Komentari na vest

Zvezda bez Kampaca i Vildoze, Cedevita Olimpija jača za Ferela na zatvaranju ligaškog dela sezone

P

Pop Rcko

pre oko 1 godinu

A zasto bi realno Kampaco i igrao? Nije uopste skup. Kampaco je posle Divca najskuplji igrac po minuti u nekom nasem klubu. Jedino je Divac vise odrao za jednu utakmicu. Zasluzio je odmor. Odigrao je 12-13 utakmica za 5 meseci. Nije realno
p

petrušev

pre oko 1 godinu

lalnulo mi kad sam saznao da Bugarima ne treba viza za Sloveniju....
N

Nebojša Bakarec

pre oko 1 godinu

Sledeće godine će moja zvezda da žari i pali....
H

Harley Davidson

pre oko 1 godinu

jel igra večeras Raduljica??Priča se da večeras dolaze skauti FMP-a da ga gledaju...
s

sramotno

pre oko 1 godinu

@DOKLE? @kup @kazniti provokacije komentare od jednog lika dok se navijacima zvezde cenzurisu komentari
x

xxxl

pre oko 1 godinu

A sad ozbiljno, šta imaš tu braniti i zašto bi te cenzurisali? Jedino ako ne vređaš otvoreno, pa onda. Prvenstvo je završeno i tek sad se igra zaostala utakmica i to ona koja je mogla vrlo lako biti odlučujuća za plasman na tabeli, odnosno prvo mesto. Činjenice same govore, ne trebaju ni prevod, ni advokata. Jednostavno, to je bila štek utakmica da se kontroliše situacija i da se vidi šta treba a šta ne. Šta bi ti meni sad mogao replicirati?
x

xyzet

pre oko 1 godinu

Ovaj termin odigravanja govori sam za sebe, pogotovo o regularnosti ABA lige. Pa se posle priča o nekim sudijama, o nekakvom uticaju Partizana. Jedina istina je da je ABA u zagrljaju Čovića i da on ima veliki ucenjivački potencijal tamo. On ju je stvarao, to stoji, priterao je ucenama i Partizan tamo, a sada može lako i da je rasturi, sve naravno u dogovoru s Republikom Srbijom. Znamo i na koji način, pritiskom na preostale srpske klubove i pretnjama o uskraćivanju finansija od iste. Sve je to stara i oprobana matrica i tako se može. Zvezda je tu utakmicu mogla odigrati i kao pripremnu za novu sezonu, jer sve se može. Lično, očekujem da CedaOli ovo dobije iz razloga jer je nebitno, a pisaće se i vratiće se formalno neki stari dugovi, pa onda opet puštanje, odlaganja, štek utakmice i tako u nedogled. I da, znam da je to odloženo na zahtev CedaOli ali nisu ni sami mislili da će to tek sada odigravati. Ne znaju oni još s kim imaju posla.
U

U medjuvremenu

pre oko 1 godinu

FreeFacu dosao i otisao hahaha
k

kazniti

pre oko 1 godinu

Treba one koji su dozvolili da se ova utakmica igra sada.Da li bi fmp igrao bez vildoze da je igrano ranije???
k

kup

pre oko 1 godinu

I ovo je večeras trening utakmica, da ne kažu da samo sa FMP igrate takve utakmice...
D

DOKLE?

pre oko 1 godinu

Zašto se ova utakmica igra tek sada? Da li se namerno čekalo da izgubi takmičarski značaj? Narušava li se ovim ugled takmičenja i hoće li iko biti sankcionisan? Nije li nešto slično bilo i prošle sezone? I kako mogu Crvena zvezda i FMP da igraju u istoj ligi?
A

Ahahahah

pre oko 1 godinu

Kaže to navijač kluba koji je odložio utakmicu protiv Budućnosti da bi mogao Lesor da igra.
p

podesen

pre oko 1 godinu

Za ovog aha,ha,nemoze KKP kao gost da odlozi utakmicu bez saglasnosti domacina Buducnosti.Zahtev podneo domacin KK Buducnost zbog izbora predsednika ,a Partizan se slozio.Utakmica izmedju Cedevite i fmp a odlozena na zahev fmp a zbog bolesti igraca a Cedevita se slozila.To je istina a ti se samo smej,smejaces se samo polako.
g

gost23

pre oko 1 godinu

Ne lupaj! Cedevita je odložila utakmicu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Hajde komsije pobedite Cedevitu bez Vildoze i Kampaca napred Zvezdo mozete vi to.
d

deca nek znaju

pre oko 1 godinu

Necu uopste sebe da navikavam na to da je Zvezda bitna u kosarci. Ja zivim jos u 2010.god sto se tice kosarke, prespavao sam ovaj vestacki preporod Zvezde. Svaka im cast u fudbalu ali o kosarci sramota je pricati i pominjati Zvezdu, totalnog anonimusa u Evropi. Partizan kao sampion Evrope i redovni ucesnik svih takmicenja ne moze da se poredi sa vestacki uzdignutom Zvezdom i tu se bilo koja diskusija moja zavrsava. Zvezda ne postoji u kosarci niti je ikad postajala.
g

gost23

pre oko 1 godinu

Deca umiru od smeha !
J

Junker

pre oko 1 godinu

Neverovatno je da sut za 3 skoro cele sezone nije podignut na neki nivo. Opet, ako vec vide da ne ide, cudno nije Dusko trazio da se smanji broj suteva po utakmici. Sto se tice plej ofa, svi racunamo derbi finale, slobodna bacanja su nam problem. Mnogo promasenih bacanja imaju tokom sezone, a to moze da odluci u gustim utakmicama.
M

Mangulica

pre oko 1 godinu

A kada je Lesor kaznjen tri utakmice trebao je da propusti mec u Podgorici i jos dve,oni lepo odloze mec da se odigra i bude nakon suspenzije i odigra. Tada nije vazilo pravilo da preskace tri utakmice koje mu po rasporedu sleduju.
M

Marragun

pre oko 1 godinu

Koji oni? Mec nije odigran iz bezbjednosnih razloga, jer kao utakmica visokog rizika, ne moze se igrati u danu odrzavanja izbora. Sta tu nije jasno?
P

Provodadzija

pre oko 1 godinu

Nedovic pregovara sa Partizanom.
b

bbshow

pre oko 1 godinu

druze, u to cak ni ti neverujes.
D

Dan911

pre oko 1 godinu

Koji ce nam Nemanja staklenko Nedovic, decko vise povredjen nego sto igra...
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Idealan mec da posluzi kao jaci trening za petak. Samo bez zapinjanja i rizikovanja povrede.
D

Dan911

pre oko 1 godinu

Napokon mogu da odigraju i ovu utakmicu, cekali su koliko god su mogli i opet im se nije isplatilo.
B

Bida

pre oko 1 godinu

Znaci bila je kradja u podgorici a ova tekma se cekala 3 meseca i tek se sada igra i ovoje posteno stace igraju dva bratska kluba isti im osnivac
p

priupitkujem

pre oko 1 godinu

Kako misliš 3 meseca? Koliko me pamćenje služi to je trebalo biti 3 kolo, zar je bilo samo 3 meseca?
T

Totalno

pre oko 1 godinu

Nebitna utakmica.
j

jbg

pre oko 1 godinu

Postoji li i jedna bitna utakmica za navijače KK CZ Beograd?