Komentari na vest

Željko Obradović prvi put ima ceo tim na raspolaganju

O

Otkrivanje istine

pre 3 meseca

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
A

Aleksejko

pre 3 meseca

Dogovor o funkcionisanju dva kluba kao jedan izmedju Partizana i Igokee je postignu sredinom 2015. E ovako, da ti objasnim imas sve lepo na internetu i to apsolutno nema veze sa menjanjem imena kao u slucaju fmp1 i fmp 2. Lazes neverovatno. Kako te nije bre sramota
I

Idemooo Nisss !!!!

pre 3 meseca

Andjusa i Kaminski da gledaju utakmicu sa tribina, to bi bilo veliko pojacanje za Partizan na vecerasnjoj utakmici....
M

Mile Zeleznik

pre 3 meseca

Ja kao navijac fmp-a iz Zeleznika, zelim da kazem da je Partizan za nas, Denver bukvalno! Mi cemo i dalje podrzavati naseg nebojsu postenog, nema veze sto on nas ponizava sa sendvicima i 300 e mesecno! Mi navijaci fmp-a nismo bas najbistriji, sta da se radi.
R

RUMENIge

pre 3 meseca

Ene...
R

RUMENIge

pre 3 meseca

Dobija ovo Talijan laganeze....
M

MNM

pre 3 meseca

Tzv rumenige
S

Samo jedno je bitno

pre 3 meseca

Andjusica ne puštati ni blizu arene
Г

Групни

pre 3 meseca

нажалост, констатација ...
A

Aleksejko

pre 3 meseca

Jel ste se isplakali nocas i jutros, popili lekove i ko velite aj malo da pricate o Partizanu i kako se razumete u kosarku. Dobrodosli. Nije vam lako, a bice vam jos teze,zato molim sve grobare da budu nezni i blagi. Ne moramo mi da ih oteramo u ustanove zatvorenog tipa, to ce oni sami zajedno sa predsednikom kluba i sa kosuljama pod miškom 😂
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Stvarno mi nije jasno šta navijači tzvczv traže na PAETIZANOVIM vestima??? Alo bre, izgubili ste sinoć od fenjeraša, bavite se svojim problemima, NAS pustite da živimo svoj život!!!
D

Decenijasi

pre 3 meseca

Ali pazi ti ko se to ovde busa u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u celoj poslednjoj Deceniji i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji punih 13 godina jedne jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 13 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i anda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 10-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u zadnjih 12-13 godina osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to treba uvek napominjati!
A

As77

pre 3 meseca

Partizan je osvojio Euroligu,igrao je nekoliko puta final4 a odma prosle godine top8 i za malo final4 a sta ste vi napravili? U zivotu jednom top8,svaka cast
k

kkcz

pre 3 meseca

RIP ⚰️🙏 since 2011
P

Po Berlinu

pre 3 meseca

Ovce iz Zeleznika pasu-cini se vase da su...
k

keruzzi

pre 3 meseca

Da nisi pomešao tablete? Nemoj majka da te grdi crni sinko, ionako ti nije dobro.
B

Bolesnice...

pre 3 meseca

idi i leci se, sto je moguce pre. Postaces (a mozda si vec postao) opasan po tvojoj najblizoj okolino.

Dobro pamtim sve

pre 3 meseca

Sto bi rekli u jednoj replici naseg poznatog filmskog ostvarenja ;Ti Kalco lazes pa i sam verujes da je istina" ali sta im drugo ostaje ja znam odlicno sta su pisali neke 2015. bili su ubedjeni da ce uzimati titule to i nije bilo tesko predvideti ko je mogao da im stane na crtu jedino Buducnost jedne sezone ali i oni su na papiru bili 5 puta slabiji.Ali su bili ubedjeni da ce se Partizan ugasiti ili zuvek ostati u kanalu da ce oni oboriti sve Partizanove rekorde i u Evroligi postati velikani ali sto bi rekao Dule ,dzaba vam novci moji sincovci ili ne moze se silom protiv magije.
i

igokeasi...

pre 3 meseca

...STA BILO U DRRBIJU -20 👊🤫 BICE SAD REPRIZA I U ABA!
Г

Групни

pre 3 meseca

-41 ! измерено на Пештеру, незнам које године ... и на дербију ... незнам које године, само знам да се и на том минусу, гаће скидале ...
M

Mile Gera

pre 3 meseca

Ne znas ti ni pravopis batice, nazad u osnovnu skolu...
O

Odlazi Zeljko

pre 3 meseca

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom i 3mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Zvezde i Nebojse ko sto je to bio slucaj predprosle sezone!
M

MJS

pre 3 meseca

Momak,ti i slični: od muke,jeda,besa,nemoći.... ne znate šta da radite !!!!! Toliko Vam je ova EL uzela snova, energije,zdravlja,novca i vremena... a u tih 12-13 godina,možete izdvojiti samo par meseci,gde ste imali pozitivne energije!!!! Produžite da čupate kosu,crvenote od besa i psujete.... moraćete i ove godine na F4 ali samo u snu,ako Vam se posreći da to sanjate!!! Kad Vas ubace u plej stejšen,biće Vam lakše!!!!
E

Eno po Berlinu

pre 3 meseca

Ovce pasu cini mi se-VASE DA SU
G

Gorostas

pre 3 meseca

Nemaš ni srednju školu, no dobro imaš televizor i telefon.
R

Repac Plandiste

pre 3 meseca

Ako Zelimir sa kompletnim timom ne može da dobije povredama osakacenu zvezdu koju su pobedili Asvel i Alba onda da se ne ljubimo. Sa ovim su se složili...
9

999

pre 3 meseca

A dusee maleee, oprali ih Alba i Asvel zato sto su bili osakaceni povredama 😂😂 vjerovatno zato Alba sa vama ima 9:3 skor, uvijek se poklopi da sa njima budete osakaceni😂😂
N

Nemanja02888

pre 3 meseca

Što ne reče to kad smo mi protiv vas bili osakaćeni ne igranjem Ledeja, Avramovića i Trifunovića, tu što si dobio dobio si ove sezone, u nedelju idemo na 3-1, plači 😂
G

Gonzoo

pre 3 meseca

Jesu li u timu Javor i Boltauzer, bez njih nista
d

def

pre 3 meseca

Volim Albu Berlin
Z

Zijani

pre 3 meseca

Da meni daju 3 stranca,koje traže najbolji klubovi evrope,da mi ostanu 3 sezone(jer ste im dali duplo više od svih ostalih) pa i moja baba bi otišla na F4 sa njima realno.Šta se pravite da je to neki uspeh sa takvim igračima po 3 godine zajedno ajde bre ne glumite više
R

Realno samo

pre 3 meseca

Pa ko vam kriv sto menjate 10’ igraca po sezoni? Igrali su za vas i Lojd, Braun, Kampaco, Vildoza, Nejpir.. igraci sami krem lige i? Nistaaa.
1

1100

pre 3 meseca

Kada cete da prestanete da gledate u tudje dvoriste? Vi nekome da određujete sta je uspeh a sta ne? Tolike pare su vam prosle kroz klub a vi za deset godina jedan top8 i metla...bolje se ne brukaj i cuti. I slusaj magistra dok ti ispira mozak...mi u prvoj sezoni posle deset godina odmah top8...rekordan broj pobeda.. i za dlaku F4..bar smo opravdali ulaganja..sto se za vas ne moze reci...rupe bez dna...doveli ste 20 igraca..i smenili par trenera...i nikom nista...bitno da ste vi hrabri i posteni...a ponekad i umorni.
B

B. Grobar

pre 3 meseca

Posto tvoji milljenici, ne mogu ni da sanjaju top deset EL, onda ti posalji tvoju babu na F-4 i svi zadovoljni.
Г

Групни

pre 3 meseca

да мени отпишу дугове од кредита, дозволе да се зовем Саша Поповић , десет година ми дају паре да организујем "Звезде Гранда", па и ја би обучавао и пробијао нешто млађе, а не ову баку код куће (узео сам ово као пример, видим да се разумеш у бабе ...)!
M

MNM@Realno samo

pre 3 meseca

Pa da,ti svi što si naveo,nikog od njih nismo mogli da zadržimo duže od sezone jer nam nisu dali para kao vama za tako nešto,prosto.
c

crko dabogda

pre 3 meseca

Turcin

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Što ga toliko mrzite? Jel zato što je navijač Galatasaraja? 😀
J

Jole 39

pre 3 meseca

Hvala upravi koji vole stranku novac i nasu Igokeu
@

@@@@

pre 3 meseca

Jel dolazi Aco Petrovic i Nurkic?
г

гаго м

pre 3 meseca

То су ваши,делија и iDEA манекен 😂
J

Jole 39

pre 3 meseca

Hvala upravi koji vole stranku novac i nasu Igokeu
r

rodjaci

pre 3 meseca

Igokea2 ne sme da stane
P

PONOS REGIONA

pre 3 meseca

Bilo bi lepo da se produže: Smailagić, Nunnally i Trifunović, dovede Pokuševski, vrate Vanja Marinković i Drezgić, a na jesen opet odigraju mečevi s NBA timovima.
1

11111111111

pre 3 meseca

Hahahahahahahhahahahahahaha
i

igor978

pre 3 meseca

Drezgić je dete Partizana i pod ugovorom, samo je na pozajmici u SAD.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 3 meseca

auuu prosli izbori pa 10.000 botova mora da zaradi za zadrigli sendvic radeci u sluzbi pudlice
Z

Znači

pre 3 meseca

Samo Albaši komentaišu. Pre tužno, ali muka je njihova, šta im možeš. Najnebitniji tim e. Lige ikada
Г

Групни

pre 3 meseca

вечерас тежак меч, али победа Партизана ! ако би неко сем стандарног Нанелија могао да "полуди" и да већи допринос тиму, било би добро ! Жалгирис је подигао борбену готовост, али са Гробарима можемо све !
Z

Zijani

pre 3 meseca

Razlika u budzetu je ogromna
@

@Zijani

pre 3 meseca

Vi ste slupali ove godine budžet od cca 16 miliona EUR za 1 pobedu više od Žalgirisa zada, koji ima budzet oko 9 miliona EUR. Tako da si u oravu, razlika u budžetu je ogromna
B

Bljuc

pre 3 meseca

Zasto grobari vise ne prozivaju vlast sa tribina? Jel zato sto su dobili sve sto su hteli pa sada muk? Ekonomija super, Kosovo ? Sve vam je super licemercine ogavnee
B

Budak

pre 3 meseca

Ocigledna posledica uzrokovana Albom.
B

B. Grobar

pre 3 meseca

Za Kosovo su se pobrinuli tvoji covic i vucic, tako da ti nemas razloga da brines.
D

Drzavni projekat

pre 3 meseca

Da nije vuka vučka ne bi znali da nađu Arenu.Pre toga nisu mogli ni pionir da napune u evrokupu. Gledali Evroligu na tv-u nisu znali šta je to sad oni nama našli da objašnjavaju nešto. Propalo društvo skroz.
F

Filippoinzaghi87

pre 3 meseca

ne mogu da ti objasnim koliko mi je drago sto patis, trovacu jedan gledaj veceras kako igraju jedni od najvecih u evropi !
N

Nemanja02888

pre 3 meseca

Je l' tu istu Arenu u kojoj smo još davne 2009 postavili rekord u posećenosti Evrolige koji važi i dan danas, gde smo 2010 iz te Arene otišli na Fajnal for u Pariz?Na nju misliš?Plači 😂!
R

Realno samo

pre 3 meseca

Vreme se ne racuna od 2011. Svet, sport, zivot i sve ostalo je postojalo pre osnivana zvezde beograd 2011e godine.
k

kghuh

pre 3 meseca

poa ti nisi postojao pre njega o cem pricas jado?
г

гаго м

pre 3 meseca

Промашио си тему; разумем те, још више боли од синоћ 😂
S

Sve je laž..

pre 3 meseca

Druže pogledaj statistiku aba lige i kad je Partizan bio 4, 5,6,7 imao je u proseku Aba lige najviše gledalaca. To je činjenica. Kao sad kažem pfk ima više gledalaca of fk zvezde, a zna se da nije tako.
I

Igor 96

pre 3 meseca

Daj Boze da si klinac koji prati kosarku poslednjih 10 godina jer ako nisi, onda mislim da tebi nema spasa, jedva cekas neku vest za Partizan od jutros, i gle cuda odma pises ovako neki komentar, frustracije zbog poraza od Albe trazi u taboru tvog kluba, Covica maestralnog, ne kapirate da upravo zbog njega ne mozete da uradite nista bitno u Evroligi, plus sto seje mrznju, svima bi bilo bolje da vam je neko drugi predsednik kluba, a pogotovo bi Zvezda bila bolja tada.
@

@Nemanja02888

pre 3 meseca

zasto pricas u mnozini, sta si ti tacno uradio? si igrao?
G

Gregor Fucka

pre 3 meseca

Nista lepse nego citanje ganskih komentara, lecenje frustracija i sopstvene neostvarenosti, na vestima o KK Partizan. Sta god vam pomaze da se osecate bolje... :)
D

Djinobili

pre 3 meseca

I mi volimo,super svima lepo:)))
V

Vlax

pre 3 meseca

Ima i ekipa iz Tirane, gde je država u fk i kk spucala 50 miliona evra, a ništa nisu napravili.
r

rgegeh

pre 3 meseca

Fmp jadnici napad na komentare kakvi pacenici .
g

gargamel89

pre 3 meseca

Nedovic se na sopstveno insinstiranje vratio protiv Albe ? 🙄 Lik u poslednje 3-4 godine izgleda kao da ga puškom teraju da igra ,a ne da on na svoju inicijativu zeli da igra povredje. ..
G

Goss

pre 3 meseca

Koga zanima on alo Indijanac ovo je vest o partizanu a ne o miljenici
@

@@@@

pre 3 meseca

Ekipi iz Zagorja“kojoj niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “novca za za 17 preskupih milionera svaki od njih ima oko 1.5 do 3 miliona evra platu, Dok narod nema sta da jede, pare se razdeljuju sa raznim namestenim sponzorima, Ostoja im deli sendvice I deli besplatne sezonske da bi u duhu stranke napunili arenu. Imaju najskuplji tim u istoriji Ex yu
T

Ttttg

pre 3 meseca

Super komentari!!! Daj, daj još ovakvih!! Sinoć nismo imali inspiraciju za pisanje, čuj mene pušenje, kažem pisanje.
г

гаго м

pre 3 meseca

Замена теза и лаж је једино, уз мржњу према Партизану, што вам је преостало 😂😂😂 Искрено вас жалим,Алија Крпо и Славко Колар да су живи били би поносни на вас шта радите Србији 😅
?

?!

pre 3 meseca

Posto si iz narodne mase koja gladuje zbog KKPartizan,oces da jedes go__a da budes sit i da ti ne budu nervozna creva posle sinocne blamaze.
M

Milojko Arsenic

pre 3 meseca

Crno bela sponzorusa sns da izgubi aj pomozi boze
g

grobar cacak 032

pre 3 meseca

braca na vlasti i djuka ,gasic vulin na zvezidnim utakmicama,ko je drzavani onda?los vam spin..
P

PFC

pre 3 meseca

Fenjerasi se izivljavaju nad vama,mora da ti nije lako
г

гаго м

pre 3 meseca

Хоће Бог помоћи, сигурно само ако Га замоле Алија Крпо, Славко Колар,Крцун, Бугарчић ...ваше легенде и представници на оном Свијету 😂
t

takoe

pre 3 meseca

radujem se kada izgubi partizan... ali i zvezda takodje
V

Vatrica2

pre 3 meseca

Igokea2 sledece sezone nece biti ucesnik EL ! Sad udarajte minuse , vredjajte .. ali Ovo vam je 1/1 proverena informacija .🤷
k

kbkl

pre 3 meseca

jel to doktor iz zeleznika proverio ili onaj sa salom u lozi na rajku miticilu?
ц

црно на бело

pre 3 meseca

Кад креће ЦЗ/ФМП лакши распоред?После Асвела и Албе?😉
O

Ognjen.

pre 3 meseca

Potroseni su svi drzavni resursi nadamo se da je turcin srećan
p

pekkii

pre 3 meseca

na kog turcina mislis,radonjica ili alimpijevica?
B

Buckuris 00

pre 3 meseca

Otvara nam se lepa prilika za 9 ili 10 mesto,Baskonija ako dobije Valensiju a mi veceras Zalgiris imacmeo pobedu vise od Valenesije,Valnesija psole ide na noge Zvezdi u Bg,Zvezda ce morati da nakon ovih poraza alba,asvel dobije to kuci,da bi neke teoretske sanse zadrzala za prolaz,mada od toga nema nista,nije hejt prema njima,nego realnost..,.Znaci navijac meo za komsinicu protiv Valensije xD
p

p99

pre 3 meseca

TRINKI IH DOBIJA LAGANO. LJUBISE MI MOGA groBARI
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Živeo bankomat Srbije
J

Ja ja ja

pre 3 meseca

Zagorje je na nogama
G

Guh

pre 3 meseca

Dace bog da pobedi zalgiris protiv drzavnog projekta
f

fxnxf

pre 3 meseca

@a svi ljudi koji sacinjavaju tu drzavu navijaci zvezde i nadglasavaju himnu evrloige,koji sklop i promaja u glavama zvezdasa..
l

low iq - high expectations

pre 3 meseca

Taj tvoj bog je izgleda navijač Albe.
R

Repac Plandiste

pre 3 meseca

Nema. Fali Majkl Dzordan. Sa ovim su se složili...
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Živeo bankomat Srbije
г

гм

pre 3 meseca

много смо јаки
A

ALAL vera

pre 3 meseca

Turcin je izvrsio pritisak na sudije, utakmica moze da pocne
A

Aco Petrovic ZG

pre 3 meseca

Dok partizan bitke bije Cro Barjak se Vije
M

Mile led

pre 3 meseca

Najvaznije je da je Vucko obezbedio najveci budzet u istoriji Srpske kosarke 20 miliona narodnih para za 8 preskupih stranaca i sada nema sta da brine.
@

@Mile

pre 3 meseca

20 miliona su imali preprosle godine. Sad je oko 50...
l

low iq - high expectations

pre 3 meseca

To mi svi mislimo. Žali protraćenih para kad ni Albu ne mogu da dobiju.
m

mozga bez

pre 3 meseca

onaj sto otvorenih usta se dere na rajku i zavrce rukave?
P

Prosto mi ih zao

pre 3 meseca

Mukice