Komentari na vest

Zlatibor živi san iz kojeg ne želi da se probudi: Kutlešić partijom sezone utišao Skoplje, još jedan korak do ABA lige

s

sasha16

pre oko 2 godine

Hoce li neko od nasih klubova iz aba koji glasaju protiv nase kosarke i sebe da se oglasi po ovom pitanju, a usput i da objasne zbog cega namerno vec 3 sezone sabotiraju igranje nase super lige. Aba liga bez nasih timova je bibl nivo i po kvalitetu bi trebalo da funkcionise po vtb modelu. Mi izdvojimo 8 timova iz Srbije i ligu dopunimo po pozivu.
L

Ljuba šlog

pre oko 2 godine

A koja je poenta te Superlige?Na ionako dugu sezonu odigrati još 14 kola te lige pa tek onda play off!?🙄🤔Totalno bespotrebno...Kad već nemamo svoju ligu u kojoj bi učestvovali Zvezda,Partizan,FMP,Mega i Borac sa ostalim ekipama onda nam ne treba ni ta Superliga pred play off!
H

Hugo Rodaljega

pre oko 2 godine

Kutlesicu kapa dole, ali ostatak tima osim Protica vrlo sumnjivo, drugo poluvrijeme 80% napada igra 1 na 1 (Kutlesic Ili Protic) I to uglavnom sut za 3 i onda kidaj odbranu. Borac lagano dobija.
A

Alcatraz

pre oko 2 godine

I sve na k...c Partizan je SAMPION!!!
M

Miguel

pre oko 2 godine

Zlatibor ima dva igrača, Kutlešića i Čačanina Protića. Ostali popunjavaju broj.Ležernost Borca i dugovanja su doveli da se bore u baražu za Aba 1.Mislim da ako Malina ostavi njegovog pulena Lopeza na klupi Borac dobija rutinski.
M

M17

pre oko 2 godine

Ko onda igra baraz sa pretposlednjom ekipom iz Aba 1 (trenutno Split)? MZT ulazi direktno umesto poslednjeplasiranog iz Aba 1 (Krka), a Zlatibor igra protiv Borca i ako ih dobije ulazi umesto njih. I ko onda ide u baraz? Borac i Split? Zlatibor i Split? Split i neko treci iz Aba 2? Mozda sam ja lud, ali ovo ne moze da razmrsi ni onaj ko je smislio ovaj sistem.
G

Gost23

pre oko 2 godine

Ne igra Zlatibor baraž meč sa Splitom, jer su osvojili ABA2, pa stekli direktno uslov da igraju sa najslabije plasiranim srpskim timom iz ABA1. Da su izgubili ovo finale, morali bi da igraju prvo sa Splitom, pa tek onda sa Borcem verovatno. Borac je uzgred mnogo bolji tim od Zlatibora, a MZT za ovo finale i nije imao Bog zna kakvih motiva da ga odigra, jer su već ušli u ABA1.
G

Gostieiei

pre oko 2 godine

Split ostaje u ABA 1, da je MZT dobio onda bi Zlatibor prvo igrao baraž sa Splitom pa ako to dobije onda sa najlosijom ekipom iz Srbije. Ovako nikom nista Split se spasio a Zlatibor izvisio jer mislim da nemaju sta da traze protiv Borca ili Mege ( Mega ih je vec dobila skoro 30 razlike u KRK u Februaru).
M

M17

pre oko 2 godine

Hvala. Znaci Hrvati su iz sve snage navijali za Zlatibor :)
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Split bi ostao u ABA 1 bez obzira na ishod finala jer samo jedan nesrpski klub moze da ispadne, a to je slabije plasirana Krka. Taj baraz koji bi igrali sa Zlatiborom i da je MZT pobedio u finalu je samo proforme da se ostavi utisak regularnosti propozicija. Hipoteticki, Split bi i da izgubi baraz od Zlatibora opstao u ligi, a Zlatibor bi tom pobedom samo stekao uslove da igra sa najslabije plasiranim srpskim klubom baraz za ulazak.
Q

Q12345

pre oko 2 godine

Znaci gleda se ko je slabije plasirani mega ili borac nigde veze aal ajde svakako zlatibor ne moze dobiti ni jedne ni druge
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Па МЗТ је самим пласманом у финале обезбедио повратак у АБА лигу, тако да су играчи на финале дошли буквално из кафане. Што бисе неко мучио у безначајном финалу. Успут мислим да Борац Чачак има бољи тим и да остаје у АБА 1
y

ymern

pre oko 2 godine

koliko glup sistem neverovatno
S

Svasta

pre oko 2 godine

Citam tekst i ne verujem... Apsolutno se slažem sa tobom. Ispratio sam polufinale i finale, momci su bas dobro odigrali.