Komentari na vest

Žrtvovane sezone sedam NBA ekipa: Kuzmi moda zanimljivija od košarke, Vizardse ne gledaju ni roditelji...

S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

Što se tiče paralele između dosade i prenosa takmičenja u pecanju, pa ... Prenos bi bio dosadan, verovatno, ali emisija takvog tipa je već emitovana na RTV Vojvodini i nije bila dosadna, prevashodno usled umeća montažera, a i njuha autora da se više raduje kotliću nego varalici. Povodom konstatacije o sportisti koji je putem fizičkog nasilja izneverio suštinu sportskog duha, pa, moglo je upravo tako da se napiše, kako bi zazvučalo manje neprirodno.
k

khanbg

pre 5 meseci

Iznenadjujuce za Emira da ovako pise o Kuzmi. Slazem se da je Washington raspad ove godine, ali je definitivno Kuzma jedina svetla tacka. Nije all star, ali svakako nije ovako los kako ga predstavi covek.
R

Realno87

pre 5 meseci

Kad vidiš da neko napise koliko je Wembeyama odlučan kosarkas shvatiš koliko taj nema pojma o kosarci… Taj rahiticni momak nije mogao da pravi razliku u Francuskoj ligi protiv osrednjih defanzivaca, ukoliko je neko uopšte gledao dečka prethodne godine. To sto on daje 20 poena po meču u cirkusu koji traje 48’ min ga ne čini kosarkasem. Decko je ispod suvog proseka.
G

Gost1987

pre 5 meseci

Izvini al debilniju izjavu nisam odavno cuo. Citav svijet kosarke nema pojma, al eto on je po vasem vidjjenju suvi prosjek. Decko od 19god... zaista smijesno.
R

Realno87

pre 5 meseci

Koji svet? Američki ili svet plaćenih novinara? Sa 19 god recimo Doncic je bio igrač o kome se pričalo zbog muške košarke koju je igrao, Bogdanovic isto bio je nosilac partizana, gasol svojevremeno barselone, rudi reala, teodosic Srbije… u ozbiljnoj kosarci gde te niko ne poznaje kao nečiji projekat i ne as povlastice. Ovo zto se igra trenutno u NBA nema nikakve veze sa pravom košarkom i realnošću. Pogledajte samo koliko otvorenih šuteva igrači imaju, Koliko puta su sami.. košarka napravljena za debilnu publiku.

Realan lik

pre 5 meseci

Ko je pisao ovo?
L

Lflsm

pre 5 meseci

Vizardse ne gleda ni uza rodbina
P

PISMEN

pre 5 meseci

Nije Zohan, a ni Sošan, nego Sohan.
N

Nadrealnooo

pre 5 meseci

Svi su smesni i tu su gde zasluzuju da budu,ali Cikago sa ovakvim rosterom da ne moze nikog da pobedi? O cemu se tu radi? Ne kazem ja ,nisu sampionska ekipa,ali solidna ekipa koja ima ekipu da bude u top 6 ekipa istoka, da ne moze nikog da pobedi ,zaista nestvarno...
r

radem

pre 5 meseci

S obzirom da San Antonio nema pleja, bilo bi lepo kad bi mogli da uzmu u trejdu Vasu Micica, pa da razigrava Vanbajamu. To bi mu bila sasvim ok ekipa da pokaze da li je za NBA, jer se u Oklahomi nece naigrati kosarke.
@

@radem

pre 5 meseci

Još kad bi Vasa bio plejmejker koji prvo razigrava... On to nije, nisam zlonameran, samo kažem ono što jeste.
m

makarijus

pre 5 meseci

uzece prvog pika na draftu opet