meseci

Pa to clanstvo nije problem, to drzava placa.
c

ccccccccxxxx

pre 12 meseci

Ahahahah pocelo kukanje i moljenje za sledecu sezonu...
l

lol12

pre 12 meseci

Jedini trener koji je ispustio 2:0 na final 4
K

Kidalicaa

pre 12 meseci

Uzmi željko evro... 😂😂😂
v

vi ste seljaci

pre 12 meseci

LJULJAJ LJULJE !!!
t

terza magico

pre 12 meseci

U prevodu, dajte mi jos 35 meleona, mozda opet nesto osvojim
U

U prevodu

pre 12 meseci

Kuka za licencu, naročito onu stalnu
L

Loznica

pre 12 meseci

Jedino da ukinemo penzije u Srbiji, da bi vam država plaćala licencu.
D

DanteHell

pre 12 meseci

Nije zasluzio ni ove godine, a kamoli stalni učesnik.