Komentari na vest

Zvanično: Gabrijelu Deku pokidani ligamenti kolena

(

(Ne)sreca...

pre oko 1 godinu

...pa pauza nije duža,odličan igrač.U svoj nesreći u zadnjih 7 dana,malo i "sreće" za Partizan. Teško je to jer setimo se Balše i preloma šake(nekoliko meseci),Aleksa prošle godine jednu šaku,ove na žalost drugu,pre toga nos... Jbga 1.5 godinu skoro van terena zbog povreda...
D

DDF

pre oko 1 godinu

Dva najveca problema evropskog fudbala i kosarke jesu Real Madrid ponajvise i Barcelona,sve se mora podrediti njima na svaki sportski i nesportski nacin,spremni na svaku vrstu provokacije i igara na i van terena samo da dodju do"pobede",ne vazno iz ofsajda,nepostojecih penala,pomocu sudija,koraka,gazenja linije...
s

srecno

pre oko 1 godinu

kad su Zvezdi "sredili" Kampaca crno beli su se radovali sto ne cudi jer dokazano vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan... Sad isti Real pravi probleme pa ih glava boli? svakako vise bih volio Partizan da prodje i vise sloge medju nama jer smo nebitni i ovo se sad u BG igra kosarka, treba iskoristiti za iskorak jer nece ovo dugo trajat sa ovakvim rosterima.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Posto je povredio,pokidao ligamente Dek ne da nece igrati protiv Partizana nego je zavrsio sezonu.Inace jedna od najboljih 4 u Evropi.
B

Bingole

pre oko 1 godinu

Sa tolikim milionima hvale se a ne mogu ovaj penzioonisani Real Madrid da izbace.I to Real Madrid bez par igraca,jos im sada povredise i najboljeg igraca, jos real Madrid u medjjuvremenu igra svoje utakmice u spanskom prvenstvu a ova KK Plastika je sve zivo poodlagala. Grdna plastika,strah da ne udje na F4 sa 23 miliona budzeta i sve evroligaskim igracima.
i

ivan3333

pre oko 1 godinu

Dje ste vi sa silnim milionima. Sprda se Alba sa vama
A

Agent15

pre oko 1 godinu

Mi taj Real tukli 3x, od toga 2x u Spaniji. Koliko puta ste ove sezone pobedili taj penzionisani Real ? A ne sumnjam da cemo ga i 4.put dobiti !
s

se72

pre oko 1 godinu

Kad je bilo 0:2 za Partizan,delije se nisu javile a sad su dosli na svoje..Bar ne igrami rekreativno..
n

nikako

pre oko 1 godinu

rekreativno cak sasvim suprotno igrate jako ozbiljno sva moguca drzavna logistika je iza vas prica nimalo naivna
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Pa ovo su njima prve pobede u TOP 8 fazi EL. Neka slave!
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

90% komentara su privremeni navijaci Reala. Do srede. Posle srede postaju navijaci Barse. Bustuju komentare i misle da su pametni, a to samo govori koliko su ljubomorni na pricu koju zivi Partizan sa Zeljkom. I tek ce biti suza, posto ce Zeljko ostati, i nastaviti posao u narednim sezonama.
H

Hahahahaha

pre oko 1 godinu

0 (nula) trofeja ! 🤡
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Opušteno Đurđo, odbranićete sve trofeje od prošle godine.
D

Drim

pre oko 1 godinu

Koga boli uvo,pobeda se na kraju pamti sta svi se pravimo tose kako je GSW osvajao titule kad je gusto Puculija,niko se tog vise i ne seca titule se pamte.Ovo sinoc nije ni bilo namerno a trebalo je da bude bar za jos dva igraca Reala,prljavi i namazani Spanci i njihova farsa a mi Srbi budale vecito na fer plej to se ne pamti,pobede se pamte...Tuzno ali istinito.
M

Mgk

pre oko 1 godinu

Kako se niko ne seca kada si upravo to spomenuo?
S

Sale A

pre oko 1 godinu

Nije mi simpatičan Deko i nadao sam se da će da dobije malo lepih, sportskih batina na terenu, ali mi je žao što je na kraju doživeo ovako tešku povredu. Očigledno nije bilo namere, ali ispalo je preterano brutalno.
B

BCS Šabac

pre oko 1 godinu

Ima Real u nedelju utakmicu protiv Unikahe valjda će se još neko povrediti.
K

KKP bre

pre oko 1 godinu

Nadamo se.
m

monteroo

pre oko 1 godinu

Odmah se znalo,na stajnu nogu a nije ga video da je bar malo izvuce da ode na zglob...velika poluga...koleno,kao sto je uspeo Kari da uradi prosle godine u polufinalu mislim pa je samo zglob ...9 meseci ..falice im mnogo...
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Je...nije folirant kao Exum. Dobro je što ispadate, imate malo vremena da se spremite za nov potop.
P

Pabloo Laso

pre oko 1 godinu

Kljucni igrac Reala jedan od najboljih cetvorka Evrope, dobar u oba pravca i uvek je izmedju 10 i 15 poena... Real nema sta novo da ponudi u Madridu i ne moze da nadomesti izostanak Deka, koji je bio jedina cetvorka nakon suspenzije Yabuselea... Ono sto je bila prednost Reala pred pocetak serije u odnosu na Partizan su visoke pozicije, sada se iz aviona vidi da je Part u prednosti. Lesor, Smajlagic, Ledej, Papapetru na Tavaresa, Rendolfa i Cornelia (obojica van forme, bili povredjeni duzi period). Mateo mora da izmislja na cetvorci, a cisto sumnjam da ce to Zoc ispustiti.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

hezonja ce igrati 4.
d

dadadafaer

pre oko 1 godinu

Jasno se viid da nije bilo namere, ne znam šta se ovi Zvezdaši lože kad su nebitni nema ih nigde.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Ima ih druze na Partizanovim vestima vezanim za top 8 i jos se kazu oni “ne pale na top 8” Sta bi bilo da se pale, sunce ti???
z

zasu

pre oko 1 godinu

Nije li vas sve sramota komentara? Leday namerno povređuje igrače? Karma? Sram da vas bude sve, Deku brz oporavak, a u madridu neka bolji pobedi i neka suđenje bude najpoštenije moguće.
Л

Лк

pre oko 1 godinu

Не бих ја играо против Ледеја ни баскет, човек је другима прави баксуз.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Jel bi igrao protiv lazica i simona?
@

@kalca

pre oko 1 godinu

igrao je protiv njih godinama i verujem da bi uvek birao protiv njih da igra. vecito prozivas lazica a ne moze da prodje vasa utakmica da se neko slucajno ne povredi, od protivnika naravno. ako je lazic kostolomac, sta li su ovi??? lazic im povredi samo ego, kada ih stavi u dzep.
T

TzT

pre oko 1 godinu

Zek Ledej povredio Deka, Ivanovica, pokusao Kampaca.Covek igra ragbi.
T

Tsog

pre oko 1 godinu

Prljav ali uvek kao slucajno... Tip igraca kao Green u GSW
C

Czz

pre oko 1 godinu

Vi grobari nista ne ucite, pa makar ni na svojim greskama. Opet se radujete tudjoj nesreci a znate sta se desavalo kad ste se vec jednom tako radovali. Ako vas real izbaci u srijedu, a mislim da im je jedina sansa to sto panter nema utakmicu u nogama zadnjih 10 dana maltene, pada moral ekipi i mi cemo da vas pocistimo u aba kao prasinu. Opet sezona bez trofeja i eto vama karme da spava u vase dvoriste. Opet cete gledati ligu sampiona i navijati za nase protivnike.
7

799

pre oko 1 godinu

vidimo ko gleda EL i za cije protivnike navija
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Izvini , šta ti to znači u srijedu? Jel to neki dan u nedelji ili govorna mana?
0

077

pre oko 1 godinu

Bravo za Zeka 🤍🖤🖤🇨🇲
X

X

pre oko 1 godinu

Divna vest!
M

Milexxxxx

pre oko 1 godinu

Meni se nekako čini da ovo nije prvi igrač kojeg je Ledey teško povredio… Dek da se obrati dr Jakovljevicu koji sanira teške povrede za dan

LaleCiciban

pre oko 1 godinu

Meni je sve ovo komično.Navijači KKP se pozivaju na "KARMU"..... Samo se Vi ne pozivajte i sve je uredu. Gabrijelu Deku brz oporavak i da zaigra na F4. Drži se momčino.
C

Carevic

pre oko 1 godinu

Na F4? Pokidani ligamenti kolena? Da F4 ali 2025...
O

Ortopedija Banjica

pre oko 1 godinu

Vamos!!!!
s

svasta...

pre oko 1 godinu

povreda avramovica je karma jel tako???
D

Džoo

pre oko 1 godinu

Koja je onaj Ledej sirovina, a komentator ga još brani. Grobari zvižde dok iznose čoveka Sramots
r

realnoooo

pre oko 1 godinu

treba poslati dr. momu da mu to sredi, kako je exumu od slomljene kicme uradio da igra sledecu utakmicu
j

ja pa ja

pre oko 1 godinu

masirao ga vinjakom
G

Gost342

pre oko 1 godinu

Opet ledej? Kako bas opet on da nesto lose uradi? Pa on je cvetak nezni?
V

Vl@dimir

pre oko 1 godinu

све се враћа све се плаћа
k

karma

pre oko 1 godinu

neka,neka....
o

ojo

pre oko 1 godinu

Treba Real da zamoli dr.Momu da to riješi,čuda pravi
L

Lidej ?

pre oko 1 godinu

Lidej mu je uništio karijeru.
5

546566

pre oko 1 godinu

Kako volim ove komentare tipa '' Karma'' itd... Pa da ima te karme Partizan bi ovo resio u 3 mecu u svoju korist! Deck je juce bio jedan od zasluznijih igraca zbog cega je Real uspeo da izjednaci u seriji, imao je fenomenalnu partiju sve do povrede. Da je ovde rec o nekoj kosmickoj pravdi, karmi ili cemu god, on bi covek imao katastrofalno vece, ne bi terorisao igrace Partizana od samog starta utakmice. Nikome ne zelim povrede, ali sta je tu je. Sve je to sastavni deo sporta. Sada sa povratkom Pantera, Partizan ipak ima po meni trunku prednosti da dobije ovaj mec, jer je spoljna linija Reala katastrofalna u ovoj seriji.
g

gost123

pre oko 1 godinu

glumili zrtve na lazi o povredi Egzuma, i onda jednom od najboljih protivnickih igraca doveli karijeru u pitanje!!!!!!!! pihhh
F

Fakti

pre oko 1 godinu

Evo vam kako se navijaci jsd-a raduju povredi Deka tj igracu protivnika tako bi se i radovali i povredi igraca zvezde, Lazni moralisti ...Izmisljaju pricu o Karmi da bi se radovali besramno povredi...
R

Reggie Miller

pre oko 1 godinu

Vidimo se za 9 meseci ili godinu.
L

La KARMA

pre oko 1 godinu

Karma za pesnicu krvnicku u bradu egzumu!!!karma za prljavu igru, Bog sve vidi,I ove zlobne kom komsija kroz celu seriju,I to ce da se vrati!
m

madness

pre oko 1 godinu

Samo vi ponosito krocite, bez ikakve mrlje i kao prave moralne gromade.... Mozes misliti....
X

XD

pre oko 1 godinu

Siroti vi. Bezobrazni Petrušev licem udara u pesnicu sirotog Lesora. Egzum krene da bije pa kad popije vaspitnu onda je on žrtva i povređivanje protivnika nazivate karmom. Razmisli malo o tome da li je možda karma to što ćete ispasti.
д

дивљаци

pre oko 1 godinu

Обрукали сте и Партизан и Србију оним звиждањем повређеном играчу, за сва времена.
G

Gost899

pre oko 1 godinu

Uz iskrene zelje za brz oporavak i uz zaljenje sto mu se to sinoc dogodilo, samo cu reci sledece: da je bilo pravde, da je Evroliga njega suspendovala na duze, kao sto je zasluzio zbog one tuce, zbog onog nepotrebnog i nasilnog uletanja u fizicki obracun, koji je i izazvan tim uletanjem, on se sinoc ne bi povredio, jer ne bi ni igrao. Izuzetno prljav igrac, kvalitetan, ali bas prljav..koji se kao sto rekoh, nije libio toga da pesnicama deli pravdu Panteru i ostatku nase ekipe. Ali, kao sto Evroliga nije ponistila pobedu Barselone nad Czv zbog onog gazenja linije, tako ni ovde nije bilo pravde, i zato je on lepo odmorio samo jedan mec i igrao sinoc - potpuno nezasluzeno!
X

XD

pre oko 1 godinu

Zašto Egzum nije kažnjen? Zato što je izvukao deblji kraj?
I

Istine radi...

pre oko 1 godinu

Bravo za Ledeja.Sad ce Zoc da kaze da mu je zao i da je on za ferpley.A ko li slprema taktiku igracima partizana.Ovaj slomi rebra Ivanovicu ovom pokida tetivu i sve slucajno.A onda kapiten Panter kaze idemo u Madrid na zivot ili smrt.Pa kad slome nogu Tavaresu oped ce Zoc da kaze nije bilo neohodno ja sam za ferpley
S

Sta vi pisete?

pre oko 1 godinu

Kakav crna sreda,za to je pauza od 6-8 meseci!!!Mnogo los covek,kao i svi Argentinci.Brz oporavak...
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Jel moguće da vaša mržnja ide toliko da mrziš čitavu naciju zbog Kampaca i Vildoze ?
G

Gost241

pre oko 1 godinu

Nemoj te da pisete da se povredio. Nije se on povredio, neko ga je onaj divljak namjerno povredio. To je ogromna razlika. Isto kao sto je to uradio Nikoli Ivanovicu. Ako ste pisali da je Yabusele divljak ( sto i je svojim ponasanjem pokazao) povredio Egzuma, onda napisite da je i ova kabadahija po ko zna koji put ove sezone u centru paznje kada su ozbiljne povrede suparnickih igraca u pitanju.
g

gost1978

pre oko 1 godinu

ne lupetaj, covek mu bio iza ledja
s

srecko013

pre oko 1 godinu

.. de bre, njima objašnjavaš. Uvek okrenu naopako. Covek već dve sezone igra najprljaviju kosarku na ovim prostorima, i sve kao on slučajno, a najveći svih vremena, objašnjava fair play na prvom mestu. I ovi uopšte ne vide.. Šta ima da gledaju, reko najveći, to je dovoljno. I udri dalje.. Zato ništa i ne osvajaju, niti će..
d

djon

pre oko 1 godinu

Pa valjda ako su hteli nekog namerno da povrede onda bi to uradili Tavaresu koji je rovit,steznik na nogu,visog samo ga kolenom zviznes i gotovo je ne on je namerno povredio Deka iako se bacio za niciju loptu ne too npr Lazic nebi uradio...
G

Gost241

pre oko 1 godinu

Da odgovorim Srcko 013 Meni malo smjesno izgleda kad posle svega ove sezone sto vidimo ti kazes da Zvezda igra najprljaviju kosarku ili ti glavni im rekao a oni usvojili :) Pa ono sto se vama tolerise pa to nije vidjeno u ABA i Euroligi. Pa ako je Lesor izveo u derbiju 20 sl.bacanja za poluvrijeme, Tavares je trebao 60 pa vi ste njega ubili ove dve utakmice. Ali, da se vratimo cinjenicama, malo od ove a malo od prosle godine. 1.Da li je Zek Ledej teze povredio dva igraca ove godine? Da, jeste! Kao slucajno sam uletio svom svojom tezinom tijela s'ledja, i u zaru borbe bacim se na njegovu nogu. Slucajno sam Nikoli rebra polomio. Spominje neko Lazica, mozete li navesti koga je on poslao u bolnicu. Posto ovaj vas divljak jeste i to dvojicu u razmaku od par mjeseci. 2.Da li je Lesor divljacki nasrnuo i udario Petruseva nakon zavrsene utakmice? Da, jeste! 3.Da li je Lesor uhvatio s'ledja mucki i za vrat Musu i bacio ga od parket? Da jeste! 4.Da li je Lesor nogom podapeo Kampaca i pokusao da ga povredi? Da, jeste! 5.Da li se Lesor prosle godine hvatao za medjunozje i isto pokazivao navijacima suparnickog kluba?Da, jeste! Pa onda kad je flasica doletila sa tribine istu bacio nazad, gdje je mogao da pogodi ili jeste i neko neduzno dijete. 6.Da li je mali Trifa pokazivao misice Dejanu Radonjicu i klupi Zvezde? Da, jeste! 7.Da li je Panter nakon proslogodisnjeg finala htio fizicki da se obracuna sa igracima Zvezde, i da li je isti nakon dosudjene nesportske (koja je nesportska, ali legitimna) zategao rukom u predelu glave S.Ljulja (u fazonu hoce li da te skucam) i time inicirao fizicki obracun u kome je i sam ucestvovao? Da, jeste! 8.Da li su igraci Partizana u centru najveceg skandala u Euroligi ove godine? Da, jesu! 9.Da li su uvjek isti protagonisti u centru sukoba na terenu i pored njega (Panter-Lesor) Da, jesu! 10.Da li smo ove godine vidjeli 6 igraca na terenu, gdje sudije po automatizmu moraju da sviraju tehnicku ali iz nekog razloga nisu? Pa da, jesmo! P.S nesrecni Aleksa se povredio tako sto je divljacki krenuo da napravi faul nad Tavaresom, pa je pri padu nezgodno pao na ruku. Zao mi ga je ali to je posledica daj da ga skrsimo, ne mozemo ga na drugi nacin zaustaviti. Mozda malo osokoljeni statusom bijelog medveda, gdje kazni nema ili su preblage. Ili mozda malo frustrirani teretom poraza poslednjih deset godina ne znam, ali ono sto je cinjenica, imate problem u ponasanju pojedinaca i kad gubite i kad vodite. To je prosto fakat! Ali ako vam je lakse Covic je kriv i prljava Zvezdina igra :)
T

Tovariš

pre oko 1 godinu

Svaka čast što te nije mrzelo da sve lepo obrazložiš. Jedino si pogrešno shvatio Srecka013 al to je predpostavljam greška.
b

bottom g

pre oko 1 godinu

Karma
D

Ddddd

pre oko 1 godinu

Ne volim što ovo pišem, ali karma je čudo, a njega je prebrzo stigla. Čovek koji je prvi digao ruku u Madridu, započeo tuču tako što je udario pesnicom u glavu Exuma s leđa. Možda da nije to uradio bi bilo koškanje, gurkanje, razdvojili bi se i to je to, ali kad je on zadao prvi udarac u tom trenutku je bilo kasno da se stopira tuča. "Čini dobro ne kaj se, čini zlo nadaj se."
T

TTTT

pre oko 1 godinu

Polako sa tom karmom dečače.
G

Gost241

pre oko 1 godinu

Zek najprljaviji igrac Eurolige i sire. Vise ni on sam ne zna koji mu je ovo igrac po redu kojeg je ozbiljno povredio. Polomi igracu rebra, pokida ligamente koljena i sve kao slucajno.
T

TTTT

pre oko 1 godinu

Kako nekako uvek, slučajno, Zek Zek Dadule nekoga povredi?!

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Tesko je ocekivati? Za njega je i sezona zavrsena, a kamoli da igra vec kroz pet dana. Brz oporavak i da se vise nikada ne ponasa kao protiv nas proslog utorka kada je bio hijena.
s

sa

pre oko 1 godinu

Čovek pokidao prednji ukršteni ligament, a novinar piše ''teško je očekivati da Argentinac istrči na parket u sredu veče''. Neće on do kraja godine videti teren, a kamoli u iduću sredu...
S

Sve je moguce

pre oko 1 godinu

Mozda misli da i u Madridu ima neki domtor kao sto je Partizanov