Komentari na vest

Zvezda objavila prihode od grada, državnih preduzeća, ulaznica, Evrolige…

M

Miloš220

pre oko 2 godine

Poenta je da se za glupi biznis koji su postali zvezda i partizan troše milioni evra za jbnu zabavu i štancovanje huligana i ubica a za nauku i naučnike nema para u trezoru. Da nastavnici rade u srušenim školama i inventarom pre 30 godina a u blizanve se spucava nenormalna kinta. Nadrealno.
S

Saleeeee

pre oko 2 godine

A grobosi sakrivaju prihode kao zmija noge jer su vecito drzavno mezimce. Za njih bankomat radi punom parom. Koliko samo dobijaju vise novca od Zvezde, a onda izigravaju zrtvu. I u fudbalu i kosarci. Zaista besramno.
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

Foorza@ ahahahahaha kako nismo uspeli igrali smo svake god EL ahahahahaha Jel vidite sa kakvim mozgovima treba da se upustis u raspravu.. Samo cu ovo da odgovorim kupili su vam prve god EL i izmuljali ste da igrate umesto Igokee, pa su vam kupili od Cibone, pa ste dobili poklon zbog kovida.. A uspeh vam je od 14 do 17 mesta sa 6 stranaca u timu, pa znam kad ste u toku sezone menjali po tri stranca u vise sezona sa budzetom od 7 do 13 mil.. Vi mozete da igrate samo kad kradete i muljate.. Partizan je igrao EL sa dva stranca koje nije mogao da zadrzi vise od sezone i budzetom od 2m..al sta ce mo jadni igrali smo samo 4 FAJNAL FORA NEKOLIKO TOP 8, OSVOJILI EL.. priznajem nismo uspesni kao vi, al nismo ni losi.. Inace vasa legenda Moka Slavnic je sve rekao...
B

BD

pre oko 2 godine

Da,da,Vi ste i titulu osvojili igrajući sa velikanima kao što su:SOLNOK OLAJ,BAJER LEVERKUZEN,DEN HELDER,RASING BASKET,ARIS.Samo mi objasni da li postoje ti velikani,koji su tada igrali sa 10 NBA igrača,samo jadni Vi sa 2 stranca.Vi ste proslost,kao i ti nabrojani giganti.Od 2013 Vas nema nigde i Vi komentarišete današnju Evrolig,koja je vasiona za Vas.Kako kazete za nas,da pratimo košarku zadnjih 10 godina.Da zadnjih 10 godina,gde nema SOLNOKA,DEN HELDERA,RASING BASKETA i gde sve ekipe igraju sa 10 -12 stranaca.Kako to Vama objasniti,kada ste Vi pratili košarku u proslom veku.ZVEZDA.SAMO ZVEZDA.
@

@BD

pre oko 2 godine

Koliki stepen poznavanja kosarke treba imati pa reci 'neki Aris'...Grcka je tih godina bila prejaka, a tri glavna igraca Galis, Janakis i Fasulas su igrali za Aris.
@

@@BD

pre oko 2 godine

Slažem se za Aris, bili su sila, ali zato Zjelena Gora, Nanter, London Tauersi, Marusi, Krka, Prokom Trefl, e to su bile timčine, nabroj 1 igrača iz ovih timova, jo što si triiz Arisa.
B

BD

pre oko 2 godine

Moj stepen poznavanja košarke kaže da je Panajotis Fasulas tokom karijere igrao samo za 2 kluba:Paok i Olimpijakos.ARIS i strasni ESTUDIJANTES sa po 10 stranaca, samo nejaki Partizan sa 2 stranca i Borisom Beravcom i Goranom Latifićem.Vau.
S

Svgsba

pre oko 2 godine

Juce tabele o ukupnim rashodima 27 miliona,a danas o orihodima 70 miliona. Gdje je onda nestala razlika izmedju 70 i 27 ?
O

Opet

pre oko 2 godine

Ovaj coravi sa njegovim laznim tabelama.

Sakur

pre oko 2 godine

Poenta svega ovoga je da Partizan izadje sa svojim ciframa,bas sad iz inata moralnom gmizavcu ne treba samo ih iskuliras ostoja
P

PurpleHead

pre oko 2 godine

Partizan će izaći sa ciframa tek kada se odvore dosijei BIA, tj.NIKAD!
G

Godzila

pre oko 2 godine

Kad je bilo ko iz samozvane institucije izlazio sa podacima? 😄
M

Mop

pre oko 2 godine

Zato @godzila i jesmo institucija jer ne izlazimo sa budalaštinama u javnost. U ovo ko veruje je baš mag u finansijama. Staviš na papir ovo objavljeno pa vidiš da se i u tome cifre ne poklapaju. Jel vam prihodi od grada i državnih preduzeća preko 26 ili skoro 24. Nek uzmu digitron u ruke pre nego što izadju u javnost. A 40 i kusur budžeta za 11 godina je tek smešno.
Л

Ложач

pre oko 2 godine

Браво за клуб, овако би сваки државни клуб морао да ради да живимо у нормалној држави, лепо папире на сто и да видимо на шта се троше наше паре! По кукњави и сиктању оних којих због недостатка папира ниси добили ЕЛ лиценцу пре 10 година, јасно је да радимо праву ствар, и драго ми је да је ККЦЗ убедљиво најздравија спортска прича у овој накарадној Србији!
M

Mixco

pre oko 2 godine

Sve prepakovano i namesteno. Posalji majsotre te tabele ucini ih javno dostupnim. Gledao sam izvestaje iz APR-a nesto vam se cifre ne poklapaju znacajno se razlikuju pa da vidimo sta laze da li ovo sto sada pisete ili ovo sto ste zvanicno objavili. Prihodi od idee,kako tu ne protestvujete protiv Cro aponzora nego ste jednog jadnog vaterpolo trenera oterali. Idea kao sponzor moze treber ne moe. Dosta licemerja jedva cekam da objavite da pregledamo cofre ali vas upozoravam odmah da vam se iznosi ne uklapaju sa iznosima iskazanim u APR-u znate valjda sta to znaci? Veliki pozdrav
G

Gostas

pre oko 2 godine

a partizan imao budzet godiste 2-3 godisnje i igrali F4 a ovi nikad ni blizu sa duplo vise para
G

Gostems

pre oko 2 godine

u proseku 7 miliona a nista nismo uradili bačene pare

Forzza

pre oko 2 godine

Kako ništa nismo uradili pa skoro svake godine igramo Euroligu, nikome se ne duguje, lestvica kluba dignuta na jedan mnogo, mnogo viši nivo, padali su i najveći e sad mi nismo krivi sto se promenio sistem takmičenja koji se igra i dan danas koji nije normalan, i trebalo bi 10-15miliona da bi se pojurio top 8 ako cemo realno jer ima 18 ekipa a 10 otpadaju opet je to nemoguce, zaista sam ponosan na Kk Crvenu Zvezdu svi u klubu rade sjajan posao, mogli smo samo isforsirati nekog klinca to im zameram ali za sada je sve na svom mestu, u Aba Ligi drzimo rekord u pobedama to uopste da ne pricam u Euroligi smo postali klub sa najvise pobeda na ovim prostorima a pre toga smo igrali Euroligu 98godine jer su nas svi satanizovali i zeleli da nas ugase, ali šampion se digao iz pepela i uvek se slavi kalemegdan u junu.SPORTSKI POZDRAV DELIJE IDEMO KUP JE NAŠ‼️‼️‼️🔴⚪🏆
d

defrost

pre oko 2 godine

Prvo vam je oprosteno 20 mil duga zatim kupljena Evroliga od Cibone za deset miliona zatim obezbedjen najveci budzet u istoriji srpske kosarke i tako vec deset godina za redom ,samo carter letove placate milion i po po sezoni kao da ste NBA tim ..Zadrzali ste najbolje domace igrace i niko nema para da ih otkupi koliko jake ugovore imaju i plus dovodite 8 evroligaskih iskusnih proverenih igraca svake sezone i opet vam malo debela deco vlasti? Dzaba vam sve nemate tradiciju od kada ste postali Fmp “kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove”!
j

jos se placaju

pre oko 2 godine

sakota i obradovic...o cemu ovaj laze u tabeli, 27 rashod 70 prihod,dugovi rastu,gde nestade 43 miliona...Dok god je na slobodi covic19 kosarke nema tu zvezdi srece.
K

Kraljevic23

pre oko 2 godine

Neka objavi excel tabele sta se desilo sa parama za narodne kuhinje to verujem da zanima nas narod dole u juznoj srpskoj pokrajini
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Hajde Partizane uradi i ti isto

Sakur

pre oko 2 godine

A zasto bi to uradio,zato sto covke to hoce,pa bas zbog toga ne bi nista objavio
@

@spiritus

pre oko 2 godine

Sad ce, samo da nasteluju da bude manje
@

@Spiritus Movens

pre oko 2 godine

Sad ce, samo da nasteluju da je manje od Zvezde
O

Ostoja licno

pre oko 2 godine

Precizno Partizan je zadnjih 11 godina sto od grada,drzavnih preduzeca i sponzora,prenosa, ulaznica itd prihodovao 48.537.089,36 evra,a rashodovao oko 15.862.490,16 evra,pa nam je to ove sezone omogucilo da dovedemo Pantera,Ledeja,Smailagica,Kuruca,Glasa,Madara,Vukcevica,Mura i Lesora. Posebno hvala gospodinu Covicu koji mi je pomogao da sasstavim ovaj izvestaj,kao znak dobre volje i dobrih odnosa partizana i FMP-a,msm zvezde ili kako god hoce da se zove.
A

Aebre

pre oko 2 godine

11 godina od promene imena kluba mu je trebalo da izbaci ove njegove excel tabele...da li je to zato sto vise ne igraju protiv djoke šalića,bože djumića,obrada tomića,kenana karahodžića več sad moraju da igraju protiv profesionalnih košarkaša...sram vas bilo rasipnici najveći
@

@Aebre

pre oko 2 godine

Vama evo trinaesta godina i ništa... Ako je samo trinaesta... Kad je bila ona vaša fuzija?
p

pancevac92

pre oko 2 godine

solidan si spin majstor,djumic igrao u ekipi sa pavlovicem, macvanom, milosavljevicem, milutinovim,muricem,akojonom i ostalim
B

Baja mali knindza

pre oko 2 godine

Prihodovali 70,a potroslili 40 miliona. Gde je nestalo 30 miliona?
S

Sale84

pre oko 2 godine

Druze ako vec hoces da napises neki ovakav komentar onda prvo lepo proveris sve sto je izaslo od informacija za troskove tj rashode, saberes lepo sve to i onda objavis! A da si to uradio onda bi objavio da su ukupni rashodi bilo za sve objavljeno oko 72 miliona a prihodi oko 70 miliona!!!! Shodno tome ovaj tvoj komentar nema veze sa vezom o to je to.
J

Jovan 84

pre oko 2 godine

Kako im ne dojadi vise da objavljuju svaki dan nove lazi.
X

X

pre oko 2 godine

Idemo nove eksel tabele najveceg lopova u istoriji srpske kosarke...
@

@X

pre oko 2 godine

Dajte vi neku eksel tabelu. Bilo kakvu
O

OstojaM

pre oko 2 godine

Ja intenzivno učim tablicu množenja, pa kada to završim upisujem napredni kurs ekseča, tako da za dve, najviše tri godine, očekujte i naše eksel tabele

Borko Mitrovic

pre oko 2 godine

👌👏