Komentari na vest

Živci na ivici pucanja: Hladnokrvni Vildoza sa penala za važnu pobedu nad Makabijem!

r

realno i istina

pre preko 1 godinu

Slusajte ovo sto radi Partizan u Evroligi ove sezone je za diku i respekt,od rezultata do navijanja kuci i u gostima sta god da uradi na kraju ulepso obraz Srbiji,a nekima je to krivo jel 11god igraju i nista ,sad ce probati i oni u gostima nesto slicno al caba,napred Partizan
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

Ne možemo mi bez infrakt završnice.Ovo suđenje na štetu zvezde postaje teški bezobrazluk.BRUKA I SRAMOTA!Bravo momci za pobedu.
H

HfQ

pre preko 1 godinu

Cigani, osvojimo Kup u Nišu. Važno je. Pokažite poletelim crno belima da im je histerija i loženje uzaludno
G

Goga Bitadze

pre preko 1 godinu

Goga Bitadze je slobodan igrac,dobio je otkaz u NBA danas! Covicu i upravo KKCZ reagujte odmah i potpisite ga dok ga nisu uzeli drugi klubovi! Nemamo niti jednog pravog centra da valja u celom timu,i zato se mora dovesti dobar visoki centar! Kuzmicu i Raduljici uruciti otkaz i tako rasteretiti budzet za dovodjenje Bitadzea!
u

ugovora bez

pre preko 1 godinu

Jer se ugovori prekidaju kako kome dune... Otkaz njima.dvojici ne olaksava budzet, ugovori ce morati da budu isplaceni osim ako ih neko drugi ne preuzme na sebe, sto je mala sansa bas.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Dragi prijatelju ako si navijac kluba i ako si pogledao bar neku kosarkasku utakmicu kluba to sto si za Kuzmica napisao je sramota. Covek odradjuje posteno posao. Zapamti sto cu ti reci. Ttaj Kuzmic ce i ove sezone resiti ABA ligu jer nema premca na petici u njoj pogotovo kad se upari sa Kampacom. Bitadze nece sigurno na ovu stranu sveta.
s

svaki otkaz kosta

pre preko 1 godinu

Kolko ste do sada otkaza podelili i doveli okle pare,sve kupite sve dovedite da napokon posle 11god ucete u top 8,valda je red
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Uz dosta povoljan raspored,povratak Hasana Martina i prikljucenje Kampaca,ja itekako verujem da ulazimo u top8.
G

Gost000

pre preko 1 godinu

Zbog Bentila Holanda Gobeljica Srnica Raduljice Krsticica igre bez spica, igre bez centra sam na ivici nervnog sloma a ako ostanu do kraja sezone ili ne daj boze zaigraju i sledecu onda cu totalno poludeti.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije izgleda da vas je Makabi upoznao,cestitke Zvezdi na pobedi iako vas sudije kasape svaku utakmicu.Ocigleno ste Realu stali na zulj zbog Kampaca pa sad Zvezda ispasta losim sudjenjem i navlacenjem za protivnika.Svakako hvala za pobedu od navijaca Partizana jer je i Partizanu pomogla da se udalji od Makabija i priblizi top 8.Bice tesko Zvezdi protiv Albe nemojte da vas zavara njihova forma i pozicija na tabeli u Evroligi.Samo se setite Armanija koji je pre utakmice sa Zvezdom bio u seriji od devet poraza,losoj formi i onda pobedise Zvezdu.Jos nesto Alba uopste Zvezdi ne odgovara i Zvezda je uvek gubila od nje do ove sezone i pobede u Berlinu od cetri razlike.
a

ateizam

pre preko 1 godinu

Kako cestita jer misli da je Partizan siguran. Kada bude kukao zapamtite ovog smekera navodnog.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Ajmo da se dignemo sad, imamo Albu gajbi, taman da se podigne samopouzdanje, treba nam sad vise nego ikad. Konacno Nedovic da pocne da pogadja u kontinuitetu, pu...pu da ga ne ureknem.
o

otvoritesevise

pre preko 1 godinu

Tehnicka greska za klupu Crvene Zvezde u takvom trenutku? Navlacenje celo drugo poluvreme. Covek ubacuje loptu u igru 7 sekudni, nista se ne svira. Sve je pocelo zabranom za Kampaca. Koliko god nas nase isfrustrirane komsije mrzele i u inat celoj Evroligi da napadnemo taj Top8!
j

jutak delia

pre preko 1 godinu

izuzetno spremljeno,gobeljica stavitina krilo,vlajka levo,ducu gore,boricemo se za top osmicu,ondak
S

Stomatolog

pre preko 1 godinu

Ali šta je sve pogađao onaj Boldvin, pa ono je nerealno. A protiv grobara 0/8 trojke.
G

Gost5556

pre preko 1 godinu

Ma sve je to normalno, poslednji cemo se smejati, opet!
P

Pogledaj tabelu

pre preko 1 godinu

Pa mislim da necete biti baš poslednji na kraju mada ste bili već FENJERbakče.
s

saok

pre preko 1 godinu

Ovo sa sudijama je postalo mucno. Nas to pogadja licno i emotivno, sto je prirodno.. Ali realno gledajuci, sudjenje nikad nije bilo na nizem nivou. Nisam pretjerano star i ne gledam nesto pretjerano dugo ali u ovih 12-13 sezona, ovo je najgore sudjenje koje gledam.
Z

ZelimirZelja

pre preko 1 godinu

Bravo bre! Ali zelim bas komentar kada pogledamo raspored: Fener(D), Alba(D), Virtus(G), Milano(G), Efes(G), Olimp(G), Real(D), Barsa(D), Monako(G) i Panatenaikos(D), moje misljenje je 6-4 skor.
e

eh

pre preko 1 godinu

Prijatelju, promašio si objavu
B

Boorazzzers

pre preko 1 godinu

Olimpijakos je kući
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Две су сигурице, Алба и Паната, ових осталик 8, мож бити и 8:0 и 0:8! Али да, са 6:4 сте сигурни 90% са 5:5 50%

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Ovo partizanov raspored ili ciji?

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Jeste ...partizanov ...Pazi Real Barsa to su vam 2 izgubljene, Feneru sad gori pod nogama vec 3 , virtus i milano dva gostovanja u 2 dana nzm ...Ja stvarno nisam siguran da vi mozete imati vise od 5 pobeda iskreno.Dobijete naredne 2 i jedno od gostovanja virtusu i milanu i imate jake sanse za top 8 al po meni mnogooo mnogoo tesko.
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Fener nista ne igra u zadnje vreme, i + euforija je ogromna posle ovih 3 pobeda u gostima, atmosfera ce biti ludilo. Alba i Panata padaju kuci sigurno. Isto mislim da i Barsa u areni moze da padne. Monako i Efes jako tesko i verovatno porazi. Real i Olimpijakos verovatno nista. Vise bih voleo da je prva u Milanu pa onda u Bolonji, mislim da je lakse dobiti Milano nego Virtus u gostima.
D

DarkoZakanj

pre preko 1 godinu

Raspored vam je bas bas tezak..iskreno bi voleo da dobiju bar 5-5..i da oba kluba prodju danlje naravno...pozz

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Bravo! Ovo je zaista velika pobjeda i sjajan podstrek za nastavak sezone. Sa ovakvim suđenjem neka nam je Bog u pomoći. Puno je nepravde naneseno Zvezdi ove sezone i ako uz sve to budemo do kraja u igri za plej of zasta će biti veliki uspjeh. Ovo večeras je bilo baš teško za gledanje kako su nam svirali. Mislim da je oboren rekord EL u sviranim faulovima na šutu za tri u jednom meču i sve u korist jednog tima.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Pogledaj mec Valensija -Zvezda...tu su tek sve svirali za njih ...i isto im davali po 3 bacanja! Sudije nas perfidno kradu..a ovde je svaki poen bitan..valjda ce nam se sve vratiti
T

Trenirajte zavrsnice

pre preko 1 godinu

HOCEMO LI MI BAR JEDAN JEDINI MEC U EL OVE SEZONE KAO GOSTI DOBITI BEZ NERVIRANJA I NEIZVESNE ZAVRSNICE,SVI PROTIVNICI NAS STIZU U ZADNJIH 5 MINUTA!
R

Rolla

pre preko 1 godinu

Nevezano za utakmicu.Kao veliki Zvezdas, pitanje jedno za Delije.Da li ce se dići glas na sledećoj fudbalskoj utakmici zbog kako je već navedeno u nekim medijima, pobede Nedimovića za predsednika FSS?! I to ubedljive,nad NEMANJOM VIDIĆEM.Kako je moguće da jedan svetski priznat sportista i fudbaler izgubi na izborima za predsednika fss i to od coveka koji verovatno ima malicioznih dodirnih tačaka sa fudbalom??? Ministar poljoprivrede vs BIVSI KAPITEN MAN UTD-A - drugog najvećeg fudbalskog brenda na svetu.Cak Vidić nema podršku Zvezde....
S

SAOK

pre preko 1 godinu

Mislim da je cak ManUtd prvi najveci fudbalski brend u svijetu
G

GosTn

pre preko 1 godinu

@SAOK: Burazeru, ne moze biti ispred Reala (koji inace ne gotivim) pa da su dva Mancester Junajteda.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Naravno da neće dići glas, jer Samo Tender Srbiju Spasava! Aj tih hiljadu što im je posao da idu na sever i kriminališu za vlast će ići na tekme, ali ako bude i jedan navijač više od njih na Rajku, onda treba da se gasimo!
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Sramota Nedimovica su izmislili jer nemaju coveka bez mrlja. Ali njegova kandidatura govori o njemu. Jadni covece sto se guras tamo gde ti nije mesto. Nije fotelja obraz. Da imaju imalo mozga izabrali bi Vidica ali sa njim ne bi mogli da manipulisu. Sto se ove utakmice tice igrali smo za klasu bolje od ove Americke ekipe. Da je bio Zo tu ne bi dobili. Vildoza je bio ispod svog nivoa. Ovakvu Zvezdu pogotovo kad se vrati Martin i krene Kampaco tesko ce neko dobiti. Sto se komsija tice pa tamo su svi igrali na jedan kos.
i

iron

pre preko 1 godinu

Predlazemo DRAGANA DZAJICA za predsednika FSS, zato Vidic nije dobio podrsku !!!
d

drobilica kicme

pre preko 1 godinu

Ja kao navijac Partizana se potpuno slazem,treba da se podigne glas i grobara i delija zajedno protiv ovakvog bahacenja vlasti i trpanja svojih kadrova u fudbal,koji ima veze sa fudbalom kao ja sa Šri lankom.Da predsednik saveza u fudbalu bude Nedimovic pre Vidica nase i svetske legende bas te igre koja se zove fudbal.Zvuci kao vic,ali ce se izgleda ostvariti,dzaba se mi koprcamo.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Nedimovic je kud i kamo bolje i kvalitetnije resenje, Nemanja Vidic je bivsi fudbaler, proslavljen ali nepismen, sa ovog kandidaturom ocigledno i nadobudan, morao bi da se skoluje i napreduje da prodje neke stepenike pa za 15 20 godina moze...do tada vredja inteligenciju...u toj engleskoj u kojoj je igrao ...iz kopacki se ne postaje predsednik FA Engleske... Ali to smo mi zemlja gde nepismeni kolo vode... Nek ide u cempionsip nek trenira nekog ...
P

Proka Delija

pre preko 1 godinu

Uzasno odigran mec,ali Bog nas pogledao,Duje ostani
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

Cestitke komsije na pobedu, al sta je sa sudijama auuuu ta tehnicka pa da sam navijac makabija ne bi je dosudio :D Sportski i realno treba da vas brine igra, da vam nije bio nedovic sa takvim procentima zajebano je to vec, i pri kraju nijednu smisljeno akciju sve na improvizacija to nikako nije u redu tako i omladinci ne igraju..... Srecno u nastavku sezone
D

DDejan

pre preko 1 godinu

Komšo, samo pogledaj broj vaših i naših asistencija
D

Dr. Mr.

pre preko 1 godinu

Nijednu smišljenu akciju a 2 puta prave trougao iz prve dodavanja i ostavljaju Mitrovica samog pod košem. Koju akciju si očekivao u zadnjem minutu kad ljudi igraju presing po celom terenu i odmah prave faul???
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Čestitam komšije. I da dobijete Fener, Efes, Baskoniju i Valensiju 🙂
d

delijanbgd

pre preko 1 godinu

Nerealno je da ovaj mrtvi Makabi igra evroligu,i jedva dosbismo na kraju,SRAMOTA
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Gde mrtvi Makabi. Pa imaju 3 najbolja igraca, Boldvin, Colson i Braun..plus ostale strengere..pa vi ih niste dobili tamo..a kao losi su
D

Dzimi 89

pre preko 1 godinu

Nadam se da je ova utakmica prekretnica u Evroligi,kad pocnu da igraju Kampaco i Martin svakoga mozemo dobiti sve je jos uvek otvoreno korak po korak da udjemo u top 8.
a

asi

pre preko 1 godinu

Tesko,problem Zvezde i dalje ostaje a to je da zavisi od toga da li ce Nedovic da ubaci 20+. A Nedovic u celoj karijeri nema bas konstantnost da igra takve utakmice cesto. Cim neka ekipa njega zatvori i svede na desetak koseva Zvezda gubi. Zivi bili pa videli.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Направисмо ми од мартена митску звер, а он после 4те повреде у 4 године ако достигне ниво кузмића биће одлично
C

Czvv

pre preko 1 godinu

Prodje mi Barsa kroz glavu. Srećom sad smo imali Vildozu da puca penale.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Dobrić konačno igrao kako treba. Dobro je otvorio utakmicu i onda za kraj postigao ključne poene nakon nekoliko loših napada ekipe. Mitrović se trgao, Petrušev sasvim zadovoljavajuće. Raduje me povratak Džonija Ivanovića sa 7 asistencija i 4 osvojene lopte. Nedostajali su samo poeni Vildose koji je imao baš loš procenat iz igre. Sve će to doći na svoje sa Kampacom i povratkom Martina u ekipu. Čudi me da večeras minute nije dobio Dalibor Ilić, koji je bio jedina svetla tačka u Italiji, pored Vildose u drugoj utakmici u Milanu, kao i Bena Bentila sa Armanijem. Da pobedimo Albu i da sa Kampacom napravimo skor 7-2, što bi u konačnom bilo 19-15 za neko 7 mesto, jer imamo bolji međusobni skor od komšija, koji će na osmu poziciju onda.
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Samo mi ćemo imati skor 8-2.do kraja i 4 smo.😄Nego vi dobijte Fener, Baskoniju, Valensiju i Efes💪
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

@gost111 Ako smo dobili Oly u Atini, mogli bi i Barsu u gostima za 5 poziciju. Ali biće ovaj put tu Martin, Džoni i Kampaco i naravno Nedović.
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Polako brate. Vec si uracunao pobede i poraze. Ako si ista mogao da zakljucis to je da je sve moguce i da se gubi vec dobijeni mecevi kao i pobedjuje gde se ne ocekuje... daj boze da se udje u Play off..
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Zamisli da Partizan bude 4 a Zvezda bude 5..kakva bi to tuča bila💪 ispusali bi istoriju EL, ali da ne bude nekih velikih sranja sa navijačima☝️👇
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Добрић је био очајан, али је све поништио с оним улазом на крају! Лик је такав кратер у одбрани и одипе неинтелигенцијом. Добар је да макс два пута по 5 минута уђе и припали пар тројки, подигне енергију и то је то!
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...moj utisak veceri je komentator koji 6 puta prica kako boldvin nije poznat kao neki trojkas a ovaj mu svaki put odgovori trojkom...i nije, ali protiv nas vecito neko odigra utakmicu karijere, kad se setim plajs 5/5 za 3...

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Bilo nam je bitno da dobijemo dvije od ove četiri u februaru. Dobili smo tamo gdje smo se najmanje nadali. Albu ćemo valjda nekako riješiti i onda u martu borba za TOP 8. Bićemo kompletni i imamo duele protiv direktnih konkurenata i tu će se vidjeti od čega smo. Sudije su i večeras u zadnjoj četvrtini pokušale skrojiti scenario kao protiv Žalgirisa, ali svaka čast treneru i igračima što su izvukli pouke iz tog meča i nisu dozvolili još jednu krađu. Nevjerovatno je da za pet minuta u tom periodu igre na onako agresivnu odbranu Makabija odnos faulova bude 8-1 na našu štetu, ali više pričati o suđenju zaista nema smisla i sve bi to bilo u redu ako nam na kraju ne bude falila ona jedna pobjeda koju su nam ukrali protiv Barse. Da nam je ona upisana ne bi bilo dileme da ćemo igrati plej of.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Niste primetili da je u ovim sudijskim ujdurmama sa nama jedan isti sudija. Covek nam sudi svaku drugu utakmicu. Sudjenje tehnicke klupi to niko nije sudio ili ja nisam video ove sezone. Ali kad se sustize protivnik mora tako. U rusenju boljeg sve je dozvoljeno. Vracamo se u pobednicki mod.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Bravo Zvezda isto. Meni su 70 % drugara navijači Zvezde. Bravo i za jedne i druge. Idemo
G

GostLalat

pre preko 1 godinu

Moje mišljenje je da Zvezda nema nikakve šanse da prođe dalje, jednostavno nas Bodirogine sudije ubiše zadnjih mesec, mesec ipo. Ja bih voleo neki realni grobar koji je gledao Zvezdine tekme da kaže pošteno jel normalno koliko faula nisu Zvezdi svirali, ili koliko su svirali izmišljene i nepostojeće protiv Zvezde. Voleo bih da grešim i da je ovo sve slučajno ali posle ove tehničke večeras mislim da je svima jasno
a

ahaahha

pre preko 1 godinu

Me znam sa faulove, ali videh da su Vildozi POKLONILiI faul 7 sec do kraja, covel mi cistu loptu izbio i od Vildzine noge otisla u aut...
d

djule13

pre preko 1 godinu

Draze mi dobiti ove nego bilo koga...

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Potpisujem. Oni i Žalgiris dvije najodvratnije ekipe u Evropi.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Pridodajem se ovom mišljenju!!!
a

aaaa

pre preko 1 godinu

Bravoo,daj jedne godine da završimo na 13 mestu s ne stalno od 15 pa gore!
O

Opet ista prica....

pre preko 1 godinu

Aman vise ljudi moji hocemo li mi bar jedan jedini mec u EL ove sezone kad vodimo 10 do 15 razlike privesti kraju kako treba i zavrsiti ga bez nerviranja i kidanja zivaca,koji je ovo po redu mec da vodimo celu utakmicu i da u zadnjih 5.min dozvoljavamo protivniku da izjednaci i da nas stigne,jedno 11-12 mec ove sezone kako nam se ovo non stop desava,daj bre vise trenirajte malo zavrsnice meceva i kad vodimo privedite mec kraju kako treba,zeludac me vise boli od nerviranja da nas svi protivnici u EL sustizu na samom kraju meca a mozemo lagano da ih dibijemo samo sa imamo malo vise koncentracije i da nasi igraci vezbaju na treningu zavrsnice,to je sve sto je potrebno!
a

abc

pre preko 1 godinu

Polako čoveče, za takvu rutinu koju ti tražiš potrebno je imati 6,7 proverenih evroligaških igrača, Zvezda ima takva dva igrača. Za to je potrebno imati milione, možda da probaš kod komšija, oni su samo u ovom prelaznom roku doveli tri proverena igrača, gledaj njih.
@

@abc

pre preko 1 godinu

Ima kod komsija i igrace koja im je ovo prva sezona igranja u Evroligi, Madar, Vukcevic, Smailagic, Koprivica, Trifunovic, Avramovica, kod vas osim Ilica svi imaju visegodisnje iskustvo u Evroligi.
a

abc

pre preko 1 godinu

Da, da, sve si u pravu, može neko da ima i deset godina evroligaškog iskustva to nije problem, samo, ja pišem o kvalitetu a ne stažu. A, kvalitet se kupuje sa mnogo, mnogo novca, drugačije niti može niti je moglo.
@

@ABC

pre preko 1 godinu

Da ne placate Raduljicu, Holanda, Martina i Kuzmica da vam greju klupu mogli biste i vi da imate makar jos jednog proverenog stranca, skupog. Ali, posto poslujete kao FK, ovako prolazite.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

@@abc Лепо си рекао, могли смо уместо тих кршева да имамо још једног крштеног ЕЛ играча, али нам опет фали још два да имамо петорку милионера ко ви...
G

Gost1245

pre preko 1 godinu

Ja bih samo da pitam,da li je bio onaj njihov transparent,"ko ste vi" itd? S obzirom na to da je ovo za redom 5 pobeda u sred izraela,valjda im se ubudjavio pa ga bacili hahaaha.
M

Mile12

pre preko 1 godinu

Tehnicka klupi-vi Srbi nemate pravo da se radujete !Tesna pobeda ,uz puno muke kao i sve uglavnom ove sezone ali veoma bitna,jos jedna pobeda nad Albom pa smo kompletni ako bog da...Ove sezone u EL je takva ludnica da ocekujem triler do zadnje sekunde poslednje utakmice!
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Jedina prava srpska institucija sa srpskim igracima u najvecoj meri je pokorila ponosa Izraela u sred Tela Aviva!I podatak sa su do veceras kuci izgubili samo od Barselonejos vise daje na znacaju velika pobeda Crvene zvezde.Napred sampioni
J

Jtd

pre preko 1 godinu

U vezi sa srpskim igracima u zvezdi imas pamcenje kao kokoska. Takvi kao ti su idealni za prodavanje magle navijacima
g

gostNBG

pre preko 1 godinu

Važna pobeda ali da nije Nedović ubacivao sve one lude stvari, šta bi bilo? Makabi igrao bez L. Brauna koji je mozak i motor ekipe, i onog centra iz Nigerije, to se osetilo dosta i opet igramo egal bez potrebe nakon 16 razlike na 10 minuta pre kraja….
p

prti

pre preko 1 godinu

Druze Makabiju je ovo drugi poraz kuci u EL tako da opusti se sta bi bilo gubili svi zivi tamo...
S

Sale84

pre preko 1 godinu

Druze tako isto mozes da kazes, a sta bi bilo da Boldvin nije jos malo pa ciglama gadjao kos i pogadjao.. ???? Onda bi Makabi dao 50 poena ovu tekmu....
r

romanjoli

pre preko 1 godinu

Istina. Generalno smo poremetili rotaciju i igru povredama, ali glupo je da kukaš(mo). Četvorku kao i da nemamo + fali Martin mnogo. Luka i Nikola Ivanović još uvek nisu u ritmu nakon povrede, mada je Džoni odigrao super danas. Spominje se neko pojačanje i to na poziciji 4. Sa Kampacom smo drugi tim, samo da uhvate svi formu. Mislim da smo favoriti za kup jer očekujem da se Partizai ne troši puno i rizikuje to zbog EL. Možda grešim, ali bio sam u pravu prošle sezone za njihovo neigranje KLS-a.
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Ali tehnička greška! Ono se nikada nikome nije sudilo!
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Против Албе ће бити још теже јер најгоре су те унапред уписане победе. Свака част за вечерас, и боље овако на мишиће да се добије, сад им је самопоуздање на макс, и ако се добије алба са Кампацом(ајд да кажемо и Хасаном) имамо какве такве шансе за топ 8. Одлично и за Добрића што је погодио последњи кош из игре, да није, верујем да би то био крај каријере за њега!
L

Lesakesa90

pre preko 1 godinu

Kampaco ce igrati tek protiv Bajerna, njemu kazna istice posle meca sa Albom. Sportski pozdrav!
R

Radovan IV

pre preko 1 godinu

Ovaj rezultat najviše odgovara Partizanu koji je ostavio Makabi ispod crte i naravno, poraz Virtusa.

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Ova pobjeda aposolutno odgovara Zvezdi, jer sada ima bolji međusobni skor i protiv Makabija i Partizana. Takođe dolaze nam kući Valensija i Efes i ako to dobijemo uz svu nepravdu koju su nam priredili imamo realne šanse ta plej of.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Jedna stvar samo - konstantno Lazićev čovek, i to po pravilu najbolji šuter visi sam na trojci. Tako Beron, tako Boldvin stalno. Čovek nas ubi.
i

ilodann

pre preko 1 godinu

Taj Lazic da moze cuvati igrace tako kako ti to zamisljas ne bi igrao kod nas...
G

Gledalac

pre preko 1 godinu

Najbolje kad udje lazarevic umesto lazica...5 faulova napravi i preko njega ubace 20 poena a u napadu samo dodaje lopte i to traje vec pola sezone
i

ilodann

pre preko 1 godinu

Takođe, bilo koga da pitas ko je gledao utakmicu navesce ti odlicnu odbranu kao presudan faktor na utakmici.
G

Gost 008

pre preko 1 godinu

Bravo Komsije 🔴⚪👏⚫⚪
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Teska ali ipak zasluzena pobeda protiv Makabija. Mi ocigledno najlakse igramo na najtezim gostovanjimaa mozemo da pobedjujemo samo uz timsku kosarku. Najbolja partija Nedovica od povratka u klub ali su ovaj put i Mitrovic i Dobric pa i Vildosa ako nista sa slobodnih bacanja dali svoj doprinos ovoj pobedi . Naravno nisam zadovoljan poslednjom cetvrtinom pre svega u smislu 2-3 ishitrena suta ali kad se pobedi ovakav protivnik na gostovanju i to donekle moze da se razume. Ovom pobedom uhvatili smo mozda poslednji voz u borbi za TOP 8 i utakmica protiv Albe moze da bude odlucujuca u tom smislu ako nista drugo sad bar postoje odredjene sanse da se za to borimo do kraja regularnog dela sezone.
G

Gedža Srbijanac

pre preko 1 godinu

Nedović nam prodao nekoliko bitnih lopti, jer ne može da se iskulira, valjda ga povuče. Međutim, bitna je pobeda, u inat svima, jer je ovo smešno (Barsa, pa ono u Italiji, strasno), i vcrs ovoliko bacanja i tehnička... Albu moramo da dobijemo kako znamo i umemo, makar ne dobili nijednu do kraja. A Alba nam ne leži nikako i nikad... ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!

gemathegreat

pre preko 1 godinu

E ljudi imam jedno pitanje, promače mi za vreme utakmice jel nam španac sudio tehničku klupi ??? Hvala unapred na odgovoru.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Mislim da nije on,nego onaj treci sudija,anonimus.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Litvanac! Kao o onaj nepkstoji faul na kraju za Hilijarda na trojci.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Izraelski indijanci,napisali who the fuck are you a skor sa nama im je 5:10. I od tih pet pobeda dve su im verovatno iz aba lige kada su imali 15 puta veci budzet od cele aba lige. Eh da smo imali kompletan tim na pocetku sezone,mislim na trenera Ivanovica,Vildozu i Kampaca. Nama Vildoza nije igrao prvih sedam kola tacnije tek nakon tih sedam kola je dosao,pa sest utakmica nije igrao zbog povrede. Znaci Vildoza je za Zvezdu u evroligi odigrao 11 meceva a 13 ne. Kampaco nam igra od 26-27 kola tek. Znaci vise od dve trecine meceva bez njega.O povredama drugih igraca da ne govorim. Voleo bih da naredne sezone ostanu trener Ivanovic, igrac Ivanovic, Nedovic,Vildoza,Kampaco,Petrusev,Martin mozda,raskinuti ugovore sa Kuzmicem,Raduljicom,Bentilom i Holandom a dovesti dobrog centra tipa Boban Marjanovic i nekoga tipa Kaline. To bi bila vrh ekipa
B

Bjorn89

pre preko 1 godinu

Hvala vam komsije za pobedu i cestitke !
f

forzzazvezda

pre preko 1 godinu

BRAVO MOMCI, TRENERU I BRAVO ZVEZDO🤟🏽⚪️🔴❤️ Pre neki dan sam komtarisao one bušače koji samo kritikuju a ne podržavaju vrhunskog trenera i igrače koji su u krizi posebno vas pozdravljam jer vi ne umete podržati klub i u porazu, sada kada budemo vezali nekoliko pobeda svi ćete da ih tapšete po ramenu a oni su jedni pravi ŠAMPIONI!!!!
d

djiki

pre preko 1 godinu

Sramota od sudjenja... Idemo dalje

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Za one kojima nije i dalje jasno čije je spoticanje kluba deo teksta iz Marke: Ovaj renomirani list navodi da Real očajnički traži kvalitetnog plejmejkera, pogotovo što je Lorenco Braun produžio ugovor sa Makabijem, te da se sprema novi napad na Kampaca. - Argentinac koji još uvek nije debitovao u Evroligi, zbog suspenzije sprskog tima, nikada nije nestao sa Realovog radara, iako su pregovori prošlog leta zapeli. Pre ili kasnije, razgovori između dve strane će se nastaviti. „Blankosima“ nedostaje provklasni plejmejker, a on klubu i dalje duguje 2.600.00 evra od izlazne klauzule vredne 6.000.000. Povratak njegovoj nekadašnjoj kući je uvek opcija koja je mnogo bliža nego što možda mislite - piše "Marka".
m

mrk12345

pre preko 1 godinu

Hvala vam sto ste nas odvojili od makabija, i mi smo dobili Bajern za vas da imate 2 pobede vise u borbi za to 14to mesto.
P

Pato7

pre preko 1 godinu

Polako sine! Ne trci pre rudu 😉
N

Nikson

pre preko 1 godinu

Polako momak...imate poprilicno tezi raspored do kraja,pre 4,5 kola, smo bili ispred vas...Zahvalnice cemo krajem Marta,pa ko kome...
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Ne bih ja bas tako zurio pogotovo sto imamo bolji skor od Makabija i tesnu pobedu u Valensiji deluje da ste u boljoj poziciji ali ako se udubis u preostali raspored i vama sledi dosta toga nezgodnog 2 gostovanja u Italiji gde znamo kako se sudi Olimpijakos Fenerbahce i Barselona ne bas prelak raspored
G

Gostanonimus

pre preko 1 godinu

Polako druze jos 10 kola ima Zvezda ima mnogo bolji raspored od vas. Videcemo na kraju ko ide u top 8.A koliko se secam ove godine 2 1 u pobedama za Zvezdu. Prvi derbi 16 drugi 3 razlike. Zato bolje da cutis. Svaka cast vecitim rivalima na pobedama.
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Hvala komšije, pogurali ste nas ka top 8!!! Ali šta vam rade sudijeee...Auuuu... Mislim da ste nekome stali na žulj zbog Kampaca, od tada vas baš ubijaju...Srećno!
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

Pa to svi znaju Realu,dolaskom Kampaca u Zvezdu oni izgubili 5mil dolara od Denvera.
R

RizzE

pre preko 1 godinu

Navijači ovog Glikmman kluba pitali ko je Zvezda a sada ih bijemo već 5 uzastopnih, ostadoše oni bez top 8 pa eto ko je. Jedino ih Zvezda i poštenog Bodiroge poštena Barsa dobili u Palestini.
f

fil

pre preko 1 godinu

Nikad, ali nikad ne otpisuj Zvezdu i kraj...
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Ona tehnicka klupi zvezde prevazilazi granice sporta. Ono je cist fasizam. Nikada onako nesto nisam video da je drugom timu dosudjeno u evroligi.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Prvi put u zivotu sam to video,imam 48 godina.
D

Djurko

pre preko 1 godinu

Mozda da prestanete da gurate prst u oko Evroligi, mozda cete imati bolji tretman. Zvizdite himni, izbacujete transparente, vredjate im inteligenciju sa papirima.. tretiraju vas upravo onako kako vi tretirate njih. Nemate ni malo kredibiliteta.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Ne zviždimo himni nego pevamo, transparente širimo jer imamo kičmu. E sad, što oni misle da su najbolji igrači rezervisani samo za njih... Uostalom, vi ste pokupili nekoliko najskupljih igrača, a opet ste više nego povlašćeni kod sudija, ali to je sad neka druga priča. Posao sudija je da dele pravdu, a ne nepravdu i tu se svaka rasprava završava za razumne ljude!
@

@nesha

pre preko 1 godinu

Nesho care.. ja se slazem da sudije treba da sude po pravilima.. ali kako je nama sudjeno pre 10 godina, tako vama sada. Mi smo tada pravili nerede s vremena na vreme i uzeli su nas na zub.. vi to radite sada i otud takav tretman.
m

mikac678

pre preko 1 godinu

Bravo za Zvezdu, odigrala za Partizan još da Panata dobije Valensiju
i

ilodann

pre preko 1 godinu

Jako vazna pobeda, da su nas dobili posle +16 pala bi nam evroligaska sezona u vodu. Ovako sledeca kuci pa pun gas sa Kampacom i Martinom.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Opet smo od gotovog mogli da napravimo veresiju...nekako stalno ulazimo u nervozu i dopustamo protivniku da se vrati u utakmicu. Sreca pa je veceras Nedovic ubadao ove trojke, a Makabi je upravo sa tim segmentom do cetvrte cetvrtine imao problema. Dobro je da smo ovo dobili na kraju...jer da smo izgubili, bojim se da se nebi psiholoski vise vratili u ovom takmicenju i uopste u nastavku prvenstva.
A

Atila17 1

pre preko 1 godinu

Koliko je dao Lebronko????

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Dovoljno za pobedu. A koliko si ti ostavio komentara, jesi ispunio kvotu ???
n

neshha

pre preko 1 godinu

Taman koliko je bilo potrebno za pobedu.Inace,ko se razume u kosarku,zna da je sprecio mnogo vise poena nego sto je postigao!
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Dao je 2 poena, a Zvezda pobedila 3 razlike znači još je dao 1 više nego što je trebao.
L

LeoLajke

pre preko 1 godinu

Šta se dešava sa Vildozom?Dva različit igrača do povrede i posle!

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Pa povrede ostavljaju trag na igračima, to bar nije novost.
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Najvecaaaa je najvecaaa, moja ZVE ZDA, CRVENAA! Bez Vildoze ceo meč dobili najbolju domaćinsku ekipu. Vidi se mnogo veća želja i zalaganje u odnosu na duplo kolo u Italiji. Idemo napred !
D

Dokle vise...

pre preko 1 godinu

DOKLE CE MO VISE IGRATI NEIZVESNE ZAVRSNICE,DOKLE LJUDI MOJI..?! VODIMO CEO MEC SA 10-15 RAZLIKE I NON STOP U ZAVRSNICAMA DOZVOLJAVAMO PROTIVNIKU DA NAS UVEK STIGNE,I ONDA STREPIMO DO ZADNJE SEKUNDE,OVO MORA DA PRESTANE,NESTO MORA DA SE URADI!
T

Tajm-aut

pre preko 1 godinu

Ali kada vidim ova velika slova odmah istog trenutka dajem minus pa neka je ekspert za košarku pisao.
m

mopsi

pre preko 1 godinu

Isto. Niko to ne čita.
x

xhee

pre preko 1 godinu

Igramo protiv najbolje domaćinske ekipe u EL i pobedimo, ti se bavis zavrsnicom? Sta si očekivao, 40 razlike za nas? Ubacili smo.3 poena vise od njoh za 40min, a ti pricas o zavrsnici???

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Naklon do poda za pobedu, ostali detalji su samo folklor za ove stručne a i besne.
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Ovo vec postaje klasika da mi imamo desetak pojena na tri min do kraja i uvek se grcimo za pobedu.
D

Dijego

pre preko 1 godinu

Jeste imamo 10 pojena posle ih dobijemo sa 3 pojena ko bih rekao... Sta hvali takvoj pobedi?!?
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

To znaci da ne znaju utakmicu privesti kraju.Tako izgubili od Fenerbahcea,Zalgirisa,pa ona kradja protiv Barse onda jos dodas onako glupavo izgubiti derbi.
G

Gost81818

pre preko 1 godinu

ajmo cigani, bravo za reakciju trenera i ekipe! idemo sad na albu pa posle na bajern i opet smo u igri ozbiljno
s

sinisa10

pre preko 1 godinu

kakva pobjeda, dobili smo makabi koji je imao 9-1 kuci!
e

eh

pre preko 1 godinu

Zamalao da se svi šlogiramo. Prekretnica sezone.
m

miomir momir mimora

pre preko 1 godinu

Ne moze bes stresa I pored plus 17...Ali EL ove godine...druze pogodi jedno kolo ko ce koga da pobedi kao da dobijes na lotou...
G

Gost539

pre preko 1 godinu

Pravimo tako pocetnicke greske da je to strasno, ali dobro, jako bitna pobeda, jos samo JEDNA utakmica bez Kampaca, a onda!!!
b

bebs

pre preko 1 godinu

svasta sam video, ali tehnicku za ono klupi, neverovatno
n

neshha

pre preko 1 godinu

Otkako je dosao Covic u Zvezdu neprekidno pratim EL i nikad,ali bukvalno NIKAD nije svirana tehnicka klupi zbog radovanja nakon dobre odbrane.Ovo je za zatvor sta je sudjeno!
F

Fanki123

pre preko 1 godinu

Ima nade za F8 Bravo ekipa, prava neophodna reakcija
O

Orden

pre preko 1 godinu

Sve vreme sam imao osecaj da ce biti gusto na kraju. Jednostavno nije bilo realno da se i odbrana i napad igraju na onako dobrom nivou i da vas na sve to jos sluzi ofanzivni skok kao ni jednom u sezonu, a sa druge strane razigrani suteri za 3 poena. Ne secam se da sam ikad video da neka ekipa napravi 3 tako glupa faula na sutu za 3 poena kao sto je to Zvezda veceras uradila. Svaka cast momcima, nije bilo lako posle teskih poraza doci na najteze gostovanje i dobiti Makabi. Sad da se dobije Alba, a posle sa Fakundom sve je i dalje moguce!
P

Postic

pre preko 1 godinu

A i sudija je svirao sve i svasta za makabi preko 25 bacanja a mi 10tak
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Bravo momci! Neka krene serija sada, pa da dobijemo sve sto mozemo do kraja. Interesantan podatak - Makabi sutnuo 29 bacanja, od toga 15 u poslednjoj cetvrtini. Bukvalno vise od pola slobodnih bacanja u poslednjoj cetvrtini. Svaku igramo i protiv protivnika i protiv sudija.Samo gazite momci, iz inata udjite u top 8!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

I da, Makabi samo u poslednjoj cetvrtini sutnuo vise bacanja kao mi za celu utakmicu! Ma bravo Evroligo! Ma gazi bre sve, iz inata!
C

Cikago

pre preko 1 godinu

Neverovatno da u Zvezdi i dalje igraju samo Nedovic,Vildoza i Petrusev,pridodao se Mitrovic...A ostali ne postoje tesko ce ovako da se dokopaju top 8.Inace napred Zvezda samo napred Zvezda
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Dobrić je večeras igrao odlično, a takođe i Nikola Ivanović se konačno vratio sa konkretnim doprinosom u igri.
C

Cikago

pre preko 1 godinu

Mislim ofanzivno Ivanovica nema,sutira trojke 1/4 a na treningu sve pogadja..Dodje mi da se smejem kad vidim Lazarevica da masi zicere i ne gleda ka kosu uopste samo dodaje lopte kao i Lazic
G

Gost+31

pre preko 1 godinu

Borba je tek počela! Bravo momci, borite se kao lavovi! Sve smo bliže da budemo kompletni a i dalje konkurentni za Top8, sledeća je Alba, tu će biti i Martin, a uskoro stiže i najveće pojačanje, sve je moguce! ❤️
K

Ko stize

pre preko 1 godinu

Sudije?

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Jos alba i dolazi i kampaco ...Moze ovo biti dobra prica nemamo ni prejaka gostovanja osim jednog...Zadnjih 10 utakmica bice ipak uzitak pratiti.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ko li je skautirao Bentila i Holand oa taj treba da se mane kosarke. Bezveze muka na kraju i jedva izvucena pobeda. Od gotovog napravise dramu.
9

9998

pre preko 1 godinu

Preziveli smo starsnog Boldvina i sudije. Vezali smo neke poraze ali realno i dalje postoje sanse za top 8 naredne dve utakmice mozemo da dobijemo uz to do kraja konkurente za top 8 docekujemo.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Dzabe im bacanja,dzabe tehnicka,dzabe kriterijum.Kad Vildoza i Nedovic igraju svoju igru ne mozemo da izgubimo ni 5 na 8!
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Horor takmicenje je ova evroliga. Zvezda mora da bude bolja za 50 razlike od ostalih ekipa da bi na kraju mogla da pobedi sa nekoliko koseva razlike.
G

Gaginjo

pre preko 1 godinu

Još Albu da dobijemo, a onda se spremi evroligo...
G

Gostil

pre preko 1 godinu

cirkus odbrana kao i uvek i cirkus trener da nemamo nedovica izgubili bi 20 razlike uzas.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Ako sam do pocetka ove sezone imao ocekivanih jos 50ak godina zivota, sad ih imam 30
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Ma bezi bre ovo je postalo vise mucno, imas 16 razlike u ZADNJOJ CETCRTINI i oni imaju napad za produzetak haha pa to nema nigde, svaku utakmicu ispustimo prednost od preko 10 razlike neizdrzivo vise, nijedan klub na planeti ne ispusta prednost kao mi.. Ali utisak veceri je tehnicka Nedovicu za BRAVO svojim igracima hahahahahah sta nam rade sudije dobro i guramo
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Naravno da ćemo ispustiti kad sudije ne daju da se održi 10+. Ne može da se očekuje da se igra u napadu odlično 40 minuta i da se sve pogadja i zato je odbrana bitna. A i odbrana je bila odlična samo je se njima poklonilo 6,7 bacanja u 4/4 uz naravno Boldvina koji nije mogao da promaši u 4/4. Kako nikad ne možete da gledate sa lepše strane nego odmah negativno
5

50

pre preko 1 godinu

Umesto Lazića koji je rutiner, on uvidi Nedovića koji uvek, ali uvek gubi lopte na kraju kada se lomi koliko god da dobro igra pre toga.
A

Aron

pre preko 1 godinu

Bila bi sramota da se ovo nije dobilo na kraju. Makabi divlja ekipa koja zavisi od suta jednog, dva igraca, bez neke posebne strukture u igri!
k

kim

pre preko 1 godinu

Makabiju je L. Braun pola ekipe
J

Junker

pre preko 1 godinu

29 slobodnih bacanja naspram 12 za nas, od toga 6 na kraju meca. Bentil posle ove sezone tesko da ce naci angazman i u 3. ligi.
D

Dijego

pre preko 1 godinu

Ne moze da prodje bez 3,4 nove sede na glavi...
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Jos malo pana farbanje. Ali kad ovako se zavrsi skontas da se nesto mora o zrtvovati.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Rodjaci,ja sam vec poprilicno sed i pristajem na jos 10 dodatnih posto svaku utakmicu,samo da pobedjujemo!
b

brt

pre preko 1 godinu

ubise nas sudije,strasno.