Komentari na vest

Zvezda 3.000 kilometara od kuće mora da ukroti bivšeg igrača i uhapsi najboljeg kradljivca Evrolige

M

Monterooo

pre oko 2 godine

Braun ce ih demolirati,nebitno... Ovakva zvezda kojoj za ozbiljnije igranje EL fale centar i bek suter je 30 posto bolja od bilo koje ABA ekipe,a to je jedini cilj....evroligai sledece sezone...ostalo potpuno nebitno.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Kosarka se mnogo promenila,na gore naravno. Ovo nema veze sa kosarkom zbog nametnutog tempa.Pored toga nematnutog budjavog testiranja,karantina i ostalih gluposti. Vise od polovinu utakmica odigrasmo bez pola sastava sto je naravno slucaj i u drugim ekipama.Ni 2-3 utakmice nema da smo odigrali u punom sastavu.Pa onda igrati sedam utakmica u devet dana ili tako nesto. I onda se pitamo zasto nam je forma cas ovakva cas onakva.Pa to nije samo Zvezdi vec i svim evroligasima. Utakmice dobijaju ekipe koje se vise snadju u umoru koji ih je snasao iliti ko je u boljoj kondiciji,punoj snazi...Ove sezona je kao i prethodna vec propala sto se tice EL ako se iko i nadao da mozemo nesto.Mnogo je lakse bilo ostvarivati rezultat kao nekada kada su bile grupe. Imate cetri grupe po sest,cetri ekipe prodju i vec ste medju 16. I tada je poenta bila jer su ti od pet protivnika u grupi barem tri smesna.Makar kada bi prestala ova prevara od kurone da mogu ljudi normalno da igraju kosarku a ne da ima kijavicu i da pauzira dve nedelje nizasta.
T

TP-1

pre oko 2 godine

Vise nije ni vazno. Odavno se EL sto se Zvezde tice igra onako rekreativno. Radonjic izmislja "novu" kosarku bez centra. Nikakav napredak godinama vec. Bitno je ucestvovati i biti dzak za pumpanje!
K

Koja logika....

pre oko 2 godine

Pa to mozes da kazes da se igra rekreativno i u fudbalu tj LS, rukometu, Odbojci,itd , koja je poenta kvalifikovati se igrati LS ako si samo puki ucesnik? Jel ti shvatas da zivis u Srbiji i da je Uniks 3x skuplji tim, i svi ostali timovi ...
k

koja logika

pre oko 2 godine

naravno, slažem se da je veeeelika greška ne dovođenje centra ali prosto ovakve sezone se desavaju svim klubovima i mnogo bogatijim...
G

Gost66

pre oko 2 godine

kalinic kosta vise od brauna dzekirija i kenana zajedno ne budalite to si ek igraci
j

jonas

pre oko 2 godine

izgubicemo lagano ali ako ce da se osvoji ABA liga onda ce sve greske biti oprostene Radonjicu a ko to moze da obeca da cemo da osvojimo sa ovom nekonstantnom formom?
G

Gostens

pre oko 2 godine

mi od januara smo izgubili sansu za top 8 kao da je bitno sad