Komentari na vest

ZVANIČNO: Luka Vildoza prešao u Panatinaikos

G

Gost 007

pre 11 meseci

Pouka omladini posle ovih odlazaka glavnih vedeta iz naših klubova. Ljubav prema klubu treba da bude na nivou hobija a ne da bude način života. Košarkaši su profesionalci. Partizan ili Zvezda su samo jedna stanica u njihovim karijerama. Sekle su se vene i zaklinjalo svom snagom za Vildozu, Kampaca, Lesora ili Pantera. Prihvatajte normalno i poraze i pobede, kao što prihvataju i Vaši ljubimci. Jednostavno, svo to nabijanje tenzije, prosto, nije više interesantno. Nikom.
p

pogresan naslov

pre 11 meseci

Naslov je trebao da bude Mimoza u Panati 😂 a mukica ostavila ga zenska pa kmeci pola sezone
G

Gost014

pre 11 meseci

Када је дошао и како је играо на почетку сви смо били одушевљени. Био нам је Кампацо пре Кампаца. Мислили смо да бољи не постоји. После повреде и приватних проблема није био више исти играч дефинитивно. Е сад, што је одиграо финале на начин који је одиграо, плус договор са ПАО нам ствара неку другу слику. Па нећемо ваљда да скандирамо Бразил, Бразил кад буде играо против нас?? И до сада су играчи имали договоре са другим клубовима пре краја сезоне, и ми смо сигурно исто тако радили са туђим играчима... Била је ово кратка и обострана корист. Хвала му на свему и срећно!
i

idi begaj

pre 11 meseci

da ....razvalio mzt i split
M

Marko1983

pre 11 meseci

Prva 2 meseca bio odlican, od 2023. god je očajan, tako da mi i nije zao. Samo je bio opterecenje za budzet.
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Ako je otišao, nista posebno nam nije ni doneo !
J

Joksimovic

pre 11 meseci

Evro liga postala prava javna kuca. Ne zna se vise ko koga za koje pare. Ovo je cak prevazislo bordel.
L

Luka994

pre 11 meseci

Vildoza ima ugovor, tako da je zvezda sigurno za njega uzela lepe pare. A ugovor ima i Kampaco. Sad u napad na Mirotu i Kalinu. Na pleju obavezno pružiti šansu i Topiću.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

Vildosa ima ugovor 1+1. Obostranu mogucnost da produze ili raskinu saradnju. Zvezda nije uzela ni dinar. Isti ugovor ima i Exum....1+1... Ako ide ide bez obestecenja. Nedovic ima nor 2+1...sledecu je vezan ugovorom za zvezdu, ali iduceg leta moze da ode bez obestecenja. Kampaco ima izlaznu klauzolu od 50k eura, tako da ako ode toliko ce ,vezda zaraditi. Potpisao je na 18 meseci,6 je proslo
@

@ruze

pre 11 meseci

ne mogu obostranu mogucnost da imaju, jer to ne bi bio 1 +1 a kampaco ima 50k klauzulu u slucaju da zvezda ne igra evroligu, u svakom slucaju, na eurohoops-u vildoza i kampaco imaju do 2024. a exum je medju igracima kojima je istekao ugovor. a mene zanima kako ti znas kakav ugovor ima vildoza?
p

podesen

pre 11 meseci

Obestecenje 50000 e,isto kao za Kampaca i ono vazi samo ako ode u Real.
K

Kurir

pre 11 meseci

I opet ce grobari biti jači jer će im 80%tima ostati sem pantera kog će zeljko kvalitetnim pojačanjem zameniti ako ne i boljim
G

GrobarNS

pre 11 meseci

Bogami koliko se čuje iz kluba, nije baš idealno stanje jer Egzum, Lesor i Ledej traže skoro duplo veće plate. Čak je i Aleksa na 50% da ostane, jedino je Naneli gotovo izvestan da ostaje, a Papa i Panter su već u Panatenaikosu! A izgleda da je i cirkus sa Željkovim i Andjušinim ugovorom u kkOFY-ju došao do novih čelnika evro lige koji insistiraju na čistim papirima i zatvorenim budžetom! Biće neizvesno leto u svakom slučaju na obe strane brda, a ishod će nažalost zavisiti od volje jednog čoveka!
t

tudza

pre 11 meseci

Obzirom da ćete igrati Evropkup to je sasvim normalno. Mačo da vidite kako je bilo nama. A da zaboravih da ćete kao i uvek dobijati više para od države, skoro duplo. Ove sezone 4,2 miliona vam je dala država, Partizanu ni celih 2
V

Vild

pre 11 meseci

Bas si se nalupetao,mada si grobar pre bi rekao...ali bas,pa ako im ostanu sto si naveo Radonjic i Buducnost ima da ih opleve,kamoli Zvezda. ...Pa ove sezone je 5 : 5 bilo. Nego kako su se izvukli u Splitu,pa Podgorici dva puta. U Zg je titula izgubljena. Da se to dobilo,a vodilo se izgubilo se i peta u Areni,mesto Pioniru. Pa neka se zezaju i ovd egodine sa Zadrom u BG i Cibonom u ZG. Volters je znacajniji bio Zvezdi od Vildoze,tako da ne vidim zal za njim. Dva beka bilo koja da dodju kao ovaj iu Bajerna Winston i jos jedan puna kapa. Naravno i Mirotic i centar. Dosta je onda.
H

Hehehe

pre 11 meseci

Zanimljivi su ovi ljudi kaoji kao imaju informacije iz kluba, znaju gde koji igrač ide, videli ugovore. A u stvari sve Baron Minhauzen do Minhauzena koji ne izlaze iz zagušljive kladionice i tamo pametuju.
h

haha

pre 11 meseci

Tudza, ne pisi neistine. Svih ovih godina su budzeti slicni za razliku kad smo mi imali 400.000 i igrali za opstanak u Zadru dok ste vi dovodili pojacanja iz NBA. Pored toga ste bili nekonkurentni u Aba i Evrokupu, pa se napravio najskuplji tim u istorij kosarke na ovim prostorima da konacno uzmete trofej.
K

Kopakabana89

pre 11 meseci

Nek si otišao jebacu

Nenad Jovanov

pre 11 meseci

Dovedite nam Mirotića, Kalinu i vratite Davidovca, jednog pleja (naše gore list) umesto Stefana i zadržimo Nedovića, Campaza, Petruševa i Mitrovića makar još jednu sezonu i dovesti još dva beka a pozdraviti se časno sa Lazićem, kao i sa Hasanom, Martinom i Stefanom. Još jedan plej i dva beka, Campazo, Nedović, Petrušev, Mirotić, Kalinić, Davidovac, Lazarević, Mitrović i neko od naše dece!!!
p

pareeeeeeeeeeeeuuuu

pre 11 meseci

Odakle pare za sve to brateuuuuuuuuuuuuu
S

Sale2323

pre 11 meseci

Ima'l u Atini splavova i starleta, a kao što je Vildoza spoznao da ih imau Bg-u?! Ako ih ima, neće se ni Grci ovajditi od njega previše. Čovek nakon 2 meseca vrhunske košarke u Zvezdi, postao samo senka igrača, da bi bljesnuo opet nešto tek pri kraju mandata. Retko takav pad kvaliteta igara se može videti danas, a kakav je kod njega bio nakon raskida sa devojkom koju je imao do otkrivanja čari Bg-a.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

ima i vise...
s

sad

pre 11 meseci

bez nebuloze tj. Vildoze ...bez kampaca pa je.. te dr. caca...sta radis to ?
q

qwertyytrewq

pre 11 meseci

Hvala Raduljici sto je godinu dana vozio autobus,a nijedan prekrsaj u saobracaju nije napravio i time je sacuvao klupski budzet....
6

666999

pre 11 meseci

ХВАЛА ЛУКИ ВИЛДОЗИ ЗА ДВА МЕСЕЦА ВРХУНСКЕ КОШАРКЕ... ДОК НИЈЕ УПОЗНАО ЧАРИ БЕОГРАДСКОГ НОЋНОГ ЖИВОТА, А ОНДА ПОТОП. ИПАК, ДВА,МЕСЕЦА ВРХУНСКЕ КОШАРКЕ НИЈЕ ДОВОЉНО ДА БУДЕ НИ У ТОП 10 ЗВЕЗДИНИХ СТРАНАЦА. МОРАЛО ЈЕ ТО МНОГО БОЉЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИЈЕ. ПОГОТОВО У ТРЕНУЦИМА КАДА СЕ КЛУБ БОРИО ЗА ТРОФЕЈЕ И ТОП 8 ЕВРОЛИГЕ. ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ВЕЋ У МАРТУ ЗНАЛА ДА ИДЕ У ПАНАТУ, А КЛУБ ЈЕ ПИСАО САОПШТЕЊА И ПРОДАВАО ПРИЧУ НАВИЈАЧИМА ДА СУ ВЕСТИ О ВИЛДОЗИ И АТИНИ ЛАЖНЕ И ДА СЕ ТИМЕ ДЕСТАБИЛИЗУЈЕ КЛУБ. ПУТУЈ ИГУМАНЕ, УЗ ЖЕЉУ ДА ИЗГИНЕШ ПО АТИНСКИМ ДИСКОТЕКАМА И ДА СА АТАМАНОМ НЕ УЗМЕШ НИЈЕДАН ТРОФЕЈ ЗА ТРИ ГОДИНЕ.
s

shommy

pre 11 meseci

Jel se ovo obistinila podmetnuta vest od pre tri meseca?Po saopstenjima jednog kosarkaskog radnika,u tom trenutku se radilo sve da se destabilizuje Zvezda pred borbu za TOP 8 i Finale ABA lige. Kasnije je saopstio da se nisu lozili ni na TOP 8 ni na ABA ligu.Ostalo je ono oko destabilizacije,tu nije napisao saopstenje ali eto vesti niotkuda da potvrdi ono sto on NECE.
k

kkczbeograd

pre 11 meseci

treba da igra iskljucivo sa srpskim igracima...mi kao velikosrpski klub ne bi smeli koristiti strance...pa cak.ni trenera.
M

Mr007

pre 11 meseci

Od kad je izasla vest da je smuvao nasu pevaljku,prop'o kao zeton. Steta,pokazao je talenat,ali kontinuitet dobrih meceva je postajao sve veci problem tokom sezone.
m

mislim..

pre 11 meseci

a voleo bih da gresim u kanalu smo...
L

Luka hvala ti !

pre 11 meseci

Hvala Luka na svemu ! Posebno na asistu za trojku Nedovića u Areni !!!
u

uhajuhaha

pre 11 meseci

za asistenciju..pa nista bolje hmmmm
a

a sta

pre 11 meseci

kaze ostaje li nas baco- kampaco...
k

kao navijac

pre 11 meseci

Zvezde...kazem ispod prosecan igrac.
1

1980

pre 11 meseci

U martu se pisalo da je gotovo. Svi su lagali! Svi! Vildoza njegov menadžer Čović je govorio da su zlonamerni komentari. I gosn Čoviću jel jesu?
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

laga laga lagao me da njegovo ce srce samo za mene da kuca ....laga laga lagala i lagace me opet ako sretnemo se sutra ....razne misli progone me kad koracam ulicom . U mama mama e sto mi fali to me slaga
H

Hannibal

pre 11 meseci

Putuj, Igumane! Hvala za onih mesec dana odličnih igara, a što se ostalog tiče, mogao si i ranije dići sidro. Niti je on potreban timu, niti Martin, Bentil, Lazarević, Raduljica, Kuzmić, Branko Lazić,,, Tim bi bilo dobro bazirati na Nedoviću i Petruševu, jer je malo verovatno da će Kampaco ostati. Ukoliko ode i Petrušev...pa, mogu da zamislim Zvezdu sa Nedovićem, Davidovcem, Kalinićem, eventualno Teodosićem, a na dugačkom štapu i sa Bobijem Marjanovićem i Bjelicom... Kako bilo, ovo neće biti rekonstrukcija tima, nego izgradnja potpuno nove ekipe. Makar sam siguran da Duško Ivanović zna svoj posao, za razliku od trenera sa kojim se počela prethodna sezona.
B

Blek Stena

pre 11 meseci

Kakav bre Marjanović,čovek ne igra ozbiljnu košarku godinama.
o

orsolini

pre 11 meseci

Da okosnica tima bude Neda zvani "Pakao"? Nedović, kome karijera prođe u "samo da me krene šut na ovu igru" i "samo da budem zdrav bar pola sezone da bih uhvatio ritam" i to košta milion evra po sezoni? Bek koji ima 20% za tri, šta je on, Andre Robertson? Andre je bar odbranu igrao, preko Nedovića i Petruševa smo primili 60% poena u finalnoj seriji. Davidovac prošle godine ganjao Ledeja po čitavom terenu, nije mu davao milimetar prostora, dok Petrušev spava u reketu i mrzi ga da digne ruke u odbrani. Čuvao lik čak i Lesora, jer Kuzmić i Mitrović nisu mogli. Nedović može jedino da gura kolica u kojima se nalaze myda Nikole Kalinića, da se ne bi vukla po podu!

boban milosevic

pre 11 meseci

od kada mu dosao ortak kampaco sve losije igrao
i

igrac...

pre 11 meseci

bez tradicie u isto takvom klubu...ne ide to.
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Ne bi imao nista protiv da je ostao, ali nije ni nezamenljiv. Ima one lude suteve sa 10 metara, to pogodi lakse nego slobodno bacanje. Protiv Partizana je igrao odlicno i u odbrani, ima brze ruke. Da je bio tu na pocetku sezone, mozda bi Zvezda na kraju imala prednost domaceg terena u ABA ligi, koji se pokazao kao kljucna stvar u finalu.
k

kojak92

pre 11 meseci

a zasto se ne pise o iznosu transfera?
G

Gola Istina

pre 11 meseci

A za sta da mu se zahvaljuju, pola sezone ljubavni jadi, da li je on placo Zvezdi ili ona njemu, da li je igrao za minimalac, da li se radnik zahvaljuje privatniku ili privatnik radniku za ne ispalcene zarade, lazna sportska ljubav
P

PFC

pre 11 meseci

Pa Čović jednostavno mora ići u rekonstrukciju tima. Em ništa nije napravio u EL (kao i svih prethodnih godina uostalom), em je sad izgubio i ABA...a milioni ponovo spucani. Sigurno je da mu nije lako, valja polagati račune...Ono, dobro, rok za osvajanje EL mu je prolongiran (Terzi, opet, dato u zadatak da uđe u 16 najboljih). Pare su tu, to nije bilo nikad problem, renta navijači i dalje naoštreni...Moraće se dodatno poraditi na Željku i Partizanu kako se ne bi ponovo desilo ovo neprijatno iznenađenje, kako u EL tako i sa osvajanjem ABA...
k

ko nam kaze...

pre 11 meseci

vi nam pricate o spucanim milionima? vi?
A

Aleksejko

pre 11 meseci

Poradite malo na Partizanu slobodno, navijači,uprava, igrači a mogla bi televizija koja divno prenosi utakmice Partizana u ABA. Dok vi radite na Partizanu, Partizan će raditi na sebi. Ništa vi ne kapirate i dalje
h

haha

pre 11 meseci

Premalo cenis Obradovica kad ti je iznenadjenje da sa najskupljim timom uzme titulu i to zbog kiksa Zvezde u Zagrebu.
Z

Zn

pre 11 meseci

Od onog imam ugovor ostajem i “pre Zvezde se nije znalo za mene jer sam bio zaboravljen u Nba” do dizanja sidra par meseci kasnije
f

free rubiroza

pre 11 meseci

vido covek kolko je sati ...sem sto je osvojio srce par sponzorusa nista jace od toga
S

South

pre 11 meseci

ARGENTINO, ARGENTINO
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

kad se setim septembra ...cemu nervoza stigo je vildoza ..haha Naneli mu bol i tugu on zbrisao nasao drugu
T

TzT

pre 11 meseci

Kvalitet i lucidnost neupitni, i kad mu se igra odlican.Kad krene sa vasarom i splavovima, covek ne postoji na terenu.
G

Goss

pre 11 meseci

Klasičan pijanac
b

bas

pre 11 meseci

mi zao ...vrhunski igrac ..kako je krenulo samo ce nam Lazic ostati.
I

Ispod dostojanstva

pre 11 meseci

Lik je bio maskota Zvezde ove sezone, nema se za čim žaliti
l

ljubav preko zice

pre 11 meseci

a kleo se kleo da ju je voleo ...sta bi sa onim da nije razgovarao sa PAO pre mesec dana ?
k

komedija

pre 11 meseci

Zavela me svetla velikoga grada
s

svašta

pre 11 meseci

Zar nije ovo demantovao hahahhha šta bi bilo da ga nije ostavila đena
P

Putuj

pre 11 meseci

U pocetku dobar top igrac a od nove godine kada se navikao na bank i sponzoruse ,svake nedelje pije vodkicu i gleda sa kojom ce da zavrsi … od tada ni pola onog igraca finale sa partizanom je odigrao na nivou bentila tako da nam taj indijanac i ne treba

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Bice dobro pojacanje, samo da ne krenu ljubavni problemi 😉
к

курбла

pre 11 meseci

Уништила га Теа али уништила
Đ

Đukin fan

pre 11 meseci

Ni prosečan igrač a u paketu sa preplacenim Kampacom te Bentilom i Martinom ubedljivo najgori paket stranaca u Zvezdi unazad 5 godina!!!Svi skupa ništa doprineli nisu!!!
T

TokMakSotir

pre 11 meseci

I on i Kampaco dogovorili pre 15 dana!! Cuvali se povrede! Panter ide, ali vrlo profesionalno, kao i sto je odigrao!! Bacene drzavne pare!!!
G

GrobarKosmet

pre 11 meseci

Hvala ti za titulu Aba Lige
А

Аb

pre 11 meseci

Nismo mi kao neki da mogu imati 6 igrača od 1mil +....
3

3p2p22š2

pre 11 meseci

Da vi imate jednog koji košta 3+ miliona...
v

vildonizam

pre 11 meseci

Vildoza i Kampaco za 6 mjeseci 5 miliona, djavolu bilo malo. Uzdravlje
E

Elej

pre 11 meseci

Zeks za godinu dana ubere toliko na klupi partizana.
D

Delije Sever 1989

pre 11 meseci

Svi igrači prolaze, i treneri i članovi uprave, samo Sever ostaje, Zvezdu čuva, nema nikad izdaje!
3

3949439292š2

pre 11 meseci

Samo Ultra Kop Sever čuva!!!
S

Sekcija

pre 11 meseci

Ultra Kop su vredni momci, prave patriote! U Srbiji je uspeh nesto sto se neoprasta! Sposobni su, zaradili su, a Zvezdu vole vise od svih vas tastatura navijaca!
s

slazem se

pre 11 meseci

kad su plate redovne ...ceo sever onda se veseli
k

kopajmo zajedno

pre 11 meseci

@ sekcija ...vredni su rade ...haha gde ?? dzabe karte, dzabe putovanja, dzabe advokati, baklje ,bubnjevi i koreografija. Drzava dala izgradnju da bude mir u kuci ...ko tebe laze preko megafona ,crni ti.
T

Trpke

pre 11 meseci

Da se ne ljubimo! Odigrao extra mesec dana,I onda se vratio u normalu. Prosek igrac,cak I za evropu
r

reb8888

pre 11 meseci

...a obestecenje??? pisalo se da je zvezda njima platila za nedovica, koj je imao jos godinu dana ugovora, kao i vildoza...
c

cao cao

pre 11 meseci

Na pocetku sezone 2 meseca je bio top. Au 2023oj apsolutno nebitan igrac . Tako da i nije neka zal sto je otisao.
s

srbobratele

pre 11 meseci

Dovedite Delfina...

Vladimir Gasparovic

pre 11 meseci

Dokaz da je uveliko pregovarao dok je trajala finalna serija ABA lige. Jako neprofesionalno i kvarno s njegove strane. Mislim, boli njega za to, ali ne prosipaj mi onda fore, argentinska krv, emocije , ovo-ono. Mislim da ga treba dočekati onako bez trunke emocija, ni zvižduci ni aplauzi. Seronja, Zvezda ga vratila na košarkašku mapu Evrope. Bar si mogao da sačekaš kraj lige.
N

Nemoj

pre 11 meseci

Tako, kad je dolazio cela hala mu skandirali Argentina, Argentina, on je nasa legenda, srecno legendo nasa.
@

@ssss

pre 11 meseci

I dokaz da je Čović lagao kada je rekao da je to izmišljotina u cilju destabilizacije Zvezde!
o

ok

pre 11 meseci

A da Covic nije znao da je to u cilju destabilizacije Zvezde. Ima on iskustva sa Radonjom i Paom i onim ko je pleo tu prste. Isti je ovde angazovao Pao kad je njemu trebalo. Zato je vest plasirana tokom plej ofa. Muljanje, kombinacije to je preposteni parizai. Nego stvarno sta cemo sa ugovorima Zoca i Andjusica. Vidite Zvezda vas nije tuzakala po el kao vi nju. Nismo isto.
k

komšaaaaa

pre 11 meseci

Maksimalno neozbiljno, aj da te raskid onako poremeti svi smo ljudi koliko god para imali, ali dogovoriti se sa drugim klubom u sred sezone, pa to se ne desava nikome, totalno neprofesionalno...

Vladimir Gasparovic

pre 11 meseci

Dokaz da je uveliko pregovarao dok je trajala finalna serija ABA lige. Jako neprofesionalno i kvarno s njegove strane. Mislim, boli njega za to, ali ne prosipaj mi onda fore, argentinska krv, emocije , ovo-ono. Mislim da ga treba dočekati onako bez trunke emocija, ni zvižduci ni aplauzi. Seronja, Zvezda ga vratila na košarkašku mapu Evrope. Bar si mogao da sačekaš kraj lige.
T

Teodul

pre 11 meseci

Kako da ga dočekate, kada on i vi nećete igrati isto takmičenje???
n

nikad pklat

pre 11 meseci

Ludace jedan hahaha😂😂😂
T

Tango

pre 11 meseci

Doveo i njega i Kampaca nekim čudom,mutnim radnjama prema Baskoninji i Realu očistio im put za nove čiste ugovore po evropi i naravno odoše.... ni hvala ne kazaše. Dva najlošija poteza u istoriji košarke. Nije sve tako crno,mogu da se pohvale kako je Tango Argentino bio deo uspešne sezone i to za baš baš puno para.
Č

Čekaj

pre 11 meseci

A kako sad i kome da pevamo ARGENTINA, ARGENTINA.
G

Gost nedragi

pre 11 meseci

Stizu Oberto,Nikola,pijani Pep Sancez,Ugo Skonokini,na celu sa Rubenom Manjanom. Jos ce se igrati tango... Poslednji tango!
L

Laki92

pre 11 meseci

Bio je sjajan prva dva meseca, nakon toga, trebalo ga je naglavačke izbaciti, a ne da se ovde sad predstavlja kao neki hendikep sto odlazi. Daleku mu lepa kuća, decko očigledno vrlo labilan, da jedan profesionalac dozvoli da mu raskid devojke utiče na procente šuta u ogromnoj meri, za to još nisam čuo u profesionalnom sportu.
i

ivk015

pre 11 meseci

Ovo nema nigde,da igrači pod ugovorom usred sezone dogovore saradnju sa drugim klubom,a taj klub još demantuje,i na kraju se ispostavi da je tačno,pa što bi on ginuo za klub,rizikovao povredu,otalja sezonu bude isplaćen i zdravo.
p

prki86

pre 11 meseci

Ma je*u g*vna nije potpisao,to zoran savic nadje nekog grckog novinara pa ovaj pise gluposti da bi poremetili zvezdu u plejofu
d

duh koji lebdi nad Kalimegdanom

pre 11 meseci

opet Savić...pa dokle više lažnih vesti

gemathegreat

pre 11 meseci

Dok se ne desi ponovo sindrom Bate Bulatovića. Lekcija mora da se ponovi.
l

lipolis

pre 11 meseci

Dok vaši beže glavom bez obzira naši ostaju da vas gaze i dalje
J

Jbg

pre 11 meseci

Bićeš neprijatno iznenađen
v

vedko

pre 11 meseci

Ide iz Kk rekreatovo pametan decko
i

inžinjer Milenko Janjić

pre 11 meseci

Šta učini Žoče, zašto razbi rekreativce
6

6v

pre 11 meseci

Joj kako smo vas rasturili jestel se oporavili a
z

zerko

pre 11 meseci

U Zvezdi ostaju Raduljica i Kuzmić hahhahaha
M

Mirotic

pre 11 meseci

Nema veze, pevace se España España
K

Kosarkaski transferi

pre 11 meseci

Ukoliko se ostvari da Kampaco pređe u Real, Panter i Lesor u PAO, takođe - ostaje mi nejasno zbog cega toliki trud da sakrijes u sred sezone da se igrač već dogovorio sa nekim? Nisam siguran da li je i Partizan, ali sećam se saopstenja Zvezde oko Vildoze kako nije 100% istina i 2 dana posle kraja sezone, istina. Mirota u sred plejofa ACB lige izjavi da ide, i nikom nista, odigra doktorski i osvoji titulu,...
k

kipp

pre 11 meseci

Đe ide cigla kampaco hahahhha jes ga zeljko pantic ureko
v

vazura kaze go umesto gol

pre 11 meseci

Bilo je lepo do je trajalo.Argentina Argentina sve najbolje i da se vidimo opet.
6

65

pre 11 meseci

Čika žoc je stavijo tacku na crveno beli svet
6

67

pre 11 meseci

Čika Alek sa budžetom od 23 m evra.Ali ispašće drvena titula jel će i Zvezda igrati EL,a uzela je duplu krunu.I tačka na svet se ne stavlja u jednoj sezoni nego 10-12,otprike kad je Ćoki stavio tačku pa do dana današnjeg
c

c c c

pre 11 meseci

Bas sam ga voleo pevih par meseci, mislio sam da ce mi biti najdrazi stranac ikada, sada ne da mi nije najdrazi, nego mi je najomrazeniji. Taman jr isti kao i njegov novi trener, pa i vlasnik kluba.
G

Gile 88

pre 11 meseci

Jel poveo i devojku e Čoviću šta si ti dozvolio
r

reb8888

pre 11 meseci

...sta je dozvolio? da ode igrac koji je totalno razocarao od trenutka kada je kampaco dosao i nije se vise osecao kao glavni baja? u ostalom, nije igrac za zvezdu, zavisi samo od suta i ako ga ne krene, totalno je beskoristan. trebaju nam igraci kao lorenzo ili lojd, koji doprinose i kada ih ne krene sut za 3...