Gabrijel Dek (©Starsport)
Gabrijel Dek (©Starsport)

Zvanično: Gabrijelu Deku pokidani ligamenti kolena

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.05.23. | 14:31

Oglasio se Real Madrid zvaničnim saopštenjem

Posle povrede na četvrtom meču protiv Partizan Mozzart Beta u Beogradu, Gabrijel Dek je morao uz pomoć saigrača da napusti teren posle duela sa Zekom Ledejom. Iako je vrlo brzo postalo jasno da je u pitanju teška povreda, Real se danas i zvanično oglasio o čemu se radi.

Naime, na sajtu kluba iz Madrida se navodi da je u pitanju ruptura ligamenata kolena i da ga čeka pauza. Ipak, u saopštenju se ne navodi dužina trajanja pauze, ali s obzirom da se radi o medijalnim kolateralnim ligamentima, teško je očekivati da Argentinac istrči na parket u sredu veče kada je zakazana odlučujuća peta utakmica plej-of serije koja će odlučiti koji tim ide na F4 u Kaunas.

Izabrane vesti

Ipak, prema nezvaničnim informacijama čega ka pauza od dva meseca, što znači da je za njega sezona završena.

Podsetimo da je Gabrijel Dek bio jedan od najboljih igrača Reala u ovoj seriji. Posebno u prvoj utakmici kada je sa 24 poena umalo doneo trijumf Madriđanima. Potom se na drugom meču uklopio u sivilo čitavog tima sa osam poena, da bi zbog učestvovanja u tuči propustio treći duel zbog suspenzije, a u četvrtak veče u Beogradu je ubacio 14 poena pre nego što se povredio.

"Ne izgleda dobro. Nisam ga nikada video da se nasmejao, a kamoli da plače. Čovek ide glavom kroz zid. Nije mi izgledao dobro", prokomentarisao je povredu saigrača sinoć Mario Hezonja.



tagovi

KK PartizanGabrijel Dek

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara