Komentari na vest

Zlatibor pokazao zube i najavio borbu u baražu: Čačani od +18 do penal završnice

G

Gon

pre oko 2 godine

Sad mi pade na pamet da bi ovaj duel izmedju Borca i Zlatibora trebalo da sponzoriše Zlatiborac. Kakav marketinški potez a!
Š

ŠTA onda?

pre oko 2 godine

Šta ako ove godine u Superligi Srbije (u nastavku) na kraju recimo Zlatibor bude treći, Sloga četvrta, Vojvodina peta, Mega šesta, Borac sedmi? Ko onda igra ABA ligu naredne sezone?
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Bitno je da Zadar i Split ne igraju baraž,iako BORCU gledaju u leđa.Zato je propala SRPSKA košarka,zato što neki naši pojedinci moraju biti namirnice sa lovom...
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Hteo sam reći,namireni sa lovom.A mi ostali,ko nas šiša,nama hleba i igara...
3

357)!6

pre oko 2 godine

A Borac inače dominantan na tabeli na visokom četvrtom-petom mestu, pa imaju zašta da se žale... a ne ustvari su 12... Niko nije branio da budete bolji od Mega-Sege ili FMPa. Ali vi imate braćurdu Malinu i sa njim očekujete neke rezultate.. Ne kapiram, propozicije nisu sad izmišljene, što se nije bunilo na početku sezone. Nego to je ono, lako ćemo, pa ako se desi onda ćemo malo da kukamo... ABA 2 najveća glupost svih vremena, trebalo je da postoji samo ABA i da se kroz nacionalne šampionate prolazi na osnovu rezultata, koliko ko ima mesta i doviđenja.