Komentari na vest

Zoran Nikolić pred majstoricu: Čeka nas pakao, ali imamo velike šanse da slavimo u Beogradu

G

Gost 333

pre gotovo 3 godine

Sta izjavi covek,premocne atmosvere. Au brate.
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Koje samopouzdanje pa vi nemate sta da tražite u Bg razbicemo vas tako da ni sudije nece moci da vam pomognu
S

Samo laganeze

pre gotovo 3 godine

Bukvalno treba da si bolji 20-25 razlike i to dole da ih dobijes, i cak ti ni to garancija nije.Ono je skandalozno, sezonama unazad. Drago mi je da se navijaci jsd-ovaca smeju.Nece se smejati u Petak kada Buducnost izgubi, a tek sledi Kls i njihovi mecevi gde ce ih Zvezda razneti rezultatski.
G

Gost021

pre gotovo 3 godine

Bravo Zoki Srbine! Veseli se srpski rode! Panteri na aparatima
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Kada Zoran udje u igru ja znam da sledi preokret,serija protivnika od 10-0,takav atleta a tolika beskorisnost-neprocenjivo,dao bog da igra bar 10min.
g

gunners

pre gotovo 3 godine

Imate ogromne sanse jer je scenario sledeci: sude vase sudije, prazni se dvorana i mozda cak dolazi do prekida meca i registrovanja rezultata 20:0 za milogorce. To je neki realan scenario. Onaj dosta manje realan je da vidimo fer i korektno sudjenje od prvog do poslednjeg minuta.
B

Bezveze...

pre gotovo 3 godine

... se pravi rivalstvo gde ga nema. Ova dva kluba su realno na 3-0 sa +50 koš količnikom. Ne znam kome sve ovo treba. Nadam se da će se ova liga ugasiti posle majstorice, ko god da osvoji. Miloje se 'ladno stidi koliku gurku imaju, to sve govori.
s

smesno bre

pre gotovo 3 godine

Imate sansu ali samo uz sudijsku kradju. Zvezda je vodila bukvalno celu utakmicu
X

XD

pre gotovo 3 godine

Za Beograd izvlače najjače adute. Kad istrče zajedno na parket Pukl, Boltauzer i Javor ni Lejkersi ne mogu da im se suprotstave.
I

Ivke88

pre gotovo 3 godine

Ova prva dva indijanca ne mogu suditi jer su na završnici EL.
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Imate sanse da oborite rekord od 40 razlike,nista drugo...
C

CmokCmok

pre gotovo 3 godine

Ma samo fokus Zoki i dajte sve od sebe! Mi smo vec srecni kakvu ste zelju i borbu prikazali sinoc! Vratiti se sa -12, bez najboljeg igraca tima i jednog od najboljih u ligi i preokrenuti, ma svaka cast! Ova bacanja koja pominju bi imala neku tezinu da ste ih bar POLA realizovali ali vama je realizacija bila katastrofa, tako da bacanja nikakvu ulogu nisu imala. Samo hrabro i u duhu sporta i neka bolji pobijedi!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ako je u duhu sporta i da bolji pobedi, trebalo je već 3:0 da bude za Zvezdu. Ali ako će biti u tom duhu, opet ništa od vaše titule.
M

MaxCZ

pre gotovo 3 godine

Tako je, penetrirati cemo po vama i u vas!!! A, ostaviti cemo nesto i za sudije.. Nista ne brinite, samo dodjite radujemo vam se!!!
C

CmokCmok

pre gotovo 3 godine

Za Zvezdu je trebalo da bude 3:0 da je Dejo uspio da odrzi ekipu psihicki. Prvu utakmicu su dozvolili da ih Buducnost uhvati pred sami kraj ali je domaci teren doveo do pobjede. Drugu utakmicu su dozvolili da se ovi vrate sa -20 i povedu +9 ali je nekako uspio da ih vrati psihom u mecu i uz domaci teren opet su slavili. E u Podgorici je presudila samo PSIHA domaceg terena, inace bi Buducnost davno pala da nije publike bilo. Ako Zvezda izgubi u petak, kriv je Dejo. Vidis da bacanja pominju samo navijaci i mediji. Ni dva trenera, ni dva predsjednika se ne oglasavaju povodom toga jer to nije igralo nikakvu ulogu, s obzirom da je Buducnost katastrofalno pucala.
1

1233

pre gotovo 3 godine

zasluzuju titulu,zato ce je i uzeti...a vi cete i dalje da kukate sudije,ovo ono...pogledajte malo bolje u svoje dvoriste...svi..za ...buducnost...
9

951357

pre gotovo 3 godine

"Oni će da naprave uzavrelu atmosferu, ja mislim od samog sletanja u Beograd." - reče čovek praveći uzavrelu atmosferu i pre nego što je pošao u Beograd. Interesantno je koliko puta je pomenuo da je psihološka prednost na njihovoj strani. U tim situacijama rado citiram Tajvina Lanistera: "Any man who must say 'I am king' is no true king at all." Tako da ne verujem da su u psihološkoj prednosti jer su i oni svesni da su na debelu sudijsku gurku jedva pobedili. A da pobedite, možete. Ako ubacite sve, ili ako vas sudije opet ovako guraju. Inače lagano gubite...
k

kotor dobrota

pre gotovo 3 godine

bas ti dubok citat na nivou onih bezmozgovica sto izbacuju mudrolije na fejs
p

pertini

pre gotovo 3 godine

ahahahahaha
l

lik

pre gotovo 3 godine

Pravi sportista bi se stideo načina na koji ste dobili ove dve utakmice. Niste vi ni dobili, niti ste se vraćali. Vama je sve poklonjeno od strane sudija i nespretnih protivnika (u manjoj meri). Vi ste pola svojih poena dobili na poklon, a uz to su glavni igrači Zvezde bili opterećeni faulovima.
Z

ZzZz

pre gotovo 3 godine

U svakoj utakmici se videlo ko je bolji, mizerne su vam šanse!
R

Ratatoullie

pre gotovo 3 godine

Gde to da izjaviš... Tako je i Bajić izjavio pa se lepo proveo. Jer gde protiv Zvezde da se nadaš pobedi. Mislim ono, nije kao da sportski. Ako samo i pomisliš da ih pobediš i pokažeš zube, to je odmah krađa, to je odmah atak na stub srpstva itd. Ako igraš sklanjalicu, e to već može.
o

opusteno

pre gotovo 3 godine

Uz posteno sudjenje, bice 15 razlike za Zvezdu. Sinoc je Buducnost i pored sudijske pomoci dobila na srecu. Trecu utakmicu Zvezda nije ni imala sansu (iako je igrala mnogo boilje nego u cetvrtoj utakmici). Uz onakvo sudjenje ni Utah ne bi dobila utakmicu. Ako u Bg bude ne domacinsko sudjenje nego 50:50... i zvezda pruzi 90% mogucnosti (a vi pruzite i preko 100%)... bice 15 razlike za Zvezdu. Zivi bili pa videli
k

kaboom

pre gotovo 3 godine

Dobro, zakljucili smo da obraza nemas, a da li si mozda slep kod ociju?
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Atmosfera u moraci malo jaca od kisele vode
!

!+!

pre gotovo 3 godine

Najgore sto oni misle da je u Moraci vatrena atmosfera.Smesni su.Najjaci aduti dugo godina su im sudije.