Komentari na vest

Zvezda desetkovana ide u Monako: Sferopulos morao da otpiše petoricu

c

cule87

pre oko 2 meseca

potrošili smo ih u kupu...
P

Petar123x

pre oko 2 meseca

Sprdnja od ekipe.Izgubili šansu da izbore jedno od prvih 10,pa sad šalju juniore.Ovo treba izbaciti iz EL.
D

Delijaxxx

pre oko 2 meseca

Ovo sa Topićem je već smešno. Čovek van terena puna 3 meseca a smao 18 godina. Mislim da je ta povreda lažna i da se mali čuva za NBA. Mali će odigrati eventualno u maju ili junu jedno 15 min I to je to. Ja bi radije gledao Andreja Kostića i da njega forsiraju a ne lažnog Topića.
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

steta sto ste oslabljeni ,ovo vam je bas bitna utakmica , al sa nadom da Asvel ne pobedi vi imate to 16-to mesto
V

View

pre oko 2 meseca

Svaka utakmica EL mora da se igra sa maksimalnim angažovanjem bez obzira na tabelu. Sve ostalo je nepoštovanje takmičenja i unošenje neregularnosti u EL. Mada, ove poslednje CZB najbolje ide. C&R
V

Veks98

pre oko 2 meseca

Majk Dzejms postaje najbolji poenter u istoriji EL ! Taman da pazarim njegov dres .🥇🥇🔥🔥
M

Mucibabic

pre oko 2 meseca

Vazno je ucestvovati…
p

pedja986

pre oko 2 meseca

kandidat za a licencu usred sezone odmara najbolje, tj. najboljeg...
m

mozgu

pre oko 2 meseca

ne odmara se nego ima prelom stopala
0

015

pre oko 2 meseca

Tompkinsu istekao ugovor od mesec dana a nije ni zagrevanje odradio, Topic nogu da je slomio do sad bi se oporavio, a Teo realno moze da odigra dobro svaku cetvrtu utakmicu a izmedju 3 da odmara. Cirkus.
O

Ovako da ti

pre oko 2 meseca

Kažem. Topić može da igra, ali Miško ne želi da razlikuje zbog drafta, zato ne igra. Teo da je bitna utakmica bi igrao, nego ga čuvaju za finale ABA lige da može da odigra svaku utakmicu, a novopridošli je došao povređen i još u tim godinama, normalno da mu treba duže i da se oporavi i da digne kondiciju da može bar 15 minuta da odigra.
p

pfc

pre oko 2 meseca

Samo Teodosić je izostanak,ostali su plus što ne igraju
O

Odlazi Covicu

pre oko 2 meseca

Znaci sve karte na ABA ligu, da vidimo i to kako ce se zavrsiti, sa titulom ili bez...

Bibras Natcho

pre oko 2 meseca

Šta ih briga, svakako idu na ekskurziju tamo...
A

Alooooo

pre oko 2 meseca

Nije ovo NBA da tankujete sezonu za pika na draftu.
K

Kemp

pre oko 2 meseca

Čoviću zeznuo si nas i ove sezone. Kao navijači imali smo ambicije da napadnemo makar top 10, ali ti si nas ukanalio sa nedoraslim igračima u Zvezdi. Sramota je da jedan klub zavisi od Tea, čovjeka koji je trebao da bude treći plej sa 37 godina života. Smatram da svaki navijač Zvezde treba da ima kritički pogled na ovu sezonu, koja još nije gotova, a ovakvi možemo izgubiti ABA ligu od Partizana. Nadam se Nebojša da je ovo tvoja poslednja sezona u KK Crvena Zvezda. Hvala na svemu i doviđenja.
D

Danilo911

pre oko 2 meseca

Czv-Asvel prvo kolo EL 94-73.Osvajamo EL, covicu legendo.Najbolji tim ikada na ovim prostorima, gazimo sve. Pred 28 kolo, ne interesuje ih EL, ko se jos lozi na to. 16.Czv 10-17 17.Asvel 6-21
M

Ma nije nas niko zeznuo

pre oko 2 meseca

Nemamo budžet za rezultate i kraj svake priče. Ti u ekipi iz Srbije moraš imati 6-7 naših igrača minimum i njima da daš u proseku 500k po sezoni to ti je 3-3,5m eura, a ako uzmeš našeg igrača a da zna (Kalinić,Gudurić, Nedović, Teo) svaki košta barem 1m po sezoni, onda ti tih 6-7 igrača košta 6-7m eura, dakle ostaje ti 9-10m eura za 8-9 igrača, ako računaš da će te vrhunski igrač koštati barem 2m eura, a realno 2,5m eura po sezoni, možeš dakle dovesti (U slučaju da uopšte žele da dođu) tipa Evansa iz Žalgirisa i recimo Poiera i za resto ćeš dovesti 6-7 osrednjih igrača za 400-500k eura. Takva ekipa ponovo neće biti konkurentna. Da bi se nadao zaista nekom rezultatu, eto npr za sledeću sezonu, ekipa bi morala da ima Kalinića, Evansa, Gudurića, Bolomboja, Gedraitisa, Nedovića, Teodosića, Poiera, Hangu, Mitrovića i na njih dodati još 2-3 dobra igrača. Samo što bi ova ekipa koštala 30 miliona, a mi to nećemo imati. Nego će sledeće sezone igrati Jago, Davidovac, Teo još godinu stariji, Luka, Bolomboj, otpustićemo 5-7 igrača, dovesti 5-7 novih, od tih novih 1 će biti baš dobar, jedan solidan i 5 krševa i ponovo borba za 10to mesto i pad na poziciju 14.
D

Delija istok

pre oko 2 meseca

E pa Deda nek je sa srecom!